|
|
Stranica: 80/100.
|
[ 2476 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Oni su sebi isplanirali privatan stan svakom samcu od min 50 kvadrata, zapadna socijala. Sad to nemaju i samo zahtijevaju svoje "pravo" da ih drugi svojim novcem uzdržavaju čitav život.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 16:54 |
|
|
Senadu u šorcu će prvom prilikom silovati jer živi haram.
|
|
Vrh |
|
|
Zmajefski
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 16:56 |
|
|
Ministru sigurnosti Cikotiću je sve to jako sexy.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39306 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dževad Muslimani, zastupnik SBB-a u Skupštini Kantona Sarajevo: "Ja ne znam kome migranti trebaju i što je, gospodine Cikotiću, tebi u ovome seksi ideja?"
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39306 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sad im mlate i policiju, onu istu koja bi za 48h trebala ući u BL. Citat: Novi napad migranata u BiH: Brutalno pretukli dvojicu policajaca, jednom slomljena rebra
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:48 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
daramo je napisao/la: Sad im mlate i policiju, onu istu koja bi za 48h trebala ući u BL. Citat: Novi napad migranata u BiH: Brutalno pretukli dvojicu policajaca, jednom slomljena rebra Jedan je vaš
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:49 |
|
|
Ogorčeni mještani Ilidže okupili su se danas u Maloj aleji kako bi osudili sinoćnje ubojstvo u Otesu Citat: "Pitanje je tko je sljedeći, moj brat, vaša sestra, tvoje dijete, bilo tko? Hoće li mene ubiti? Ima nas ovdje koji ćemo se suprotstaviti svima. Nama treba pravi ministar sigurnosti koji će skloniti migrante s ulica i tražimo da nadležne institucije djeluju u roku od 24 sata i iznađu način kako da pomognu građanima BiH. Mi brinemo o njima, a oni nam vraćaju ubojstvom našeg građanina"
"Svjedočimo teškoj noći na Ildži. Naši sugrađani svakodnevno su izloženi problemima s migrantima, ali sinoć je situacija eskalirala. Nisam znao u početku o kome je riječ, a poslije sam saznao da su napadnuti momci iz moje generacije koji su preživjeli rat, a evo ne mogu normalno živjeti u miru u svojoj zemlji"
On je dodao i da od onih planiranih od 300 do 500 migranata na Ilidži, sada ih već ima više od 3.000.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Ogorčeni mještani Ilidže okupili su se danas u Maloj aleji kako bi osudili sinoćnje ubojstvo u Otesu Citat: "Pitanje je tko je sljedeći, moj brat, vaša sestra, tvoje dijete, bilo tko? Hoće li mene ubiti? Ima nas ovdje koji ćemo se suprotstaviti svima. Nama treba pravi ministar sigurnosti koji će skloniti migrante s ulica i tražimo da nadležne institucije djeluju u roku od 24 sata i iznađu način kako da pomognu građanima BiH. Mi brinemo o njima, a oni nam vraćaju ubojstvom našeg građanina"
"Svjedočimo teškoj noći na Ildži. Naši sugrađani svakodnevno su izloženi problemima s migrantima, ali sinoć je situacija eskalirala. Nisam znao u početku o kome je riječ, a poslije sam saznao da su napadnuti momci iz moje generacije koji su preživjeli rat, a evo ne mogu normalno živjeti u miru u svojoj zemlji"
On je dodao i da od onih planiranih od 300 do 500 migranata na Ilidži, sada ih već ima više od 3.000. Fašisti, fašisti, ustaše!! Refugees welcome
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:51 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Citat: Da su to probali u Srbiji, Hrvatskoj, Cnoj Gori, dakle našem okruženju, da su to probali u RS-u ili kantonima sa hrvatskom većinom, obrisali bi patos sa njima.
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
|
ludihrvat3
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 17:54 |
|
|
treba na granice hb postavit zupanijske policajce a na granici HR jedno 5000 vojnika s hummerima i Mrapovima
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 18:00 |
|
|
ludihrvat3 je napisao/la: treba na granice hb postavit zupanijske policajce a na granici HR jedno 5000 vojnika s hummerima i Mrapovima Trebalo je odavno ali Plenkoviću je bitnije što će liberali, globalisti i sotonisti iz EU mislit o njemu nego zaštita vlastitog naroda i zemlje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 18:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Ogorčeni mještani Ilidže okupili su se danas u Maloj aleji kako bi osudili sinoćnje ubojstvo u Otesu Citat: "Pitanje je tko je sljedeći, moj brat, vaša sestra, tvoje dijete, bilo tko? Hoće li mene ubiti? Ima nas ovdje koji ćemo se suprotstaviti svima. Nama treba pravi ministar sigurnosti koji će skloniti migrante s ulica i tražimo da nadležne institucije djeluju u roku od 24 sata i iznađu način kako da pomognu građanima BiH. Mi brinemo o njima, a oni nam vraćaju ubojstvom našeg građanina"
On je dodao i da od onih planiranih od 300 do 500 migranata na Ilidži, sada ih već ima više od 3.000. Ne isplati se zbog majmuna zarazu širiti i da ljudi umru. U neka druga vremena se okupiti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 18:23 |
|
|
Bravo Murate. Bitno da ti zaradiš svojih 200 KM mjesečno. Treba mu kuću zapaliti. Citat: Murat Mulaosmanović: Jasmin je bio kulturan momak, trebao je uskoro da se ženi
Ti migranti su došli sinoć u 22 sata, a gazda kafane nije htio da ih primi zbog policijskog sata, kaže Mulaosmanović, vlasnik kuće ispred koje su migranti ubili Jasmina Berovića
Murat Mulaosmanović vlasnik je kuće u Barskoj ulici na Otesu u kojoj je smješten „Caffe bar Nelly“ kojeg drži brat Jasmina Berovića kojeg su sinoć ubili migranti. Dvojicu braće odlično je poznavao i kaže da u objektu nikada nije bilo nijednog incidenta.
- To je bio jako fin momak, miran, pristojan kulturan, tu je dolazio s društvom koje je zaista za primjer. Trebao je uskoro da se ženi, imao je djevojku i zaista ne mogu da shvatim da se to njemu desilo, pored tolikih koji krše zakon. Koliko znam četiri uboda je imao - kazao je Mulaosmanović za „Avaz“.
Migranti htjeli silom da uđu Ispričao nam je da je i njega policija sinoć ispitivala, ali i migranta koji kod Murata Mulaosmanovića već živi godinama. U prvi mah je mislio da je u pitanju bila samo tučnjava, ali je poslije saznao od policije da je ubijen čovjek.
- Iz „Avaza“ u stvari je došla do mene informacija o ubistvu pošto sam čekao ženu da dođe iz Austrije. Ona je izlazeći iz autobusa, pročitala na portalu „Dnevog avaza“ da je došlo do ubistva, a onda je i vidjela da je to momak, brat od ovoga koji je držao kafanu. Nikad se ovdje nije dešavalo da se neko posvadi s nekim, a kamoli da se potukao. Ti migranti su došli uvečer oko 22 sata, a gazda kafane nije htio da ih primi zbog policijskog sata, međutim oni su htjeli nasilno da uđu i došlo je do tučnjave. To su migranti koji nikad ranije ovdje nisu ušli. Policija je dolazila i kod mene. Jedan migrant kod mene stanuje duži niz godina, njega su ispitivali i mene su ispitivali, iza toga uzeli su moj telefon i otišli. Vidio sam uviđaj i tamo kako neko leži pokriven- ispričao nam je Mulaosmanović.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 18:28 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
BBC je napisao/la: Citat: Čitateljka koja je redakciji portala Klix.ba poslala video kazala je da su se između sebe sukobili migranti, ali i nekoliko građana.
Muslimanka rasistički vrijeđa na kraju videa "cigani". Toleriranje ka braći iz ummeta na koncu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 22:14 |
|
|
Ubica! A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 23:53 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ubica! A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka PROSJECNI IQ MAROKA: 67Tako izgleda kad inteligencija ne kontrolira bijes i zavist. Ponasanje koje bi mi opisali ka normalno zahtjeva bar prosjecnu inteligenciju. Bez te inteligencije dobijes treci svit. Zbog ovog nikakvo citanje niti predavanja ne mogu od neinteligentnih ljudi napraviti produktivne clanove zajednice u modernom kontekstu.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 18 stu 2020, 23:59 |
|
|
Ovog momka su ubili redom; IOM, EU, Džafer, seksi Selmo i na kraju ova narkomančina koja nije ni trebala bit ubosni. Bosanski suniti imaju brdo adresa ispred kojih se mogu okupiti i potražiti “zadovoljštinu”, ali neće.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23962 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Gdje je sada ona budaletina Mektic. Kakve panjine u BH politici, da nije vise smijesno - nego boli.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 00:37 |
|
|
Nebosanski muslimani nekaženjeno tuku policiju bosanskih muslimana, lome im rebra, izbijaju zube. Pale kuće bosanskim muslimanima, pljačkaju, siluju, ubijaju ih. I onda bi bosanski muslimani osvajali susjedna dva naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 04:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
LakePlacid je napisao/la: Ubica! A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka Za Alijinu SDA, ovo je računica +1 musliman -1 musliman = 0 (ni pozitivno ni negativno, može se reći neutralna vijest)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 13:40 |
|
|
Sad će raja, sam što nije, napraviti grupu "Pravda za Jasmina" i mjesecima tražiti istinu i kažnjavanje zločina. Pokazali su suosjećaj za Srbina Davida, pa bezbeli će i za svog sugrađanina - muslimana. A i mediji će im se naravno isto uključiti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 14:15 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Citat: Migranti u Blažuju brutalno napali Sarajevske policajce: Jednom slomljena rebra, drugom izbili zub
Patrola Policijske uprave Novi Grad poslata na ispomoć u osiguranju migrantskog kampa u Blažuju
Policijska patrola iz PU Novi Grad koja je bila na ispomoći u Blažuju gdje je osiguravala migrantski kamp brutalno je napadnuta preksinoć, a policajci su zadobili povrede, otkrio nam je visokopozicionirani pripadnik Uprave sarajevske policije.
Naime, policajci koji su radili na osiguranju okoline kampa željeli su kontrolirati grupu migranata, koji su divljački nasrnuli na njih. Policajci su stajali na jednom zidu, a migranti su ih napali udaravši ih šakama i nogama, a prema nepotvrđenim informacijama neki su imali i šipke u rukama. Uslijed napada dvojica policajaca su gurnuta sa zida te su zadobili teže povrede. Kakonezvanično saznajemo jedan pripadnik MUP-a zadobio je lomove rebara, dok je drugom policajcu izbijen zub.
Kako saznajemo policija traga za ilegalnim migrantima koji su nanijeli povrede njihovim kolegama. Veća je šansa da će vam pasti meteorit u dvorište nego da će Spiegel ili Guardian ovo objaviti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 14:49 |
|
|
Oni čekaju pakistanske tračeve o brutalnosti hrvatske policije.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 15:01 |
|
|
https://www.klix.ba/vijesti/der-spiegel-objavio-kako-hrvatski-granicari-zlostavljaju-migrante-vrati-se-u-bosnu/201119024Hrvatski fašisti i rasisti u policijskim odorama opet udaraju na inžinjere,doktore,profesore,...iz Bangladeša,Avganistana,Maroka,... Koji video jbt , ja mislio prvo da je zaista pravi snimak kak ih mlate , kad ono ništa od toga već obična predstava i propaganda. Mada mi je do jaja u snimku kad se vidi onaj pandur(i još stavili na looping) kako vitla nekim bičem ili čime već. Kad bolje razmislim bič je odlično sredstvo za sprečavanja prilaska policiji , jer kad ga ošineš sa nekoliko metara razdaljine to je vrlo dobra i humana prevencija da se ne usude dalje ići.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 19 stu 2020, 15:09 |
|
|
To je taj rad. Ne postoji nijedan dokaz o nezakonitom postupanju hrvatske policije.
Šef granične policije BiH Zoran Galić je rekao da nema saznanja ni o vraćanju migranata iz RH mimo procedure.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|