|
|
Stranica: 8/16.
|
[ 395 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gladius
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 27 pro 2022, 23:52 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Gladius je napisao/la: Srpska laž. Naravno. Jedna četvrtina teritorija tzv. RS je u vlasništvu nesrpskog stanovništva, a time i najmanje jedna četvrtina tzv. državnog zemljišta kojeg je SFRJ nacionalizirala + dijelovi otprije. Tu je i pitanje suvereniteta, da država odlučuje sa kime i što će sa susjedima graditi, a neki fantomski entitet. Masa teritorija i imovine je u igri.
Ništa nije riješeno Daytonom, sem što je zamrznut rat.
Ovde nije riječ o privatnoj imovini.Srpska kao civilizovana zemlja priznaje pravo svojine svim svojim gradjanina uključujući i etničke Muslimane.Kao što je poznato srpski Muslimani uživaju sva prava po najvišim EU standardima što ipak ne uključuje i imovinska prava iz vremena kad su vladali feudalni odnosi.Ionako u vrijeme Otomanskog carstva nije postojala privatnopravna svojina pa ni svojina tzv aga i begova.Isti su bili samo korisnici a vlasnik zemljišta bio je sultan.S obzirom da su sultani više ne postoje čak ni u Maloj Aziji i da Otomansko carstvo takodje ne postoji imovina o kojoj pišeš nema kome da bude vraćena.Ta imovina danas pripada gradjanima Srpske i Srpskoj. Kao što sam već napisao,Muslimane je urnisala velikomuslimanska,velikodrzavna politika.Muslimani su najveća žrtva svoje politike Glupost. Srbi su gosti u BiH, silom nametnuti, nije ti ovo Kosovo ni Makedonija da imate crkve i manastire i neku povijest. Povijest nema veze sa imovinsko-pravnim odnosima i ne može i neće biti kriterij za određivanje vlasništva. Gubiš vrijeme na dijalog sa mnom.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 00:00 |
|
|
Gladius je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ovde nije riječ o privatnoj imovini.Srpska kao civilizovana zemlja priznaje pravo svojine svim svojim gradjanina uključujući i etničke Muslimane.Kao što je poznato srpski Muslimani uživaju sva prava po najvišim EU standardima što ipak ne uključuje i imovinska prava iz vremena kad su vladali feudalni odnosi.Ionako u vrijeme Otomanskog carstva nije postojala privatnopravna svojina pa ni svojina tzv aga i begova.Isti su bili samo korisnici a vlasnik zemljišta bio je sultan.S obzirom da su sultani više ne postoje čak ni u Maloj Aziji i da Otomansko carstvo takodje ne postoji imovina o kojoj pišeš nema kome da bude vraćena.Ta imovina danas pripada gradjanima Srpske i Srpskoj. Kao što sam već napisao,Muslimane je urnisala velikomuslimanska,velikodrzavna politika.Muslimani su najveća žrtva svoje politike Glupost. Srbi su gosti u BiH, silom nametnuti, nije ti ovo Kosovo ni Makedonija da imate crkve i manastire i neku povijest. Povijest nema veze sa imovinsko-pravnim odnosima i ne može i neće biti kriterij za određivanje vlasništva. Gubiš vrijeme na dijalog sa mnom. Kako ti se zvao prađed?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 00:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Opet je ovaj lojavi PTSP-ovac preripiJo teHrapiju. Lojavi vi ste gosti u Evropi .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 00:01 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7354 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Gladius je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: BiH je asocijacija,labava asocijacija efbija i Srpske.Efbij je i sama asocijacija. Muslimani imaju nekoliko svojih kantona površine nešto manje od 50 % efbija. Muslimane je urnisala velikomuslimanska,velikodrzavna politika. Tzv. RS je privremno okupirana teritorija jedne međunardno priznate države koja samo može opstati ako nas sve pobije i raseli. To danas nije realno. ne BiH rekao da je tako.Muslimane niko ne iseljava.Sami se iseljavaju u potrazi za boljim životom.To je nešto sasvim ok i nešto što će odlučujuće doprineti da razdruzenje BiH prodje bez sukoba jer masovno iseljavanje slabi politički ekstremizam onih Muslimana koji ostaju u BiH .Ne možemo računati da će se svi Muslimani iselitiJedan broj će ostati.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 00:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10186 Lokacija: Banja Luka
|
Gladius je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: BiH je asocijacija,labava asocijacija efbija i Srpske.Efbij je i sama asocijacija. Muslimani imaju nekoliko svojih kantona površine nešto manje od 50 % efbija. Muslimane je urnisala velikomuslimanska,velikodrzavna politika. Tzv. RS je privremno okupirana teritorija jedne međunardno priznate države koja samo može opstati ako nas sve pobije i raseli. To danas nije realno. A ko je okupator ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 01:22 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7354 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Ovo što još uvijek iako sve manje govore za Srpsku,bejha muslimani govorili su ne tako davno za Srbiju,Crnu Goru,Grcku i Bugarsku.To su bili bolni gubitci ali protek vremena i nemogućnost da se ti prostori vrate "vlasniku" od koga su" oteti" ucinili su da muslimani imena tih država danas ne izgovaraju kao da progutali turpiju za razliku od Srpske kad sa velikim bolom promrljaju eres Treba dati vremena nasim "dragim" komsijama da sagledaju stvarnost.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 01:55 |
|
|
Gladius je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: BiH je asocijacija,labava asocijacija efbija i Srpske.Efbij je i sama asocijacija. Muslimani imaju nekoliko svojih kantona površine nešto manje od 50 % efbija. Muslimane je urnisala velikomuslimanska,velikodrzavna politika. Tzv. RS je privremno okupirana teritorija jedne međunardno priznate države koja samo može opstati ako nas sve pobije i raseli. To danas nije realno. Znači vaš spiritualni vođa je potpisao vašu okupaciju u Dejtonu? Zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 02:02 |
|
|
Gladius je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ovde nije riječ o privatnoj imovini.Srpska kao civilizovana zemlja priznaje pravo svojine svim svojim gradjanina uključujući i etničke Muslimane.Kao što je poznato srpski Muslimani uživaju sva prava po najvišim EU standardima što ipak ne uključuje i imovinska prava iz vremena kad su vladali feudalni odnosi.Ionako u vrijeme Otomanskog carstva nije postojala privatnopravna svojina pa ni svojina tzv aga i begova.Isti su bili samo korisnici a vlasnik zemljišta bio je sultan.S obzirom da su sultani više ne postoje čak ni u Maloj Aziji i da Otomansko carstvo takodje ne postoji imovina o kojoj pišeš nema kome da bude vraćena.Ta imovina danas pripada gradjanima Srpske i Srpskoj. Kao što sam već napisao,Muslimane je urnisala velikomuslimanska,velikodrzavna politika.Muslimani su najveća žrtva svoje politike Glupost. Srbi su gosti u BiH, silom nametnuti, nije ti ovo Kosovo ni Makedonija da imate crkve i manastire i neku povijest. Povijest nema veze sa imovinsko-pravnim odnosima i ne može i neće biti kriterij za određivanje vlasništva. Gubiš vrijeme na dijalog sa mnom. https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0 ... 0%BA%D0%B0https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0 ... 0%BA%D0%B0https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%BA%D0%B0https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0 ... 0%BA%D0%B0https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0 ... 0%BA%D0%B0Evo ovde imaš jedno 40 manastira na teritoriji današnje Bejha koje su osnovali srpski velikani u 13., 14., a neki čak i u 12. veku. Citat: Dabarsku eparhiju je 1219. godine ustanovio Sveti Sava  200 godina pre dolaska turaka na Balkan. To je jedno 6 puta onoliko koliko postoji bošnjački identitet
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 02:08 |
|
|
Bosnjacki identitet postoji od jednog hotela 1993.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:05 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Bosnu će za 100 godina tražiti ko Atlantidu.
Atlantidu traže u morima, a protektorat će tražiti u magluštinama. Atlantida je prahistorijska srpska zemlja. Ako nam je historija učiteljica života, Srbiji prijeti sudbina Atlantide. A traže li tebe jutros u magluštinama po Banja Luci? I što volite da se blamirate?
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani sami sebi ubijaju u pojam poredeći se sa daleko jačim narodima od sebe. Da im nije bilo Hrvata i NATO pakta i dan danas bi jeli Ikar i kmečali preko CNNa. E jeste sila i jaki, ne pitate se ništa ko Ćoso u mlinu!
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:07 |
|
|
Pa za vas smo sila .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:07 |
|
|
storarare je napisao/la: Opet je ovaj lojavi PTSP-ovac preripiJo teHrapiju. Lojavi vi ste gosti u Evropi . Ti si ovdje zaluto sa Karpata. Zovu te preci sebi.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:08 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Gladius je napisao/la: Tzv. RS je privremno okupirana teritorija jedne međunardno priznate države koja samo može opstati ako nas sve pobije i raseli. To danas nije realno.
ne BiH rekao da je tako.Muslimane niko ne iseljava.Sami se iseljavaju u potrazi za boljim životom.To je nešto sasvim ok i nešto što će odlučujuće doprineti da razdruzenje BiH prodje bez sukoba jer masovno iseljavanje slabi politički ekstremizam onih Muslimana koji ostaju u BiH .Ne možemo računati da će se svi Muslimani iselitiJedan broj će ostati. Znamo li što se Srbi iseljavaju iz BiH?
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:19 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Opet je ovaj lojavi PTSP-ovac preripiJo teHrapiju. Lojavi vi ste gosti u Evropi . Ti si ovdje zaluto sa Karpata. Zovu te preci sebi. A ti si zalutao iz Anadolije. Kakva sinergija islamiste i islamskog građanista .
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:20 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ti si ovdje zaluto sa Karpata. Zovu te preci sebi. A ti si zalutao iz Anadolije. Kakva sinergija islamiste i islamskog građanista . Nikakvih ja veza sa Anadolijom nemam. Ma ja, ja sam radikalni islamista, a ti fini četnik koji bi samo malo klao, vezao u žice i u logore.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: A ti si zalutao iz Anadolije. Kakva sinergija islamiste i islamskog građanista . Nikakvih ja veza sa Anadolijom nemam. Ma ja, ja sam radikalni islamista, a ti fini četnik koji bi samo malo klao, vezao u žice i u logore. Ti si islamski građanista tj onaj koji pravda svaki zločin nad Hrišćanima .
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:33 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nikakvih ja veza sa Anadolijom nemam. Ma ja, ja sam radikalni islamista, a ti fini četnik koji bi samo malo klao, vezao u žice i u logore. Ti si islamski građanista tj onaj koji pravda svaki zločin nad Hrišćanima . Eto ti ćeš mi reći šta sam. A tvoje stavove imamo i izuzetno su radikalni. Gdje sam ja pravdao zločine nad bilo kim? Ne izmišljaj.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:44 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Ti si islamski građanista tj onaj koji pravda svaki zločin nad Hrišćanima . Eto ti ćeš mi reći šta sam. A tvoje stavove imamo i izuzetno su radikalni. Gdje sam ja pravdao zločine nad bilo kim? Ne izmišljaj. Pravdi si obijanje crkve . Pravdao si harmiške zločine .
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 10:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 11:19 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: ne BiH rekao da je tako.Muslimane niko ne iseljava.Sami se iseljavaju u potrazi za boljim životom.To je nešto sasvim ok i nešto što će odlučujuće doprineti da razdruzenje BiH prodje bez sukoba jer masovno iseljavanje slabi politički ekstremizam onih Muslimana koji ostaju u BiH .Ne možemo računati da će se svi Muslimani iselitiJedan broj će ostati. Znamo li što se Srbi iseljavaju iz BiH? Sa istog razloga sa koga se iseljavaju muslimani.Vidim da stalno pomimješ četnike u tvojim porukama.Odmah se vidi da ti mnogo toga nije jasno.Ja sam četnik.Mene možeš da pitaš.
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 11:24 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Najbolje da se podijelimo.
Zamisli da su Hrvati u Hrvatskoj pobunjenim Srbima rekli najbolje je da se podijelimo. Umjesto što su gledali kako da vrate svoj teritorij. Ili Srbi Albancima sa Kosova. Pa mi smo se od početka pobune se jasno izjasnili da tzv. RSK nećemo prihvatiti i da ćemo oslobodit okupirana područja. Isto tako su se i Srbi jasno izjasnili da neće nikada biti u sastavu Hrvatske. Vi ste s druge strane priznali RS i njezin legalitet i sve ovlasti koje ona danas ima. Prošlo je 30 godina od toga, RS se neće ukuniti sigurno, ona je zacrtana na svim kartama, dok je sama BiH na tankom ledu, kao i Jugoslavija 80.-tih.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 11:32 |
|
|
1986 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Zamisli da su Hrvati u Hrvatskoj pobunjenim Srbima rekli najbolje je da se podijelimo. Umjesto što su gledali kako da vrate svoj teritorij. Ili Srbi Albancima sa Kosova.
Pa mi smo se od početka pobune se jasno izjasnili da tzv. RSK nećemo prihvatiti i da ćemo oslobodit okupirana područja. Isto tako su se i Srbi jasno izjasnili da neće nikada biti u sastavu Hrvatske. Vi ste s druge strane priznali RS i njezin legalitet i sve ovlasti koje ona danas ima. Prošlo je 30 godina od toga, RS se neće ukuniti sigurno, ona je zacrtana na svim kartama, dok je sama BiH na tankom ledu, kao i Jugoslavija 80.-tih. RSK=RS=HB
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 11:37 |
|
|
Schmidt nikakav zakon neće donositi o državnoj imovini u RS-u, sve dok to nije apsolutno neophodno. To pitanje je na čekanju već više od 10 godina.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 28 pro 2022, 11:39 |
|
|
1986 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Zamisli da su Hrvati u Hrvatskoj pobunjenim Srbima rekli najbolje je da se podijelimo. Umjesto što su gledali kako da vrate svoj teritorij. Ili Srbi Albancima sa Kosova.
Pa mi smo se od početka pobune se jasno izjasnili da tzv. RSK nećemo prihvatiti i da ćemo oslobodit okupirana područja. Isto tako su se i Srbi jasno izjasnili da neće nikada biti u sastavu Hrvatske. Vi ste s druge strane priznali RS i njezin legalitet i sve ovlasti koje ona danas ima. Prošlo je 30 godina od toga, RS se neće ukuniti sigurno, ona je zacrtana na svim kartama, dok je sama BiH na tankom ledu, kao i Jugoslavija 80.-tih. Sve ti to ovisi o tome koja sila stoji iza RS-a, a koja iza BiH, i kolika je ta sila jaka, a tu razlike nema.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|