HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 ruj 2025, 21:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vesna Pusić - predsjednički kandidat
PostPostano: 26 srp 2009, 00:27 

Real gone je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

Pašiću pojasni der ovo.. :biceovodobro

šta ti je danas udarilo Sunce u glavu.. :biceovodobro

hoću reći da je forum, suprotno svim očekivanjima (a pogotovo unitarista) na vrlo visokoj razini normalnosti.
čak bi se usudila reći da ima "advance" sposobnost samočišćenja od trolova, što je definitivno revolucionarna pojava. :zubati

hehe, pašićeva..pa i nije daleko od mog prezimena.. :wink

Tenks za pozitivnu (i naravno realnu) ocjenu :palacgore2

Rekao sam već na drugoj temi - creme de la creme forumaša u Hrvata.

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 26 srp 2009, 00:38 

RajvoSa je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

šta ti je danas udarilo Sunce u glavu.. :biceovodobro

hoću reći da je forum, suprotno svim očekivanjima (a pogotovo unitarista) na vrlo visokoj razini normalnosti.
čak bi se usudila reći da ima "advance" sposobnost samočišćenja od trolova, što je definitivno revolucionarna pojava. :zubati

hehe, pašićeva..pa i nije daleko od mog prezimena.. :wink

Tenks za pozitivnu (i naravno realnu) ocjenu :palacgore2

Rekao sam već na drugoj temi - creme de la creme forumaša u Hrvata.

nema na čemu. pa da, samo sam realna.
ko i svaka umetnička duša, jel.. :zubati :wink

slika

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 13:36 

Univerzitetska profesorica , izuzetna političarka . Ja se nadam da će biti nasljednica Mesiću .

Hrvatska je odmakla cijelom regionu zahvaljujući HNS-u i SDP-u

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 13:44 

since1921 je napisao/la:
Univerzitetska profesorica , izuzetna političarka . Ja se nadam da će biti nasljednica Mesiću .

Rado vam je poklanjamo , nek bude predsjednica distrikta Sarajevo! :zubati Pa da odmaknete od nas što više i dalje...

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 13:52 

Real gone je napisao/la:

tom.
objasni to ovde svojim sunarodnjacima, meni ne moraš.
svaki hrvatski liberal je sušta esencija patriotizma u odnosu na mnoge srpske liberale :ujko
sad što vi mislite isto to, al u obrnutom smeru, tu nema pomoći... :zubati

hrvatski liberal to ti je nes' kao ona pticica dodo... izumrla/li... iako osobno mislim da ih kod nas nikad nije ni bilo... sve prikriveni kripto-komunisti i koji su se presaltali nakon 1990. :rigam

vesna pusic (cifut, po vasem "jevrej") je dobar primjer toga, bivsa clanica partije, caca joj bil visoki funkcionar u srh-a, djed orjunaski koljac itd...

ne znam stvarno 'ko normalan moze povjerovat u njenu demokraticnost i liberalizam, ali ocito ima kretena (atestiranih) cim hns dobiva glasove na izborima... :ucelo

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 13:58 

Mar-kan je napisao/la:
since1921 je napisao/la:

Rado vam je poklanjamo , nek bude predsjednica distrikta Sarajevo! :zubati Pa da odmaknete od nas što više i dalje...

vrlo rado . Prihvatamo . U zamjenu Hrvatskoj dajemo sve čelnike stranaka u Bosni :sega

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 14:47 

Ne zamjena ! Ovo je poklon , bez obveze kompenzacije!

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 15:32 

horus je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

tom.
svaki hrvatski liberal je sušta esencija patriotizma u odnosu na mnoge srpske liberale :ujko

hrvatski liberal to ti je nes' kao ona pticica dodo... izumrla/li... iako osobno mislim da ih kod nas nikad nije ni bilo... sve prikriveni kripto-komunisti i koji su se presaltali nakon 1990. :rigam

vesna pusic (cifut, po vasem "jevrej") je dobar primjer toga, bivsa clanica partije, caca joj bil visoki funkcionar u srh-a, djed orjunaski koljac itd...

ne znam stvarno 'ko normalan moze povjerovat u njenu demokraticnost i liberalizam, ali ocito ima kretena (atestiranih) cim hns dobiva glasove na izborima... :ucelo

Horuse, ako misliš ovdje "ćifutariti" i uvlačiti nas u nepotreban sukob sa Židovima, mislim da ćeš naići na bolji doček kod društvanca na islambosna.baaaa

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 15:49 

RajvoSa je napisao/la:

Horuse, ako misliš ovdje "ćifutariti"

koliko je meni poznato na hrvatskom glasi "čifut"...

RajvoSa je napisao/la:

uvlačiti nas u nepotreban sukob sa Židovima, mislim da ćeš naići na bolji doček kod društvanca na islambosna.baaaa

:ucelo :rigam

sta ti patis od zog sindroma pa mislis da su zidi sveznajuci i svemocni? :ucelo
pazi da te crni mrak jos ne proguta ako se naljute? :ucelo

znaci da se orjunasko-cionistickom smecu ne bi slucajno zamjerili (sliedeci tvoju logiku) vise ih ne smiemo nazvati pravim imenom?
iako isti evidentno rade protu nas; a u ne tako dakoj dalekoj proslosti su cak klali Hrvate? ti si prisebi? :rigam

usput, dali se slucajno bojis vlastite sjene? :evotigana

RajvoSa je napisao/la:
društvanca na islambosna.baaaa

druztvo s islambosne.ba si mozes zabit znas di vec "ba".

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 15:53 

horus je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

tom.

Mislim da vas sveukupno drma prevelika paranoja od ćifuta (oprosti, ali kod nas se ovako kaže, ima Balašević pesmu o tome) i od kripto-komunista.
Kao što Srbiju previše drma paranoja od "stranih plaćenika" i "domaćih izdajnika".

slika

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 15:56 

horus je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Horuse, ako misliš ovdje "ćifutariti"

koliko je meni poznato na hrvatskom glasi "čifut"...

RajvoSa je napisao/la:

uvlačiti nas u nepotreban sukob sa Židovima, mislim da ćeš naići na bolji doček kod društvanca na islambosna.baaaa

:ucelo :rigam

sta ti patis od zog sindroma pa mislis da su zidi sveznajuci i svemocni? :ucelo
pazi da te crni mrak jos ne proguta ako se naljute? :ucelo

znaci da se orjunasko-cionistickom smecu ne bi slucajno zamjerili vise ih ne smiemo nazvati pravim imenom?
iako isti evidentno rade protu nas; a u ne tako dakoj dalekoj proslosti su cak klali Hrvate? ti si prisebi? :rigam

usput, dali se slucajno bojis vlastite sjene? :evotigana

RajvoSa je napisao/la:
društvanca na islambosna.baaaa

druztvo s islambosne.ba si mozes zabit znas di vec "ba".

Ne radi se o nekom iracionalnom "strahu", nego mom poštovanju za narod i državu Izrael. I uopće ne vidim zašto bi se na forumu HB sralo protiv Židova, jer s njima nemamo nikakve veze. Zna se tko je neprijatelj. Ako ti smeta Goldstein, smetaju obadva i meni, ožeži po njima osobno a ne po narodu.

Zašto orjunaško smeće vezati za cionistički pokret - niđe veze, pa bivša Jugoslavija i današnji "napredni levičari" su najveći neprijatelji Izraela i štovatelji arapskog smeća :neznam

Nemam ništa potiv tebe osobno, ali stvarno, na prostorima bivše YU se protiv Židova najviše ističu zatucane vehabije sa islambosna.baaa

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 15:59 

Real gone je napisao/la:
Mislim da vas sveukupno drma prevelika paranoja od ćifuta (oprosti, ali kod nas se ovako kaže, ima Balašević pesmu o tome) i od kripto-komunista.
Kao što Srbiju previše drma paranoja od "stranih plaćenika" i "domaćih izdajnika".

kakva paranoja? :ucelo

slucaj je jednostavan odrene paraziterne skupine vec 18 godina sustavno rade protu Hrvatske i Hrvata, uglavnom potomstvo bivsih partizana, partijasa, pripadnici odredenih manjina i ostala bagra bez trunke casti i morala i sl.

motivacija im je u rasponu od mrznje prema svemu Hrvatskom, preko patnje za "dobrim starim" vriemenima, do zelje za novcem i sl.

znaci cisti interes.

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 16:23 

RajvoSa je napisao/la:
Ne radi se o nekom iracionalnom "strahu", nego mom poštovanju za narod i državu Izrael. I uopće ne vidim zašto bi se na forumu HB sralo protiv Židova, jer s njima nemamo nikakve veze. Zna se tko je neprijatelj. Ako ti smeta Goldstein, smetaju obadva i meni, ožeži po njima osobno a ne po narodu.

to je tvoja osobna stvar ako zelis postivat taj "narod" i njihovu "drzavu".

meni to ne pada na pamet, jer se radi od licemjernim govnima, koja svugdje zabadaju svoju dugacke nosine, a na svaku kritiku njihovog antidemokratskog i antihumanog ponasanja reagiraju s optuzbama i seru o holokaustu TM.

ako nisi znao, ta drzavu koji ti cienis nije bas imale pretjerane simpatije prema nasoj borbi za slobodu, to je jos blago rieceno... da budem egzaktan, prodavali su oruzije cetnicima. srali o HR konclogorima, srali kako je RH u biti NDH reloaded itd...

a diplomatski odnosi su uspostavljeni prije sa "slobinom" krnjom sugoslavijom nego s njima... :evotigana

RajvoSa je napisao/la:
Zašto orjunaško smeće vezati za cionistički pokret - niđe veze, pa bivša Jugoslavija i današnji "napredni levičari" su najveći neprijatelji Izraela i štovatelji arapskog smeća :neznam

zato sto je dobar dio orjunaskog smeca bil i cionisticki. u prvoj sugoslavija (iako cak i prije), za vrieme 2.s.r., i u drugoj sugoslaviji...

trebali mozda spomenuti cionistki list iz zagreba za vrieme prve sugoslavije "zidov"? :evotigana

RajvoSa je napisao/la:
Nemam ništa potiv tebe osobno, ali stvarno, na prostorima bivše YU se protiv Židova najviše ističu zatucane vehabije sa islambosna.baaa

evo ja nisam sreo NITI jednog nacionalista bez obzira iz koje drzave dolazi, a da nije imo antipatije prema zidovima!
pa me zanima koje veze ima jedan niemac ili englez s bosanskim vehabijama?

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 16:35 

horus je napisao/la:

to je tvoja osobna stvar ako zelis postivat taj "narod" i njihovu "drzavu".

meni to ne pada na pamet, jer se radi od licemjernim govnima, koja svugdje zabadaju svoju dugacke nosine, a na svaku kritiku njihovog antidemokratskog i antihumanog ponasanja reagiraju s optuzbama i seru o holokaustu TM.

Ljudi samo uzimaju ponuđeno, s obzirom da se zapad trese svoje sjene. Ako već netko mora držati zapad nekim emocionalnim taocem, onda bolje da je to Izrael, jer će taj "kapital" iskoristiti u borbi protiv islamofašizma :palacgore2

horus je napisao/la:
ako nisi znao, ta drzavu koji ti cienis nije bas imale pretjerane simpatije prema nasoj borbi za slobodu, to je jos blago rieceno... da budem egzaktan, prodavali su oruzije cetnicima. srali o HR konclogorima, srali kako je RH u biti NDH reloaded itd...

a diplomatski odnosi su uspostavljeni prije sa "slobinom" krnjom sugoslavijom nego s njima... :evotigana

Jugoslovenska propaganda je ostvarila svoje, a imala je i 50 godina da na tome radi. Kasnije su kreature poput ParaGICE i raznorazne akcije tipa "Labrador" prouzročile određene nepovoljne pojave ali je sve na kraju došlo na svoje mjesto.

Židovi brane svoje - na kraju krajeva, NDH je direktno i indirektno pogubila 15.000 Židova na prostoru NDH.

horus je napisao/la:
zato sto je dobar dio orjunaskog smeca bil i cionisticki. u prvoj sugoslavija (iako cak i prije), za vrieme 2.s.r., i u drugoj sugoslaviji...

trebali mozda spomenuti cionistki list iz zagreba za vrieme prve sugoslavije "zidov"? :evotigana

Nije ti poznata Tiletova podrška Egiptu, Siriji? Koga ćeš u Europi sresti na demonstracijama protiv "agresije" na Gazu - Arape, Islamiste i naravno "levičare" i zelenaše.

horus je napisao/la:
evo ja nisam sreo NITI jednog nacionalista bez obzira iz koje drzave dolazi, a da nije imo antipatije prema zidovima!
pa me zanima koje veze ima jedan niemac ili englez s bosanskim vehabijama?

Rekoh već prije da boravak na stormfront očito srozava IQ. Probrano društvo, nema što.

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 18:58 

RajvoSa je napisao/la:
Ljudi samo uzimaju ponuđeno, s obzirom da se zapad trese svoje sjene. Ako već netko mora držati zapad nekim emocionalnim taocem, onda bolje da je to Izrael, jer će taj "kapital" iskoristiti u borbi protiv islamofašizma :palacgore2

kao prvo islamofasizam je neocon izmisljotina... :ucelo
tak da se o tome uobce nema sta raspravaljati, postoji islamizam i kraj price...

etiketiranje svega i svacega s fasizmom je uviek bila glavna "fora" crvenih... tak da se coviek stvarno zapita jesil i ti indoktriniran od njih, posto koristis njihove flosukle?

RajvoSa je napisao/la:
Jugoslovenska propaganda je ostvarila svoje, a imala je i 50 godina da na tome radi. Kasnije su kreature poput ParaGICE i raznorazne akcije tipa "Labrador" prouzročile određene nepovoljne pojave ali je sve na kraju došlo na svoje mjesto.

sta je sad tocno? prvo pricas o antiizraelskoj politici zlocinackog bravara i druzine, a sada kako su unatoc tome uspjeli kod zida rasirit antihrvatsku propagandu... :ucelo

sam sebe oporvrgavas... :ucelo

nemoj samo pocinjat o paragi, jer se o tom cifutu se nema sta raspravljati, kao niti o provokatorima tipa beogradskog "jevreja" mladena schwartza...

RajvoSa je napisao/la:
Židovi brane svoje - na kraju krajeva, NDH je direktno i indirektno pogubila 15.000 Židova na prostoru NDH.

dobra argumentacija... :ucelo

cemu onda razlika izmedu notornog cionista i ustase? kad i jedni i drugi brane svoje? budi nacelan...

RajvoSa je napisao/la:
Nije ti poznata Tiletova podrška Egiptu, Siriji? Koga ćeš u Europi sresti na demonstracijama protiv "agresije" na Gazu - Arape, Islamiste i naravno "levičare" i zelenaše.

tko je prvi 1946. laprdio u palestini i trazio zastitu zidovskih naseljenika (i protu britanske uprave)... da to nije bil mozda "jugoslavenski" izaslanik... :evotigana

RajvoSa je napisao/la:
Rekoh već prije da boravak na stormfront očito srozava IQ. Probrano društvo, nema što.

argument nema sta... :ucelo

pricam o ljudima koje poznajem osobno, tak da si se prosr'o bezveze... :evotigana

znas sta mi je zanimljivo kod takvih poput tebe, da sve ljude s kojima se ne slazu proglasavaju budalama, idiotima i sl...

Vrh

PostPostano: 27 srp 2009, 21:14 

Cemu tolika prasina oko Vesnice? Ona je prava kandidatkinja za taj posao.
Ujak od mame joj je bio koljac, voljeo je proljevati hrvatsku krv, tata joj je zidov, Orjunas, po struci pravnik, profesor na Zagrebackom sveucilistu, ona Orjunasica, cim se zakuhalo u Domovini morala se skloniti sa scene, pa je malo otisla doktorirati socijologiju u SAD, sto joj valjd daje epitet belosvetskog strucnjaka, muz joj je neki s istoka americkog drzavljanstva a buduci zet Hercegovac! Madam ispunjava sve uvjete! :zubati

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi
Dođe mi u susret na pol puta
Ogrne me brižno svojim plaštom

Želim Bože da u času smrti
Ni jedno oko ne zasuzi za mnom
A jedino što ja tebe molim
Kada umrem da mi dadeš kutak... neba

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 06:45 

Vesni bi bilo pametnije da objasni kako to da su je svjedoci prije puta vidjeli da kupuje pastetu i na sto je natjerala psica da joj radi kad je ispustila volan iz ruku pa su sletjeli sa auto-puta ?

Jadni pas je poginuo, iako bi Hugh Hefner rekao da ne postoji bolji nacin za okoncati nego biti zavaljen medju nogama kakve trebe.

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 08:20 

horus je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

kakva paranoja? :ucelo

slucaj je jednostavan odrene paraziterne skupine vec 18 godina sustavno rade protu Hrvatske i Hrvata, uglavnom potomstvo bivsih partizana, partijasa, pripadnici odredenih manjina i ostala bagra bez trunke casti i morala i sl.

motivacija im je u rasponu od mrznje prema svemu Hrvatskom, preko patnje za "dobrim starim" vriemenima, do zelje za novcem i sl.

znaci cisti interes.

A šta je borba za vlast inače - nego borba za čisti interes?
Od toga nisu operisani ni levičari ni desničari. Možda bi ti delio besplatne stanove i životne potrepštine svim svojim istomišljenicima kad bi se našao na nekakvoj funkciji, a država bi funkcionisala i živela od patriotizma i čistog hrvatskog zraka? :001_smile

Nego, zaboravi to..Interesuje me šta je po tvom mišljenju, krajnji cilj tih silnih orjunaša i kripto-komunista u Hrvatskoj i koliko i šta tačno su do sad postigli (ako možeš da navedeš konkretno)?

slika

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 09:56 

Real gone je napisao/la:
Nego, zaboravi to..Interesuje me šta je po tvom mišljenju, krajnji cilj tih silnih orjunaša i kripto-komunista u Hrvatskoj i koliko i šta tačno su do sad postigli (ako možeš da navedeš konkretno)?

Krajnji cilj:

da se o svima drugima priča negativno kao o zločincima i lopovima a da samo oni imaju "svetost borbe".

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 10:05 

pjosip je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Krajnji cilj:

da se o svima drugima priča negativno kao o zločincima i lopovima a da samo oni imaju "svetost borbe".

Dobro. Znači krajnji cilj su opet privilegije i vlast. A šta je tu nelegitimno?
Ja sam ciljala na nešto drugo. Šta su oni konkretno do sad Hrvatskoj loše učinili, kad gledamo položaj i status Hrvatske sad, u 2009. godini?

slika

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 10:31 

Real gone je napisao/la:
pjosip je napisao/la:

Krajnji cilj:

Ja sam ciljala na nešto drugo. Šta su oni konkretno do sad Hrvatskoj loše učinili, kad gledamo položaj i status Hrvatske sad, u 2009. godini?

razjedinili narod, podmetnuli stare teme u fokus, sebe proglasili jedinom opcijom, huškaju na krv.

prvi put odkad znam za sebe nisam siguran da se Hrvati ne bi rado opet pohvatali za vratove..

a sve je to maslo te ekipe, a to im je jedina šansa da ih evolucija ne pojede, sebe predstaviti kao jedinu opciju..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 11:04 

Real gone je napisao/la:

razjedinili narod, podmetnuli stare teme u fokus, sebe proglasili jedinom opcijom, huškaju na krv.

prvi put odkad znam za sebe nisam siguran da se Hrvati ne bi rado opet pohvatali za vratove..

a sve je to maslo te ekipe, a to im je jedina šansa da ih evolucija ne pojede, sebe predstaviti kao jedinu opciju..

Sigurno da nisam dobro upućena u stvari ovako sa strane, ali retko koji narod u ovom političkom smislu nije razjedinjen do tačke usijanja. To je tek logično za Ex-Yu, imajući u vidu blisku prošlost i istorijske okolnosti u WW2.
Mislim da je u Hrvatskoj ta podeljenost izraženija jer ste brže napredovali od Srbije sveukupno, a i u političkom smislu, skoro pa je dvopartijski sistem, a nisu još završena poglavlja u vezi sa škakljivim pitanjima o ratu, kako u Hr., tako i u BiH. I tu uvek ima prostora za manipulacije.
Što se Srbije tiče, kako je Aleksije dobro primetio, mi kakvo smo "vođstvo" u devedesetim imali - odlično smo prošli. Tvoja percepcija "srpske sloge" danas, nije ništa drugo no nemanje prostora za drugu poziciju. Ili jednostavnije, toliko smo zas*ali (izvinjavam se na izrazu :001_smile), da nam ostaje samo da se koliko-toliko zajednički čupamo iz kolektivne krivice nametnute od onih 20% idiota koji su išli da ratuju za "srpske zemlje".

slika

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 11:17 

Real gone je napisao/la:

Nema to toliko veze ni sa nacionalnim trvenjima i ratom. Ja mislim da je u svim ex komunističkim državama ista stvar. Negdje više negdje manje.

Oduvjek me je fasciniralo, kad sam saznao naravno, kako to da je UDBA tj njezini vrhovi imala monopol na export-import i na poslove s naftom u bivšoj Jugoslaviji. Nije li njezin prvi zadatak bio da se bori s unutrašnjim i vanjskim neprijateljem. Kad ono, oni su uvijek tamo gdje je lova u igri.

Ko ima lovu, ima moć, a ko ima moć ima sve ostalo, vlast, strah, mogućnost beskrajne manipulacije

UDBA je bila paralelna vlast u Jugoslaviji. Daleko više iznad nominalnih rukovodilaca. I nije slučajno da u Rusiji drmaju bivši KGB-ovci a na našim prostorima bivši Udbaši. Oni su se pozicionirali davno, imaju moć, imaju informaciju, imaju lovu, imaju kompromitirajući materijal za svakoga.

odlično su dočekali rat. Perfektno pripremljeni sa savršenim, davno razrađenim planom, preuzimanja svih poluga društva sa par unaprijed pripremljenih Pedra koji će visjeti namjesto njih.

Bivši navodni zaštitnici sociljalističkog poretka postalu su najveći tajkuni i lovatori. To je povijesna ironija.

jednako su ostali beskupulozni i sva ubojstva, pogotovo ova zadnja u Hrvatskoj su njihovih ruku djelo. Čim se osjete ugroženim, ubijaju.

mediji su 100% u njihovim rukama gdje narodni bijes, od njih prema drugima, kanaliziraju njihova djeca ili djeca njihovih prijatelja..Ko drma medijskom scenom u Hrvatkoj..Pavić, Kuljiš, Barač, Lovrićka, Pleše..sve Udbaška djeca ili sami udbaši..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 11:30 

Real gone je napisao/la:
pjosip je napisao/la:
Krajnji cilj:

Polarizirali društvo na nekakve idiotske podjele sa sredine prošlog stoljeća a'la tko je "partizan" a tko "ustaša".

Svojim medijskim polugamas priječavaju da se razvije vrijednosni sustav u drušvu koji bi bio različit od onoga što imamo danas - da je za sve kriva Hrvatska. Naprimjer, prema takvim likovima čak i za slovensku blokadu i posezanje za teritorijem razloge trebamo uvijek i prvenstveno tražiti - u sebi.

Vrh

PostPostano: 28 srp 2009, 11:38 

pjosip je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Polarizirali društvo na nekakve idiotske podjele sa sredine prošlog stoljeća a'la tko je "partizan" a tko "ustaša".

Svojim medijskim polugamas priječavaju da se razvije vrijednosni sustav u drušvu koji bi bio različit od onoga što imamo danas - da je za sve kriva Hrvatska. Naprimjer, prema takvim likovima čak i za slovensku blokadu i posezanje za teritorijem razloge trebamo uvijek i prvenstveno tražiti - u sebi.

ideološki odgojeni u socijalizmu, ekonomski- brutalni kapitalisti..bastard samo takav.

u polarizaciji društva vide jedini spas jer samo tada njihova beskrajna moć manipuliranja ima pravu "vrijednost"

uređena pravna država istovremeno je njihov kraj..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: