|
|
Stranica: 127/479.
|
[ 11974 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa Una je prirodna granica, nama je dosta do nje. Nema potrebe igdje da RS (tj. Srbiju) diramo. Već i DGG koji idu nama su više nego dovoljni.
U F. provesti lokalne referendume gdje ljudi žele živjeti, u RH ili zapadnijem Sandžaku. Pa zašto se odluče i mirna Bosna, i Eranija. Dakle ne treba nam ništa van perecije?
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
HusoBaznijek je napisao/la: Šta su čekali 27 godina?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:07 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Naravno da je takijanje. Zapalite i srušite crkvu a onda vratite 2 ikone (koje ste ukrali) i to nakon 3 decenije.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:09 |
|
|
HHerceg je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Šta su čekali 27 godina? Šta je čekala ona Fočanka da vrati Kur'an koji je čuvala godinama i donijela ga i predala u Goražde tek nakon što je obnovljena džamija u Foči?
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Naravno da je takijanje. Zapalite i srušite crkvu a onda vratite 2 ikone (koje ste ukrali) i to nakon 3 decenije. Ako je ko rušio, onda ste to vi. A što se tiče kradenih ikona, ekspert za to ti je Mile srpski Indijana Džons. Jest vas prosuo kod Rusa halal mu ćufta 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38403 Lokacija: Gl. grad regije
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa Una je prirodna granica, nama je dosta do nje. Nema potrebe igdje da RS (tj. Srbiju) diramo. Već i DGG koji idu nama su više nego dovoljni.
U F. provesti lokalne referendume gdje ljudi žele živjeti, u RH ili zapadnijem Sandžaku. Pa zašto se odluče i mirna Bosna, i Eranija. Dakle ne treba nam ništa van perecije? Ne, kada svi iz HB postanu perecijanci.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Shaban995 je napisao/la: Šta je čekala ona Fočanka da vrati Kur'an koji je čuvala godinama i donijela ga i predala u Goražde tek nakon što je obnovljena džamija u Foči? Ne skreći sa teme idiote.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:47 |
|
|
Muslimanska riječ je za krađu je izgleda “sačuvati”. Tako su “sačuvali” i kuće protjeranih Hrvata. Uredno dokumentirano u pismima koje su slali svojim babama i nejači na Jadranu tokom rata. Pljuc
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:49 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Šta je čekala ona Fočanka da vrati Kur'an koji je čuvala godinama i donijela ga i predala u Goražde tek nakon što je obnovljena džamija u Foči? Ne skreći sa teme idiote. Majmune neotesani, ne skrećem. Citat: Domaćin ove porodice, rahmetli Ramiz Jašarević, ove ikone je čuvao od prošlog rata, a namjeravao ih je predati prilikom svečanog osvećenja Saborne crkve u Mostaru. Međutim, Ramiz je ove godine preminuo.
"Njegova supruga Jasna i sin Nedžad Jašarević odlučili su ovaj ljudski i humani gest obaviti povodom završetka građevinskih radova na crkvi i na taj način čestitati mostarskim sveštenicima predstojeće božićne i novogodišnje praznike. Neka dragi Bog blagoslovi i nagradi svakog dobrog čovjeka u ovoj porodici", poručili su iz Bratstva crkve mostarske. Dakle, jasno je zašto je i jedno i drugo čekano, s tim da je ova iz Foče ostala anonimna iz straha reakcije nacionalista koji bi je i za glavu skratili zbog ovog poteza. S druge strane, Jašarevići nemaju zašto da se kriju, neće im niko praviti problem što su čuvali svetinje pravoslavne crkve. A ti prije nego što idući put zapjeniš, pokušaj uključiti te dvije sive ćelije, pa onda da dođeš da vrijeđaš.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:51 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Muslimanska riječ je za krađu je izgleda “sačuvati”. Tako su “sačuvali” i kuće protjeranih Hrvata. Uredno dokumentirano u pismima koje su slali svojim babama i nejači na Jadranu tokom rata. Pljuc A eto neko očekuje od onih kojima je normalno da se pjeva djeci na rođenju o Srebrenicama i Vukovarima, koji bi opet komšije pod nož, pa u masovnu grobnicu da nešto pozdrave i da pozitivno prokomentariše. Navijaj za one koji su ti srušili Vukovar, boli te kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 15:57 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naravno da je takijanje. Zapalite i srušite crkvu a onda vratite 2 ikone (koje ste ukrali) i to nakon 3 decenije.
Ako je ko rušio, onda ste to vi. Ali mi nismo Multietnićari. 
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:00 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Muslimanska riječ je za krađu je izgleda “sačuvati”. Tako su “sačuvali” i kuće protjeranih Hrvata. Uredno dokumentirano u pismima koje su slali svojim babama i nejači na Jadranu tokom rata. Pljuc A eto neko očekuje od onih kojima je normalno da se pjeva djeci na rođenju o Srebrenicama i Vukovarima, koji bi opet komšije pod nož, pa u masovnu grobnicu da nešto pozdrave i da pozitivno prokomentariše. Navijaj za one koji su ti srušili Vukovar, boli te kurac. Zašto uvijek kad vas uhvatimo u kašeti vlastitih govana počnete pričati o Vukovaru i Srbima? Shvaćam da vam je to nekakav urođeni obrambeni kompleks, ali stvarno…ako je i od muslimana, previše je
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
|
|
Shaban995 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ne skreći sa teme idiote. Majmune neotesani, ne skrećem. Citat: Domaćin ove porodice, rahmetli Ramiz Jašarević, ove ikone je čuvao od prošlog rata, a namjeravao ih je predati prilikom svečanog osvećenja Saborne crkve u Mostaru. Međutim, Ramiz je ove godine preminuo.
"Njegova supruga Jasna i sin Nedžad Jašarević odlučili su ovaj ljudski i humani gest obaviti povodom završetka građevinskih radova na crkvi i na taj način čestitati mostarskim sveštenicima predstojeće božićne i novogodišnje praznike. Neka dragi Bog blagoslovi i nagradi svakog dobrog čovjeka u ovoj porodici", poručili su iz Bratstva crkve mostarske. Dakle, jasno je zašto je i jedno i drugo čekano, s tim da je ova iz Foče ostala anonimna iz straha reakcije nacionalista koji bi je i za glavu skratili zbog ovog poteza. S druge strane, Jašarevići nemaju zašto da se kriju, neće im niko praviti problem što su čuvali svetinje pravoslavne crkve. A ti prije nego što idući put zapjeniš, pokušaj uključiti te dvije sive ćelije, pa onda da dođeš da vrijeđaš. Naravno da jesi idiote. Koga zanima neka žena iz Foče ako pričamo o Mostaru?
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ako je ko rušio, onda ste to vi.
Ali mi nismo Multietnićari.  Znamo vi ste fašisti i to dokazani.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:04 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: A eto neko očekuje od onih kojima je normalno da se pjeva djeci na rođenju o Srebrenicama i Vukovarima, koji bi opet komšije pod nož, pa u masovnu grobnicu da nešto pozdrave i da pozitivno prokomentariše. Navijaj za one koji su ti srušili Vukovar, boli te kurac. Zašto uvijek kad vas uhvatimo u kašeti vlastitih govana počnete pričati o Vukovaru i Srbima? Shvaćam da vam je to nekakav urođeni obrambeni kompleks, ali stvarno…ako je i od muslimana, previše je Zašto je Muslimanima žao Vukovara a nije im žao Zapadnog Mostara? 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:05 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Majmune neotesani, ne skrećem.
Dakle, jasno je zašto je i jedno i drugo čekano, s tim da je ova iz Foče ostala anonimna iz straha reakcije nacionalista koji bi je i za glavu skratili zbog ovog poteza. S druge strane, Jašarevići nemaju zašto da se kriju, neće im niko praviti problem što su čuvali svetinje pravoslavne crkve.
A ti prije nego što idući put zapjeniš, pokušaj uključiti te dvije sive ćelije, pa onda da dođeš da vrijeđaš. Naravno da jesi idiote. Koga zanima neka žena iz Foče ako pričamo o Mostaru? Halo, majmunčino, skini mi se s kurca. Eto zanima mene i ja sam prokomentarisao, slični su slučajevi. Ova vratila Kur'an na otvorenju džamije, ovi vratili ikone na otvorenju crkve. Šta ti nije jasno?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:05 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ali mi nismo Multietnićari.  Znamo vi ste fašisti i to dokazani. Hvala prijatelju. Iz usta ISILovca to je najveći kompliment.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:06 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Halo, majmunčino, skini mi se s kurca.
Eto zanima mene i ja sam prokomentarisao, slični su slučajevi. Ova vratila Kur'an na otvorenju džamije, ovi vratili ikone na otvorenju crkve. Šta ti nije jasno? Reci ti nama zašto su ovi 27 godina čekali da vrate ikone?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:06 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Naravno da jesi idiote. Koga zanima neka žena iz Foče ako pričamo o Mostaru? Halo, majmunčino, skini mi se s kurca. Eto zanima mene i ja sam prokomentarisao, slični su slučajevi. Ova vratila Kur'an na otvorenju džamije, ovi vratili ikone na otvorenju crkve. Šta ti nije jasno? Nije mi jasno što je ova naša ukrala Kuran? Kome ga je mislila prodati i za koliko? Ikone znamo da su izuzetno vrijedne. Ramiz je bio pametan lopov.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:08 |
|
|
Šta je s turadijom jutros ? Ojužilo pa drmaju valunzi Prvo poruše jednu od najvećih pravoslavnih crkvi na Balkanu, a nakon toga nam preko džamijskih portala sugerišu da "dobre bošnjane" treba da doživimo kao plišane mede, jer su eto vratili dvije ikone Poznavao sam bivšeg pripadnika VRS koji je islamskoj zajednici vratio šiljak sa Ferhadije. Niko nikada slova o njemu nije napisao. Ni ime mu muslimani nisu zapamtili.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:10 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Šta je s turadijom jutros ? Ojužilo pa drmaju valunzi Prvo poruše jednu od najvećih pravoslavnih crkvi na Balkanu, a nakon toga nam preko džamijskih portala sugerišu da "dobre bošnjane" treba da doživimo kao plišane mede, jer su eto vratili dvije ikone Poznavao sam bivšeg pripadnika VRS koji je islamskoj zajednici vratio šiljak sa Ferhadije. Niko nikada slova o njemu nije napisao. Ni ime mu muslimani nisu zapamtili. I ja sam poznavao nekoliko pripadnika VRS, sad ih ne možeš prepoznati jer su postali stajsko đubrivo iz kojeg je rađalo najbolje žito!
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:13 |
|
|
Mi smo mahom sve vaše zločince, hvala Bogu, postreljali.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:15 |
|
|
Smrdi na ovoj temi na ovčiji loj ko u Bošnjakistanu.Fuj. Treba tu umivanje,češljanje,sapun,parfem.Sve.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Zašto uvijek kad vas uhvatimo u kašeti vlastitih govana počnete pričati o Vukovaru i Srbima? Shvaćam da vam je to nekakav urođeni obrambeni kompleks, ali stvarno…ako je i od muslimana, previše je
Zašto je Muslimanima žao Vukovara a nije im žao Zapadnog Mostara?  Nemam pojma, ovo je nekakva arapska taktika. Spomene Vukovar i Srbe, stavi ti riječi u usta koje uopće nisi ni spomenuo i onda kad skuži da je izjeban, slavodobitno pobjegne. Dakako, pošto nema nikakve časti, kasnije nastavi pisati kao da se ništa nije dogodilo. I svi do jedan su isti. Kao da ih je isti alah pravio
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 04 sij 2022, 16:18 |
|
|
elit star je napisao/la: Smrdi na ovoj temi na ovčiji loj ko u Bošnjakistanu.Fuj. Treba tu umivanje,češljanje,sapun,parfem.Sve. Naravno da se osjeti smrad na ovoj temi, samo ne ovčijeg loja već vlaškog smrada ustajalog od nedovoljnog kupanja i vođenja osnovne higijene. Smradino jedna svugdje širiš svoj smrad.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|