|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 238 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:51 |
|
|
oak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Teško, prije bi dva kontrolirala onog nestašnog jednog, trajno. Tako sam i Dodika razumio kad priča o stabilnom rješenju za narednih 50 godina.
Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu. Zaboravio si dio ZDK do Cehine crkve u Olovu. Ja sam nekad prije razmišljao pragmatično, skromno, da treći entitet bude ono što čini jezgru Herceg- Bosne, ali Ceha je upravu, pa i mi trebamo imat maksimalističke apetite. Ako balijanderi mogu maštat kako će apsorbirat kompletnu BiH, pa mislim da Hrvati kao jedna cjelina, jedan narod, iza kojeg stoji jaka država, imaju puno veći kapacitet i potencijal apsorbirati cijelu Federaciju. Ne trebamo bit skromni, BiH je već podjeljena, sad samo treba nać modalitet inkorporirat Federaciju u hrvatski svijet a balijanderi mogu u Njemačku ili dolje Erdoganu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:56 |
|
|
oak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Teško, prije bi dva kontrolirala onog nestašnog jednog, trajno. Tako sam i Dodika razumio kad priča o stabilnom rješenju za narednih 50 godina.
Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu. Kaj je tebi, kakvih 300k muslića?  U cijeloj BiH ima jedva milijun muslimana. Imaš ovako: USK 100k PŽ+3 hercegovačke županije 60k SBŽ 90k ZDK 180k TK 250k SK+Goražde 320k U tvojoj računici bi mi dobili 250k muslimana max. Trebalo bi uzeti još još ZDK, odnosno njegov veći dio, to bi bilo kojih 400ak k muslimana, od kojih bi bar pola još iselilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:58 |
|
|
Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu. Loše ili dobro rješenje moralo bi se pokazati, a to je opet pitanje koliko dugo prije nego se odustane i od tog modela BiH. Ako 2/3 nije muslimansko onda BiH možda zatraži vojnu pomoć od Hrvatske i Srbije u borbi protiv islamskih terorista u muslimanskom entitetu (zato je onaj Turčin iz Crne Gore već predložio podjelu na Bošnjake i Bosance kako bi imali 2v2 situaciju u BiH)? BiH je sredstvo, a ne cilj, od svog postanka pa do danas nikad nije nikome bila iskreno cilj. Priznato sredstvo koje nemuslimanima nudi okvir za djelovanje u suzbijanju velikomuslimanskih agendi, a moguće i za potpunu deislamizaciju. Dodik to razumije pa kaže BiH svima isto pripada, a samo ako Muslimani hoće svu za sebe onda razlaz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 21:59 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: oak je napisao/la: Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu. Zaboravio si dio ZDK do Cehine crkve u Olovu. Ja sam nekad prije razmišljao pragmatično, skromno, da treći entitet bude ono što čini jezgru Herceg- Bosne, ali Ceha je upravu, pa i mi trebamo imat maksimalističke apetite. Ako balijanderi mogu maštat kako će apsorbirat kompletnu BiH, pa mislim da Hrvati kao jedna cjelina, jedan narod, iza kojeg stoji jaka država, imaju puno veći kapacitet i potencijal apsorbirati cijelu Federaciju. Ne trebamo bit skromni, BiH je već podjeljena, sad samo treba nać modalitet inkorporirat Federaciju u hrvatski svijet a balijanderi mogu u Njemačku ili dolje Erdoganu. Evo, predohitrio si me  Oni vide svako popuštanje kao slabost, zato im i ne treba dati ništa. Ionako kada se BiH podijeli između Hrvatske i Srbije će ovi nestat, eventualno će dobiti status sandžačkih muslimana u Srbiji. U svakom slučaju, trebaju biti ispod 5% populacije kod nas. U teoriji, u praksi postotak kao Srbi u RH, oko 1%, pa na dole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:02 |
|
|
Muslimane vojno satrati je jedino dugoročno riješenje. Kraljeva Sutjeska i stari samostan će biti Hrvatska u znak počasti kraljice Katarine. Ne može Mehmed, Mustafa i Mujo (okupator) svojatat kršćansku BiH. Sarajevo će biti Sprski multikulturni kršćanski grad gdje možeš popiti pivu, pojesti prasetinu, gdje nitko neće prijetiti Jevrejima. A poturice će imati more, sunce, džamije - ali u Anatoliji. Daleko od neprijatelja Srba i Hrvata. Za utjehu moći će se iživljavati nad Armencima. Svi će biti sretni. 
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:09 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2429 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Ceha je napisao/la: oak je napisao/la: Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu. Kaj je tebi, kakvih 300k muslića?  U cijeloj BiH ima jedva milijun muslimana. Imaš ovako: USK 100k PŽ+3 hercegovačke županije 60k SBŽ 90k ZDK 180k TK 250k SK+Goražde 320k U tvojoj računici bi mi dobili 250k muslimana max. Trebalo bi uzeti još još ZDK, odnosno njegov veći dio, to bi bilo kojih 400ak k muslimana, od kojih bi bar pola još iselilo. Pa dobro nisam ja baš da idem duboko u tu problematiku kao vas par forumaša, moje je bilo da dam ideju za finese ćete se već pobrinuti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Zaboravio si dio ZDK do Cehine crkve u Olovu. Ja sam nekad prije razmišljao pragmatično, skromno, da treći entitet bude ono što čini jezgru Herceg- Bosne, ali Ceha je upravu, pa i mi trebamo imat maksimalističke apetite. Ako balijanderi mogu maštat kako će apsorbirat kompletnu BiH, pa mislim da Hrvati kao jedna cjelina, jedan narod, iza kojeg stoji jaka država, imaju puno veći kapacitet i potencijal apsorbirati cijelu Federaciju. Ne trebamo bit skromni, BiH je već podjeljena, sad samo treba nać modalitet inkorporirat Federaciju u hrvatski svijet a balijanderi mogu u Njemačku ili dolje Erdoganu. Evo, predohitrio si me  Oni vide svako popuštanje kao slabost, zato im i ne treba dati ništa. Ionako kada se BiH podijeli između Hrvatske i Srbije će ovi nestat, eventualno će dobiti status sandžačkih muslimana u Srbiji. U svakom slučaju, trebaju biti ispod 5% populacije kod nas. U teoriji, u praksi postotak kao Srbi u RH, oko 1%, pa na dole. Upravu si, s njima je nemoguće lijepo, ako ideš pomirljivo i ljudski prema njima, smiju ti se iza leđa kao da si budala, zato Hrvate i gledaju kao lakši zalogaj, a više poštuju Srbe koji đonom idu na njih. A što se tiče tog postotka od 5%, pa možda bi se taj postotak mogao navuć od onih "Babinih" i možda još neki dio normalnijih (ako takvih ima) prvenstveno u USK, ali ovi iz SBŽ i HNŽ, ma ne dolazi u obzir njih tolerirat, pa oni nas mrze gore nego neki najokorjeliji četnik iz Knina. Već se pokazalo kako je to kad gajiš guju u njedrima. Zamislite samo da je opstala NDH, pa cijela NDH bi se pretvorila u Federaciju danas, oni kad bi demografski prešišali katolike, samo bi NDH preimenovali u NDBiH, jer je ludi Pavelić uzgajao to cvijeće i gradio im džamije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: oak je napisao/la: Troentitetna BiH nije loše rješenje. Možda je bolje da Hrvatska i Srbija podijele BiH. U Hrvatsku USK, HBŽ, ŽZH, HNŽ, SBŽ (ili dio) i PŽ. Tu je nekih ca 300.000 Bošnjaka koji bi se lako uklopili u Hrvatsku sa svim pogodnostima koje EU pruža. Ostalo većem Srpskom narodu. Kaj je tebi, kakvih 300k muslića?  U cijeloj BiH ima jedva milijun muslimana. Imaš ovako: USK 100k PŽ+3 hercegovačke županije 60k SBŽ 90k ZDK 180k TK 250k SK+Goražde 320k U tvojoj računici bi mi dobili 250k muslimana max. Trebalo bi uzeti još još ZDK, odnosno njegov veći dio, to bi bilo kojih 400ak k muslimana, od kojih bi bar pola još iselilo. Ne treba ni zanemariti to kako bi dobar dio Muslimana/Bošnjaka preko noći postali Hrvati ako bi se dogodila hrvatska aneksija dijelova BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88347 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Brane je napisao/la: Sad znamo sve... Clinton odlučio i izabrao prijedlog Albright Madline Albright organizirala Dayton i inzistirala na ukidanja Herceg-Bosne https://en.wikipedia.org/wiki/Madeleine_Albright Sandy Berger je bio za status QUO ko šta drži to je njegovo 3 entiteta https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Berger Židovka to su naši veliki saveznici barem tako kažu ovdje na forumu Suprotno. Ona je kršćanka, Sandy Berger je Židov.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:17 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Muslimane vojno satrati je jedino dugoročno riješenje. Kraljeva Sutjeska i stari samostan će biti Hrvatska u znak počasti kraljice Katarine. Ne može Mehmed, Mustafa i Mujo (okupator) svojatat kršćansku BiH. Sarajevo će biti Sprski multikulturni kršćanski grad gdje možeš popiti pivu, pojesti prasetinu, gdje nitko neće prijetiti Jevrejima. A poturice će imati more, sunce, džamije - ali u Anatoliji. Daleko od neprijatelja Srba i Hrvata. Za utjehu moći će se iživljavati nad Armencima. Svi će biti sretni.  Vi ste to mogli prije 80 godina ali ste se medjusobno tamanili u stotinama tisuca kao stoka, mislim vi i srbi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88347 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novosve je napisao/la: Herceg-Bosna je ukinuta godinu i pol prije Daytona Washingtonskim sporazumom Točno. U Dejtonu se uopće nije dovodila u pitanje Federacija, niti se pričalo o unutarnjoj strukturi Federacije. Ona je bila već potpisan i ratificiran dokument, s pravnom snagom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:21 |
|
|
Brane je napisao/la: Dodik kaže nema šanse za dogovor u BH i da muslimani samo odugovlače dok im se okolnosti ne poklope ponovo i tako rade 30 godina.
Slažem se sa Dodikom, sad kad je prilika treba to riješiti trajno bez repova. Da. S nadom da je ovo sada normalno doba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:21 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Voditelj se nažalost usro. Dodik kaže da Hrvati nisu trebali glasati za neovisnost, voditelj ne želi o povijesti.
Daj malo nek gori Nema šta Vasilj davati svoje mišljenje, on je novinar postavlja pitanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:22 |
|
|
Brane je napisao/la: Meni je intervju odličan, jer smo dobili uvid šta se događalo iza vrata, jer je Dodik bio pro-američki igrač kad je počeo karijeru. Dodik je počastio RTV HB sa hrpom ekskluziva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Muslimane vojno satrati je jedino dugoročno riješenje. Kraljeva Sutjeska i stari samostan će biti Hrvatska u znak počasti kraljice Katarine. Ne može Mehmed, Mustafa i Mujo (okupator) svojatat kršćansku BiH. Sarajevo će biti Sprski multikulturni kršćanski grad gdje možeš popiti pivu, pojesti prasetinu, gdje nitko neće prijetiti Jevrejima. A poturice će imati more, sunce, džamije - ali u Anatoliji. Daleko od neprijatelja Srba i Hrvata. Za utjehu moći će se iživljavati nad Armencima. Svi će biti sretni.  Vi ste to mogli prije 80 godina ali ste se medjusobno tamanili u stotinama tisuca kao stoka, mislim vi i srbi Pa kao što je i sam Dodik rekao, i Srbi i Hrvati imaju svoje različito viđenje prošlosti oko koje se nikad neće složit, ali više nemamo otvorenih pitanja da bi se međusobno sukobljavali, pa tako, u ratu 90tih vi ste bili sporedni akteri, glavnina radnje vrtila se oko stoljetnog srpsko-rvatskog spora. Danas Hrvatima ne visi martićeva RSK nad glavom, niti Srbima prijetnja da će Hrvati napast Republiku Srpsku preko Save, sad ste vi dobili svu pažnju i pozornicu. U srpsko-hrvatskom stoljetnom sporu, vi ste bili sporedna uloga, taj spor sad je riješen, ostao je sad zajednički problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:30 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2429 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Karabaja je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Muslimane vojno satrati je jedino dugoročno riješenje. Kraljeva Sutjeska i stari samostan će biti Hrvatska u znak počasti kraljice Katarine. Ne može Mehmed, Mustafa i Mujo (okupator) svojatat kršćansku BiH. Sarajevo će biti Sprski multikulturni kršćanski grad gdje možeš popiti pivu, pojesti prasetinu, gdje nitko neće prijetiti Jevrejima. A poturice će imati more, sunce, džamije - ali u Anatoliji. Daleko od neprijatelja Srba i Hrvata. Za utjehu moći će se iživljavati nad Armencima. Svi će biti sretni.  Vi ste to mogli prije 80 godina ali ste se medjusobno tamanili u stotinama tisuca kao stoka, mislim vi i srbi U pravu si Karabaja. Stoga bi vaši političari trebali biti najkooperativniji a ne suprotno budući da sukob Hrvata i Srba nije više izvjestan te su male šanse za takvo nešto u BiH skoro pa nemoguće dok su Dragan i Milorad tu. Zato bi bilo dobro da se riješe problemi u BiH dok su nam oni još tu  gledajući s nebošnjačkog stajališta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Brane je napisao/la: Dodik kaže nema šanse za dogovor u BH i da muslimani samo odugovlače dok im se okolnosti ne poklope ponovo i tako rade 30 godina.
Slažem se sa Dodikom, sad kad je prilika treba to riješiti trajno bez repova. Da. S nadom da je ovo sada normalno doba. Nikad ne treba bit previše optimističan i samouvjeren, ništa nije vječno, kao što smo mi dočekali kraj terora stranaca nad nama i dolazak Trumpa, tko zna što budućnost nosi, što recimo ako jednog dana onaj balijanderski gradonačelnik New Yorka postane demokratski kandidat za predsjednika i pobjedi, pa takozvani Bošnjaci opet dočekaju svoji 5 minuta. Zato, ako se ovo pitanje ne riješi sad kad su okolnosti povoljne, onda se to neće riješiti više nikad kad ode Trump i njegova administracija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:38 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vi ste to mogli prije 80 godina ali ste se medjusobno tamanili u stotinama tisuca kao stoka, mislim vi i srbi Pa kao što je i sam Dodik rekao, i Srbi i Hrvati imaju svoje različito viđenje prošlosti oko koje se nikad neće složit, ali više nemamo otvorenih pitanja da bi se međusobno sukobljavali, pa tako, u ratu 90tih vi ste bili sporedni akteri, glavnina radnje vrtila se oko stoljetnog srpsko-rvatskog spora. Danas Hrvatima ne visi martićeva RSK nad glavom, niti Srbima prijetnja da će Hrvati napast Republiku Srpsku preko Save, sad ste vi dobili svu pažnju i pozornicu. U srpsko-hrvatskom stoljetnom sporu, vi ste bili sporedna uloga, taj spor sad je riješen, ostao je sad zajednički problem. Vas spor nije ni izbliza rijesen. Ja malo vise od tebe pratim srpski javni i tajni prostor pa znam. Spavao bih sa otvorenim ocima da sam ti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Židovka to su naši veliki saveznici barem tako kažu ovdje na forumu
Suprotno. Ona je kršćanka, Sandy Berger je Židov. protestantkinja predumnjevam?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:51 |
|
|
|
Povijest se ponavlja, Bošnje vole okupatore.
Koga će sad prizivat nakon odlaska Biden administracije?
| Privitak/ci: |

20260106_224946.jpg [ 141.59 KiB | Pogledano 436 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:52 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Muslimane vojno satrati je jedino dugoročno riješenje. Kraljeva Sutjeska i stari samostan će biti Hrvatska u znak počasti kraljice Katarine. Ne može Mehmed, Mustafa i Mujo (okupator) svojatat kršćansku BiH. Sarajevo će biti Sprski multikulturni kršćanski grad gdje možeš popiti pivu, pojesti prasetinu, gdje nitko neće prijetiti Jevrejima. A poturice će imati more, sunce, džamije - ali u Anatoliji. Daleko od neprijatelja Srba i Hrvata. Za utjehu moći će se iživljavati nad Armencima. Svi će biti sretni.  Nek Sarajevo preimenuju u Principovo i to je to 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:53 |
|
|
oak je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kaj je tebi, kakvih 300k muslića?  U cijeloj BiH ima jedva milijun muslimana. Imaš ovako: USK 100k PŽ+3 hercegovačke županije 60k SBŽ 90k ZDK 180k TK 250k SK+Goražde 320k U tvojoj računici bi mi dobili 250k muslimana max. Trebalo bi uzeti još još ZDK, odnosno njegov veći dio, to bi bilo kojih 400ak k muslimana, od kojih bi bar pola još iselilo. Pa dobro nisam ja baš da idem duboko u tu problematiku kao vas par forumaša, moje je bilo da dam ideju za finese ćete se već pobrinuti  Do crkve u Olovu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:57 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Ceha je napisao/la: Evo, predohitrio si me  Oni vide svako popuštanje kao slabost, zato im i ne treba dati ništa. Ionako kada se BiH podijeli između Hrvatske i Srbije će ovi nestat, eventualno će dobiti status sandžačkih muslimana u Srbiji. U svakom slučaju, trebaju biti ispod 5% populacije kod nas. U teoriji, u praksi postotak kao Srbi u RH, oko 1%, pa na dole. Upravu si, s njima je nemoguće lijepo, ako ideš pomirljivo i ljudski prema njima, smiju ti se iza leđa kao da si budala, zato Hrvate i gledaju kao lakši zalogaj, a više poštuju Srbe koji đonom idu na njih. A što se tiče tog postotka od 5%, pa možda bi se taj postotak mogao navuć od onih "Babinih" i možda još neki dio normalnijih (ako takvih ima) prvenstveno u USK, ali ovi iz SBŽ i HNŽ, ma ne dolazi u obzir njih tolerirat, pa oni nas mrze gore nego neki najokorjeliji četnik iz Knina. Već se pokazalo kako je to kad gajiš guju u njedrima. Zamislite samo da je opstala NDH, pa cijela NDH bi se pretvorila u Federaciju danas, oni kad bi demografski prešišali katolike, samo bi NDH preimenovali u NDBiH, jer je ludi Pavelić uzgajao to cvijeće i gradio im džamije. Bili bi islamska republika... Ove iz HNŽa i SBŽa... Pa o dobrog dijela Zenice... Imao je Zubak jednu dobru izjavu, dok nije izdao sve... Južno od te točke samo trava smije biti zelena. Tko ne želi živjeti u EU... Ima i dobra izjava Stevice Mesića, dok nije okrenuo kaput... Ona o zemlji na opancima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novosve je napisao/la: Herceg-Bosna je ukinuta godinu i pol prije Daytona Washingtonskim sporazumom Točno. U Dejtonu se uopće nije dovodila u pitanje Federacija Naša velika greška.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Veliki intervju gosp. Milorada Dodika za RTV Hercegbosne Postano: 06 sij 2026, 22:59 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kaj je tebi, kakvih 300k muslića?  U cijeloj BiH ima jedva milijun muslimana. Imaš ovako: USK 100k PŽ+3 hercegovačke županije 60k SBŽ 90k ZDK 180k TK 250k SK+Goražde 320k U tvojoj računici bi mi dobili 250k muslimana max. Trebalo bi uzeti još još ZDK, odnosno njegov veći dio, to bi bilo kojih 400ak k muslimana, od kojih bi bar pola još iselilo. Ne treba ni zanemariti to kako bi dobar dio Muslimana/Bošnjaka preko noći postali Hrvati ako bi se dogodila hrvatska aneksija dijelova BiH. Bi, samo i tu treba biti oprezans pravom glasa, samo nam fale neki novi yugići/možemovci... Oni su previše puta mijenjali vjeru za večeru, tu integracija treba biti temeljitija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|