|
|
Stranica: 187/454.
|
[ 11332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 14:40 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 15:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 15:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 16:21 |
|
|
Kakvo uvlacenje. Ja sam mislio da su Muslimani ovako ponizni samo u dzamiji. Sajber sigurnost? Ojacace sigurnost onog jednog kompijutera u Sarajevu? Nego sta Dzfer aga misli o tome sto Turska blokira sirenje NATO-a?
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 16:27 |
|
|
Meni stvarno nije jasno ovo odusevljenje Muslimana NATO podrskom Zelenskom i ekipi. A kada je u BiH bio rat isti taj NATO im nije davao nista vredno pomena. Valjda misle da ce ovo puzanje pored zapadnjacima da im pomogne. Nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 18:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 svi 2022, 21:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nek se ljudi naoružaju. Ako znate na što mislim.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:27 |
|
|
NSOS je napisao/la: Meni stvarno nije jasno ovo odusevljenje Muslimana NATO podrskom Zelenskom i ekipi. A kada je u BiH bio rat isti taj NATO im nije davao nista vredno pomena. Valjda misle da ce ovo puzanje pored zapadnjacima da im pomogne. Nece. NATO je proveo ključnu akciju kad je u pitanju BiH. Mi smo odabrali stranu i to je jasno. Vi bi guzice dali da vam zapad hoće podržati ono što ste zamislili.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:39 |
|
|
Mariooo je napisao/la: NSOS je napisao/la: Meni stvarno nije jasno ovo odusevljenje Muslimana NATO podrskom Zelenskom i ekipi. A kada je u BiH bio rat isti taj NATO im nije davao nista vredno pomena. Valjda misle da ce ovo puzanje pored zapadnjacima da im pomogne. Nece. NATO je proveo ključnu akciju kad je u pitanju BiH. Mi smo odabrali stranu i to je jasno. Vi bi guzice dali da vam zapad hoće podržati ono što ste zamislili. Koju?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: NATO je proveo ključnu akciju kad je u pitanju BiH. Mi smo odabrali stranu i to je jasno. Vi bi guzice dali da vam zapad hoće podržati ono što ste zamislili. Koju? Znaš, znaš. Citat: NATO bombardovanje Republike Srpske, pod kodnim imenom operacija Namerna sila (engl. Operation Deliberate Force) i operacija Mrtvo oko (engl. Operation Dеаdeye), bila je vojna intervencija snaga NATO-a, sa SAD na čelu, tokom rata u Bosni i Hercegovini od 30. avgusta do 20. septembra 1995. Avijacija NATO-a bombardovala je položaje Vojske Republike Srpske u tzv. zonama bezbednosti UN-a (Sarajevo i Goražde), ali i druge položaje Vojske Republike Srpske i relejne uređaje (Banja Luka, Ozren i drugo) od 29. avgusta do 14. septembra 1995. godine.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:46 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koju? Znaš, znaš. Citat: NATO bombardovanje Republike Srpske, pod kodnim imenom operacija Namerna sila (engl. Operation Deliberate Force) i operacija Mrtvo oko (engl. Operation Dеаdeye), bila je vojna intervencija snaga NATO-a, sa SAD na čelu, tokom rata u Bosni i Hercegovini od 30. avgusta do 20. septembra 1995. Avijacija NATO-a bombardovala je položaje Vojske Republike Srpske u tzv. zonama bezbednosti UN-a (Sarajevo i Goražde), ali i druge položaje Vojske Republike Srpske i relejne uređaje (Banja Luka, Ozren i drugo) od 29. avgusta do 14. septembra 1995. godine. Nostalgija... I šta su promjenili tom hakcijom? Proveli smo mi ključnu akciju Ubosni. I sve promjenili.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Znaš, znaš.
Nostalgija... I šta su promjenili tom hakcijom? Proveli smo mi ključnu akciju Ubosni. I sve promjenili. Promijenili su da ste zakmečali kad vam se bilo pred Banja Lukom. Da ste poslije toga zajaukali hajmo pregovarati. Dotad niste htjeli. Kakva nostalgija, nužna akcija koja se morala provesti da se agresor zaustavi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:50 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nostalgija... I šta su promjenili tom hakcijom? Proveli smo mi ključnu akciju Ubosni. I sve promjenili. Promijenili su da ste zakmečali kad vam se bilo pred Banja Lukom. Da ste poslije toga zajaukali hajmo pregovarati. Dotad niste htjeli. Kakva nostalgija, nužna akcija koja se morala provesti da se agresor zaustavi. Vi kmečali 4 godine i niko vas nije čuo. Mi malo zakmečali kad su Hrvati došli "pred" Banja Luku i odmah stopirana hakcija. Šta vam to govori o vašim zapadnim prijateljima?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:57 |
|
|
Dali su nekim lehomudima iz Evrope da se postaraju za to. Kad su vidjeli da vi ne hajete za nekakve plave šljemove, onda vas bombardovali. Ne znam šta ti je tu nejasno.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 08:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Dali su nekim lehomudima iz Evrope da se postaraju za to. Kad su vidjeli da vi ne hajete za nekakve plave šljemove, onda vas bombardovali. Ne znam šta ti je tu nejasno. Nejasno je kako vašu kmeku niko nije čuo 4 godine a našu su čuli odmah? Jel to zato što ste vi Muslimani?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:00 |
|
|
Jbg čitaj malo. Ne mogu ti sve crtati.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:03 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Jbg čitaj malo. Ne mogu ti sve crtati. Evo pročitao sam. To je zato što ste vi Muslimani. Kad vam kažu da vas vole, znaj da vas lažu. Da vas vole davno bi vi bili u EU i NATO. Neće vas niko moj ti Mujo, samo vas takijaju da se ne bi počeli raznositi po Balkanu. Znamo mi to odavno.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jbg čitaj malo. Ne mogu ti sve crtati. Evo pročitao sam. To je zato što ste vi Muslimani. Kad vam kažu da vas vole, znaj da vas lažu. Da vas vole davno bi vi bili u EU i NATO. Neće vas niko moj ti Mujo, samo vas takijaju da se ne bi počeli raznositi po Balkanu. Znamo mi to odavno. Ma vama je vuna pa kako god. Vi bi voljeli da nas ne podržavaju, da možete ostvariti svoje naume.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37900 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo je kako je Džafi tražio od NATO-a da se ne miješa nitko u unutarnje stvari BiH.
Pa, lako rješivo. Vratit sve na Dayton i šupnut sve strance iz BiH, ali sve. I VP.
Pa da vidimo kako će funkcionirat. Ovi problemi današnji i jesu zbog stalnog miješanja stranih čimbenika. I to uglavnom kao pomoć isključivo na jednoj strani.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo je kako je Džafi tražio od NATO-a da se ne miješa nitko u unutarnje stvari BiH.
Pa, lako rješivo. Vratit sve na Dayton i šupnut sve strance iz BiH, ali sve. I VP.
Pa da vidimo kako će funkcionirat. Ovi problemi današnji i jesu zbog stalnog miješanja stranih čimbenika. I to uglavnom kao pomoć isključivo na jednoj strani. Pa VP je dio Dejtona, ne možeš se parcijalno vraćati na Dejton. Ako ćemo tako onda je logičnije napravit Dejton 2, sve ispočetka.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:37 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Evo pročitao sam. To je zato što ste vi Muslimani. Kad vam kažu da vas vole, znaj da vas lažu. Da vas vole davno bi vi bili u EU i NATO. Neće vas niko moj ti Mujo, samo vas takijaju da se ne bi počeli raznositi po Balkanu. Znamo mi to odavno. Ma vama je vuna pa kako god. Vi bi voljeli da nas ne podržavaju, da možete ostvariti svoje naume. Kako vas tačno podržavaju?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo je kako je Džafi tražio od NATO-a da se ne miješa nitko u unutarnje stvari BiH.
Pa da vidimo kako će funkcionirat. Ovi problemi današnji i jesu zbog stalnog miješanja stranih čimbenika. I to uglavnom kao pomoć isključivo na jednoj strani. Pa VP je dio Dejtona, ne možeš se parcijalno vraćati na Dejton. Ako ćemo tako onda je logičnije napravit Dejton 2, sve ispočetka. Jeste VP nisu bonske ovlasti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:41 |
|
|
sev je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ma vama je vuna pa kako god. Vi bi voljeli da nas ne podržavaju, da možete ostvariti svoje naume.
Kako vas tačno podržavaju? Da nas ne podržavaju, i Srbi i Hrvati bi navalili da riješe ono što su zacrtali.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Kako vas tačno podržavaju?
Da nas ne podržavaju, i Srbi i Hrvati bi navalili da riješe ono što su zacrtali. Šta su to Hrvati navalili? Da vam izaberu člana Predsjedništva? Da vam popune Dom naroda? Da vas pretvare u nacionalnu manjinu? Šta i Židovi i Romi navalili da riješe ono što su zacrtali pa i njima iz obrane kradete pozicije u Domu naroda? Zacrtali ste vi Federaciju pretvoriti u islamski entitet u svojim naumima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 09:48 |
|
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Kako vas tačno podržavaju?
Da nas ne podržavaju, i Srbi i Hrvati bi navalili da riješe ono što su zacrtali. Što su sredili entitete i kantone ako vas podržavaju? Što nisu reagovali u Srebrenici ako vas podržavaju?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 458 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|