|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 00:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
zet je napisao/la: Srbi i Bosnjaci su po tom pitanju identicni. Jebote, pa to je toliko ocigledno ali tako se rijetko govori i tome.
Zato i jesu oba naroda puna frustracija i bijesa. To se sjajno ogleda u njihovim medijima. Obje nacije su u stalnom kriznom, neuralgicnom stanju. Sve sama kriza za krizom, konflikt za konfliktom, nabijanje citatelja i gledatelja mrznjom prema drugima (ustasama i UZPovcima).
Jebote, mediji u RH u odnosu na bosnjacke i srpske su nebo i zemlja. Ne puni se djeci glava sa sranjima.
Neka mi netko pronadje 3 negativna clanka o Bosnjacima u mainstream RH medijima u zadnjih 10 godina. Izazivam svakoga. Kad se u hrvatskim medijima pise o Bosnjacima onda se pise fakticki, neutralno ili cak i s dozom naklonosti. Jedina iznimka je kad se pise o Komsicu ali i to je sve jaaaaaako blago u odnosu na prosjecan dnevni tekst na klixu, oslobodjenju, avazu, stavu, hayatu, bhtvu i ostalima. To ti je razlika koju imaš u medijima članice NATO-a i nečlanice. Upravo zato sam i rekao da je bitno samo da proces ne staje jer će se vremenom ući u NATO i EU, sva ta retorika će nestat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 00:48 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5918 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 01:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: zet je napisao/la: Srbi i Bosnjaci su po tom pitanju identicni. Jebote, pa to je toliko ocigledno ali tako se rijetko govori i tome.
Zato i jesu oba naroda puna frustracija i bijesa. To se sjajno ogleda u njihovim medijima. Obje nacije su u stalnom kriznom, neuralgicnom stanju. Sve sama kriza za krizom, konflikt za konfliktom, nabijanje citatelja i gledatelja mrznjom prema drugima (ustasama i UZPovcima).
Jebote, mediji u RH u odnosu na bosnjacke i srpske su nebo i zemlja. Ne puni se djeci glava sa sranjima.
Neka mi netko pronadje 3 negativna clanka o Bosnjacima u mainstream RH medijima u zadnjih 10 godina. Izazivam svakoga. Kad se u hrvatskim medijima pise o Bosnjacima onda se pise fakticki, neutralno ili cak i s dozom naklonosti. Jedina iznimka je kad se pise o Komsicu ali i to je sve jaaaaaako blago u odnosu na prosjecan dnevni tekst na klixu, oslobodjenju, avazu, stavu, hayatu, bhtvu i ostalima. To ti je razlika koju imaš u medijima članice NATO-a i nečlanice. Upravo zato sam i rekao da je bitno samo da proces ne staje jer će se vremenom ući u NATO i EU, sva ta retorika će nestat. FBiH može NATO, a Srpski svet ima svoj put, smisao, cilj.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 05:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7150 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Ako nametne državnu imovinu halalim Šmitu, Hrvatima i Americi. Može se pričat oko Komšića. Vjerovatno se i IZ slaže sa ovakvim stavom. Imovina rahmetli institucija nekadašnje javne vlasti SR Bejha i drugih, u Srpskoj već je uknjižena na Srpsku. Nemamo ništa protiv da Bejha ima imovinu u Efbju i da se prihodi od te imovine dijele između Efbija i Srpske po pola.Naprotiv,pozdravili bi takvo rješenje ali u Srpskoj je priča o imovini završena.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 05:59 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7150 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
anadol je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: To ti je razlika koju imaš u medijima članice NATO-a i nečlanice.
Upravo zato sam i rekao da je bitno samo da proces ne staje jer će se vremenom ući u NATO i EU, sva ta retorika će nestat.
FBiH može NATO, a Srpski svet ima svoj put, smisao, cilj. I stav NATO-a je da Srpska odustala od pridruženja NATO -u samim tim i da je Bejha odustala od istog.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 07:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
anadol je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: To ti je razlika koju imaš u medijima članice NATO-a i nečlanice.
Upravo zato sam i rekao da je bitno samo da proces ne staje jer će se vremenom ući u NATO i EU, sva ta retorika će nestat.
FBiH može NATO, a Srpski svet ima svoj put, smisao, cilj. Ima, ali sam uvjeren da bar zapadni dio RS neće bit Srpski svet. Idemo u NATO. I to skoro.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 12:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako si došao da je Vučko moj?
Doduše, iz Bugojna je podrijetlom, vlah. Vama talibanima to sve isto.
Iskreno, nadam se da će ih Ameri zgazit. I RS a posebno Srbiju jer je neka vrsta europskog Irana.
Hoću BiH u EU i da ne stajem na granici. Talibanija to ometa a zadnje vrijeme i Dodik.
Kad ih zgaze u BL morat će ili se prišlepat Hrvatima ili vama. Mislim da će bit ono prvo, a onda ste tek naj. Opet preskaćeš terapiju .
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 12:16 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Amerikanci odgovorili Vučiću: Imovina pripada državi, nema potrebe za razmatranjem pravne historije i presuda http://www.klix.ba/clanak/240611151Oj ovih srba budala. Pa šutite konji jedni, šutite. Sve nekako miriše da ako nastave nervirat Amerikance ide novo nametanje. Lojavče šta ti radi SDA . Ima da se usmrdi u opoziciji .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 12:23 |
|
|
Vučić obećao odgovoriti tako da Amerikanci ostanu bez riječi. Amerikanci normalno odgovorili u par rečenica, bez dizanja tlaka.
Što je Vučić htio s tim cirkusom postići, to valjda on zna. Sa strane gledano, neprestano se sramoti i kao da uživa u tome. Kako se zove poremećaj kad osoba uživa u sramoti, Vučić treba dijagnozu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 12:25 |
|
|
I još zanimljivije, zašto Srbi to trpe. Vučić nema nikakvog uspjeha, uvijek neke najave nečeg evo sad će, pomalo patetike i to je manje više to.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 12:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: anadol je napisao/la: FBiH može NATO, a Srpski svet ima svoj put, smisao, cilj. Ima, ali sam uvjeren da bar zapadni dio RS neće bit Srpski svet. Idemo u NATO. I to skoro. Kesil pre toga konzumirao pečurke?
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Vucic obrusio Americkoj haaaaaambasadi u Sarajevu Postano: 12 lip 2024, 12:29 |
|
|
Cika Malfi Srbi nas dilaju , vlatite im Cu plakam . To je ta muslimanska snaga .
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|