HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 pro 2024, 14:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 11410 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 457  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi
PostPostano: 26 stu 2011, 14:22 

Koncert je otvoren ovim albumom i naslovnom pjesmom punom poruke, pa je ja tumačim na slijedeći način:

Citat:
I ovog jutra si otvorila oci kao po kazni
malo tumarala po hodnicima noci
i vidjela da su prazni (ovo kaže Srbiji, da se sjete NATO bombardovanja i sl vjerovatno misli na hodnike sjećanja u tom teškom periodu)

Nisi mogla, nisi mogla ni u snu
tako nesto da zamislis
to nisi pisala ni pod razno (Na Kosovo se odnosi, toliko borbe a Kosovo izgubljeno)

Da bi jedno, da bi jedno mjesto
s tvoje strane jastuka
zauvijek moglo ostati prazno (sjever Kosova, jedno mjesto )

Ref.
Pocnimo ponovo ispocetka
bol je sve sto ostaje od imetka
pocnimo ponovo ispocetka
ko to zna gdje ce nas odvesti rijeka (traže autonomiju Srbi, inače Sibir im ne gine 72000 državljanstava nije mala stvar)

Trebat ce vremena
da zasvira tisina
u tvojim grudima (da se sklone barikade, drva i šljunak a bogami i kamioni zemlje, željeza i betona)

Trebat ce vremena
da se otvori vitrina
sa novim cudima (možda MZ kaže može Srbima autonomija, a možda ne)

Trazila si, trazila si nesto sto
Bog nije stvorio
ljubav, a da u njoj zrno sumnje nema (ovo misli na veliku Srbiju i SANU, propao projekat)

Trazila si, trazila si covjeka
koji bi te volio
samo zbog tebe, a takvoga nema (Makar jednu od EX YU republika da ostane u krnjoj Jugi a i braća Crnogorci iz zavališe )

Pocnimo ponovo ispocetka
bol je sve sto ostaje od imetka (možda se ocijepi Vojvodina i Sandžak direktno ukazuje na to)

Ovo sto imamo sad
sve od kolijevke do groba
uvijek je bila, znaj
skupa i luksuzna roba (opet Kosovo i kolijevka srpstva, poslijedice vojnih operacija i slični bakrači "skupa i luksuzna roba"Jer Dačić kaže ratovaćemo u Trebinju..)

Provokator čisti.Nema smsila a ljudi ga ugostili ko' bega nekog.Doveli gospodarstvo u pitanje radi njegove zaštite. :neznam

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:35 

DzoniBG je napisao/la:
teranova je napisao/la:
Šta ste svi vrisnuli na taj Dervišhalidovićev koncert, to vam znači nešto ili šta? Pevač ko pevač, s malom razlikom što pripada krugu onih koji su pojeli ono što su izasrali dolazeći u "nikad neću" Beograd. Jaka stvar.

Bas to...

"Dobro veče dragi Beograde, dobro veče dragi ljudi. Za mene je ovo svečanost. Došao sam posle dugog puta... Ja sam u godinama kada mi je sve dosadno i pitao sam jednog prijatelja, šta sada da radim, a on mi je odgovorio – idi u Beograd, tamo je sve spektakl…"

...a kleo se da nikad nece doci u Beograd, "patriote" rzale na svaku njegovu slinu, vrhunac popularnosti dostize na Eurosongu ove godine, i taman kad je stavio krunu medju rajom, eto ga na Dunavu i Savi, da polize sve sto je pljuvao. Sad su isti ti koji su se kleli u njega poceli da ga proglasavaju izdajnikom i prodanom dusom, pa je kao malu oblogu poslao "Bosnom behar probeharao", kao da je to neka patriotska pesma, a sledeci stih "mene zivot razocarao" :zubati

Taj je i postao neko ime kad je vozom dosao ovde da zamoli Zmiju Veki da otpevaju zajedno Jorgovane... posle je u vreme najveceg ludila napisao Ceci pesmuljak koji je postao nezvanicna himna grada kod svih onih koji su samo prosli kroz ovaj grad, ali grad nije proslao kroz njih...

p.s frajer iz spota, Laki, trenirao samnom basket...inace neskriveni ******** :klanjam

Zasto je ta sjajna melodija ' pjesmuljak ' ? Zato sto je voli puno ljudi, koji su si dozvolili da vole tvoj Beograd ?
Jbga,ovdje nema svadbe na kojoj se ona ne pjeva :neznam
Mah ...plebes dinarski ,precanski...znojavi..fuj..prljaju vam grad.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:37 

osa je napisao/la:
emt je napisao/la:

Sve Crnolegijaši :zubati

ta postrojba je ako me sjećanje dobro služi osnovana u sarajevu, a crna se zvala zbog odora jer je to bio jedini dostupan materijal, kako sitnice pišu povjest....

Ubi se ja od traženja ,al ajde... :zubati
Sad će mi slike pokrat forumske ustaše pa prezentirat po internetu :pistolji

Treća slika , Hrvati Islamske Vjeroispovjesti ,klanjaju namaz (valjda se tako kaze)

Druga slika , Pretpostavljam da su isto Hrvati Islamske Vjeroispovjesti ,na jednom od drinskih mostova,mislim da je Zvornik

Prva slika , Đenaza za Ustaškog Pukovnika Bećira Lokmića ,Pripadnika Sarajevske Ustaške Pukovnije,na slici se vidi i tada satnik Jure Francetić

Privitak/ci:
zoom5.jpg
zoom5.jpg [ 166.26 KiB | Pogledano 3150 put/a. ]
zoom2.jpg
zoom2.jpg [ 151.4 KiB | Pogledano 3150 put/a. ]
crnalegija.jpg
crnalegija.jpg [ 229.73 KiB | Pogledano 3150 put/a. ]

PostPostano: 26 stu 2011, 14:39 

Srediće Delije i Grobari džihadliju Dinu.Opasni su to frajeri.
Neće on provocirati Srbe usred Beograda.A Dodo nek povede ove iz RS-a u ambasadu Rusije u Šeheru nek traže i oni državljanstva.

Svarog ti kontroliraj kolone, traktore ne vozite još, rano je :)

Citat:
Prva slika , Đenaza za Ustaškog Pukovnika Bećira Lokmića ,Pripadnika Sarajevske Ustaške Pukovnije,na slici se vidi i tada satnik Jure Francetić

To su sve montaže.Mi u Sarajevu smo poznati antifašisti. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:39 

osa je napisao/la:
emt je napisao/la:

Sve Crnolegijaši :zubati

ta postrojba je ako me sjećanje dobro služi osnovana u sarajevu, a crna se zvala zbog odora jer je to bio jedini dostupan materijal, kako sitnice pišu povjest....

Četvrta slika , Ispraćaj Jure Francetić iz Sarajeva u Zagreb u listopadu 1942.

Privitak/ci:
zoom6.jpg
zoom6.jpg [ 131.57 KiB | Pogledano 3143 put/a. ]

PostPostano: 26 stu 2011, 14:42 

emt je napisao/la:
Neće on provocirati Srbe usred Beograda.A Dodo nek povede ove iz RS-a u ambasadu Rusije u Šeheru nek traže i oni državljanstva.

Citat:

To su sve montaže.Mi u Sarajevu smo poznati antifašisti. :zubati

:zubati :aleale

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:42 

mario_cro je napisao/la:
osa je napisao/la:

Ja mislim da su to partizani sve, samo maskirani i u ilegali da se fašisti ne sjete :rolleyes

Kako smo domišljati samo bili.

(mi Sarajlije, tj naši djedovi )

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:45 

emt je napisao/la:
mario_cro je napisao/la:

Ja mislim da su to partizani sve, samo maskirani i u ilegali da se fašisti ne sjete :rolleyes

Pa kad su ispratili Francetiča na vlak za Zagreb,odahnuli su i stavili kape sa petokrakom :thumbup

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:47 

mario_cro je napisao/la:
emt je napisao/la:

Pa kad su ispratili Francetiča na vlak za Zagreb,odahnuli su i stavili kape sa petokrakom :thumbup

:sega

Ma jok i on je nosilac spomenice, na tajnom zadatku.

Razmišljam da počnem da se bavim i pravom.Stvarno sam talentovana. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:52 

emt je napisao/la:

Emt, Beograd je metropola ,u njemu ima i tvojih sasvim dovoljno da napune Arenu . Dino je prvobitno zelio odrzati koncert u Barjakli dzamiji (jedna i jedina) . A za traktorima nema potrebe , prilicno nam je komotno ovdje u RS .
Nego...jes ti ono u Austriji ili u Svedskoj Danskoj, Finskoj, Njemackoj , Americi...Ma ima vas svugdje...
A imas drzavljanstvo ? :kava

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:52 

Svarog je napisao/la:
Zasto je ta sjajna melodija ' pjesmuljak ' ? Zato sto je voli puno ljudi, koji su si dozvolili da vole tvoj Beograd ?

Sta ti sad pricas :wacko

To sto je voli mnogo ljudi i dalje ne znaci da to nesto vredi... mene ta pesma nikad nije dotakla, i personifikovala moj grad.

Znas zasto, zato sto me seca na najgora vremena kad je postala hit, kad se udala za coveka ciji su ljudi se bahatili ovde sa parama pokradenim po slavonskim kucama... nemoj da mi opet igras na prekodrinske podele, ovaj grad je za 100 godina narastao 15 puta, svi su oni odnekud dosli i uklopili se, nikad ne bi uspeli da nije postojala jaka integrativna nota, i ljudi iz provincije koji su svojim talentom oplemenili Beograd.

Ova fuksa iz Zitoradje nije oplemenila grad, napravila ga je ruznijim, uspela u vremenima kad su uspevali samo kriminalci i kafanske pevaljke, na nesereci naroda zgrnula milione i bozijom nepravdom postala ikona klincima.

E ovo je himna Beograda, nastala u isto vreme kad i ova druga, ali se ovde pojavljuju face koje su stvarno nesto stvarale, Dusko Kovacevic ispred Ateljea 212, Bora Todorovic, Bata Stojkovic, Gaga Nikolic... Bogi Tirnanic prodaje novine, Prele, Bjela i Koja, cak i nesretni Bora je 80-ih bio buntovnik...

Razlika ko dupe i miliprot :neznam

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:58 

Svarog je napisao/la:
emt je napisao/la:

Emt, Beograd je metropola ,u njemu ima i tvojih sasvim dovoljno da napune Arenu . Dino je prvobitno zelio odrzati koncert u Barjakli dzamiji (jedna i jedina) . A za traktorima nema potrebe , prilicno nam je komotno ovdje u RS .
Nego...jes ti ono u Austriji ili u Svedskoj Danskoj, Finskoj, Njemackoj , Americi...Ma ima vas svugdje...

Da je i u džamiji održao VI Srbi bi došli.Da se posjetite znaš već čega :)
Ma ja bi da sam na vašem mjestu Svarog zbog izdaje Beograđana i ovih prekodrinskih Srba iselila se.Nema smisla.Kakvi su to ljudi?
Vi toliko žrtava i heroja dali da ih spasite, odziv na mobililizaciju im se mjerio u promilima, a oni vama vraćaju slušajući poluvehabiju.A hajdi sve to, nego oni jadnici na sjeveru se smrzavaju, suzavci rade, maltretiraju ih.Takva sudbina i vas čeka u RS-u.Za koju godinu.Ni repom neće mrdnuti vjeruj ti emt.
Sramotno.

Ja sam na Aljasci Svarog, pravo mi je fino.I puno pozdrava Srbima u RS-u a i onim preko Drine sa pjesmom

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:59 

DzoniBG je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

To sto je voli mnogo ljudi i dalje ne znaci da to nesto vredi... mene ta pesma nikad nije dotakla, i personifikovala moj grad.

Znas zasto, zato sto me seca na najgora vremena kad je postala hit, kad se udala za coveka ciji su ljudi se bahatili ovde sa parama pokradenim po slavonskim kucama... nemoj da mi opet igras na prekodrinske podele, ovaj grad je za 100 godina narastao 15 puta, svi su oni odnekud dosli i uklopili se, nikad ne bi uspeli da nije postojala jaka integrativna nota, i ljudi iz provincije koji su svojim talentom oplemenili Beograd.

Ova fuksa iz Zitoradje nije oplemenila grad, napravila ga je ruznijim, uspela u vremenima kad su uspevali samo kriminalci i kafanske pevaljke, na nesereci naroda zgrnula milione i bozijom nepravdom postala ikona klincima.

E ovo je himna Beograda, nastala u isto vreme kad i ova druga, ali se ovde pojavljuju face koje su stvarno nesto stvarale, Dusko Kovacevic ispred Ateljea 212, Bora Todorovic, Bata Stojkovic, Gaga Nikolic... Bogi Tirnanic prodaje novine, Prele, Bjela i Koja, cak i nesretni Bora je 80-ih bio buntovnik...

Dzoni, zaboravljas da jedna pijesma vrijedi onoliko koliko je popularna. Jos ako skoro dvadeset godina je isto popularna kao kada je izasla, nema se sto prigovoriti. I ja mislim da je pijesma srz kica, ali ocito je da je ultr-popularna, te da je slusana od milijune ljudi. Cakstovise, kada popijem koju, i nije tako losa., ponese te atmosfera. I nisi u pravu kada kazes da je beogradjani ne osjecaju kao svoju himnu. U krivu si barem sto se tice 80% beogradjana.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:00 

Bosnensis je napisao/la:

Kazes bolesna politicka elita? Ja se u zadnjih 15ak godina ne mogu sjetiti da je bilo koji bosnjacki politicar spomenuo Srpski narod u negativnom kontekstu. Evo uzmi samo jedan klasican primjer, Dodik i koliko on puta sedmicno pljune i po Bosnjacima i po Bosni i Hercegovini.

Beograd je poceo rat u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu i ti pricas da je necija druga politika bolesna?
Mogu Bosnjaci sa vama rakijat, i rakijat ce jer moraju i jer Bosne i Hercegovine nema bez njena tri naroda, ali Slovenci, Hrvati i ovi drugi sto sam pobrojao nece vise nikad.Pa se ti jos jednom zapitaj cija je to elita bolesna.

BiH <> Bošnjaci. Dakle, nisam čuo baš da Dodik pljuje po Bošnjacima... :neznam

Dapače, čovjek nije na tu felu.

Priča kako bi trebalo BiH razvrgnut, sad koliko zbog glasova, a koliko iz uvjerenja...

Opet jedna od "usađenih" od FTV-a... Još jedna u nizu...

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:00 

DzoniBG je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Dobro, i ta je fina i volim je cuti ali i ova Cecina mi takodje fino zvuci.
Ne znam kako ti, ali ja kad slusam muziku ne robujem stereotipima i kliseima . Melodija je ono sto mi je bitno .

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:03 

Puna podrška kosovskim Srbima a i ovim u RS-u.Beograde stidi se !!!

Uvijek sam na strani oštećenih i slabih.

I posvećujem im ovaj Đoletov stih

Citat:
Ref.
Na barikadama su opet zastave
svet ide k'o na praznike
i decu izvode s' jutarnje nastave
da vide gladne radnike

Svarog, pazite se vi u RS-u reci Dodi i Vasiću, izdajnika preko Drine.Samo nek vam je slika kosovskih Srba na umu i koncert ovaj.Ništa više.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:04 

emt je napisao/la:
Puna podrška kosovskim Srbima a i ovim u RS-u.Beograde stidi se !!!

Uvijek sam na strani oštećenih i slabih.

I posvećujem im ovaj Đoletov stih

Citat:
Ref.
svet ide k'o na praznike
da vide gladne radnike

Jel zbilja osjecas sucut spram kosovskih srba?

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:04 

emt je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Da je i u džamiji održao VI Srbi bi došli.Da se posjetite znaš već čega :)
Ma ja bi da sam na vašem mjestu Svarog zbog izdaje Beograđana i ovih prekodrinskih Srba iselila se.Nema smisla.Kakvi su to ljudi?
Vi toliko žrtava i heroja dali da ih spasite, odziv na mobililizaciju im se mjerio u promilima, a oni vama vraćaju slušajući poluvehabiju.A hajdi sve to, nego oni jadnici na sjeveru se smrzavaju, suzavci rade, maltretiraju ih.Takva sudbina i vas čeka u RS-u.Za koju godinu.Ni repom neće mrdnuti vjeruj ti emt.
Sramotno.

Ja sam na Aljasci Svarog, pravo mi je fino.I puno pozdrava Srbima u RS-u a i onim preko Drine sa pjesmom

Na Aljasci ?!
Ma samo se ti (tamo :zubati ) utopli dobro :kava
A mi cemo vec nekako.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:07 

Citat:
Na Aljasci ?!

Citat:
Kad god prodjem ulicom
sa tvojim imenom
pomislim na onu pesmu
vec je godinama ne pevam
stari refren nikom ne treba

A ljudi pesme kratko pamte
komandante

Ostace u knjigama i prica o nama
Balkan krajem jednog veka
svako pleme crta granicu
svi bi hteli svoju stranicu

Tope se snovi kao sante
ej, komandante

Ref.
svet ide k'o na praznike
da vide gladne radnike

A gde smo mi, naivni
sto smo se dizali na ''Hej, Sloveni''
kao da smo uz tu pricu izmisljeni

Vremena su nezgodna
za momka kao ja
koji gleda svoja posla
nisam lutak da me naviju
imam samo Jugoslaviju

Sve druge baklje bez mene plamte
e, komandante

Ref.

I svi su tu da dobiju na toj lutriji
na barikadama su uvek najbrzi
al' nikad i najmudriji

A gde smo mi, naivni
sto smo se dizali na "Hej, Sloveni"
i prevareni

I kad god prodjem ulicom
sa tvojim imenom
pomislim na Panta Rei
bacice se tako neki lik
kamenom i na tvoj spomenik

Jer sve se menja i sve tece
covece

Čuvaj se Svarog i javi se iz Sibira. :scared

valjda ima konekcije :wink

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:09 

totem je napisao/la:

Dzoni, zaboravljas da jedna pijesma vrijedi onoliko koliko je popularna. Jos ako skoro dvadeset godina je isto popularna kao kada je izasla, nema se sto prigovoriti. I ja mislim da je pijesma srz kica, ali ocito je da je ultr-popularna, te da je slusana od milijune ljudi. Cakstovise, kada popijem koju, i nije tako losa., ponese te atmosfera. I nisi u pravu kada kazes da je beogradjani ne osjecaju kao svoju himnu. U krivu si barem sto se tice 80% beogradjana.

Onda je najbolja pesma ona od Justina Biebera koja ima milijadu pregleda na YT...nije to to, prave su pesme one na koje se ne pali bas svaki dilkan...

Ovo sto prica Svarog, meni je npr jako bitno ko mi peva, ciji je to glas, ko stoji iza neke pesme... gledam ovu Cecu, cujem njen prozvukao vokal i odmah shortcutom se prebacim u misli sta sve ona jeste, i da mi ovde prodaje muda za bubrege pevajuci o gradu koga je svojim kicom osakatila.

Za mene je simbol za ovaj grad EKV i Brejkersi, za druge neke nije...ok, svako ima svoj ukus...

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:10 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Bosnensis je napisao/la:

Kazes bolesna politicka elita? Ja se u zadnjih 15ak godina ne mogu sjetiti da je bilo koji bosnjacki politicar spomenuo Srpski narod u negativnom kontekstu. Evo uzmi samo jedan klasican primjer, Dodik i koliko on puta sedmicno pljune i po Bosnjacima i po Bosni i Hercegovini.

Beograd je poceo rat u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu i ti pricas da je necija druga politika bolesna?
Mogu Bosnjaci sa vama rakijat, i rakijat ce jer moraju i jer Bosne i Hercegovine nema bez njena tri naroda, ali Slovenci, Hrvati i ovi drugi sto sam pobrojao nece vise nikad.Pa se ti jos jednom zapitaj cija je to elita bolesna.

BiH <> Bošnjaci. Dakle, nisam čuo baš da Dodik pljuje po Bošnjacima... :neznam

Dapače, čovjek nije na tu felu.

Priča kako bi trebalo BiH razvrgnut, sad koliko zbog glasova, a koliko iz uvjerenja...

Opet jedna od "usađenih" od FTV-a... Još jedna u nizu...

Junuze, čovjek nas nazvao fašistima i handžar divizijašima.Mislim, kako može ?

Kad je opće poznato da smo mi svi bili u antifašističkom pokretu.I vas je Hrvate dodao i kaže da su se SAMO Srbi borili u partizanima.

Evo odlomka Dodinog govora ;

Citat:
Ponovio je i da su Srbi “apsolutno dominirali u borbi protiv fašizma, a tek je bio mali broj Muslimana i Hrvata”, te da je pokušaj da se održi 25. novembar kao Dan državnosti “kupovanje novog legitimiteta koji nedostaje Bošnjacima, ovog puta političkog”.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:11 

emt je napisao/la:
Citat:
Na Aljasci ?!

Citat:
Kad god prodjem ulicom
sa tvojim imenom
pomislim na onu pesmu
vec je godinama ne pevam
stari refren nikom ne treba

A ljudi pesme kratko pamte
komandante

Ostace u knjigama i prica o nama
Balkan krajem jednog veka
svako pleme crta granicu
svi bi hteli svoju stranicu

Tope se snovi kao sante
ej, komandante

Ref.
svet ide k'o na praznike
da vide gladne radnike

A gde smo mi, naivni
sto smo se dizali na ''Hej, Sloveni''

Vremena su nezgodna
za momka kao ja
koji gleda svoja posla
nisam lutak da me naviju
imam samo Jugoslaviju

Sve druge baklje bez mene plamte
e, komandante

Ref.

I svi su tu da dobiju na toj lutriji
na barikadama su uvek najbrzi
al' nikad i najmudriji

A gde smo mi, naivni
sto smo se dizali na "Hej, Sloveni"
i prevareni

I kad god prodjem ulicom
sa tvojim imenom
pomislim na Panta Rei
bacice se tako neki lik
kamenom i na tvoj spomenik

Jer sve se menja i sve tece
covece

Čuvaj se Svarog i javi se iz Sibira. :scared

valjda ima konekcije :wink

Maco , evo mene u BL ,ti si nesto pobrkala ( ladno tamo, sta li ..nosi kapu, nemoj da te opominjem)..

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:13 

DzoniBG je napisao/la:
totem je napisao/la:

Onda je najbolja pesma ona od Justina Biebera koja ima milijadu pregleda na YT...nije to to, prave su pesme one na koje se ne pali bas svaki dilkan...

Ovo sto prica Svarog, meni je npr jako bitno ko mi peva, ciji je to glas, ko stoji iza neke pesme... gledam ovu Cecu, cujem njen prozvukao vokal i odmah shortcutom se prebacim u misli sta sve ona jeste, i da mi ovde prodaje muda za bubrege pevajuci o gradu koga je svojim kicom osakatila.

Za mene je simbol za ovaj grad EKV i Brejkersi, za druge neke nije...ok, svako ima svoj ukus...

Pjesma, koja je mozda najpopularnija na balkanu, i koja se slusa svugdje skoro dve decenije, ne mozes rec bilo koju losu stvar. Ok, mozda je pjesma za dilkane, ali to znaci da su skoro svi dilkani, na ovim prostorima. Pjesma ko pjesma, ali nazalost postala je himna beograda.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:15 

Citat:
Maco , evo mene u BL ,ti si nesto pobrkala ( ladno tamo, sta li ..nosi kapu, nemoj da te opominjem)..

Svarog, i oni na sjeveru Kosova su isto tako kao ti mislili da su u Srbiji.Pa vidi ih danas.72000 zahtjeva za državljanstvo i samostalan projekat progonstva u Sibir.Izdaće vas prekodrinašu vidjećeš. :zivili

Prodaće vas za EU, kao što su i generala Sratka a bogami i jadnog Karadžića.Nadam se da Vojo nema pristup internetu dernuće ga srčika kad vidi Dinu u Begešu.Koji je to udarac za Voju.Bože !!!

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 15:16 

emt je napisao/la:
Citat:

Svarog, i oni na sjeveru Kosova su isto tako kao ti mislili da su u Srbiji.Pa vidi ih danas.72000 zahtjeva za državljanstvo i samostalan projekat progonstva u Sibir.Izdaće vas prekodrinašu vidjećeš. :zivili

Podjelice tvoju sudbinu. Ti sanjas drinu, oni zubin potok...Ja, patetike :smijeh

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 11410 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 457  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, NikolaZagreb, Patriota i 48 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: