|
|
Stranica: 454/456.
|
[ 11377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 14 stu 2024, 14:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75614 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Na kraju će se islamizirati i odseliti u Europu da tamo prave pizdarije i prijete koncertima Taylor Swift.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 14 stu 2024, 14:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Na kraju će se islamizirati i odseliti u Europu da tamo prave pizdarije i prijete koncertima Taylor Swift. I pucaju po izraelskim ambasadama.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 stu 2024, 13:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Teuton je napisao/la: Ja mislim tvoj komentar, kad ono stvarno to naslov Ja ti kažem. Puzajuća islamska revolucija. Malo po malo, mic po mic, novo normalno. Mala turska, pa emigracija u Njemačku. Tamo će im turski trebati, bar još neko vrijeme
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 stu 2024, 19:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 stu 2024, 20:24 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 stu 2024, 22:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Imaš 3 generacije.
Titovi penzioneri - odumiru ko Drvar/Grahovo/Glamoč Alijini penzioneri - loše ostarjeli “borci u patikama” - najbrojnija generacija I malobrojnija nova “Palestina” mladež koja cucla nargilu i dijeli citate Kurana po društvenim mrežama, prijavljuje se za Njemačku Odlično si ovo skenirao ,sto posto je tako
|
|
Vrh |
|
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 17 stu 2024, 17:04 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: U to groblje odmah ukopat i one glupe leftarde koji i dan danas pizde nad jadnim migrantima i čekaju ih raširenih ruku a možda i nogu.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 24 stu 2024, 16:06 |
|
|
U čast dana the Filđanije islamistički teroristički genocidaši Hezbollah ispalio 150 raketa na Izrael!!!?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 10:47 |
|
|
Nemoj Murphy tako veselo
_________________ ...and my ties are severed clean...
The less I have the more I gain Off the beaten path I reign
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 13:07 |
|
|
Citat: - Danas nastavljamo raditi u ime građana Bosne i Hercegovine – Bošnjaka, Hrvata, Srba i svih drugih. Naše partnerstvo nikada nije bilo jače, a mi ćemo ostati uz vas dok zahtijevate od političkih lidera da osiguraju vama, vašoj djeci i unucima pravo mjesto u euroatlantskoj zajednici naroda - zaključio je. Je li ikad itko vidio Jetija? Tj. Bošnjaka da maše zastavom EU?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 15:19 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Citat: - Danas nastavljamo raditi u ime građana Bosne i Hercegovine – Bošnjaka, Hrvata, Srba i svih drugih. Naše partnerstvo nikada nije bilo jače, a mi ćemo ostati uz vas dok zahtijevate od političkih lidera da osiguraju vama, vašoj djeci i unucima pravo mjesto u euroatlantskoj zajednici naroda - zaključio je. Je li ikad itko vidio Jetija? Tj. Bošnjaka da maše zastavom EU? Svaka ovčica svom stadu ide...
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 15:23 |
|
|
Iz kojeg dijela BiH su ove slike?
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 15:36 |
|
|
<2km od hambasade
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:09 |
|
|
Sta sad vise nisu turci vec palestinci?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:12 |
|
|
Inace akademici ih preko komentara moraju uciti
Akademik prof.dr. Suad Kurtćehajić 19.10.2024. 15:46
Dajte više ne izmišljajte. Ja sam samo rekao značenje riječi Bošnjak u poznatom i oriznatom rječniku stranih riječi od Bratoljuba Klajića što može svako provjeriti ovo što sam rekao, pa u čuvenoj knjizi Legenda o Ali paši još čuvenijeg književnika kojeg ste vi više puta reklamirali Envera Čolakovića gdje navodi Bošnjak kao turcizam i tursku rugalicu za Bosance sa značenjem Bošnjak=ništa. Bošnjak znači; nikakav, uzaludan, beskoristan! Pa Željko Ivanković hrvatski književnik navodi da je ex reis Cerić ranije više puta govorio da je Bošnjak turska rugalica i da znači ništa. Ja nisam ništa konstruisao samo sam rekao šta su drugi napisali o riječi Bošnjak i dodao da znam savremenike koji su se tukli kao djeca u Gusinju brat našeg historičara Smaila Čekića kad su ga Albanci zvali Bošnjak ili Bošnjo i da je naš general Alija Ismet 1959 godište išao u Osnovnu školu u Peći i da su ih Albanci vrijeđali nazivajući ih Bošnjaci. Ja lično kad sam vidio značenje te riječi kod Envera Čolakovića i Bratoljuba Klajića i nisam više htio da nosim to ime nakon te spoznaje em tuđinsko ugarsko naših konolijalista em turska rugalica a ko hoće da je Bošnjak nemam ništa protiv ali Bosanac je naše ime na bosanskom jeziku i potpuno potvrđuje naš identitet i pripadnost Bosni i vezuje nas za državu a sve druge čine strancima i uz to je inkluzivan i ima kapacitet da i drug uvuče u bosanski identitet. Sa bosanstvom možemo sačuvati Bosnu sa bošnjaštvom i druga dva etnonacijs
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:17 |
|
|
Zna li netko kakva je ovo uniforma? Je li to neka paravojna organizacija, fantasy cosplay ili karneval?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:25 |
|
|
Nije BH u svakom slucaju, neka paravojska iz Gornje Maoce
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 16:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38895 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
krstjanin je napisao/la: Inace akademici ih preko komentara moraju uciti
Akademik prof.dr. Suad Kurtćehajić 19.10.2024. 15:46
Dajte više ne izmišljajte. Ja sam samo rekao značenje riječi Bošnjak u poznatom i oriznatom rječniku stranih riječi od Bratoljuba Klajića što može svako provjeriti ovo što sam rekao, pa u čuvenoj knjizi Legenda o Ali paši još čuvenijeg književnika kojeg ste vi više puta reklamirali Envera Čolakovića gdje navodi Bošnjak kao turcizam i tursku rugalicu za Bosance sa značenjem Bošnjak=ništa. Bošnjak znači; nikakav, uzaludan, beskoristan! Pa Željko Ivanković hrvatski književnik navodi da je ex reis Cerić ranije više puta govorio da je Bošnjak turska rugalica i da znači ništa. Ja nisam ništa konstruisao samo sam rekao šta su drugi napisali o riječi Bošnjak i dodao da znam savremenike koji su se tukli kao djeca u Gusinju brat našeg historičara Smaila Čekića kad su ga Albanci zvali Bošnjak ili Bošnjo i da je naš general Alija Ismet 1959 godište išao u Osnovnu školu u Peći i da su ih Albanci vrijeđali nazivajući ih Bošnjaci. Ja lično kad sam vidio značenje te riječi kod Envera Čolakovića i Bratoljuba Klajića i nisam više htio da nosim to ime nakon te spoznaje em tuđinsko ugarsko naših konolijalista em turska rugalica a ko hoće da je Bošnjak nemam ništa protiv ali Bosanac je naše ime na bosanskom jeziku i potpuno potvrđuje naš identitet i pripadnost Bosni i vezuje nas za državu a sve druge čine strancima i uz to je inkluzivan i ima kapacitet da i drug uvuče u bosanski identitet. Sa bosanstvom možemo sačuvati Bosnu sa bošnjaštvom i druga dva etnonacijs Znači Albanci im se na taj način rugali
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 17:35 |
|
|
Tursku rugalicu uzeli za ime Pa mogliju su se nazvat onda onom drugom rugalicom na b.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 17:50 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Zna li netko kakva je ovo uniforma? Je li to neka paravojna organizacija, fantasy cosplay ili karneval? Izgleda kao karneval.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 17:52 |
|
|
S kršćanskim ljiljanima na muslimansko groblje a budala
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 17:59 |
|
|
Imota je napisao/la: Tursku rugalicu uzeli za ime Pa mogliju su se nazvat onda onom drugom rugalicom na b. Ja sam vidio u nekim popisima da je stvarno postojalo ime, ono koje koristimo za "komšije", a počinje na B sa nastavkom imena muslimanskog svetog save. Znači to je isto kao da kažes mujo/muje.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 stu 2024, 18:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38895 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Stvarno ne znaš značenje tog izraza koji inače potječe iz istočne Hercegovine?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|