|
|
Stranica: 23/47.
|
[ 1161 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:44 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: weasel je napisao/la: Da, povijest govori da na uređenje i stanje okolnih država nema nikakvog utjecaja.
Probudi se i dođi u stvarni svijet, mi imamo pravoslavnu diktaturu na granicama i vi bi još Islamsku damahiriju. Stvarno ste blesavi.
I kako utječe na nas ta pravoslavna diktatura? Nikako. Doslovno nikako. Kako bi utjecala islamska država? Nikako. Da ni ne spominjem da im se oboje ubrzano smanjuje stanovništvo, mnogo brže nego nama a iseljavanje im nije ni počelo, nama je više manje završeno. Kako bi utjecalo milijun ili 500 000 muslimana u našoj državi? Katastrofalno. To bi prestala bit Hrvatska , postala bi nešto drugo. Reci ti meni kako Rusija utječe na Ukrajinu ili Baltičke zemlje? Bas se praviš blesav. Ti ko Bošnje koji govore o poklapanja Hrvata i Srba kao da su na otoku i da Hrvatska i Srbija ne postoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:45 |
|
|
weasel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pa nek radi Bakir što hoće u Trokutu. Njihova stvar. Nek napravi ISIL. Kao i Vučić što može u Srbiji uvest fašizam, komunizam, apsolutističku monarhiju i sebe proglasit carem, pravoslavnu teokraciju. Šta nas to briga? Da, povijest govori da na uređenje i stanje okolnih država nema nikakvog utjecaja. Probudi se i dođi u stvarni svijet, mi imamo pravoslavnu diktaturu na granicama i vi bi još Islamsku damahiriju. Stvarno ste blesavi. Ča je problem? Stvar je va tomu da ih držimo izvan svojih granic. I jedne i druge. Pa nek pizdiju. Mi ne moremo drugim odredjivati ča će i kako će delati, ali oni moraju znati ako pojdu na nas da će grdo stradati. Jako grdo.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:48 |
|
|
weasel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
I kako utječe na nas ta pravoslavna diktatura? Nikako. Doslovno nikako. Kako bi utjecala islamska država? Nikako. Da ni ne spominjem da im se oboje ubrzano smanjuje stanovništvo, mnogo brže nego nama a iseljavanje im nije ni počelo, nama je više manje završeno.
Kako bi utjecalo milijun ili 500 000 muslimana u našoj državi? Katastrofalno. To bi prestala bit Hrvatska , postala bi nešto drugo.
Reci ti meni kako Rusija utječe na Ukrajinu ili Baltičke zemlje? Bas se praviš blesav. Ti ko Bošnje koji govore o poklapanja Hrvata i Srba kao da su na otoku i da Hrvatska i Srbija ne postoje. Srbija nije Rusija. A mi nismo Ukrajina, Litva, Latvija i Estonija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:51 |
|
|
Karabaja je napisao/la: U Švicarskoj svi normalno žive, i Albanci muslimani.
Ne znam baš. Referendumom su izglasali zabranu gradnju džamija a ne katoličkih ili protestantskih crkvi. Pitam se zašto.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:51 |
|
|
Belski je napisao/la: weasel je napisao/la: Reci ti meni kako Rusija utječe na Ukrajinu ili Baltičke zemlje? Bas se praviš blesav.
Ti ko Bošnje koji govore o poklapanja Hrvata i Srba kao da su na otoku i da Hrvatska i Srbija ne postoje.
Srbija nije Rusija. A mi nismo Ukrajina, Litva, Latvija i Estonija. Naravno da nije ali on se pravi kao da su Muslimani i Srbi prijateljski nastrojeni prema Hrvatskoj i da nam žele sve najbolje. Lik živi u zemlji čudesa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Reci ti meni kako Rusija utječe na Ukrajinu ili Baltičke zemlje? Bas se praviš blesav.
Ti ko Bošnje koji govore o poklapanja Hrvata i Srba kao da su na otoku i da Hrvatska i Srbija ne postoje.
Srbija i budući Muslimanistan nisu Rusija a mi nismo Ukrajina u kojoj je 50% stanovništva prorusko nit smo baltičke zemlje, s tim da nikako ne utječe Rusija ni na baltičke zemlje.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:53 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Ako bi doslo do raspada Bejha i stvaranja drzave bejha Muslimana na dijelu Federacije,brzo bi se muslimanska elita a sa njom i stanovnistvo odrekli sklonosti za ekspanzionizam koja ih danas tako izrazito karakterise..Muslimani bi konacno dobili priliku da se fokusiraju na svoje stvarne probleme - ekonomija,pravna drzava,iskorjenjivanje korupcije i sl a islam kao ideologija mogao bi u takvom ambjentu samo da slabi.Ta drzava nikome ne bi bila prijetnja pa ni Hrvatima. Ne bih se bas slozio, ocito ih dosta podcjenjujes. Ti su bolesnici sebi zacrtali da je cijela bih njihova i doslovno dok svi ne isele i jedan bosnjak ostane tupit ce istu pricu i bit uvjeren da je u pravu. Ja nisam vidio glupljeg i tupavijeg nazovi naroda, jednoumlje im je definirano u genima kao i svim islamofasistima. Znaci trenutno su fokusirani na nas hrvate, ali da mogu srbe bi oni rado ugnjetavali, pobili ili sta vec jer se ne mogu pomiriti s tim da srbi imaju svoju drzavu u drzavi. Ako mi hrvati dobijemo nesto slicno, oni ce sav svoj gnjev usmjeriti na gasenje rs i herceg bosne, jer su oni sebi utuvili u svojim glupavim glavurdama da smo mi neki uljezi u bih i da je to njihov teritorij, nesto kao palestinci za izrael. Ako se trokutistan izolira, postat ce jos veca islamisticka teroristicka prcija nego sto je to trenutno. Jedini nacin je da preuzmemo izraelski recept i dovedemo ih u red.
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Naravno da nije ali on se pravi kao da su Muslimani i Srbi prijateljski nastrojeni prema Hrvatskoj i da nam žele sve najbolje. Lik živi u zemlji čudesa.
To ti misliš za Muslimane i želiš ih anektirat 1,2 milijuna u Hrvatsku. Ja ne govorim da su nam prijateljski nastrojeni nego da nam ne mogu ništa nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:54 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Naravno. Evo u Švicarskoj katolici i protestanti normalno žive zajedno.
U Švicarskoj svi normalno žive, i Albanci muslimani. Počinje polako nered s njima. Švicarci su počeli zabranama gradnje minareta, zabranom pokrivanja lica, visoke novčane kazne ako odbiju rukovanje u školi itd. Već problemi idu, a tek ih je 5%. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Majko moja takijo, ja se tebi kunem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 19:59 |
|
|
weasel je napisao/la: Belski je napisao/la:
Srbija nije Rusija.
A mi nismo Ukrajina, Litva, Latvija i Estonija.
Naravno da nije ali on se pravi kao da su Muslimani i Srbi prijateljski nastrojeni prema Hrvatskoj i da nam žele sve najbolje. Lik živi u zemlji čudesa. Hm ... a ti bi onda te neprijateljski nastrojene Muslimane (ima ih cca 2 000 000 ili ništo manje) upeljal va naše granice, pa bi tako Muslimani s 1% skočili na približno 33% stanovničtva va Hrvatskoj. I postali prijateljski nastrojeni? Lasice, gdo je sad ''Alisa va zemlji čudesa''? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:01 |
|
|
|
Sa islamistima nema popustanja, najbolji primjer je austrija gdje je ona islamska tuka iz tuzle htjela skidati krizeve po javnim ustanovama pa su joj pokazali gdje joj je mjesto
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:03 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Sa islamistima nema popustanja, najbolji primjer je austrija gdje je ona islamska tuka iz tuzle htjela skidati krizeve po javnim ustanovama pa su joj pokazali gdje joj je mjesto A Albanac rodjen va Austriji, musliman, radikaliziran va islamskom centru načinil pokolj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:10 |
|
|
|
Samo ću se ispraviti, Muslimanov/Bošnjakov va BiH ima cca 1 700 000 i živiju najveć va Federaciji.
Voliju Hrvatsku to je čudo jedno kako vidimo.
Čak se izjašnjavaju kot Hrvati ... za zastupnička mesta.
Hrvatska im je vindar agresor na BiH.
Dakle to bi onda bilo 30% ukupnog stanovničtva va Hrvatskoj va slučaju da pripojimo celu Federaciju.
Neprijateljski nastrojenog.
Hvala lipa, ali ne hvala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:12 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: weasel je napisao/la: Naravno da nije ali on se pravi kao da su Muslimani i Srbi prijateljski nastrojeni prema Hrvatskoj i da nam žele sve najbolje. Lik živi u zemlji čudesa.
To ti misliš za Muslimane i želiš ih anektirat 1,2 milijuna u Hrvatsku. Ja ne govorim da su nam prijateljski nastrojeni nego da nam ne mogu ništa nikako. Pričam li ja turski pa ti do sada nisi shvatio da ja zagovaram aneksiju tek kad ih bude 500k? Sad ih je previše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:12 |
|
|
|
Imate izdajice u vašim redovima. Četnike kao ovaj Weasel koji mrze nezavisnu Hrvatsku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:14 |
|
|
|
500.000 muslimana. Trebalo bi ih u Zagreb smjestiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:14 |
|
|
weasel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
To ti misliš za Muslimane i želiš ih anektirat 1,2 milijuna u Hrvatsku.
Ja ne govorim da su nam prijateljski nastrojeni nego da nam ne mogu ništa nikako.
Pričam li ja turski pa ti do sada nisi shvatio da ja zagovaram aneksiju tek kad ih bude 500k? Sad ih je previše. Planiraš još jedan đenosajd?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Imate izdajice u vašim redovima. Četnike kao ovaj Weasel koji mrze nezavisnu Hrvatsku. Jesam ja stavio u potpis da slavim “oslobođenje Srebrenice” ili ti? Ne postoji veći srpski cvet i četnički dupelizac od tebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:20 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mijat_tomic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ako bi doslo do raspada Bejha i stvaranja drzave bejha Muslimana na dijelu Federacije,brzo bi se muslimanska elita a sa njom i stanovnistvo odrekli sklonosti za ekspanzionizam koja ih danas tako izrazito karakterise..Muslimani bi konacno dobili priliku da se fokusiraju na svoje stvarne probleme - ekonomija,pravna drzava,iskorjenjivanje korupcije i sl a islam kao ideologija mogao bi u takvom ambjentu samo da slabi.Ta drzava nikome ne bi bila prijetnja pa ni Hrvatima. Ne bih se bas slozio, ocito ih dosta podcjenjujes. Ti su bolesnici sebi zacrtali da je cijela bih njihova i doslovno dok svi ne isele i jedan bosnjak ostane tupit ce istu pricu i bit uvjeren da je u pravu. Ja nisam vidio glupljeg i tupavijeg nazovi naroda, jednoumlje im je definirano u genima kao i svim islamofasistima. Znaci trenutno su fokusirani na nas hrvate, ali da mogu srbe bi oni rado ugnjetavali, pobili ili sta vec jer se ne mogu pomiriti s tim da srbi imaju svoju drzavu u drzavi. Ako mi hrvati dobijemo nesto slicno, oni ce sav svoj gnjev usmjeriti na gasenje rs i herceg bosne, jer su oni sebi utuvili u svojim glupavim glavurdama da smo mi neki uljezi u bih i da je to njihov teritorij, nesto kao palestinci za izrael. Ako se trokutistan izolira, postat ce jos veca islamisticka teroristicka prcija nego sto je to trenutno. Jedini nacin je da preuzmemo izraelski recept i dovedemo ih u red. Da ali kao sto su danas ozlojedjeni odnosno bijesni zbog nekih koji hoće da " sruše ili podijele cjelovitu i nedjeljivu Bosnu" istog su raspolozenja bili u 19 vijeku kad su se na teritoriji cjelovitog i nedjeljivog kalifata počeli da pojavljuju gepolitički entiteti Srbija,Grčka... Za njih je to bila strašna trauma i neshvatljiv gubitak a pošte se proces oslabađanja balkanskih naroda nije odvijao isključivo kroz ratne napore nego i diplomatskim pritiscima sila izvan Balkana,i sultana su znali da optužuju za izdaju vjere i tako to. Nije prošlo tako mnogo kad su i bejha muslimani prestali da govore o Beogradu,Atini,Solunu i dr.kao muslimanskim mjestima. Brzo će oni navići na onih 23 % kao na svoj okvir cim prestane spoljna podrška ekspanzionizmu koja sad ipak postoji u određenoj mjeri od samoproklamovane medjunarodne zajednice. Kad više ne bude ratnog cilja nestaće i potreba za islamom kao agresivnom ideologijom.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:32 |
|
|
Uostalom otidji malo do medjimurja pa pitaj kako im ide asimilacija roma  o zivot ti jebem, ne mogu vjerovat koliko ima naivnih ljudi medju nama, nije ni cudo sto nas je tlacio di je god ko stigo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:32 |
|
|
|
A ljudi moji ... .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Belski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:33 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Uostalom otidji malo do medjimurja pa pitaj kako im ide asimilacija roma  o zivot ti jebem, ne mogu vjerovat koliko ima naivnih ljudi medju nama, nije ni cudo sto nas je tlacio di je god ko stigo Ushićeni su ... morala policija dojti. Braniti Rome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48194 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Pereci i poznavanje muslimana, nije im dovoljan primjer niti SBŽ i HNŽ, s RH poslodavcima i međimurskim socijalama do 2050 ne bi ih bilo pola milijuna nego dva.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 30 svi 2021, 20:37 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la:
Ne bih se bas slozio, ocito ih dosta podcjenjujes. Ti su bolesnici sebi zacrtali da je cijela bih njihova i doslovno dok svi ne isele i jedan bosnjak ostane tupit ce istu pricu i bit uvjeren da je u pravu. Ja nisam vidio glupljeg i tupavijeg nazovi naroda, jednoumlje im je definirano u genima kao i svim islamofasistima. Znaci trenutno su fokusirani na nas hrvate, ali da mogu srbe bi oni rado ugnjetavali, pobili ili sta vec jer se ne mogu pomiriti s tim da srbi imaju svoju drzavu u drzavi. Ako mi hrvati dobijemo nesto slicno, oni ce sav svoj gnjev usmjeriti na gasenje rs i herceg bosne, jer su oni sebi utuvili u svojim glupavim glavurdama da smo mi neki uljezi u bih i da je to njihov teritorij, nesto kao palestinci za izrael. Ako se trokutistan izolira, postat ce jos veca islamisticka teroristicka prcija nego sto je to trenutno. Jedini nacin je da preuzmemo izraelski recept i dovedemo ih u red.
Da ali kao sto su danas ozlojedjeni odnosno bijesni zbog nekih koji hoće da " sruše ili podijele cjelovitu i nedjeljivu Bosnu" istog su raspolozenja bili u 19 vijeku kad su se na teritoriji cjelovitog i nedjeljivog kalifata počeli da pojavljuju gepolitički entiteti Srbija,Grčka... Za njih je to bila strašna trauma i neshvatljiv gubitak a pošte se proces oslabađanja balkanskih naroda nije odvijao isključivo kroz ratne napore nego i diplomatskim pritiscima sila izvan Balkana,i sultana su znali da optužuju za izdaju vjere i tako to. Nije prošlo tako mnogo kad su i bejha muslimani prestali da govore o Beogradu,Atini,Solunu i dr.kao muslimanskim mjestima. Brzo će oni navići na onih 23 % kao na svoj okvir cim prestane spoljna podrška ekspanzionizmu koja sad ipak postoji u određenoj mjeri od samoproklamovane medjunarodne zajednice. Kad više ne bude ratnog cilja nestaće i potreba za islamom kao agresivnom ideologijom. Mislim da je to naivno razmisljanje. Da su imalo pametni oni bi se okanili RSa jos davno, okrenuli se zapadu i s hrvatima isli gradit federaciju u dva kantona i danas bi vjerojatno bili u EU. Ali pamet i musliman su kontradiktorni pojmovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|