|
|
Stranica: 2/14.
|
[ 326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 15:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Može li se naći email adresa Doris Pack ? Da joj je ovo poslati sa prijevodom u tekstu. Nema puno za prevesti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dragica88
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 15:46 |
|
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: u ponedjeljak ujutro će video materijal biti dostupan i premijeru Milanoviću.  Treba koristiti Impressum ili kontakt opciju svih hrvatskih medija pa i njima slati, sa kratkim objašnjenjem. Inače sam skinuo ovo na disk. U slučaju da nestane sa Youtube. Bravo. Tako treba. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 15:59 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 16:06 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: BBC je napisao/la: Može li se naći email adresa Doris Pack ? Da joj je ovo poslati sa prijevodom u tekstu. Nema puno za prevesti. Čas posla. http://www.dorispack.de/kontakt.htmlSuper. Napravim preveden transcript razgovora večeras, pa to pošaljem na obje email adrese. Možete i vi isto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 16:30 |
|
|
|
Dajte stavite ovu temu na sticky ? Bar jedno vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 16:31 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 16:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 16:48 |
|
|
|
Da prognoziram ishod oko ove priče koja će se vjerojatno povući: pojeo vuk magare.
Hoće se netko kladiti u nešto drugo?
Tko lagumdžiji što može? Da nema background i da nema osiguranje i potporu nekog jačeg za svoje postupke, ne bi mu palo na pamet da čini ovo što je dosad činio. isto vrijedi i za ovo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 16:49 |
|
|
|
Slobodni mediji nemaju alternativu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 17:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jel´me neko tražio? 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 17:56 |
|
|
Kad Glazbenik je samo površno nabrojao relevantne tv kuće u RH i BiH - morao sam pripomoći... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantera
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 17:58 |
|
Pridružen/a: 25 vel 2012, 13:59 Postovi: 104 Lokacija: Herceg Bosna
|
Sad konačno znam kome se obratiti za uređivačku politiku na FTV, s onim partizanskim filmovima su me oprali totalno! HTV - odabrao Dželo Hadžiselimović FTV - odabrao Zlatko Lagumdžija
_________________ Ostani tu i budi poskok
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 18:07 |
|
|
|
Je li se samo meni čini ili se Zlaja malo previše približio licem u lice Darici, što ovom apsolutno, apsolutno nije zasmetalo.
Meni da onako bilo ko priđe ja bih korak unatrag napravio, osim žene dakako. Drugo je kad ti se nagne neko šapnut nešto...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 18:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iva78iva
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 18:56 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Dokaz da je FTV u službi SDP-a,znači stranačka televizija,a ne državna. Od ovog treba napravit prvoklasni skandal. Niti gledam a hvala Bogu niti placam gore pomenutu televiziju! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 18:57 |
|
|
Jedna vrlo korisna email adresa: [email protected]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 19:18 |
|
|
Citat: P.S. Kad je već prilika, @ novem  za rad. Hvala. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25447 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pantera je napisao/la: Sad konačno znam kome se obratiti za uređivačku politiku na FTV, s onim partizanskim filmovima su me oprali totalno! HTV - odabrao Dželo Hadžiselimović FTV - odabrao Zlatko Lagumdžija Možeš misliti onda "60 minuta" kako se uređivao u "bošnjačkom institutu". To je bilo vijećanje centralnog komiteta na čelu sa Slučajnim prolaznikom, po kome će se svakog ponedjeljka udarati. U ovoj banana državi će ovo biti prešućeno i to je žalosno.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
DzoniBG je napisao/la: :001_huh Dve su tu stvari...prvo, koliko je neozbiljan Salkov Mali da pred kamerama koje vidi ispred sebe daje komande svom medijskom pionu. Drugo, koliko je snishodljiv ovaj beskicmenjak, kad kaze "apsolutno", kao ponizni mekusac kome se pojavio direktor svemira pred ocima. Ovo u siroj slici predstavlja simbol amaterizma i banalnosti bosnjacke politike, svako ko misli da iza nje stoji neki ozbiljan plan, i mehanizmi njegovog ostvarivanja otrezni se ovime.Ipak sam mislio da je Lagumdzija zajebaniji igrac, da ima nenadjebivu lukavost i takticnost u sebi... to je ustvari jedan klasican mediokritet kome nije trebalo ni mesec dana na funkciji da ozbiljno razocara i svoje glasace...treba to umeti  ma u tom je poanta, ovo je tako niska i jadna razina da ako nas ovakvi napeglaju onda je bolja da nas i nema.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:45 |
|
|
|
ovo treba pametno eksploatirati i držati dugo, dugo aktualnim....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:46 |
|
|
|
Poslao na obje adrese od Doris Pack. Šaljite i vi sa vašim objašnjenjem i prijevodom videa. Uzme kratko vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
|
pa kad si već to napravio, proslijedi HTV-u i Novoj TV.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:53 |
|
|
|
Ne treba njima prijevod na engleski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: u ponedjeljak ujutro će video materijal biti dostupan i premijeru Milanoviću.  Treba koristiti Impressum ili kontakt opciju svih hrvatskih medija pa i njima slati, sa kratkim objašnjenjem. Inače sam skinuo ovo na disk. U slučaju da nestane sa Youtube. Šalji svim televizijama i novinama. Budem i ja. Šaljite svi. Na bar 5 adresa.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 03 ožu 2012, 20:55 |
|
|
|
Šaljite link na Youtube sa kratkim objašnjenjem. Ne treba puno objašnjavanja. Ja sam skinuo na disk da imam ako nestane na Youtube.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|