|
|
Stranica: 2/10.
|
[ 238 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:31 |
|
|
Odredi nam Dodo entitet "od Kupresa na ovamo" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:34 |
|
|
glx je napisao/la: Brane je napisao/la: Ne znam šta je tada točno bio Citat: From 1995 to 1997, Burns was Spokesman of the Department of State and Acting Assistant Secretary for Public Affairs for Secretary of State Warren Christopher and Secretary Madeleine Albright. In this position, he gave daily press conferences on U.S. foreign policy issues, accompanied both Secretaries of State on all their foreign trips and coordinated all of the department's public outreach programs. Da al Dodik je rekao da se nesjeća točno, al da je to bilo otprilike 2006-2007
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:34 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Odredi nam Dodo entitet "od Kupresa na ovamo"  Kaže za Bošnjake da su sasvim druga kultura, da se to vidi i u načinu gradnje, koju je vidio do Kupresa, jer je išao za Trebinje. što znači da poslije Kupresa do Trebinja nema takve gradnje i skoro takve kulture.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
glx
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:35 |
|
|
Brane je napisao/la: Da al Dodik je rekao da se nesjeća točno, al da je to bilo otprilike 2006-2007 Aha, moja greška.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:48 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Brane je napisao/la: Sad znamo sve... Clinton odlučio i izabrao prijedlog Albright Madline Albright organizirala Dayton i inzistirala na ukidanja Herceg-Bosne https://en.wikipedia.org/wiki/Madeleine_Albright Sandy Berger je bio za status QUO ko šta drži to je njegovo 3 entiteta https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Berger Židovka to su naši veliki saveznici barem tako kažu ovdje na forumu Pa realno nije nitko pa ni sama Crkva. Sve zemlje su nam brojale svakog vojnika i svaku granatu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:48 |
|
|
|
Herceg-Bosna je ukinuta godinu i pol prije Daytona Washingtonskim sporazumom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:50 |
|
|
novosve je napisao/la: Herceg-Bosna je ukinuta godinu i pol prije Daytona Washingtonskim sporazumom Uvjetovali Tuđmanu ukidanjem nekih UNpa zona, određenim financijskim injekcijama i nepokretanja sankcija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sirokibrig
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:52 |
|
|
|
Dosta dosadan intervju, Vasilj ima previše respekta prema Dodiku i pušta ga da govori bez prekidanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:55 |
|
|
|
Prošla su vremena kad su neki činovnici iz State Departmenta odlučivali o pitanjima u BiH.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:56 |
|
|
sirokibrig je napisao/la: Dosta dosadan intervju, Vasilj ima previše respekta prema Dodiku i pušta ga da govori bez prekidanja. Netko ga je dobro savjetovao da ne upada gostu u riječi, jer je do sada to vrlo često radio sa svojim nekim neartikuliranim izljevima "aha i mhm" dok gost priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 20:58 |
|
|
|
Dodik kaže nema šanse za dogovor u BH i da muslimani samo odugovlače dok im se okolnosti ne poklope ponovo i tako rade 30 godina.
Slažem se sa Dodikom, sad kad je prilika treba to riješiti trajno bez repova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:01 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1129 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Voditelj se nažalost usro. Dodik kaže da Hrvati nisu trebali glasati za neovisnost, voditelj ne želi o povijesti.
Daj malo nek gori
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:01 |
|
|
|
Meni je intervju odličan, jer smo dobili uvid šta se događalo iza vrata, jer je Dodik bio pro-američki igrač kad je počeo karijeru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:09 |
|
|
|
Zanimljivo Dodik završio školu za rezverne oficire JNA i ima čin poručnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:16 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2450 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
sirokibrig je napisao/la: Dosta dosadan intervju, Vasilj ima previše respekta prema Dodiku i pušta ga da govori bez prekidanja. Pa tako bi trebali raditi svi novinari. Pustiti gosta da priča nema voditelj šta svoje sugestije ili mišljenja davati ili najgore upadati u riječ gostu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:20 |
|
|
maradot je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Odredi nam Dodo entitet "od Kupresa na ovamo"  Kaže za Bošnjake da su sasvim druga kultura, da se to vidi i u načinu gradnje, koju je vidio do Kupresa, jer je išao za Trebinje. što znači da poslije Kupresa do Trebinja nema takve gradnje i skoro takve kulture. Ma nekoliko put je suptilno nekako provukao, kao primjerice ono za elektroprivredu ili sad na kraju kad kaže da kad je rekao da ne ide u Federaciju da tu misli na Sarajevo a ne "ovo vaše" misli na Mostar. Ma Dodo je legenda, svaka mu čast, BiH je frankeštajnska dražava, pa što bi oni (Srbi) i dobili s tim da se formira tri republike ili entiteta u BiH, ako bi mi i dobili entitet, što bi Srbi dobili s tim, oni svoje imaju i ovako i onako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:23 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: maradot je napisao/la: Kaže za Bošnjake da su sasvim druga kultura, da se to vidi i u načinu gradnje, koju je vidio do Kupresa, jer je išao za Trebinje.
što znači da poslije Kupresa do Trebinja nema takve gradnje i skoro takve kulture.
Ma nekoliko put je suptilno nekako provukao, kao primjerice ono za elektroprivredu ili sad na kraju kad kaže da kad je rekao da ne ide u Federaciju da tu misli na Sarajevo a ne "ovo vaše" Ma Dodo je legenda, svaka mu čast, BiH je frankeštajnska dražava, pa što bi oni (Srbi) i dobili s tim da se formira tri republike ili entiteta u BiH, ako bi mi i dobili entitet, što bi Srbi dobili s tim, oni svoje imaju i ovako i onako. Puno bi lakše bilo i Srbima kada bi Hrvati dobili entitet. Utvrdili bi svoju poziciju i ne bi ih nitko više dovodio u pitanje. Nakon 3 entiteta sljedeći korak bi bio razlaz a ovako se još uvijek pokušava i srpska ugasiti. Logično je da su za treći entitet koji ne dira u RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:25 |
|
|
|
ma mi da dobijemo treći entitet bili bi dosadni ko Zagreb, pričali bi o europskom putu i integracijama, čuvali bi bosnu.
Znam ja nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45390 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Perun_Velež je napisao/la: maradot je napisao/la: Kaže za Bošnjake da su sasvim druga kultura, da se to vidi i u načinu gradnje, koju je vidio do Kupresa, jer je išao za Trebinje.
što znači da poslije Kupresa do Trebinja nema takve gradnje i skoro takve kulture.
Ma nekoliko put je suptilno nekako provukao, kao primjerice ono za elektroprivredu ili sad na kraju kad kaže da kad je rekao da ne ide u Federaciju da tu misli na Sarajevo a ne "ovo vaše" misli na Mostar. Ma Dodo je legenda, svaka mu čast, BiH je frankeštajnska dražava, pa što bi oni (Srbi) i dobili s tim da se formira tri republike ili entiteta u BiH, ako bi mi i dobili entitet, što bi Srbi dobili s tim, oni svoje imaju i ovako i onako. Dobili bi manje pritiske na RS, jer bi se Muslimani više usredočili na HB.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:30 |
|
|
oak je napisao/la: Nakon 3 entiteta sljedeći korak bi bio razlaz Teško, prije bi dva kontrolirala onog nestašnog jednog, trajno. Tako sam i Dodika razumio kad priča o stabilnom rješenju za narednih 50 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:31 |
|
|
|
”dobijemo”
Slično hamasista i njihovog drobljenja.
Dobili ste xxx, ne damo vam itd.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:34 |
|
|
|
Najzanimljiviji mi je bio ovaj završetak o Prudskom sporazumu, umalo završi emisija bez toga, ovo iz Bakinaca se već otprilike znalo.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:40 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: oak je napisao/la: Nakon 3 entiteta sljedeći korak bi bio razlaz Teško, prije bi dva kontrolirala onog nestašnog jednog, trajno. Tako sam i Dodika razumio kad priča o stabilnom rješenju za narednih 50 godina. Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|