|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:31 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Samo treba pustiti vrijeme pa da padne USK ispod 100 000k ne treba još puno. Onda ga podijeliti sa Ličkom,Karlovačkom i Sisačkom županijom tako da nigdje ne budu veliki dio stanovništva. Bihać ide Ličkoj i tamo se mora napraviti kolonizacija mladih Hrvata s obiteljima da im se daju besplatno kuće i posao. Aha, pridodat ćeš Bihać da bude najveći grad s pola ukupnog stanovništva staračke županije koja u sadašnjim granicama ima 40k stanovnika s tendencijom daljeg pada. Što bi moglo krenuti po zlu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45420 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Sam grad i sjeverni dio općine Bihać u Karlovačku, južni dio općine u Ličko-senjsku.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:37 |
|
|
|
Dugo je potrebno da se procesuira podatke, jebiga stari PC.
Na kraju se ipak dođe do zaključka da taj dio nam ne treba, ujedno bi bilo kakva aneksija ugrozila položaj Herceg Bosne.
Držimo se onog što je naše a ovi dežurni megalomani neka maštaju o nemogućem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Sam grad i sjeverni dio općine Bihać u Karlovačku, južni dio općine u Ličko-senjsku. Ja sam za stvaranje županije s diskontinuitetom, pod radnim nazivom zapadnohercegovačkounskosanska ili županija zapadna hercegovina i zapadna bosna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45420 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Uvijek moraš imati rezervni plan i sredstvo odvraćanja. Bošnjaci smatraju da ništa više ne mogu izgubiti i da njihove enklave nitko neće dirati dok u isto vrijeme Hrvati ne mogi obraniti svoje u središnjoj Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:46 |
|
|
Privitak:
agqwyf.jpg [ 64.61 KiB | Pogledano 680 put/a. ]
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Uvijek moraš imati rezervni plan i sredstvo odvraćanja. Bošnjaci smatraju da ništa više ne mogu izgubiti i da njihove enklave nitko neće dirati dok u isto vrijeme Hrvati ne mogi obraniti svoje u središnjoj Bosni. Isključivo u toj funkciji se može provoditi "ultimatum" sa USK, t.j u službi zaštite srednje Bosne. Mislim da je to trenutno jedino Milanović u stanju napraviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 18:49 |
|
|
|
Bihać je sve do pada bio usko povezan s novoizgrađenim Karlovcem preko Izačića, Drežnika i Slunja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 19:05 |
|
|
|
Mislim da je puno veći problem curenje našeg stanovništva iz enklava u srednjoj Bosni, nego što je stvarna opasnost da bi ih Muslimani mogli tek tako preuzet.
Evo vidimo Jajce, iza rata potpuno hrvatsko a sad SDA tamo pobjeđuje. Problem su baš te mješane općine gdje je većina na vagi.
Nije mi jasno, zašto su naši ljudi toliko nezainteresirani, znam dosta ljudi iz tih krajeva, žive u Hrvatskoj a nemaju osobne iz rodnog kraja.
Jedan od mojih kumova iz Novog Travnika, roditelji mu tu žive, imaju kuću, ja budali nikako ne mogu objasnit da može imat i hrvatsku i BiH osobnu, džabe što sam mu pokazao da ja imam.
Kad bi se bar nekako moglo motivirat ove naše ovdje koji su bar tu blizu u Hrvatskoj, da naprave osobne u mjestu porijekla u BiH, brzo bi nam porastao broj.
Ako mogu Muslimani imat osobne u BiH a žive i rade u Sloveniji, Hrvatskoj, ne vidim zašto naši to ne žele.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rexcroatorum
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 19:42 |
|
|
|
Sačekati da USŽ padne na manje od 100.000 ljudi tj. cca 5-7 godina ili povoljan geopolitički trenutak (npr. invazija na Grenland, Tajvan...), napraviti false flag ili za izliku uzeti opasnost od terorizma. Počistiti kanton s vojskom gdje bi ostali samo lojalni Hrvatskoj (danas vrlo lako provjeriti o kome se radi na internetu) a to bi bilo max. 5.000-7.000 ljudi ako i toliko. Nakon osvajanja naseliti nešto Hrvata iz HR i nešto iz Južne Amerike cca. 30.000 ljudi i to na način da dobiju korisnička prava i sredstva za gradnju objekata uz uvjet da moraju tamo živjeti i raditi minimalno 15-20 godina kada objekt prelazi u njihovo vlasništvo (slično je napravljeno s Hrvatima iz BiH i Kosova). Uz to ih osloboditi plaćanja poreza na 10 godina. Uz ove uvjete mislim da ne bi bilo problema dovesti toliko ljudi tamo s obzirom na zemljopisni položaj (blizina ZG-a, mora...) a dugoročno bismo dobili domicilnu hrvatsku populaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 19:44 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4477 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Treba, Mora...
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 19:45 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8223 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
"Šta će meni Dubrovnik, Šta li će mi Kniiiiiin Kad ja nemam svoj Bihaaać Kad nemam Bužiiiiiiiim... " 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 19:49 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Mislim da je puno veći problem curenje našeg stanovništva iz enklava u srednjoj Bosni, nego što je stvarna opasnost da bi ih Muslimani mogli tek tako preuzet.
Evo vidimo Jajce, iza rata potpuno hrvatsko a sad SDA tamo pobjeđuje. Problem su baš te mješane općine gdje je većina na vagi.
Nije mi jasno, zašto su naši ljudi toliko nezainteresirani, znam dosta ljudi iz tih krajeva, žive u Hrvatskoj a nemaju osobne iz rodnog kraja.
Jedan od mojih kumova iz Novog Travnika, roditelji mu tu žive, imaju kuću, ja budali nikako ne mogu objasnit da može imat i hrvatsku i BiH osobnu, džabe što sam mu pokazao da ja imam.
Kad bi se bar nekako moglo motivirat ove naše ovdje koji su bar tu blizu u Hrvatskoj, da naprave osobne u mjestu porijekla u BiH, brzo bi nam porastao broj.
Ako mogu Muslimani imat osobne u BiH a žive i rade u Sloveniji, Hrvatskoj, ne vidim zašto naši to ne žele. Debili, takvi će sutra i prodavati djedovinu muslimanima za siću. To Hrvatska nekako treba regulirati, tipa da osobe s dvojnim državljanstvom pri produženju putovnice moraju priložiti i dokument iz BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 20:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63746 Lokacija: DAZP HQ
|
kiler je napisao/la: "Šta će meni Dubrovnik, Šta li će mi Kniiiiiin Kad ja nemam svoj Bihaaać Kad nemam Bužiiiiiiiim... "  Džaba slava džaba novac Fale Bihać i Petrovac
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 07 sij 2026, 20:12 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Previše džamija i islama na tom prostoru. Samo SVO s potpunim protjerivanjem dolazi u obzir. Naravno i zabranom povratka i oduzimanje imovine, a prije tog taktika spaljene zemlje i potpisivanje kao u Ljubuškom 90-ih. Upravo to. I tijekom SFRJ su ulice nosile puno "normalnije" nazive pa znamo kako je to završilo. To ih samo dodatno radikalizira, dobiju osjećaj potlačenosti, nakote se i eto problema. Samo Auf Wiedersehen.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 00:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 02:43 |
|
|
|
Ja ću opet reć, Cazinsko-bihaćka krajina je naše Hrvate primila kad su se morali povuć na istok i dala in lažne isprave. Triba to poštivat.
Nisan za oružane akcije, ali: - ne trpin što su tamošnji Muslimani glasovali za Komšića. - ne trpin što ondi toleriradu vehabističke džemate. - ne trpin islamizam uz hrvatsku granicu niti ga želin čut do 50 km u susidstvo. - ne zaboravjan krajišničko zalaganje u agresiji na Hrvatsku i posli na SHSB. - ne trpin islamističko paradiranje s oružjen
S timen se vaja odnosit ka' sa svinjskon kugon, konjskon sidoni antrakson. Nima šanse za uć u Hrvatsku! Zbog jedne zaražene jedinke cila farma plati! Ovdi znači da kal jedan u selu izvodi kerefeke, svi ćedu platit. Odnosno, zabrana ulaska u RH, zabrana vlasništva nad nekretninama i gospodarskim subjektima i velikim pokretninama u RH, bilo izravno ili posredno. Trajni gubitak domovnice, putovnice, osobne i svih dotad stečenih prava, bez prava na žalbu.
Rodbina u Hrvstskoj koja ništa nije uprskala isto more odgovarat. Jer, možda su oni samo krinka i "dobri policajac" za ono šta čini "zloćo" u rodnen kraju. Rodbinska veza je trajna veza, a mi u RH moramo bit elitisti, u nas smi samo onaj bez i jedne maće u dosjeu.
Opcija za se izvuć: prić na katoličanstvo i redovito, svakodnevno ić na mise. Priđu li pidli na koju drugu viru ili ne držidu se virskeg života katolika, eno in neka se vrnedu otkamo su došli.
Strogo zvuči? U Saudijskoj smiš bit samo musliman, na Islandu moraš imat islandsko ime i prizime, slično je u još država na Zapadu. ‐------------------------------' Evo još jedne usporedbe. Nas se vrlo tiče šta oni čine na svojem. Recimo, možemo mi u svojoj ulici imat ekskluzivnu butigu, vrhunski salon, ugostitejski ili turistički objekt. Možemo mi sjati u glamuru, u milijun kolurih i uz najlipje vonje.
Čemu nan to kal ti je odmah prikoputa u susidstvu leglo zaraženih drogaša na heroinu, gomila odbačeneg narkomanskeg pribora, smrad od nasrtljivih skitnica, okorilih lokadura koji su s ruma prišli na sredstva za brijanje, odbačene i razbijene boce od pića, ekipe agresivnih dilera, besposličara koji dobacujedu, zapušteni ptostor u kojemu navedeni ločedu, obavjadu nužde, rigadu, spidu, boravidu, palidu novine i kabele za se ugrijat. Nehigijena, pantagane, miši, gaštapane, crvi...
Investicija ti propada jer svit biži od takvih. Takve triba otrat ća od sebe.
Stoga, Pustit neka se isprazni samo od sebe. Tvrda granica, nikakva zapošljavanjs u RH. Ne ćemo financirat terorističke ćelije koje su zasad samo romsntičarsko-sanjarska virska okupjanja.
Kal nan EU ili SAD da mandat ili zapovidi nan uć onamo onda ćemo se ogradit živon bodaricon. Sansku prćvarnicu ostavit Srbiman, a srpska sela zaminit za hrvatska u Srpskoj tako da se povežedu s HRHB ili RH to du ons štk su danas uz granicu RH ili entiteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 08:25 |
|
|
|
Uvijek je simpatično izgledalo ovo razmjenjivanje teritorija na forumima koje se neće nikad desiti prožeto profašističkim koncem uz dozu homofobije. Nekakva supreme katolička Hrvatska koja će voditi križarske ratove i zatvoriti se, a puna migranata iz Nepala, Pakistana i ko zna odakle. Gdje li vi živite da mi je znati...ili vam je lakše kad se tako hranite iluzijama i zatvarate oči na stvarnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 08:28 |
|
|
Machak je napisao/la: Uvijek je simpatično izgledalo ovo razmjenjivanje teritorija na forumima koje se neće nikad desiti . Nikad je jako puno vremena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 08:31 |
|
|
novosve je napisao/la: Machak je napisao/la: Uvijek je simpatično izgledalo ovo razmjenjivanje teritorija na forumima koje se neće nikad desiti . Nikad je jako puno vremena Puno vremena je i 50 godina. Toliko su otprilike Srbi spremali zadnjih pohod. Možda malo manje. No, kad pogledaš geopolitičke prilike, vama su ruke vezane za bilo kakav pohod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 09:13 |
|
|
Machak je napisao/la: Uvijek je simpatično izgledalo ovo razmjenjivanje teritorija na forumima koje se neće nikad desiti prožeto profašističkim koncem uz dozu homofobije. Nekakva supreme katolička Hrvatska koja će voditi križarske ratove i zatvoriti se, a puna migranata iz Nepala, Pakistana i ko zna odakle. Gdje li vi živite da mi je znati...ili vam je lakše kad se tako hranite iluzijama i zatvarate oči na stvarnost. Nema Pakistanaca, Sirijaca i ostalih pripadnika religije mira, odnosno ima nešto sitno, ali za razliku od zapadne Europe, ovdje su mirni i prilično u strahu. Jebi ga, izgleda da je i do njih došla vaša i srpska propaganda da su Hrvati krvožedni križari, koljači. Filipince ćemo još naklakše asimilirat, već u jednoj zagrebačkoj crkvi dosta njih naučilo hrvatski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 09:51 |
|
|
Machak je napisao/la: Puno vremena je i 50 godina. Toliko su otprilike Srbi spremali zadnjih pohod. Možda malo manje.
No, kad pogledaš geopolitičke prilike, vama su ruke vezane za bilo kakav pohod. 50 godina nije uopće puno vremena, a Srbi su se spremali puno kraće. Dugoročno, neće nam trebati nikakav pohod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 10:25 |
|
|
Printer je napisao/la: novosve je napisao/la: 50 godina nije uopće puno vremena, a Srbi su se spremali puno kraće.
Dugoročno, neće nam trebati nikakav pohod.
Dugoročno imate šansu da maltene nestanete iz BiH na prirodan način samoizazvan i sebi napravljen. I to što postojite financiraju vam glupi Bošnjaci iz svog proračuna od KŠC u bošnjačkim Županijama, do gomile zaposlenih po institucijama i otvorene krađe iz blagajne vaših ministara financija. HDZ živi za sebe, i svi bi završili kao liječnici i medicinsko osoblje HNK. Evo ako i većina Bošnjaka vas ne voli, ipak ne žele da nestanete, i imaju neku solidarnost, jer se mahnitu mora pomoć, grehota je luđaka tretirat kao normalna, pa vi opet bi Bošnjake u Tursku, i to kao milost. Dok ovo pišeš još pet autobusa iz Tuzle otišlo pravcem za Njemačku, a u Ljubuškom još jedna obitelj dobila četvrto dijete. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 10:27 |
|
|
Printer je napisao/la: novosve je napisao/la: 50 godina nije uopće puno vremena, a Srbi su se spremali puno kraće.
Dugoročno, neće nam trebati nikakav pohod.
Dugoročno imate šansu da maltene nestanete iz BiH na prirodan način samoizazvan i sebi napravljen. I to što postojite financiraju vam glupi Bošnjaci iz svog proračuna od KŠC u bošnjačkim Županijama, do gomile zaposlenih po institucijama i otvorene krađe iz blagajne vaših ministara financija. HDZ živi za sebe, i svi bi završili kao liječnici i medicinsko osoblje HNK. Evo ako i većina Bošnjaka vas ne voli, ipak ne žele da nestanete, i imaju neku solidarnost, jer se mahnitu mora pomoć, grehota je luđaka tretirat kao normalna, pa vi opet bi Bošnjake u Tursku, i to kao milost. Bojite se vi Srba, jer i sami znate što će vam se dogoditi, kad Hrvati više ne budu imali nikakve svoje interese. Zato ni vi ne želite da Hrvati potpuno nestanu, ali ni da budu dovoljno jaki, već tek da vam služe kao smokvi list.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: USK je hrvatski Grenland Postano: 17 vel 2026, 10:45 |
|
|
Printer je napisao/la: Koliko su to mentaliteti različiti, evo srednja Bosna je u BiH na dohvat ruke Sarajeva i bošnjačke većine koja je drži u obruču, i ima svaku šansu da na kraju balade to sve padne bez nasilja, pa nitko to ne planira niti postoje forumi ili značajan broj pojedinaca koji to zagovaraju. Postoje i sami Hrvati katolici koji žele da u SB se riješe HDZ-a za sva vremena i u onom što ostane budu neprikosnovena vlast, pa opet se nitko ne obazire na to. Ma hajde seljak i provincijalac vazda nešto intrigira i shemira.
Ovi opet napravili željeznu zavjesu od granice ka BiH, podijelili tek svakom petom tamo putovnicu i to Tuđman i sada žale i za tim, imaju protiv sebe tu populaciju, ratuju sa svime bosanskim i bošnjačkim od 1993, nikad nisu stali, nemaju čak ni četničku potporu, iako misle da imaju, i dalje maštaju i maštaju. Godine i dekade prolaze, svaki dan je kao planina kako stare, Hrvatska nikad uvezanija u NATO i EU, kojima to nije u malom mozgu, i oni opet pa opet.
Da bi se 1% planova sa ovog foruma ostvarilo trebalo bi da budu ko braća sa Bošnjacima + mnogo više, a oni 1993 stavili šubare i kokarde i otišli u šumu u četnike. Nedavno sam pročitao komentare tipa, da Hrvati iz Srednje Bosne (konkretno Kiseljaka i okoline) mogu biti sretni što su ih Srbi sa Kobiljače štitili, jer ne bi bilo nijednog Hrvata danas tu... I naglašeno je da u idućem sukobu ni jedna kokoš neće ostati živa kada iz Sarajeva muslimani krenu prema našim enklavama.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|