HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 kol 2026, 22:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3006 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 117, 118, 119, 120, 121
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: X-tremluk Vladoje Gazdoljuba alias Emira Suljagića
PostPostano: 28 ožu 2026, 12:52 

EMIR SULJAGIĆ U NEVJERICI: "Jučer me balavica, bjelkinja sa američkim pasošem i svim pravima koja iz toga proizlaze nazove..."

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica, oglasio se na društvenim mrežama.

-Ovo je jedan od korisnih idiota koji bi sad da kanseluju genocid koji nisu ni preživjeli ni doživjeli u ime drugih stvarnih ili zamišljenih događaja koje takođe nisu doživjeli. Za atmosferu u kojoj je moguće pozvati na bojkot Srebrenice krivi su isključivo medijski organi iz Sarajeva.

Jučer me balavica, bjelkinja sa američkim pasošem i svim pravima koja iz toga proizlaze nazove "takozvanim preživjelim genocida"; drugi mi poželi da su me "četnici zaklali"; treći baš u četničkom maniru spomene mrtvog oca. Sve u jednom danu. Divan narod.

Lijepo je živjeti u društvu nosilaca superiornih moralnih kompasa koji nemaju stav o tome što među njima slobodno hodaji ubice njihovih sunarodnjaka i sugrađana, u sudovima i bolnicama radi prva rodbina masovnih ubica, ali su zato u stanju svima sasuti sve u lice. Na internetu, zaključio je Suljagić.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/47 ... azove.html

Počeli i bijelci napadati Suljagu

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2026, 14:10 

“Bjelkinja” kaže tip.

Koji očito sebe ne smatra hajdukovcem.

Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2026, 14:25 

Dobro Suljaga malo i baca na Arape.
Kakve veze rodbina ima s masovnim ubojicama?
Znači Suljaga traži kolektivnu krivicu, ako ti je neki rođak osuđen ne možeš raditi u bolnici i na sudu.
Koliko ja znam svi sudovi na svijetu u demokratskim društvima sude pojedincima, a ne obitelji, rodbini ili narodima, to možda jedino po šerijatu.
Po Suljagi Vlahu očito nije radno mjesto u bolnici i na sudu nego da čuva ovce i služi begu Sulji.

Ne smeta mu gledati Lanu Prlić u parlamentu koja je isto rodbina haškog osuđenika, naše Sulje i poznata dvostruka mjerila.
Dok po njihovim čaršijama ne da hoda rodbina nego masovne ubojice koje štite i zapošljavaju kao direktore javnih poduzeća.

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2026, 14:30 

Bijelkinja poziva na bojkot Suljaginog biznisa pa je ovaj odlučio igrati na race card. Sve mu možeš, ali u biznis mu ne čačkaj

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2026, 17:43 

Tomba17 je napisao/la:
“Bjelkinja” kaže tip.

Koji očito sebe ne smatra hajdukovcem.

Pa i on jeste malo tamniji, sandžaklija...nešto poput Vlade Divca.
Ne osjeća se bijelim Europljaninom, pošteno od njega. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 28 ožu 2026, 17:46 

Spomenuh onog pukovnika armije bih i Srebrenice, i on je u podkastu prozvao Suljagicev memorijalni centar kao uhljeb partiju, od svih njih 200 zaposlenih cirka, kaze covjek da aktivno radi tri cetiri momka koji kose travu po groblju.

Ostali su uhljebljeni a vecina niti ne zivi u Srebrenici, dolaze na posao ako i dodju.

Takodje i on je spominjao sramotu da se na memorijalnom groblju ukopavaju ljudi koji nisu poginuli u proboju 28 divizije. Ne znam je li mislio i na Suljagića ali spomenuo je takve slucajeve. Cak i da se zivi ljudi stavljaju na spiskove, a zive u Americi recimo. O tome su i Srbi pisali.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3006 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 117, 118, 119, 120, 121

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: bašćanska_ploča, Fredericktown, Tomba17 i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: