|
|
Stranica: 27/456.
|
[ 11390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9957 Lokacija: Banja Luka
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: To onaj Ustav kojeg je Alija napisao u okruženom Sarajevu, 1992-e ? Cuj Alija pisao ustav RBiH? Ha ha. Pa on je sve radio protivno ustavu u kojeg se zakleo, a taj ustav je radjen i nadoradjivan jos od 1974, dok je dejtonski napravljen upravo izdajom drzave, u nekakvoj vojnoj bazi, sa optuzenima za ratne zlocine, drzavama agresorima i strancima. To nesto da postujem, nikad. Nikako mi nije jasno , valja li vama Alija ili ne ? Nekako me to vase pljuvanje po Aliji zbunjuje. Ako ne valja, zasto ste onda njega i stranku mu, birali i prije i poslije rata? Otkrij mi tajnu, a ko je onda po tebi pravi...dobar ? Fikret ? Ejup ili Silajdzic ,koje je poput kvocke Alija izlegao ... Mozda, Aljin pionir ,Slucajni Prolaznik..?? Koga ste jos imali na raspolaganju? Mozda Tunju A opet, sahraniste ga ko zasluznog, posto te mu tabut iznosali uzduz i porijeko Zapadnog Sarajeva, po starom bliskoistocnom obicaju ??? Neko vara.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:03 |
|
|
Irma je napisao/la: osa je napisao/la: alo lipa pa i sfrj je bila priznata i imala je ustav, i realno svi smo se protivustavno izdvojili iz iste, i šta bi sad trebali, da je vrati malo u realan svijet...
Ali SFRJ je bila federacija vec postojecih republika, koje su imali svoje ustave i sve ostale republicke organe. točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Trla baba lan....zavlači što duže možeš da Zlaja i Komšić što duže ostanu. Sva poanta.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la:
Ali SFRJ je bila federacija vec postojecih republika, koje su imali svoje ustave i sve ostale republicke organe.
A BiH je konfederacija već postojeće RS i Federacije BiH, koje imaju svoje ustave i sve ostale republičke organe.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
|
|
Svarog je napisao/la: Irma je napisao/la:
Cuj Alija pisao ustav RBiH? Ha ha. Pa on je sve radio protivno ustavu u kojeg se zakleo, a taj ustav je radjen i nadoradjivan jos od 1974, dok je dejtonski napravljen upravo izdajom drzave, u nekakvoj vojnoj bazi, sa optuzenima za ratne zlocine, drzavama agresorima i strancima. To nesto da postujem, nikad.
Nikako mi nije jasno , valja li vama Alija ili ne ? Nekako me to vase pljuvanje po Aliji zbunjuje. Ako ne valja, zasto ste onda njega i stranku mu, birali i prije i poslije rata? Otkrij mi tajnu, a ko je onda po tebi pravi...dobar ? Fikret ? Ejup ili Silajdzic ,koje je poput kvocke Alija izlegao ... Mozda, Aljin pionir ,Slucajni Prolaznik..?? Koga ste jos imali na raspolaganju? Mozda Tunju Otkrit cu ti tajnu, idem sad gledat omiljenu seriju. Adioos
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:07 |
|
|
Irma je napisao/la: Sta je to to molim te? Em je pomjesao vremenske periode, em tada nije ni postojao UN, ni medjunarodno pravo ni nikakve svjetske norme prava i demokratije. Daj ne nasmijavajte me, a jos ste stariji od mene obodvojica.
Stvar je jasna, dok ne suspendujes stari ustav i doneses neki novi...vazi stari...kad iz raznoraznih okolnosti doneses novi ustav, stari vise ne vazi... Kakve veze ima UN sa time, Ustav kao pravni temelj drzave postoji hiljadu godina, ispade da je UN stariji od Magna Carte Ajde malo progledaj, nije tolika magla u Svedskoj... Ustavi i zakoni su samo posledica vec uredjenih odnosa politickih i vojnih snaga, kada se okolnosti na terenu promene, onda nastupe neka nova pravila... I Kosovo je prema tim ustavima i Badinterovoj komisiji neodvojivi deo Srbije... idi sa tom pricom pred svet koji je vec priznao to...koji ustav i pravo, nece da te slusaju... Vrlo jednostavno - vodis rat, kad se zavrsi, sumiraju se neki razultati, napravi dogovor, ili nametne neki novi ustav, i zdravo...ako hoces RBIH, dohvati se puske i oteraj cetnike... to je izgleda lako iz Skandinavije
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37715 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovo je kao "Kosovo za patike": "Bosna za seriju".
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:08 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9957 Lokacija: Banja Luka
|
osa je napisao/la: Irma je napisao/la:
Ali SFRJ je bila federacija vec postojecih republika, koje su imali svoje ustave i sve ostale republicke organe.
točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija.... Zombi..Mrtva a hoda.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:09 |
|
|
Irma je napisao/la: Otkrit cu ti tajnu, idem sad gledat omiljenu seriju. Adioos NCIS: Los Angeles
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
|
|
Svarog je napisao/la: osa je napisao/la: točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija....
Zombi..Mrtva a hoda. ili "leži a iđe"...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
|
|
osa je napisao/la: točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija....
E ovo treba uramiti, svaki put kad neko pocne da kenja kako je po tom ustavu legalan bio referendum o odvajanju iz Juge... ili ne znaju o cemu pricaju, ili se prave ludi... Odvajanje svake republike iz Juge prema Ustavu 1974 nije bilo moguce na taj nacin...a pogotovo u Bosni gde se nabarajaju jos 3 cinioca koji se po logici stvari moraju pitati...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:17 |
|
|
Emt nam se naljutila.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:21 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: osa je napisao/la: točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija....
E ovo treba uramiti, svaki put kad neko pocne da kenja kako je po tom ustavu legalan bio referendum o odvajanju iz Juge... ili ne znaju o cemu pricaju, ili se prave ludi... Odvajanje svake republike iz Juge prema Ustavu 1974 nije bilo moguce na taj nacin...a pogotovo u Bosni gde se nabarajaju jos 3 cinioca koji se po logici stvari moraju pitati... niti ustav a niti zakoni nisu "svete krave", ako koriste nekoj zajednici, treba ih se držati, ako pak zajednica nema koristi od istih, naravno da ih se neće poštivati.....
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:21 |
|
|
osa je napisao/la: Irma je napisao/la:
točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija.... Prije BiH, izdvojile su se Slovenija i HR, odnosno proglasile neovisnost ili ja griješim ? Dakle koje su se to republike trebale složiti još po toj logici? Srbija i Crna Gora (koje su izvršile agresiju na HR ), Makedonija? Izdvajanjem HR I SLO taj ustav je već bio narušen i BiH kao treća svojim izdvajanjem svakako bi bila jezičak na toj vagi.Dakle tri za, tri protiv ?Jesu autonomne pokrajine Vojvodina i Kosovo takođe imale pravo glasa ? Čisto me zanima, ako ima neki pravnik da odgovori.Ili neko ko poznaje ovu problematiku.Mislim glupo je pominjati protuustavnost, ako je JNA izvršila već bila agresiju na teritoriji međunarodno priznate države HR i Imala pokušaj u SLO.Nama bi kao u BiH dozvolili da se izdvojimo ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:24 |
|
|
osa je napisao/la:
niti ustav a niti zakoni nisu "svete krave", ako koriste nekoj zajednici, treba ih se držati, ako pak zajednica nema koristi od istih, naravno da ih se neće poštivati.....
..i Tito je otisao u ekstrem pa rece da se ne treba drzati zakona ko pijan plota... Slazem da je generalno moc prava ogranicena, ali ono sam rekao zbog ljudi koji su potencirali, a i danas to rade, da je pravno izlazak iz Juge bio moguc samo referendumum, bez pristanka ostalih republika... to nije tacno, i ako povedemo diskusiju o tome, a ovde je vodimo vec na par stranica, onda to treba reci... jer razni ljudi bas misle na tome da poentiraju, kao ova mala sto ode na seriju
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:26 |
|
|
emt je napisao/la: osa je napisao/la: točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija....
Prije BiH, izdvojile su se Slovenija i HR, odnosno proglasile neovisnost ili ja griješim ? Dakle koje su se to republike trebale složiti još po toj logici? Srbija i Crna Gora (koje su izvršile agresiju na HR ), Makedonija? Izdvajanjem HR I SLO taj ustav je već bio narušen i BiH kao treća svojim izdvajanjem svakako bi bila jezičak na toj vagi.Dakle tri za, tri protiv ?Jesu autonomne pokrajine Vojvodina i Kosovo takođe imale pravo glasa ? Čisto me zanima, ako ima neki pravnik da odgovori.Ili neko ko poznaje ovu problematiku.Mislim glupo je pominjati protuustavnost, ako je JNA izvršila već bila agresiju na teritoriji međunarodno priznate države HR i pokušaj u SLO.Nama bi kao u BiH dozvolili da se izdvojimo ? istina, ali je isto tako istina da ta izdvajanja nisu bila u skladu s ustavom tadašnje države, dakle kršili smo ustav, i nismo prvi, recimo amerikanci su kršeći ustav britanskog kraljevstva dobili nezavisnost, i mnogi, mnogi drugi, da bi shvatila o čemu pričamo vrati se malo unazad na ono kad irma spominje vraćanje ustava r. bih, od tog je sve počelo, ovako si malo izvan konteksta...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:29 |
|
|
osa je napisao/la: emt je napisao/la: Prije BiH, izdvojile su se Slovenija i HR, odnosno proglasile neovisnost ili ja griješim ? Dakle koje su se to republike trebale složiti još po toj logici? Srbija i Crna Gora (koje su izvršile agresiju na HR ), Makedonija? Izdvajanjem HR I SLO taj ustav je već bio narušen i BiH kao treća svojim izdvajanjem svakako bi bila jezičak na toj vagi.Dakle tri za, tri protiv ?Jesu autonomne pokrajine Vojvodina i Kosovo takođe imale pravo glasa ? Čisto me zanima, ako ima neki pravnik da odgovori.Ili neko ko poznaje ovu problematiku.Mislim glupo je pominjati protuustavnost, ako je JNA izvršila već bila agresiju na teritoriji međunarodno priznate države HR i pokušaj u SLO.Nama bi kao u BiH dozvolili da se izdvojimo ? istina, ali je isto tako istina da ta izdvajanja nisu bila u skladu s ustavom tadašnje države, dakle kršili smo ustav, i nismo prvi, recimo amerikanci su kršeći ustav britanskog kraljevstva dobili nezavisnost, i mnogi, mnogi drugi, da bi shvatila o čemu pričamo vrati se malo unazad na ono kad irma spominje vraćanje ustava r. bih, od tog je sve počelo, ovako si malo izvan konteksta... Ja mislim da mi kao treći nismo kršili ustav.Jer bi bilo 3:3 :) Obzirom da su dvije otišle, znači da su bile ZA.Sad ne znam jeli Kosovo imalo pravo glasa. Dok HR i SLo po toj logici jesu.Uglavnom neka odgovori neko upućeniji.Evo Bobo možda :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:33 |
|
|
I što sad ? Svi smo nekakvi neustavni. Taj "SFRJ Ustav" nije vrijedan 3 napisane riječi. A već sam ih napisao više od toga.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:35 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: osa je napisao/la: točno, ali je iznad tih ustava bio ustav sfrj, a temelj toga neka od republika mogla se izdvojiti ako se ostale slože, dakle konsenzusom, trebam li ti tumačiti da to baš i nije bilo moguće, pa smo se izdvojili ipak protuustavno, jer drukčije nije išlo, jednostavan rezon. nadalje današnji entiteti u bih, imaju više samostalnosti nego ih je ikada i jedan od republika sfrj imala, šta je onda bih, ako je juga bila federacija....
E ovo treba uramiti, svaki put kad neko pocne da kenja kako je po tom ustavu legalan bio referendum o odvajanju iz Juge... ili ne znaju o cemu pricaju, ili se prave ludi... Odvajanje svake republike iz Juge prema Ustavu 1974 nije bilo moguce na taj nacin...a pogotovo u Bosni gde se nabarajaju jos 3 cinioca koji se po logici stvari moraju pitati... Dok je reklama, pa cinioci u BiH su se pitali, a to je narod, i vecina tog naroda se izjasnila kako se izjasnila, i vi tu niste imali nista vise da trazite.Rapitaj se malo ko je nadgledao referendum kako bi sve bilo regularno, pa onda dodji i kenjaj.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:36 |
|
|
BBC je napisao/la: I što sad ? Svi smo nekakvi neustavni. Taj "SFRJ Ustav" nije vrijedan 3 napisane riječi. A već sam ih napisao više od toga. Slažem se, nego mi bezveze se pozivati na neki ustav.Kakav ustav i bakrači, ljudi palili Vukovar? Po kom slovu zakona je to bilo ?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:39 |
|
|
Možda je trebalo čekati dok se zadnja republika u toj krnjoj Jugi složi, odnosno Srbija ? Fakat me zanima pojašnjenje Među nama vlada mazohizam, treba opravdati Srbima agresiju, skontala sam
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:41 |
|
|
Irma je napisao/la:
Dok je reklama, pa cinioci u BiH su se pitali, a to je narod, i vecina tog naroda se izjasnila kako se izjasnila, i vi tu niste imali nista vise da trazite.Rapitaj se malo ko je nadgledao referendum kako bi sve bilo regularno, pa onda dodji i kenjaj.
Procitaj malo predhodnu stranu da bi ti bilo jasno... Prvo Ustav 1974 ne precizira da je jedino referendum dovoljan za odvajanje republike iz Juge... svesni su bili oni koji su ga pisali da to tako ne sme da se definise, jer ce kad tad pocepati drzavu... vec o odvajanju neke republike se moraju sloziti svi ostali, a onda moze i refeerendum u samoj republici... I Slovenija i Hrvatska krse to pravilo... zele svoju nezavisnost i spremni su da je brane, kad oruzjem pobedis centralnu vlast, kao sto su Ameri tukli Engleze posle bostonske cajanke, onda imas drzavu...ako to ne uradis, jbg... E sad u tom haosu, BiH kao tronacionalna republika pokusa isto...a ocekuje da ce Srbi da gledaju tu otimacinu plena sa strane, a da niko njih nista ne pita... i taj ustav RBIH na koji se pozivas prepoznaje Srbe kao konstitutivne, bez cijeg pitanja ne moze da se menja status... To je sve prejebano, znaci nastupio je zakon jaceg, i ostalo znamo... Kad se neko poziva na pravo, neka bude dosledan u tome, a ne da uzima samo sto mu odgovara, a kad mu ne odgovara, onda moze da se uhvati i neka krivina za dobrobit svih...to onda nije pravo, to je zajebancija...
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:44 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Irma je napisao/la:
Dok je reklama, pa cinioci u BiH su se pitali, a to je narod, i vecina tog naroda se izjasnila kako se izjasnila, i vi tu niste imali nista vise da trazite.Rapitaj se malo ko je nadgledao referendum kako bi sve bilo regularno, pa onda dodji i kenjaj.
Procitaj malo predhodnu stranu da bi ti bilo jasno... Prvo Ustav 1974 ne precizira da je jedino referendum dovoljan za odvajanje republike iz Juge... svesni su bili oni koji su ga pisali da to tako ne sme da se definise, jer ce kad tad pocepati drzavu... vec o odvajanju neke republike se moraju sloziti svi ostali, a onda moze i refeerendum u samoj republici... I Slovenija i Hrvatska krse to pravilo... zele svoju nezavisnost i spremni su da je brane, kad oruzjem pobedis centralnu vlast, kao sto su Ameri tukli Engleze posle bostonske cajanke, onda imas drzavu...ako to ne uradis, jbg... E sad u tom haosu, BiH kao tronacionalna republika pokusa isto...a ocekuje da ce Srbi da gledaju tu otimacinu plena sa strane, a da niko njih nista ne pita... i taj ustav RBIH na koji se pozivas prepoznaje Srbe kao konstitutivne, bez cijeg pitanja ne moze da se menja status... To je sve prejebano, znaci nastupio je zakon jaceg, i ostalo znamo... Kad se neko poziva na pravo, neka bude dosledan u tome, a ne da uzima samo sto mu odgovara, a kad mu ne odgovara, onda moze da se uhvati i neka krivina za dobrobit svih...to onda nije pravo, to je zajebancija... Pa sta mislis da se ustav RBiH godinama gradio sam od sebe ili od samo jednog naroda? De ba razgulin vise, utuvi u glavu da ono sto je tudje nikada ne moze biti tvoje i tacka.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:45 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: I što sad ? Svi smo nekakvi neustavni. Taj "SFRJ Ustav" nije vrijedan 3 napisane riječi. A već sam ih napisao više od toga. Slažem se, nego mi bezveze se pozivati na neki ustav.Kakav ustav i bakrači, ljudi palili Vukovar? Po kom slovu zakona je to bilo ? upravo smo to i probali objasniti osobi koja se poziva i zaziva ustav r. bih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:49 |
|
|
Irma je napisao/la: Pa sta mislis da se ustav RBiH godinama
Taj "Ustav" je nezakonit, i nelegalan. Jer je sklepan od osoba koje narod nije birao na izborima. Bezvrijedni komad papira. Nažalost mnogima zagorčao život zbog jake civilne i tajne policije.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|