|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 184 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 14:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pripazite se vi. I britanskom veleposlaniku je supruga kafirka. Srpkinja ili Hrvatica, ne znam po imenu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 14:34 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Mi i ne krijemo namjere. Hapsićemo muslimanske ratne zločince kao i negatore Republike Srpske.
Sve što pohapsite od Srba u ovom limbu do vraćanja prenijetih nadležnosti, mi ćemo nadoknaditi hapšenjem muslimana. Onda ćemo te ljude razmijeniti.
Najbolje da naše ljude vaše kadije "počaste" sa po 40 godina, a da mi to nijemo ispratimo, dok vi oslobađate Mahmuljina i na Kazanima postavljate ploču srpskim "samoubicama".
Marš. Vade se dokumenti iz ladica, krece ubrzano hapšenje genocidaša. Nema više mirnog sna u manjem entitetu. Nego, požurite i uradite nešto povodom toga, možda ste vi sledeći.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 14:47 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
Oduvjek je bilo poznato: Gdje je puno kuvara da loša čorba bude. Mislim da Englezi to namjerno rade da zakuvaju bosanski lonac. Bolje ih je ignorirati odmah na početku dok se nisu dohvatili kutljače pa pokvarili jelo svima.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 14:51 |
|
|
Do Henrika osmog Engleska je bila leglo inkvizicije, mraka i vjerske netolerancije pa su mnogi Velsani, Irci, Skoti i Englezi bjezali da se spasu a gdje drugo nego u Bosnu. Neki od nas, iz svih vjerskih sastavnica vode porijeklo od tih ljudi. Isto tako neki od nas su trgovackim poslom stizali do Englese i putem sirili nas vjerski nauk. Neki su ostali u Engleskoj i drugdje.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 15:01 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Do Henrika osmog Engleska je bila leglo inkvizicije, mraka i vjerske netolerancije pa su mnogi Velsani, Irci, Skoti i Englezi bjezali da se spasu a gdje drugo nego u Bosnu. Neki od nas, iz svih vjerskih sastavnica vode porijeklo od tih ljudi. Isto tako neki od nas su trgovackim poslom stizali do Englese i putem sirili nas vjerski nauk. Neki su ostali u Engleskoj i drugdje. Dakle, ti si porijeklom englez i razmišljaš o povratku u domovinu? Fino te uče u Švedskoj, i tamo ste im dojadili već?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 15:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Hahaha Muje se raduju Englezu, pa jel moguce da ste toliko glupi. Sta je tu tacno glupo? Da slepo veruješ da Englezi rade u vašem interesu. Englezi rade u engleskom interesu. Sad, koji je njihov interes, ne znam. Imamo primer Pedi Ešdauna sa jedne, i lordova Karingtona i Ovena sa druge strane. Pa vi sad automatski napravite stajaće ovacije na britansko mešanje ovde. Mi ih organski preziremo, pa ne volimo da nam se mešaju u posla, ali umeju i pozitivno da iznenade, kao npr gore spomenuta gospoda lordovi. Uglavnom, ja ne volim što se mešaju, bez obzira što su drugorazredna sila i reč im nije presudna, ali zašto ste vi (ili ti) u ekstazi zbog njihove mutljavine, nije mi jasno. Gde su Englezi ikada doneli stabilnost? Gde god se pojave, podstrekuju konflikt među domorocima ne bi li nešto ušićarili za sebe.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 15:07 |
|
|
Ceha je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Do Henrika osmog Engleska je bila leglo inkvizicije, mraka i vjerske netolerancije pa su mnogi Velsani, Irci, Skoti i Englezi bjezali da se spasu a gdje drugo nego u Bosnu. Neki od nas, iz svih vjerskih sastavnica vode porijeklo od tih ljudi. Isto tako neki od nas su trgovackim poslom stizali do Englese i putem sirili nas vjerski nauk. Neki su ostali u Engleskoj i drugdje. Dakle, ti si porijeklom englez i razmišljaš o povratku u domovinu? Fino te uče u Švedskoj, i tamo ste im dojadili već? Dedera jednu mapu kako je Henrik postao Myjgur Mujo 7530 pre Hrista. Oni su Britanci.Sad će Britanija njihaa.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 15:38 |
|
|
Eto, sada Srbi znaju sto im ga Britanci vazda zavuku.
I kako neko rece, Velsani su divni ljudi. Da, od njih je dosla dinastija Tudor od koje su bili Henrik osmi i njegova kcerka Elizabeta utemeljitelji mocne Engleske, a odrediti ce i svjetske povjesne tokove. Borci protiv sotonisticke inkvizicije i slicnog mraka. Nije mahane ni Oliveru Kromvelu, njegovim saborcima a ni njegovom sinu. Vodili su politiku kao da su nas pitali. U Britaniji je i jaka Jevrejska grupacija koja je odprilike na istim stajalistima. Eto, Breksit, svadja Jhonson - francuska budala Makron, odjeb USA Katolik predsjednika ukazuje da se Britanija ne predaje.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Pripazite se vi. I britanskom veleposlaniku je supruga kafirka. Srpkinja ili Hrvatica, ne znam po imenu. Mattu je žena Hrvatica, i prvi je veleposlanik koji je dao intervju za Dnevnik.ba. U njemu je govorio kako je Sj. Irska sjajan primjer rješenja za BiH što se tiče dijeljenja vlasti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 15:43 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Vade se dokumenti iz ladica, krece ubrzano hapšenje genocidaša. Nema više mirnog sna u manjem entitetu. Nego, požurite i uradite nešto povodom toga, možda ste vi sledeći. Nema više VP-a. Nema zakona o negiranju islamske laži o Srebrenici i po tom osnovu ne smijete nikoga da pipnete. I niste pipnuli. I nećete. Što se tiče hapšenja osumnjičenih za ratne zločine, stvar je potpuno jasna. Još uvijek postoji SIPA, VSTV, pa izvolite, zloupotrebljavajte. Dok još postoje te nametnute institucije - slobodno hapsite. Kada ukinemo SIPU i VSTS, otvorićemo sezonu lova na talibanske glave. Bićemo sportski ribolovci i nafataćemo onoliko muslimanskih klenova koliko nam treba za razmjenu. Neki dan Suljagić konsternirano izjavljuje kako je skoro Sud BiH oslobodio četvoricu Srba optuženih za ratne zločine u Srebrenici. Ukratko, tužilaštvo je tražilo 40 godina, a sud ih je oslobodio, jer tužilaštvo nije imalo nijedan materijalni dokaz kao ni svjedoke. Kome treba pravosudni monstrum koji za nekog traži 40 godina robije, a izrekne oslobađajuću presudu. Ajde da je tražio manje od 10 godina, pa da se donese oslobađajuća presuda. Ovo je demonstracija neozbiljnosti i motiv je sve sem pravde. Zato ćemo demontirati to ***. Mulestinci to znaju pa su poletili sa sipom dok još nadležnost traje.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 16:15 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Sta je tu tacno glupo? Da slepo veruješ da Englezi rade u vašem interesu. Englezi rade u engleskom interesu. Sad, koji je njihov interes, ne znam. Imamo primer Pedi Ešdauna sa jedne, i lordova Karingtona i Ovena sa druge strane. Pa vi sad automatski napravite stajaće ovacije na britansko mešanje ovde. Mi ih organski preziremo, pa ne volimo da nam se mešaju u posla, ali umeju i pozitivno da iznenade, kao npr gore spomenuta gospoda lordovi. Uglavnom, ja ne volim što se mešaju, bez obzira što su drugorazredna sila i reč im nije presudna, ali zašto ste vi (ili ti) u ekstazi zbog njihove mutljavine, nije mi jasno. Gde su Englezi ikada doneli stabilnost? Gde god se pojave, podstrekuju konflikt među domorocima ne bi li nešto ušićarili za sebe. Ja ne vjerujem da rade u našem interesu, nego u svom, a da se naš tu malo poklapa. Takođe vjerujem u njihovu sposobnost da uvijek mogu vodu navući na svoj mlin, a tako malo i na naš. Moje vjerovanje ne ide dalje od toga
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 20:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Žestoka zainteresiranost Britanaca za pizdarije Mulestinaca. Kažu da su se tukli za ulaznice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 20:59 |
|
|
"Onaj tko nema mača neka proda sve što ima ako je potrebno i neka ga kupi" ako smo napadnuti moramo se braniti, sotonisti (mislio je na muslimane, čovjek ima predavanje o tome kako su muslimani zapravo sotonisti, brat mu poznaje Davida Wooda poznatijeg kao Act17apologetics ili kako je poznat među muslimanima - onaj čije se ime ne spominje), ******** i ostali sodomisti nisu ljudi a oni su uvijek prvi koji će nas napasti jer su prodali dušu istom nečastivom, čovjek bez duše nije čovjek" Amin.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 21:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 03 pro 2021, 21:22 |
|
|
Britansko slanje izaslanika se može protumacit na način kako je ovaj prostor još uvijek zanimljiv većim igracima. Ovo je doslovno pokušaj odgovora na Njemackog igrača Schmidta, koji naravno nije došao da bi nama pomogao , vec igra na stratesku kartu, za dugorocnu korist njemačke. Bih je naravno samo jedna kockica u mozaiku
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 00:47 |
|
|
Prof. Hadžidedić: Velika Britanija ključna, ili će napraviti pravu državu BiH ili je podijeliti!
Do prekjuce je nisu videli na radaru, a danas im je GBR postala kljucna. Vatanje za slamku.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 00:50 |
|
|
Sve rade u korist svoje štete. Posle im đavo kriv.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 01:13 |
|
|
Ne se nervirajte, prosim
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 01:17 |
|
|
Meni kažeš? Ne nerviram se, samo konstatujem.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 01:17 |
|
|
Hofer je napisao/la: Inckov zakon melje dugoročno. Izbacili su Đokića da probije led ;)
Dodikov koalicioni partner Petar Đokić priznao genocid u Srebrenici: Da li treba negirati Genocid koji se desio, ne ne treba ga negirati. Đokić ? Totalno nebitan lik na političkoj sceni u Republici Srpskoj. Obični pandur sa kupljenom diplomom. Nakon izbora 2022 njegova partija ide ispod cenzusa i u istoriju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 08:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76887 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako Velika Britanija zabija nos u Balkan, balkanske države imaju moralno pravo i obavezu zabijati nos u Veliku Britaniju te npr. trollati pitanja između Škotske i Engleske, podržavati škotski referendum, balkanizirati rasprave u UK kako to Balkanci najbolje znaju... Pa da pomognemo nagurati podršku za nezavisnost Škotske sa trenutnih 55% na 60%. Englezi više od svega vole podijeli pa vladaj, te razbijati i usitnjavati nacije po svijetu. Inače nova škotska premijerka obećala drugi referendum o nezavisnosti 2023, uskoro Škotska odbacuje funtu, a trenutno raspoloženje za nezavisnost je 55% DA.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 08:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76887 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Komentari Engleza Citat: I’m amazed the SNP doesn’t understand what once in a generation referendum means.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 08:57 |
|
|
Poslati Šešelja kao posebnog izaslanika za Škotsku.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 09:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 09:04 |
|
|
Zeleni u Škotskoj podržavaju neovisnost, druga stranka osim SNP koja je u kampanji imala nezavisnost.
Ovdje je zajednički protest za klimu i nezavisnost
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Patriota i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|