|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 90 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Altomanović
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 10:54 |
|
|
Pravac Republika Srpska, svoji na svome. Zato smo je i napravili, da se ovakvi stvari ne desavaju.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 11:58 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: Nitko ne sme da vas bije! Jesi ti prošao alah test? Vi nikad zadovoljni, zloba je lijepo rekao da je nasilje neprihvatljivo...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 12:09 |
|
|
I ja isto poznam muju kozojeba na kilometar , poznajem ih po svinjskoj glavi i x nogicama , sve koje znam su pupavi paduljci od 170 cm
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 12:36 |
|
|
Mnogo ste naivni ,ako mislite da se mujage u BG prilagode , pa samo pročitajte tvotove Guljerbehar Šabović , Amra Halilović ,Mustafa Karišik ,Harun Karišik, svi oni podržavaju islamiste , a brekću na pravoslavlje , pa pogledajte šta lajkuju , to su sve islamističke stranice oni su guja u Srpskim nedrima budite toga svesni kad tad će nam zabiti nož u leđa , promašene su priče da u Prijepoju nisu hard core islmisti ,to može da napiše neko ko ne prati situaciju u PP , ove godine počela da se gradi dzamija u Ivanju , u Hrtima , za 2 godine urađeno ili obnovljeno 10 dzamija
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 12:46 |
|
|
Ja sam uvek govorio da su Srbi iz Srbije glupa telad isto ko Pereci.Užas.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 12:47 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Jesi ti prošao alah test? Vi nikad zadovoljni, zloba je lijepo rekao da je nasilje neprihvatljivo... Jesi li ti prošao alah test?
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 13:34 |
|
|
Tačno skoro svi Srbi su naivni do bola kad su mujage u pitanju , ja ih bolje poznajem jer sam snjima živeo , znam kakvi su ,naravno to neko iz Padeja ne može da zna ,jednostavno je jer mi Srbi u većini pušimo tu priču o bratstvu i jedinstvu ,jbg leftardski mediji nas peru , poslao bi ja nekog naivca da živi u Vrsjenici ili Fijuljima ili Dugoj Poljani namah bi promenili mišlenje , ili čak i ne moraju da idu do sandzakstana ,nek odu do Velikog Rita ,Adica ,Beočina,BačkomPetrovom Selu ,Kostolcu , nek otiđu tamo vrli gradzani pa da se uvere kako su se mujage "prilagodile "sve verglaju po dzamijaški ,nema šta lepa nas budnućnost čeka sa njima
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 13:44 |
|
|
cicak je napisao/la: Tačno skoro svi Srbi su naivni do bola kad su mujage u pitanju , ja ih bolje poznajem jer sam snjima živeo , znam kakvi su ,naravno to neko iz Padeja ne može da zna ,jednostavno je jer mi Srbi u većini pušimo tu priču o bratstvu i jedinstvu ,jbg leftardski mediji nas peru , poslao bi ja nekog naivca da živi u Vrsjenici ili Fijuljima ili Dugoj Poljani namah bi promenili mišlenje , ili čak i ne moraju da idu do sandzakstana ,nek odu do Velikog Rita ,Adica ,Beočina,BačkomPetrovom Selu ,Kostolcu , nek otiđu tamo vrli gradzani pa da se uvere kako su se mujage "prilagodile "sve verglaju po dzamijaški ,nema šta lepa nas budnućnost čeka sa njima Ma ti si meni idol.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 13:49 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
HHerceg je napisao/la: Karabaja je napisao/la: https://youtu.be/swOZ3n_Dw0g Ovo je maltretiranje na nacionalnoj osnovi, predpostavljam da gi je ovo ok. Ovo razracunavanje sitnih kokošara nikog ne interesuje, sve mi suze idu evo. Ovo je isto budala i zbog toga su ga institucije RS smjestile na psihijatriju. Renato je taj momak. Hrvat, nema tamo Srbina da mu skine sa prikolice BiH grb.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 13:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
K:M je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ovo je isto budala i zbog toga su ga institucije RS smjestile na psihijatriju. Renato je taj momak. Hrvat, nema tamo Srbina da mu skine sa prikolice BiH grb. Znam tko je i koliko znam na psihijatriji je.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 13:52 |
|
|
Jel Weasel prosao allah test?
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 14:01 |
|
|
cicak je napisao/la: Tačno skoro svi Srbi su naivni do bola kad su mujage u pitanju , ja ih bolje poznajem jer sam snjima živeo , znam kakvi su ,naravno to neko iz Padeja ne može da zna ,jednostavno je jer mi Srbi u većini pušimo tu priču o bratstvu i jedinstvu ,jbg leftardski mediji nas peru , poslao bi ja nekog naivca da živi u Vrsjenici ili Fijuljima ili Dugoj Poljani namah bi promenili mišlenje , ili čak i ne moraju da idu do sandzakstana ,nek odu do Velikog Rita ,Adica ,Beočina,BačkomPetrovom Selu ,Kostolcu , nek otiđu tamo vrli gradzani pa da se uvere kako su se mujage "prilagodile "sve verglaju po dzamijaški ,nema šta lepa nas budnućnost čeka sa njima Svako njino selo znaš. I zaselak i 10 đamija novih. Ako neka grade o osobno novcu. Te info ni mešihat, ni muftija Zuko nema. Ili si ti muftija Zuko, gospon cicak???
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 14:05 |
|
|
HHerceg je napisao/la: K:M je napisao/la: Renato je taj momak. Hrvat, nema tamo Srbina da mu skine sa prikolice BiH grb. Znam tko je i koliko znam na psihijatriji je. Ne djeluje momak na snimku da je puknut. Lepo komunicira, ali možda je u problemu? Samo sam čitao komentare ispod i video Ime. Mislio sam da tamo nema Hrv. Zbog zuluma ratnih.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 15:07 |
|
|
Nisam ja mujaga , samo volim da znam šta srpski dušmani rade , meni je žao nekih Srba zbog njihovog neznaja i naivnosti o tome kako se mujage uklapaju u vecinski Srpsku sredinu ,pa evo vam primer Avda Berba iz zabrnjce kak na facebooku dzamijaši i harmijaši ,dok je u rl u dobre sa Srpskom većinom iz Zabrnjice , turčin je to jedno misli , drugo priča, a treće radi .Moja je teza da ti mujaga isto misli u naselju gde ih ima 10% i gde ih ima100% samo ovaj iz naselja gde ih ima10% nema demografsku i političku moć da naudi Srbima ,dok ovaj od 100% ima ,suština je da bi nas svi oni udavili u časi vode , ali žalosno je kolko ima slepaca u Srbiji koji to ne shvataju .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 15:26 |
|
|
K:M je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Znam tko je i koliko znam na psihijatriji je. Ne djeluje momak na snimku da je puknut. Lepo komunicira, ali možda je u problemu? Samo sam čitao komentare ispod i video Ime. Mislio sam da tamo nema Hrv. Zbog zuluma ratnih. Nije Hrvat. Koji Hrvat bi nosio majicu "Lazareva sveta zemlja". Ne znam jel ime Hrvatsko ali mentalitet i divljaštvo je svakako srpsko.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 16:51 |
|
|
A jeli a vi možete da provocirate sa dzamijskim i harmijaškim simbolima , i ako ste defakto izgubili rat u Republici Srpskoj , prema tome ne bi trebali da se čujete ,ali vi izgleda lučom tražite da dobijete po kiši ponovo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 16:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vi Srbi se ne smijete osvećivati i budite fini prema toj mizernoj muslimanskoj nacionalnoj manjini u Republici Srspkoj.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 17:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi Srbi se ne smijete osvećivati i budite fini prema toj mizernoj muslimanskoj nacionalnoj manjini u Republici Srspkoj. Naravno, kao što smo mi fini prema Hrvatskoj nacionalnoj manjini u Federaciji
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 18:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi Srbi se ne smijete osvećivati i budite fini prema toj mizernoj muslimanskoj nacionalnoj manjini u Republici Srspkoj. Apsolutno. Srpski muslimani su ravnopravni građani u svojoj domovini Republici Srpskoj i zagarantovana su im sva manjinska prava.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 19:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Apsolutno. Srpski muslimani su ravnopravni građani u svojoj domovini Republici Srpskoj i zagarantovana su im sva manjinska prava. Pod uslovom da poštuju teritorijalni integritet i ustavnopravni poredak svoje otadžbine Republike Srpske. Sve mimo toga je tanak led.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 19:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naravno, kao što smo mi fini prema Hrvatskoj nacionalnoj manjini u Federaciji Ove riječi (i koncept koji stoji iza njih) su povijesna greška vašeg naroda. Sa Srbijom u predgrađu Sarajeva vi jedino možete opstati ako ste u dobrim odnosima s Hrvatskom. To je sigurno kao 1/1.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 19:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Apsolutno. Srpski muslimani su ravnopravni građani u svojoj domovini Republici Srpskoj i zagarantovana su im sva manjinska prava. Pod uslovom da poštuju teritorijalni integritet i ustavnopravni poredak svoje otadžbine Republike Srpske. Sve mimo toga je tanak led. A pošto NE poštuju.Sudbina im se zna.Gore od njih će proći jedino oni u tkz. disriktu Брчко.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 19:29 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Naravno, kao što smo mi fini prema Hrvatskoj nacionalnoj manjini u Federaciji Ove riječi (i koncept koji stoji iza njih) su povijesna greška vašeg naroda. Sa Srbijom u predgrađu Sarajeva vi jedino možete opstati ako ste u dobrim odnosima s Hrvatskom. To je sigurno kao 1/1. Pa jeli bi ti hteo ds oni budu u dobrim odnosima sa Hrvatskom?
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 19:38 |
|
|
elit star je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Ove riječi (i koncept koji stoji iza njih) su povijesna greška vašeg naroda. Sa Srbijom u predgrađu Sarajeva vi jedino možete opstati ako ste u dobrim odnosima s Hrvatskom. To je sigurno kao 1/1. Pa jeli bi ti hteo ds oni budu u dobrim odnosima sa Hrvatskom? Ja bih htio da ni oni ni Srbi ne diraju Hrvate u BIH pa da mi ne moramo dirati ni jedne ni druge. Svatko na svome, što manje zajedničkih poslova i gotovo. To bi bili dobri odnosi, to da svatko svakog ostavi na miru. Ali oni misle njih istjerati, tako da se moramo umiješati.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Visoko: Mladić pretučen samo zato što se izjašnjava kao Srbin Postano: 23 ožu 2021, 19:39 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Naravno, kao što smo mi fini prema Hrvatskoj nacionalnoj manjini u Federaciji Ove riječi (i koncept koji stoji iza njih) su povijesna greška vašeg naroda. Sa Srbijom u predgrađu Sarajeva vi jedino možete opstati ako ste u dobrim odnosima s Hrvatskom. To je sigurno kao 1/1. Opusteno, sprdam BBC jer je izuzetno antibošnjacki i prosrpski nastrojen. Slazem se s tobom i vec sam to pisao, dobri odnosi sa Hrvatima su ako ne zelja onda svakako potreba.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|