|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Zabranili slikanje s ljiljanima ispred Muzeja ZAVNOBiH-a: Policajac zaprijetio da će srušiti BiH Postano: 12 kol 2012, 22:23 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Junuz Djipalo je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: A da zemish ducolax,da lakshe njashke  ,izgleda da je u pitanju chmarna opstukcija pa vrsis nuzdu peroralno  Joj, ova nova žuto-plava mi je 1. liga ali onu bijelu s plavim grbom ne mogu podnijet. I baš naprotiv, služi kao laksativ, kad je vidim odmah bi se istovario na nju.  Sram da te bude,na ljiljane bi se istovario,a ne bi na Shaharu ha?  buraz bolja je shahara za istovaranje,ako pogodis sva bijela 24 polja odchuche dobijes stomak eliminator i vrecu Fax-a ko nagradu 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Zabranili slikanje s ljiljanima ispred Muzeja ZAVNOBiH-a: Policajac zaprijetio da će srušiti BiH Postano: 12 kol 2012, 22:25 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: A da zemish ducolax,da lakshe njashke  ,izgleda da je u pitanju chmarna opstukcija pa vrsis nuzdu peroralno  Uvek si bio maher u tim fekalno-analnim egzibicijama 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Zabranili slikanje s ljiljanima ispred Muzeja ZAVNOBiH-a: Policajac zaprijetio da će srušiti BiH Postano: 12 kol 2012, 22:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja bih to oporezivao sa porezom na isticanje reklama. Zna se i kad se državna stavlja, kad je neki praznik. A za isticanje svih drugih simbola, zastava - porez. Pa ko ima neka stavlja. Isto tako porez na propagiranje vjere, po objektu. Pa ko ima, neka pravi objekte. Eto, popravio sam se, više ne bih uklanjao nego samo naplaćivao.  Dobro, sad miješaš upražnjavanje vjerskih sloboda sa širenjem mržnje. Ovo prvo, odnosno kod tebe drugo, je temeljno ljudsko pravo, a ovo drugo, odnosno prvo, je neprihvatljivo u savremenim civilizovanim zemljama, posebno sa takvim tragičnim iskustvima kakva je Bosna. Kao mahanje swastikom im Dojčland...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zabranili slikanje s ljiljanima ispred Muzeja ZAVNOBiH-a: Policajac zaprijetio da će srušiti BiH Postano: 12 kol 2012, 22:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ne miješam ja ništa, to nije zabrana, nego naplata povlaštene pozicije, u odnosu na druge. To je bit poreza na reklame.
Vjerske slobode su u kući a ne u objektu.
Komunjare su probale zabranu, nije im loše išlo, ali nedovoljno. Ja bih poreze lupao. Tako su ih navukli, tako se mogu i skinuti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|