|
|
Stranica: 11/14.
|
[ 350 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:41 |
|
|
PCM je napisao/la: Aleksije i sto je babi milo to joj se i snilo  Aleksije: “Hrvati nemaju kredibilitet u svijetu” Hrvati: Želimo izborni zakon kojim cementiramo FBIH kao hrvatsku prćiju, sa 3-4 puta manjom populacijom od “partnera” Svijet: Izvolite izborni zakon Hrvati: Hvala Hrvati: LNG Krk je nas strateški interes, molimo usmjerite regiju na nas Svijet: Madjari, Slovenci, Austrijanci, Srbi - izvolite se služite hrvatskim LNG-em Hrvati: Da udvostručimo kapacitet? Svijet: Utrostrucite. Hrvati: Hvala Hrvati: Želimo južnu plinsku interkonekciju u BiH Svijet: Izvolite Hrvati, evo cim maknemo SDA (danas) Hrvati: Hvala Hrvati: Želimo Schengen i euro, bezvizni režim s USA i bez dvostrukog oporezivanja Svijet: Izvolite Hrvati: Hvala Hrvati: Necemo Istambulsku konvenciju! Svet: Ocete, ocete! Hrvati: Jebigica! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: Aleksije i sto je babi milo to joj se i snilo  Aleksije: “Hrvati nemaju kredibilitet u svijetu” Hrvati: Želimo izborni zakon kojim cementiramo FBIH kao hrvatsku prćiju, sa 3-4 puta manjom populacijom od “partnera” Svijet: Izvolite izborni zakon Hrvati: Hvala Hrvati: LNG Krk je nas strateški interes, molimo usmjerite regiju na nas Svijet: Madjari, Slovenci, Austrijanci, Srbi - izvolite se služite hrvatskim LNG-em Hrvati: Da udvostručimo kapacitet? Svijet: Utrostrucite. Hrvati: Hvala Hrvati: Želimo južnu plinsku interkonekciju u BiH Svijet: Izvolite Hrvati, evo cim maknemo SDA (danas) Hrvati: Hvala Hrvati: Želimo Schengen i euro, bezvizni režim s USA i bez dvostrukog oporezivanja Svijet: Izvolite Hrvati: Hvala Ala gušta je ovo čitati. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:44 |
|
|
DzonBG je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Dzoni, je l' ti to meni dajes za pravo? Makar na jedan blag, suptilan nacin?  Donekle bata Aleksije... Ne slazem se sa jacanjem granice prema Hrvatskoj, nama ljudi se krecu autoputem kroz Slavoniju, masa ljudi iz Krajine koristi taj put... sad su uveli Sengen pa drkaju na granicama, videti sta nam odgovara, sta ne... nigde ne treba biti iskljuciv... Da napravimo mi nas autoput od Banja Luke do Beograda, tu razviti poslove, benzinske pumpe, hotele, restorane... Dati jedan zamajac i razvoj svim delovima RS, i gledati gde imamo zajednicki interes sa FBiH. To sto ti iza ledja psuju majku cetnicku, nebitno je... gledaju nase kanale, od sportskih, preko onih sranja od rijalitija... tu im uvaljivati reklame, prodavati nasu robu. To je jedini moguci put... istoriju da ostavimo za kafane, buducnost je posao, dobar biznis... A znas kako su Hrvati imali obicaj da kazu: Samo Kineski zid na Drini, i sve ce biti ok. Nazovi me osvetoljubivim, ali meni je ovaj sengenski, na Dinari, Uni, Leotaru, zbog toga nekako drag. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Postavljaš situaciju kao da nas treba da bude briga šta se dešava u Federaciji. Što se mene tiče nek u Mostaru sa obe strane reke imaju ulice Muslimanskih i Hrvatskih ustaša, u Mostar ćeš dođeš da popijaš kaficu, pogledaš mostić i aj nazad. Nit osećam neku pripadnost tamo, niti se osećam kao da sam svoj na svome.
Oni sebi što su poreklom odatle mogu da uvek obnove imanje, rodnu grudu, pa ga posećuju kada vole, kao što to rade izbegli Srbi iz Krajine. Ti isti sada žive i rade u RS, Srbiji, Americi, Australiji, a ne Hrvatskoj ili FBiH.
Naravno da treba da nas bude briga ima li Hrvatske vise ili manje u FBiH, s obzirom da nam ista oce da zabije noz u ledja prvom prilikom, kako kaze gospodin dudu. Na stranu sto oni misle da treba da zabadaju nos u CG i na Kosovo, i ti imas potpuno razumevanje za to, a nemas razumevanje da mi uzvratimo na isti na cin u Federaciji. Ne može da ti zabije nož neko kod koga nemaš poverenje od starta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:47 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Naravno da treba da nas bude briga ima li Hrvatske vise ili manje u FBiH, s obzirom da nam ista oce da zabije noz u ledja prvom prilikom, kako kaze gospodin dudu. Na stranu sto oni misle da treba da zabadaju nos u CG i na Kosovo, i ti imas potpuno razumevanje za to, a nemas razumevanje da mi uzvratimo na isti na cin u Federaciji. Ne može da ti zabije nož neko kod koga nemaš poverenje od starta. Pa moze, ako to nepoverenje imas samo u mislima, a ne realizujes ga nekim vidljivim potezom. Npr. sprecavanjem njihovog prodora u FBiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:48 |
|
|
|
Nikakvi zidovi ne dolaze u obzir, ni prema istoku ni prema zapadu. Mislim da mi možemo dobro odigrati utakmicu na oba terena. Naglasak je na možemo, ne znači da to trenutno i činimo, ali treba uvijek imati sve opcije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:49 |
|
|
|
Samo ću reći da ja kao “stari prijatelj srbijanske politike” u potpunosti podržavam Aleksijeve teze i nadam se da će uhvatiti veći zamah medju srbijanskom političkom elitom.
Posebno je moja podrška narasla od nedavnih korekcija nekih “nebitnih njemačkih turista” koje je Svijet poslao u BiH, da korigiraju neke stvari u Domu Naroda FBIH.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:49 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: PCM je napisao/la: Hrvati: Želimo Schengen i euro, bezvizni režim s USA i bez dvostrukog oporezivanja Svijet: Izvolite Hrvati: Hvala Za euro nisam siguran koliko želite, a koliko samo pratite šta su druge EU zemlje slične veličine radile. Monetarna suverenost u ovim vremenima je izuzetno bitna, nisu Šveđani, Česi i Mađari budale što imaju svoje valute. Po svemu imamo istu povijest i okolnosti kao naši Slovenci, a i Slovaci. A nemamo istu povijest i okolnosti kao Šveđani, Česi i Mađari. Dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:50 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Nikakvi zidovi ne dolaze u obzir, ni prema istoku ni prema zapadu. Mislim da mi možemo dobro odigrati utakmicu na oba terena. Naglasak je na možemo, ne znači da to trenutno i činimo, ali treba uvijek imati sve opcije. Ja ne bih na to da pristanem da se moj Novovremenko ne bi razocarao kao u 1918. sto je razocaran. Dakle, sengenski zid, o da! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:52 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zašto uvlači Kosovo u priču, njima ne smeta snažnija Albanija, naprotiv. Pa da bi dramatizovao . Tj da nije upereno samo protivu mulestinaca .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A znas kako su Hrvati imali obicaj da kazu: Samo Kineski zid na Drini, i sve ce biti ok. Nazovi me osvetoljubivim, ali meni je ovaj sengenski, na Dinari, Uni, Leotaru, zbog toga nekako drag.  Nemoj da padas na tu foru, od koje i Vucic boluje... Neka osveta Hrvatima za sve, Jasenovac, Krajina, picka materina... to je luzerska prica... Sa njima smo se podelili, i tu je prica gotova... ko je kome, kad, sta... koga boli q vise, ako krenes da kukas, odmah si u podredjenom polozaju, a ako krenu da kenjaju sa Krajinom, podsetis ih na Posavinu, i tu su cisti racuni... al ta prica je veliki shit, zabodeni smo u blato proslosti... Politicki nam u BiH sluze kao saveznici, iz obostranog interesa... bez emocija i preterivanja, dokle imamo interes, imamo saradnju... oni trpe najvise udara od bosnjacke politike, time smo amortizovali napade na RS, i svima je dobro... ako i kad se bosnje urazume, praviti deal i sa njima... Proslo je bratstvo i jedinstvo, nikad ga i nije bilo... ako si slab, svako ce te jebati... mi treba tu da budemo najrazumniji, da ne skrecemo u price gde nismo dobri... Da vidimo kako u toj partiji saha da pobedimo... moramo biti pametni, a ne paljevine koje vuku ishitrene i glupe poteze... Prioritet je ekonomija i posao... pa kad napravis rezultat, odes u kafanu, napijes se, i pevas borbene...ali samo tamo, i kad si pijan...trezan radis, i zaradis... mozemo to...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
|
|
|
Najžalije je Vojvođanima i Primorcima u Crnoj Gori sve do Sutomora što su ovaj put ostali s druge strane granice. To su inače najatraktivniji gradovi i mista u državama u kojima se nalaze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:53 |
|
|
PCM je napisao/la: Posebno je moja podrška narasla od nedavnih korekcija nekih “nebitnih njemačkih turista” koje je Svijet poslao u BiH, da korigiraju neke stvari u Domu Naroda FBIH. Mlako je radovanje za izborni zakon. U sledećem trenutku turista može da meće nešto što ne ide vama u korist. Bolje vi lepo crtajte karte koje parče Bejha ćete da uzmete kad se evidentno bude parčala (nije da me je briga, čisto savet pa ko voli nek izvoli)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:55 |
|
|
DzonBG je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A znas kako su Hrvati imali obicaj da kazu: Samo Kineski zid na Drini, i sve ce biti ok. Nazovi me osvetoljubivim, ali meni je ovaj sengenski, na Dinari, Uni, Leotaru, zbog toga nekako drag.  Nemoj da padas na tu foru, od koje i Vucic boluje... Neka osveta Hrvatima za sve, Jasenovac, Krajina, picka materina... to je luzerska prica... Sa njima smo se podelili, i tu je prica gotova... ko je kome, kad, sta... koga boli q vise, ako krenes da kukas, odmah si u podredjenom polozaju, a ako krenu da kenjaju sa Krajinom, podsetis ih na Posavinu, i tu su cisti racuni... al ta prica je veliki shit, zabodeni smo u blato proslosti... Politicki nam u BiH sluze kao saveznici, iz obostranog interesa... bez emocija i preterivanja, dokle imamo interes, imamo saradnju... oni trpe najvise udara od bosnjacke politike, time smo amortizovali napade na RS, i svima je dobro... ako i kad se bosnje urazume, praviti deal i sa njima... Proslo je bratstvo i jedinstvo, nikad ga i nije bilo... ako si slab, svako ce te jebati... mi treba tu da budemo najrazumniji, da ne skrecemo u price gde nismo dobri... Da vidimo kako u toj partiji saha da pobedimo... moramo biti pametni, a ne paljevine koje vuku ishitrene i glupe poteze... Prioritet je ekonomija i posao... pa kad napravis rezultat, odes u kafanu, napijes se, i pevas borbene...ali samo tamo, i kad si pijan...trezan radis, i zaradis... mozemo to... Pa i ja sam bio za to da ne budu potopljeni potpuno u BiH, sto je omogucio Kristijanov zakon. Ali sto da im zelim nesto vise od toga, kad se sa tako lepo kidaju sa muslimanima. Greota je prekinuti to.  Za neku dobru volju sa nase strane, treba da imas veru da ta ista dobra volje postoji s njihove strane. A imas li?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:55 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: PCM je napisao/la: Posebno je moja podrška narasla od nedavnih korekcija nekih “nebitnih njemačkih turista” koje je Svijet poslao u BiH, da korigiraju neke stvari u Domu Naroda FBIH. Mlako je radovanje za izborni zakon. U sledećem trenutku turista može da meće nešto što ne ide vama u korist. Bolje vi lepo crtajte karte koje parče Bejha ćete da uzmete kad se evidentno bude parčala (nije da me je briga, čisto savet pa ko voli nek izvoli) Schmidt ništa ne nameće, Krišto piše HDZ HR proslijedi Schmidtu, Schmidt objavi javnosti. Toliko smo izdominirali da me malo blam, ne mogu vjerovati kakav preokret iz crnog labuda.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:56 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Tkoalicija vam se tklati tko babin zub... Svako malo bukne požar "bratske ljubavi"... Ili u Drvaru ili u Mitrovici...  Hrvati i Srbi imaju zajednički interes po pitanju parčanja Bejha... osim cvećara, ali aj da računamo da su u manjini. Vama nema spasa. Razgraničili smo se, apsolutno nas ne zanima Federacija. DGG ide u Hrvatsku i dobija status kao što ima onih par srpskih opština u Sremu i Baranji koje su Erdutskim sporazumom dobile određen stepen autonomije. Šiptari i Srbi ni po jednom pitanju nemaju zajednički interes, to je šarena laža konvertitskih naroda kako su oni tobože zgusnuti i nemoćni. Po pitanju Kosova - nije potrebno pričati Po pitanju Makedonije - šiptarski elementi blokiraju bilo kakve elemente političkog savezništva Makedonije i Srbije. U isto vreme je vezuju za Albaniju i Kosovo, defacto prave treću šiptarsku državu. Po pitanju Crne Gore - uglavnom podržavaju komitske elemente Dakle, piši propalo. Srpsko - albanski odnosi će se rešiti kada jedna strana potpuno izgubi. Kasno je sad za fereralizaciju Makedonije ,pa i nisu Šiptari ludi da pristanu na 1/3Mkedonije ,kad mogu celu da kontrolišu . Najkasnije 2015 -te je trebala da im se da Ilirida
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:56 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: PCM je napisao/la: Posebno je moja podrška narasla od nedavnih korekcija nekih “nebitnih njemačkih turista” koje je Svijet poslao u BiH, da korigiraju neke stvari u Domu Naroda FBIH. Mlako je radovanje za izborni zakon. U sledećem trenutku turista može da meće nešto što ne ide vama u korist. Bolje vi lepo crtajte karte koje parče Bejha ćete da uzmete kad se evidentno bude parčala (nije da me je briga, čisto savet pa ko voli nek izvoli) Vi nikako da shvatite da su Hrvati i Srbi različiti, a ne isti, pa tako i njihovo gledanje na BiH i općenito na susjedne države. Vaš način politike se nebrojeno puta u zadnjih 100 godina pokazao kao pogrešan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
|
|
Croato je napisao/la: Najžalije je Vojvođanima i Primorcima u Crnoj Gori sve do Sutomora što su ovaj put ostali s druge strane granice. To su inače najatraktivniji gradovi i mista u državama u kojima se nalaze. Mislim da je najviše krivo Cetinju, ne brini se ti za Primorce i Vojvođane cvećaru
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
|
|
dudu je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Mlako je radovanje za izborni zakon. U sledećem trenutku turista može da meće nešto što ne ide vama u korist. Bolje vi lepo crtajte karte koje parče Bejha ćete da uzmete kad se evidentno bude parčala (nije da me je briga, čisto savet pa ko voli nek izvoli)
Schmidt ništa ne nameće, Krišto piše HDZ HR proslijedi Schmidtu, Schmidt objavi javnosti. Toliko smo izdominirali da me malo blam, ne mogu vjerovati kakav preokret iz crnog labuda. Pa duki, mogli ste malo vise od tog zakona da istete. Mislim, kad ste vec tako mocni i uticajni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Mlako je radovanje za izborni zakon. U sledećem trenutku turista može da meće nešto što ne ide vama u korist. Bolje vi lepo crtajte karte koje parče Bejha ćete da uzmete kad se evidentno bude parčala (nije da me je briga, čisto savet pa ko voli nek izvoli)
Schmidt ništa ne nameće, Krišto piše HDZ HR proslijedi Schmidtu, Schmidt objavi javnosti. Toliko smo izdominirali da me malo blam, ne mogu vjerovati kakav preokret iz crnog labuda. Ako tako kažeš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la:
Schmidt ništa ne nameće, Krišto piše HDZ HR proslijedi Schmidtu, Schmidt objavi javnosti. Toliko smo izdominirali da me malo blam, ne mogu vjerovati kakav preokret iz crnog labuda.
Pa duki, mogli ste malo vise od tog zakona da istete. Mislim, kad ste vec tako mocni i uticajni.  Bit će, krenuo je preodgoj, kako na granicama tako i unutar granica. Bit će od Bošnjaka još nešto, vidjet ćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
|
|
Bosonosorg je napisao/la: PCM je napisao/la: Posebno je moja podrška narasla od nedavnih korekcija nekih “nebitnih njemačkih turista” koje je Svijet poslao u BiH, da korigiraju neke stvari u Domu Naroda FBIH. Mlako je radovanje za izborni zakon. U sledećem trenutku turista može da meće nešto što ne ide vama u korist. Bolje vi lepo crtajte karte koje parče Bejha ćete da uzmete kad se evidentno bude parčala (nije da me je briga, čisto savet pa ko voli nek izvoli) Turist je ovo nametnuo na intervenciju Hrvatske, člana NATO-a i EU. Da će isti turist nametnuti nešto proizvoljno protiv tog istog člana NATO-a i EU je suludo. Mi u vanjskoj politici nemamo 100 karata na koje igramo već samo 1. To je BiH. To je nas “conditio sine qua non” Hrvatima je vraćena moć odlučivanja da bi ostali i opstali i da bi BiH kao takva imala provjerenog EU/NATO igrača.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 18 sij 2023, 23:59 |
|
|
PCM je napisao/la: Samo ću reći da ja kao “stari prijatelj srbijanske politike” u potpunosti podržavam Aleksijeve teze i nadam se da će uhvatiti veći zamah medju srbijanskom političkom elitom.
Posebno je moja podrška narasla od nedavnih korekcija nekih “nebitnih njemačkih turista” koje je Svijet poslao u BiH, da korigiraju neke stvari u Domu Naroda FBIH. Kao da ima nafta u DGG,kao da šiklja na sve strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 19 sij 2023, 00:01 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Croato je napisao/la: Najžalije je Vojvođanima i Primorcima u Crnoj Gori sve do Sutomora što su ovaj put ostali s druge strane granice. To su inače najatraktivniji gradovi i mista u državama u kojima se nalaze. Mislim da je najviše krivo Cetinju, ne brini se ti za Primorce i Vojvođane cvećaru Cetinje je sada s one strane granice s koje je bilo i tada. Ne govorim o Cetinju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zajednički interes Hrvata, Srba i Albanaca:stabilne etničke granice na Balkanu i okretanje ekono Postano: 19 sij 2023, 00:02 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: dudu je napisao/la:
Schmidt ništa ne nameće, Krišto piše HDZ HR proslijedi Schmidtu, Schmidt objavi javnosti. Toliko smo izdominirali da me malo blam, ne mogu vjerovati kakav preokret iz crnog labuda.
Ako tako kažeš  To i nije tajna, jelte, sami Bošnjaci govore. Odnosno Schmidt se nije ni trudio prevoditi, odmah je izbacio samo verziju na hrvatskom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|