|
|
Stranica: 92/137.
|
[ 3424 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
suverenist
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 08 stu 2018, 19:33 |
|
|
|
Ma ja sam se zapravo referirao na onaj članak sa vijesti.ba što je Ledolomac prenio, ne na Nikšića. Iako glupo, ni jedno ni drugo nisu relevantni izvori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 11 stu 2018, 11:02 |
|
|
|
Hincko izjavio da se mora koristiti popis iz 1991. Zasto ja vec par godina imam osjecaj da Hincko samo troluje i pali Muslimane? Ako je ista sigurno onda je sigurno da ce CIK koristiti popis iz 2013. Zna to i Hincko kao sto je znao da ce se u RS npr. odrzati referendum pa je isto tako palio Muslimane "Kako se ne smije odrzati itd." Moguce da im je izlazna varijanta ta, da iz dana u dan pokazuju Muslimanima kako se OHR vise nista ne pita, dok i sami Muslimani ne kazu "Ajde ti Hincko kuci".
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 11:43 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7052 Lokacija: Izvan sebe
|
novovrijeme je napisao/la: Hincko izjavio da se mora koristiti popis iz 1991. Zasto ja vec par godina imam osjecaj da Hincko samo troluje i pali Muslimane? Ako je ista sigurno onda je sigurno da ce CIK koristiti popis iz 2013. Zna to i Hincko kao sto je znao da ce se u RS npr. odrzati referendum pa je isto tako palio Muslimane "Kako se ne smije odrzati itd." Moguce da im je izlazna varijanta ta, da iz dana u dan pokazuju Muslimanima kako se OHR vise nista ne pita, dok i sami Muslimani ne kazu "Ajde ti Hincko kuci". Jos je najsmjesnija stvar da su muslimani posto poto vrsili pritisak i htjeli da se taj popis objavi i usvoji kao zvanican a sada im ne treba i odbacuju ga. Koliko je misljnje ovg fakina obavezujuce. Ja mislim tek kada on napravi intervenciju u smislu da donese neku odluku, onda je to problem, do tada misljenje kao misljenje, treba se ignorirati.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 16:14 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hincko izjavio da se mora koristiti popis iz 1991. Zasto ja vec par godina imam osjecaj da Hincko samo troluje i pali Muslimane? Ako je ista sigurno onda je sigurno da ce CIK koristiti popis iz 2013. Zna to i Hincko kao sto je znao da ce se u RS npr. odrzati referendum pa je isto tako palio Muslimane "Kako se ne smije odrzati itd." Moguce da im je izlazna varijanta ta, da iz dana u dan pokazuju Muslimanima kako se OHR vise nista ne pita, dok i sami Muslimani ne kazu "Ajde ti Hincko kuci". Jos je najsmjesnija stvar da su muslimani posto poto vrsili pritisak i htjeli da se taj popis objavi i usvoji kao zvanican a sada im ne treba i odbacuju ga. Koliko je misljnje ovg fakina obavezujuce. Ja mislim tek kada on napravi intervenciju u smislu da donese neku odluku, onda je to problem, do tada misljenje kao misljenje, treba se ignorirati. Da jbt. Bili uprli ko krdo bizona da se usvoje rezultati popisa 2013. samo da bi se pokazalo da ih je 50%, a korist od toga im je samo da pojedu baklavu da bi proslavili tih 50%, a sad za izbore hoće popis iz 1991. "jer nije sproveden aneks 7", a vrlo dobro znaju da nikad neće biti sproveden.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 16:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Njima je popis prisjeo kad su izgubili Srebrenicu. Tad su im neke stvari postale jasne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 17:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: a sad za izbore hoće popis iz 1991. "jer nije sproveden aneks 7", a vrlo dobro znaju da nikad neće biti sproveden. Tehnički gledano kada umre posljednji prognanik tada je aneks 7 proveden jer više ne postoji ni jedan prognanik koji se može vratiti. To može potrajati sve dok ne umre najmlađe prognano dijete, znači i za 80 i više godina. To bi bilo u teoriji a u stvarnosti neće se dogoditi nikakav povrat raseljenih a da se već nije dogodio do sada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 18:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U Izbornom zakonu jasno pise da se primjenjuje posljednji popis.
Ustav BiH uopce ne govori ni o jednom popisu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 22:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ustavi u BiH mogu ali ne moraju imati ikakav značaj.Visoki predstavnici su stavili van snage značajne odredbe i Ustava BiH.Naravno,neovlašćeno,hajdučijom. BiH jednostavno nije pravna država.
BiH funkcionise na neustavnim zakonima. U ustavu BiH nema 90% institucija koje su osnovane obicnim (nametnutim) zakonima. Prvi Sud BiH nema u ustavu i u bilo kojoj normalnoj drzavi bi sutra bio proglasen neustavnom paradrzavnom institucijom. Oruzene snage isto tako. Ovo nije drzava nego medjunarodna zajebancija i dobro je sto je tako. Solidan kme o AP Citat: Očito je da bi amandmanima iz 2006. bile znatno proširene ingerencije državnih institucija, bio bi vidno ojačan autoritet države u odnosu na entitete i u međunarodnim odnosima, odluke visokog predstavnika, koje su išle u tom smjeru, postale bi sastavni dio Ustava BiH i više se pravno ne bi mogle osporavati. http://www.media.ba/bs/mediametar/silaj ... -drugi-putSvjesni su i Muslimani da neustavne odluke VP padaju prvom prilikom kao sto su pale po pitanju Mostara i IZ.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 12 stu 2018, 22:39 |
|
|
|
Rekao sam ja odavno, Harisu spomenik na Trgu Krajine u BL.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 13:31 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10084 Lokacija: since 1878
|
|
Može li neko pojasniti kako popis iz 2013-te nije završen? Pa objavljeni su zvanični rezultati. Šta nije završeno?
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 13:33 |
|
|
Nebula je napisao/la: Može li neko pojasniti kako popis iz 2013-te nije završen? Pa objavljeni su zvanični rezultati. Šta nije završeno? mislim da ima veze sa tim sto rezultati nisu usvojeni u parlamentima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 15:29 |
|
|
|
objavljeni su u službenom listu tako da ne znam kako nisu konačni
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 15:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nebula je napisao/la: objavljeni su u službenom listu tako da ne znam kako nisu konačni Pa objavljeni su sluzbeno u Sluzbenom listu BiH 2016., da, pod naslovom "Final Results".
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 15:56 |
|
|
Velocidad je napisao/la: Nebula je napisao/la: Može li neko pojasniti kako popis iz 2013-te nije završen? Pa objavljeni su zvanični rezultati. Šta nije završeno? mislim da ima veze sa tim sto rezultati nisu usvojeni u parlamentima Je li federalni parlament ustvaja godisnja izvijesca Federalnog hidrometeoroloskog zavoda? Rezultati popisa su znanstvena, a ne politicka cinjenica. Objavljeno u SLUZBENOM (zasto se list tako zove?) listu BiH pod nazivom "Final results": http://www.sluzbenilist.ba/page/akt/xaNQzAFiy4Q=
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 16:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Velocidad je napisao/la: mislim da ima veze sa tim sto rezultati nisu usvojeni u parlamentima
Je li federalni parlament ustvaja godisnja izvijesca Federalnog hidrometeoroloskog zavoda? Rezultati popisa su znanstvena, a ne politicka cinjenica. Objavljeno u SLUZBENOM (zasto se list tako zove?) listu BiH pod nazivom "Final results": http://www.sluzbenilist.ba/page/akt/xaNQzAFiy4Q=ma znam da je besmisleno, samo kazem objasnjenje koje sam procitao neki dan od slavena kovacevica ili nekog slicnog struĆnjaka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 16:39 |
|
|
Odgovorite ljudima, 07.11.2018. https://youtu.be/Xs_cV7zxT-Y?t=1541Nevjerojatno koja takija, Sitaritski je se kvalitetno predstavio ali su ga prekidali nakon svake rečenice i prijetili ratom, nekom novom "Republikom"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 16:41 |
|
|
|
Taj lik osim sto nije nikakav strucnjak (nezaposlen je vec vise godina) kombinira lupanje s otvorenim laganjem, kroz propagandu ustvari nudi svoje usluge da ga netko konacno zaposli (nezaposlen je). "Relevantan" je samo na jednom muslimanskom portalu (vijesti.ba), gdje je doslovce komad namjestaja, a vec na Klixu ili Avazu ne postoji kao javna licnost i ne znam da se tamo ijednom pojavio.
Doslovce lokalni medijski projekt jednog muslimanskog portala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 13 stu 2018, 17:05 |
|
|
Zazivaju i VP-a Pa vidljivo je da radi za vijesti.ba, simpatično je kako kipe na Fuj TV-u, uspoređuju i Mostar sa Federacijom..klasična ona takija ljigava 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 14 stu 2018, 17:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 14 stu 2018, 17:30 |
|
|
Leonardo Da Vinci je napisao/la: Agencija za statistiku BiH: Popis stanovništva u BiH završen 2016. https://www.dnevnik.ba/vijesti/agencija ... vrsen-2016Čuj federalni zavod na cijem je čelu Musliman se javio da se ne slaže.  Pa inzko siri i izmislja dezinformacije. Na niske grane je pala mz.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ledolomac
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 15 stu 2018, 12:24 |
|
|
https://vijesti.ba/clanak/428036/cik-be ... daci-fzs-aCitat: CIK bez odluke o raspodjeli mandata, traže se podaci FZS-a ... Podsjetimo, ranije je članica CIK-a Irena Hadžiabdić pojasnila na početku svog izlaganja da članovi ove institucije imaju različite stavove, te da je na prošloj sjednici zatraženo da stručne službe sublimiraju mišljenja u dokumentu koji će imati nekoliko varijanti.
No, stručne službe nisu uradile svoj posao.
''Zbog pritisaka koji imamo, javlja se otpor u službama. Ljudi se boje da će biti otuženi. Ovo je svojevrsni bojkot službi“, poručila je ona. Koji je ovo cirkus od države. Meni se čini da ćemo mi na ovu odluku čekati još tjednima kako je krenulo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 15 stu 2018, 12:42 |
|
|
|
Ništa dok ustavni sud ne odluči po apelaciji Borjane Krišto
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 15 stu 2018, 13:12 |
|
|
ledolomac je napisao/la: https://vijesti.ba/clanak/428036/cik-bez-odluke-o-raspodjeli-mandata-traze-se-podaci-fzs-a Citat: CIK bez odluke o raspodjeli mandata, traže se podaci FZS-a ... Podsjetimo, ranije je članica CIK-a Irena Hadžiabdić pojasnila na početku svog izlaganja da članovi ove institucije imaju različite stavove, te da je na prošloj sjednici zatraženo da stručne službe sublimiraju mišljenja u dokumentu koji će imati nekoliko varijanti.
No, stručne službe nisu uradile svoj posao.
''Zbog pritisaka koji imamo, javlja se otpor u službama. Ljudi se boje da će biti otuženi. Ovo je svojevrsni bojkot službi“, poručila je ona. Koji je ovo cirkus od države. Meni se čini da ćemo mi na ovu odluku čekati još tjednima kako je krenulo. Treba razjebati sluzbe tako da se sve izmjeste iz sarajeva u djelove gdje imaju bolje uslove za rad, mostar, banja luka, zepce, livno, bijeljina, bihac itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iJozo
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 15 stu 2018, 16:12 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: ledolomac je napisao/la: https://vijesti.ba/clanak/428036/cik-bez-odluke-o-raspodjeli-mandata-traze-se-podaci-fzs-a
Koji je ovo cirkus od države. Meni se čini da ćemo mi na ovu odluku čekati još tjednima kako je krenulo. Treba razjebati sluzbe tako da se sve izmjeste iz sarajeva u djelove gdje imaju bolje uslove za rad, mostar, banja luka, zepce, livno, bijeljina, bihac itd. Ima smisla. Institucije su u strahu od muslimanske rulje. O tome se ne piše. Tako su i u Pakistanu potpuno blokirali državu zbog sudske odluke kojom je jedna kršćanka oslobođena smrtne kazne na koju je bila osuđena zbog omaložavajućih riječi o tzv. proroku Muhamedu. Isti mentalitet.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH:Izbor Hrvata u Dom naroda neustavan,"delegati su PREDSTAVNICI, ne pripadnici nar Postano: 16 stu 2018, 18:26 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
FBiH i BiH je dugorocno nacionalna drzava bosnjackog naroda. Bez obzira na sadasnja trvenja. To je neminovnost.
I ne, nismo se umorili! Niti cemo.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|