|
|
Stranica: 30/30.
|
[ 735 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 20:59 |
|
|
|
Nisam siguran na sta tacno ciljas, odnosno sumnjam, ali zvuci jako nespretno i glupo. Pritom ovo sto si napisao citao sam glasom Natase Kandic pa mi se zgadilo na pola.
Ipak,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 21:04 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: Nisam siguran na sta tacno ciljas, odnosno sumnjam, ali zvuci jako nespretno i glupo. Pritom ovo sto si napisao citao sam glasom Natase Kandic pa mi se zgadilo na pola.
Ipak,
ne znam šta da ti kažem obrenovići su idealan primjer kako voditi srbiju i knez Pavle to ja mislim sve ostale politike su dovele do toga da nismo većina na Kosovu BiH i Makedoniji pa i CG
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 21:23 |
|
|
nemabosne je napisao/la: VizantijskoPlavo je napisao/la: Nisam siguran na sta tacno ciljas, odnosno sumnjam, ali zvuci jako nespretno i glupo. Pritom ovo sto si napisao citao sam glasom Natase Kandic pa mi se zgadilo na pola.
Ipak,
ne znam šta da ti kažem obrenovići su idealan primjer kako voditi srbiju i knez Pavle to ja mislim sve ostale politike su dovele do toga da nismo većina na Kosovu BiH i Makedoniji pa i CG Obrenovici su jednostavno spretniji, nijedan Karadjordjevic se nije pokazao dostojnim Karadjordja, koji je opet bio idealna figura za to vreme, kad ga je obrlatila grcka Heterija, morao je biti menjan. Atina je tad bila selo od 2-3 hiljade stanovnika, onda je dosao Gordon Bajron i od toga su napravili prestonicu, kako bi ih to udaljilo od iskona. I kako si ti dosao do zakljucka da sada, posle 200 godina, mi treba da se dogovorimo sa ,,carstvom u opadanju”? To je Natasa Kandic spika. Jednostavno govoris nesto da bi rekao, i onda posle ponovo opet tako u krug. Sta je naravucenije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 21:30 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: nemabosne je napisao/la: ne znam šta da ti kažem obrenovići su idealan primjer kako voditi srbiju i knez Pavle to ja mislim sve ostale politike su dovele do toga da nismo većina na Kosovu BiH i Makedoniji pa i CG
Obrenovici su jednostavno spretniji, nijedan Karadjordjevic se nije pokazao dostojnim Karadjordja, koji je opet bio idealna figura za to vreme, kad ga je obrlatila grcka Heterija, morao je biti menjan. Atina je tad bila selo od 2-3 hiljade stanovnika, onda je dosao Gordon Bajron i od toga su napravili prestonicu, kako bi ih to udaljilo od iskona. I kako si ti dosao do zakljucka da sada, posle 200 godina, mi treba da se dogovorimo sa ,,carstvom u opadanju”? To je Natasa Kandic spika. Jednostavno govoris nesto da bi rekao, i onda posle ponovo opet tako u krug. Sta je naravucenije? nisam siguran da je amerika carstvo u opadanju čini mi se da su se vratili na veliku pozornicu mislim da zapadna evropa nema više uticaj izgleda ams baš nikakav kad kažem nato isključivo mislim na USA a rusima ne vjerujemm ništa ko god da im je bio saradnik u zadnjih 20-ak godina završio je na kraju u Moskvi u egzilu ili je silovan kao Gadafi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 21:39 |
|
|
nemabosne je napisao/la: VizantijskoPlavo je napisao/la:
Obrenovici su jednostavno spretniji, nijedan Karadjordjevic se nije pokazao dostojnim Karadjordja, koji je opet bio idealna figura za to vreme, kad ga je obrlatila grcka Heterija, morao je biti menjan. Atina je tad bila selo od 2-3 hiljade stanovnika, onda je dosao Gordon Bajron i od toga su napravili prestonicu, kako bi ih to udaljilo od iskona. I kako si ti dosao do zakljucka da sada, posle 200 godina, mi treba da se dogovorimo sa ,,carstvom u opadanju”? To je Natasa Kandic spika. Jednostavno govoris nesto da bi rekao, i onda posle ponovo opet tako u krug. Sta je naravucenije?
nisam siguran da je amerika carstvo u opadanju čini mi se da su se vratili na veliku pozornicu mislim da zapadna evropa nema više uticaj izgleda ams baš nikakav kad kažem nato isključivo mislim na USA a rusima ne vjerujemm ništa ko god da im je bio saradnik u zadnjih 20-ak godina završio je na kraju u Moskvi u egzilu ili je silovan kao Gadafi Definitivno nisu u opadanju, u opadanju su oni koji su tvrdili da je Amerika u opadanju. Ovaj prostor ovde bice periferija i Istoka i Amerike, i onda zasto da se dogovaramo sa onima koji su senke drzava i sila kakve su bile pre jednog veka? Svakako je cilj blagostanje drustva, a nama se zadesilo da nam prija (subjektivno) sto oni opadaju, pa makar i propali mi posle njih. I kakav dogovor, sa kim? Nema dogovora, kuca nije na prodaju, raus!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 21:48 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: nemabosne je napisao/la:
nisam siguran da je amerika carstvo u opadanju čini mi se da su se vratili na veliku pozornicu mislim da zapadna evropa nema više uticaj izgleda ams baš nikakav kad kažem nato isključivo mislim na USA a rusima ne vjerujemm ništa ko god da im je bio saradnik u zadnjih 20-ak godina završio je na kraju u Moskvi u egzilu ili je silovan kao Gadafi
Definitivno nisu u opadanju, u opadanju su oni koji su tvrdili da je Amerika u opadanju. Ovaj prostor ovde bice periferija i Istoka i Amerike, i onda zasto da se dogovaramo sa onima koji su senke drzava i sila kakve su bile pre jednog veka? Svakako je cilj blagostanje drustva, a nama se zadesilo da nam prija (subjektivno) sto oni opadaju, pa makar i propali mi posle njih. I kakav dogovor, sa kim? Nema dogovora, kuca nije na prodaju, raus! pa koliko sam razumio ovo bi trebala biti neka petlja ovog puta svile iz Kine i nekog novog puta iz Indije koji bi išao preko Irana iraka do Izraela pa onda u albanske luke pa gore a što se tiče Kosova Kosovo je američki protektorat a Albanci su se pokazali kao bolji partneri nego mi tako da ne mislim da će Kosovo biti uskoro riješeno a Albanci izuzetno dobro rade od podržavanja Izraela do odricanja islama vidi ja sam apsolutno za povratak Kosova ali tu živi preko milion Albanaca to mi uopšte ne treba a Rusi izgleda su izgubili svaki uticaj pitanje je dana kad će se nacionalizovati NIS republika Srpska mora da gleda šta je u njenom interesu i ovo što Dodik radi je za svaku pohvalu nisam glasao za njega zadnjih par izbora doduše nisam ni izlazio na glasanje ali sad ću izaći
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 22:01 |
|
|
Definitivno nisu u opadanju, u opadanju su oni koji su tvrdili da je Amerika u opadanju. Ovaj prostor ovde bice periferija i Istoka i Amerike, i onda zasto da se dogovaramo sa onima koji su senke drzava i sila kakve su bile pre jednog veka? Svakako je cilj blagostanje drustva, a nama se zadesilo da nam prija (subjektivno) sto oni opadaju, pa makar i propali mi posle njih. I kakav dogovor, sa kim? Nema dogovora, kuca nije na prodaju, raus!
pa koliko sam razumio ovo bi trebala biti neka petlja ovog puta svile iz Kine i nekog novog puta iz Indije koji bi išao preko Irana iraka do Izraela pa onda u albanske luke pa gore a što se tiče Kosova Kosovo je američki protektorat a Albanci su se pokazali kao bolji partneri nego mi tako da ne mislim da će Kosovo biti uskoro riješeno a Albanci izuzetno dobro rade od podržavanja Izraela do odricanja islama vidi ja sam apsolutno za povratak Kosova ali tu živi preko milion Albanaca to mi uopšte ne treba a Rusi izgleda su izgubili svaki uticaj pitanje je dana kad će se nacionalizovati NIS republika Srpska mora da gleda šta je u njenom interesu i ovo što Dodik radi je za svaku pohvalu nisam glasao za njega zadnjih par izbora doduše nisam ni izlazio na glasanje ali sad ću izaći Neka zivi milion albanaca, jesi li ti protiv prava na zivot? Ako npr neko od njih bude protiv na zivot itd, uvek moze tom nekom da se izadje u susret, ne vidim problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 22:14 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: nemabosne je napisao/la: pa koliko sam razumio ovo bi trebala biti neka petlja ovog puta svile iz Kine i nekog novog puta iz Indije koji bi išao preko Irana iraka do Izraela pa onda u albanske luke pa gore a što se tiče Kosova Kosovo je američki protektorat a Albanci su se pokazali kao bolji partneri nego mi tako da ne mislim da će Kosovo biti uskoro riješeno a Albanci izuzetno dobro rade od podržavanja Izraela do odricanja islama vidi ja sam apsolutno za povratak Kosova ali tu živi preko milion Albanaca to mi uopšte ne treba a Rusi izgleda su izgubili svaki uticaj pitanje je dana kad će se nacionalizovati NIS republika Srpska mora da gleda šta je u njenom interesu i ovo što Dodik radi je za svaku pohvalu nisam glasao za njega zadnjih par izbora doduše nisam ni izlazio na glasanje ali sad ću izaći
Neka zivi milion albanaca, jesi li ti protiv prava na zivot? Ako npr neko od njih bude protiv na zivot itd, uvek moze tom nekom da se izadje u susret, ne vidim problem? pokušano je sa takvom politikom zadnjih 100 godina ali nije uspjelo jedino što je dalo rezultate je bilo preseljenje u Tursku ali je to prekinuo drugi svjetski rat i tada ih nije bilo koliko Sad jednostavno će nas pojesti Albanci su takvi oni se šire demografski i teritorijalno jedan dan ćeš vidjeti jednog albanca da je otvorio pekaru Kruševcu sutradan ih ima 10 u istoj kući znam dosta o istoriji tog dijela Balkana oni su prije oslobađanja južnih srpskih krajeva bili naseljeni i u Leskovcu Vranju Pirotu da citiram predsednika Vlade tadašnje Srbije kada su ga pitali zašto se protjeravaju Albanci sa tih krajeva na šta je on odgovorio ne treba mi Kavkaz u Srbiji da ne napominjem da su jedno vrijeme naseljavali skoro čitav Peloponez potomci tih Albanaca danas su Grci odnosno pričali su nekad dijalektom Aravanitskim prije oslobađanja Makedonije Albanci su zauzimali skoro pola Makedonije čak ih je većina bilo i u kavadarcima po meni je idealno ekonomska kontrola i čuvanje neba na Kosovu uz osnivanje zso i očuvanje kulturnih i istorijskih spomenika da smo to ranije uradili imali bi republiku srpsku 2 na Kosovu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 20 svi 2026, 22:34 |
|
|
Neka zivi milion albanaca, jesi li ti protiv prava na zivot? Ako npr neko od njih bude protiv na zivot itd, uvek moze tom nekom da se izadje u susret, ne vidim problem?
pokušano je sa takvom politikom zadnjih 100 godina ali nije uspjelo jedino što je dalo rezultate je bilo preseljenje u Tursku ali je to prekinuo drugi svjetski rat i tada ih nije bilo koliko Sad jednostavno će nas pojesti Albanci su takvi oni se šire demografski i teritorijalno jedan dan ćeš vidjeti jednog albanca da je otvorio pekaru Kruševcu sutradan ih ima 10 u istoj kući znam dosta o istoriji tog dijela Balkana oni su prije oslobađanja južnih srpskih krajeva bili naseljeni i u Leskovcu Vranju Pirotu da citiram predsednika Vlade tadašnje Srbije kada su ga pitali zašto se protjeravaju Albanci sa tih krajeva na šta je on odgovorio ne treba mi Kavkaz u Srbiji da ne napominjem da su jedno vrijeme naseljavali skoro čitav Peloponez potomci tih Albanaca danas su Grci odnosno pričali su nekad dijalektom Aravanitskim prije oslobađanja Makedonije Albanci su zauzimali skoro pola Makedonije čak ih je većina bilo i u kavadarcima po meni je idealno ekonomska kontrola i čuvanje neba na Kosovu uz osnivanje zso i očuvanje kulturnih i istorijskih spomenika da smo to ranije uradili imali bi republiku srpsku 2 na Kosovu Oni su upali u te prostore nakon nase seobe, ukljucujuci i delove Stare Srbije, msm sve pise, ko zeli moze da procita. Medjutim, to nije nikakav problem, ukoliko se sklope kockice. U nekom zapecku su jos aktivni, pod rednim brojem 5 ili 6, neki planovi stari 100 godina. Odustajanje unapred nije samo poraz, vec je i ponizenje. Albanci su gotovi, od njih nema nista. Ono sto su zauzeli tokom turskih osvajanja 90% su izgubili, jos pre vek i vek i po. Demografski su se prepolovili, to je narod gde na istom ognjistu kradu parce mesa medju sobom, koje su opet ukrali od drugih. Jedino sto im ide u prilog je tvoj stav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 05 lip 2026, 08:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Dolaze povoljni međunarodni vjetrovi za Washingtonski sa novim partnerom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|