|
|
Stranica: 296/458.
|
[ 11448 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Milutin
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 17:37 |
|
|
Deda mraze lice ti je bijelo, krisom nosis cetnicko odijelo...
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 18:09 |
|
|
Croato je napisao/la: Kod nas je djed Božićnjak.
Neka i kod vas bude Božić Bata, a ne deda Mraz.
Premalo pažnje dajete Božiću, a previše Novoj godini, običnom partyju kao i svakom drugom. Vjerojatno vam ostalo od komunizma, kao i Rusima. Postoji distinkcija. NG je masovna pijanka sa društvom/društvima, a Božić je ipak tradicionalan i u krugu je porodice. Za Božić Batu bih se složio
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 18:14 |
|
|
Ali mi je prismišno što sve Božićne stvari nazivate novogodišnjim. Wtf? Božićna atmosfera, pisme, ukrasi, drvce, to je kod vas, Rusa, Bjelorusa, Crnogoraca, Makedonaca i muslimana novogodišnje. A izričito vam piše Christmas. Posvuda. Za muslimane razumin, ali za vas ne. Ako piše Christmas, onda je Božićno. All I want for Christmas is you je kod Srba novogodišnja pisma. Komično. Kakva Nova godina, kakvi bakrači. Pridružite se braći kršćanima (i braći pravoslavcima Grcima, Bugarima, Rumunjima i Ukrajincima) u slavljenju Božića.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 18:23 |
|
|
A što bi ? 7. Januar je bomba. Rana zora, još je noć u smrznutoj šumi, a kum, prijatelj i ja na prepeci i kuvanom vinu usijecamo badnjak ukoso Ne znam , osjećao bih se kao musliman kada bi promjenio tradiciju. Nisu je mijenjali ni oni prije mene, neću ni ja.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 18:26 |
|
|
VI i Rusi nećete iz inata sa Zapadom. Neka, slavite. Ali Božiću pridajite veću pažnju nego običnom opijanju i partyjanju. On je središte svega.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 18:41 |
|
|
Ne slavimo ga mi i dalje po Julijanskom kalendaru zbog Rusa, ali je to već druga priča pa ne bih da dužim. U svakom slučaju sretan ti Božić
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 18:52 |
|
|
I drugi pravoslavci slave po julijanskom, ali suvremenom julijanskom, 25.12. Hvala, brate.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 19:50 |
|
|
Nije istina, Gruzini, Makedonci, Belorusi, a i Jerusalimska Partrijašija isto slave 7.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 20:01 |
|
|
Ne govorim o njima. Govorim o Grcima, Cipranima, Bugarima, Rumunjima, Ukrajincima... A u Bjelorusiji su oba datuma. Zanimljivo je da cila Europska unija slavi Božić skupa.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 20:32 |
|
|
Croato je napisao/la: VI i Rusi nećete iz inata sa Zapadom. Neka, slavite. Ali Božiću pridajite veću pažnju nego običnom opijanju i partyjanju. On je središte svega. Deda Mraz je ruski pandan zapadnjačkog Santa Clausa. Mi se uvijek držimo ruske braće.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 09:23 |
|
|
hilbert je napisao/la: Hrvata u Vrhbosni ima ca. 22.000. Iznenadjen sam da nas tamo ima i toliko. Koliki je udio Hrvata iz drugih krajeva BiH koji su tamo na radu? U zivotu sam upoznao samo dvojicu Hrvata iz VB. Jedan je iz Grbavice, drugi Ilidze. Davno su napustili i ne namjeravaju se vratiti, ali to je opci trend u tom gradu. Ne znam sto Bosnjaci toliko uzdizu tu kasabu i umisljaju si da su metropola, jer i sami jedva cekaju da zbrisu, pogotovo "urbana raja." Kukaju na Sandzaklije i ostale "papke", a sami su im predali grad. Jel to po popisu? Smiješno.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 09:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: hilbert je napisao/la: Hrvata u Vrhbosni ima ca. 22.000. Iznenadjen sam da nas tamo ima i toliko. Koliki je udio Hrvata iz drugih krajeva BiH koji su tamo na radu? U zivotu sam upoznao samo dvojicu Hrvata iz VB. Jedan je iz Grbavice, drugi Ilidze. Davno su napustili i ne namjeravaju se vratiti, ali to je opci trend u tom gradu. Ne znam sto Bosnjaci toliko uzdizu tu kasabu i umisljaju si da su metropola, jer i sami jedva cekaju da zbrisu, pogotovo "urbana raja." Kukaju na Sandzaklije i ostale "papke", a sami su im predali grad. Jel to po popisu? Smiješno. Po popisu iz 2013.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 11:47 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 12:24 |
|
|
Jes, a evo u 11:23 sunce
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 14:09 |
|
|
Milorad otišo, mogu li ti ja kako pomoći?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 14:17 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Milorad otišo, mogu li ti ja kako pomoći? Jel se to ponosiš ubijanjima i protjerivanjima Srba iz zločinačkog Sarajeva?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 14:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Milorad otišo, mogu li ti ja kako pomoći? Jel se to ponosiš ubijanjima i protjerivanjima Srba iz zločinačkog Sarajeva? Milorad nije protjeran. Milorad je bio 4 godine, onda podvukao rep i otišao za Banja Luku. Srbe iz Sarajeva su protjerali zločinci iz paravojne i parapolitičke strukture tad okupiranih dijelova Sarajeva. Nemam ja ništa s tim, žao mi je što su mnogi ljudi morali napustiti svoja ognjišta radi uvjerenja nekolicine i zločina koji su radili.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 14:29 |
|
|
Ja sam svoj stan kupio. Ne znam o čemu pričaš.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 14:44 |
|
|
Nisam, kupio sam ga od prethodnih vlasnika. Ne trtljaj gluposti i ne pravi se da nešto znaš, kad ne znaš.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 14:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel se to ponosiš ubijanjima i protjerivanjima Srba iz zločinačkog Sarajeva?
Milorad nije protjeran. Milorad je bio 4 godine, onda podvukao rep i otišao za Banja Luku. Srbe iz Sarajeva su protjerali zločinci iz paravojne i parapolitičke strukture tad okupiranih dijelova Sarajeva. Nemam ja ništa s tim, žao mi je što su mnogi ljudi morali napustiti svoja ognjišta radi uvjerenja nekolicine i zločina koji su radili. Pa i Muslimane iz Srebrenice je protjerao Alija. Ima i snimak gdje se okupljaju u šumi i idu prema Aliji prije nego što su Srbi i ušli u Srerbenicu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 15:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Milorad nije protjeran. Milorad je bio 4 godine, onda podvukao rep i otišao za Banja Luku. Srbe iz Sarajeva su protjerali zločinci iz paravojne i parapolitičke strukture tad okupiranih dijelova Sarajeva. Nemam ja ništa s tim, žao mi je što su mnogi ljudi morali napustiti svoja ognjišta radi uvjerenja nekolicine i zločina koji su radili.
Pa i Muslimane iz Srebrenice je protjerao Alija. Ima i snimak gdje se okupljaju u šumi i idu prema Aliji prije nego što su Srbi i ušli u Srerbenicu. Nije. Ima snimak kad trpate žene i malu djecu u autobuse, a ostale vodite na strijeljanje. Dok su u Sarajevu došli predstavnici paravojske i paravlasti i rekli hajmo Srbi kupite prnje, vodimo vas na ljetovanje u Kalinovik.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 15:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i Muslimane iz Srebrenice je protjerao Alija. Ima i snimak gdje se okupljaju u šumi i idu prema Aliji prije nego što su Srbi i ušli u Srerbenicu. Nije. Ima snimak kad trpate žene i malu djecu u autobuse, a ostale vodite na strijeljanje. Dok su u Sarajevu došli predstavnici paravojske i paravlasti i rekli hajmo Srbi kupite prnje, vodimo vas na ljetovanje u Kalinovik. Pa šta drugo da radimo kad su vaš hrabri borci otišli bez žena i djece. Prva vojska u istoriji ratovanja koja je pobjegla ostavivši žene i djecu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 15:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije. Ima snimak kad trpate žene i malu djecu u autobuse, a ostale vodite na strijeljanje.
Dok su u Sarajevu došli predstavnici paravojske i paravlasti i rekli hajmo Srbi kupite prnje, vodimo vas na ljetovanje u Kalinovik.
Pa šta drugo da radimo kad su vaš hrabri borci otišli bez žena i djece. Prva vojska u istoriji ratovanja koja je pobjegla ostavivši žene i djecu. Čuj otišli? Pa koga ste onda strijeljali?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 15:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa šta drugo da radimo kad su vaš hrabri borci otišli bez žena i djece. Prva vojska u istoriji ratovanja koja je pobjegla ostavivši žene i djecu. Čuj otišli? Pa koga ste onda strijeljali? Evo ga sad opet patetiše... ...ja da sam na vašem mjestu nikad više ne bi ubijao i protjerivao Srbe. Vidiš kakvu ste sebi traumu napravili.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 pro 2022, 15:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Čuj otišli? Pa koga ste onda strijeljali?
Evo ga sad opet patetiše... ...ja da sam na vašem mjestu nikad više ne bi ubijao i protjerivao Srbe. Vidiš kakvu ste sebi traumu napravili. Nisi odgovorio na pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|