|
|
Stranica: 15/16.
|
[ 395 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 12:40 |
|
|
Zanimljivo da je ovo prvi put da US donosi odluku preko odluke "VP". Citat: Ustavni sud BiH do sada nikada nije donio privremenu mjeru u slučaju državne imovine budući da je visoki predstavnik u BiH svaki put u slučaju stupanja zakona na snagu donosio odluku kojom suspendira primjenu zakona do donošenja konačne odluke. https://www.klix.ba/vijesti/bih/ustavni ... /230302032I US skontao da od "VP" više nema ništa i da je to završena priča. Idemo dalje!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 12:48 |
|
|
|
Koliko puta trebaš ponoviti guslanje da se samoutješiš? Kako će vam se raspršiti taj oblak od sapunice niste ni svjesni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 12:51 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Koliko puta trebaš ponoviti guslanje da se samoutješiš? Kako će vam se raspršiti taj oblak od sapunice niste ni svjesni. Definitivno nismo svjesni. Aj nam objasni kako će.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 13:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Koliko puta trebaš ponoviti guslanje da se samoutješiš? Kako će vam se raspršiti taj oblak od sapunice niste ni svjesni. Tko točno će ga raspršiti? Kurva Europa, agresorska Hrvatska, sotonistička Amerika, četnička Rusija, prevarantska Turska, rasistička Kina? Schmidt? Sattler? Escobar? Plenković? Mislim kako je krajnje vrijeme da dođete pameti. Ponašate se čudno, da ne koristim teži izraz. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 13:24 |
|
|
Citat: Stevandić: Odlukom Ustavnog suda BiH najviše je ponižen visoki predstavnikOn smatra da RS treba da bude ponosna zbog "virtuoznog" pravnog manevra koja je, kako tvrdi, dovela do besmisla odnose kreatora krize u BiH. "Sukobila ih je međusobno, kancelariju visokog predstavnika i njihove odluke i Ustavni sud BiH. Pravni odgovor će dati NSRS na svojoj sljedećoj sjednici", smatra Stevandić. https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /230302083 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 13:40 |
|
|
Muslimanski ustavni sud u panici se sastao brže bolje pa još i konferenciju za štampu održali. Ko da nisu sud nego neka politička stranka ili islamska zajednica. Ovako je i muslimanski CIK počeo da se ponaša pred umetanje i raspad te muslimanske institucije. https://www.klix.ba/vijesti/bih/ustavni ... /230302032
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 13:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Koliko puta trebaš ponoviti guslanje da se samoutješiš? Kako će vam se raspršiti taj oblak od sapunice niste ni svjesni. Tko točno će ga raspršiti? Kurva Europa, agresorska Hrvatska, sotonistička Amerika, četnička Rusija, prevarantska Turska, rasistička Kina? Schmidt? Sattler? Escobar? Plenković? Mislim kako je krajnje vrijeme da dođete pameti. Ponašate se čudno, da ne koristim teži izraz.  Neko iz mase U kom kontekstu ovo na ovoj temi? Da nije bilo namjenjeno možda ovim tvojim štićenicima na temi? U tom slučaju se slažemo, krajnje im je vrijeme da dođu pameti. Srbija polako nadolazi, a oni pak nastavljaju gurati glavu Rusiji u guzicu. Priznaćeš, to nije nimalo pametno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:05 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tko točno će ga raspršiti? Kurva Europa, agresorska Hrvatska, sotonistička Amerika, četnička Rusija, prevarantska Turska, rasistička Kina? Schmidt? Sattler? Escobar? Plenković? Mislim kako je krajnje vrijeme da dođete pameti. Ponašate se čudno, da ne koristim teži izraz.  Neko iz mase U kom kontekstu ovo na ovoj temi? Da nije bilo namjenjeno možda ovim tvojim štićenicima na temi? U tom slučaju se slažemo, krajnje im je vrijeme da dođu pameti. Srbija polako nadolazi, a oni pak nastavljaju gurati glavu Rusiji u guzicu. Priznaćeš, to nije nimalo pametno. Ok, shvaćam, nastavit ćete se nadjebavati. To je ok. 
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:05 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7509 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tko točno će ga raspršiti? Kurva Europa, agresorska Hrvatska, sotonistička Amerika, četnička Rusija, prevarantska Turska, rasistička Kina? Schmidt? Sattler? Escobar? Plenković? Mislim kako je krajnje vrijeme da dođete pameti. Ponašate se čudno, da ne koristim teži izraz.  Neko iz mase U kom kontekstu ovo na ovoj temi? Da nije bilo namjenjeno možda ovim tvojim štićenicima na temi? U tom slučaju se slažemo, krajnje im je vrijeme da dođu pameti. Srbija polako nadolazi, a oni pak nastavljaju gurati glavu Rusiji u guzicu. Priznaćeš, to nije nimalo pametno. Nema ovo nikakve veze sa spoljnopolitičkom orijentacijom Srpske.Srpska imovina vraćena svom vlasniku.Muslimani ako nisu zadovoljni ako misle da im pripada neka imovina uvijek imaju mogućnost da se obrate srpskom pravosuđu.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7509 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Rutavi,Islamska Deklaracija je nesprovodljiv programski dokument na teritoriji Srpske.Možda može na nekim drugim prostorima.Ja se ne u upuštam u ocjenu u tom pogledu ali na srpskoj teritoriji definitivno ne ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Neko iz mase U kom kontekstu ovo na ovoj temi? Da nije bilo namjenjeno možda ovim tvojim štićenicima na temi? U tom slučaju se slažemo, krajnje im je vrijeme da dođu pameti. Srbija polako nadolazi, a oni pak nastavljaju gurati glavu Rusiji u guzicu. Priznaćeš, to nije nimalo pametno. Ok, shvaćam, nastavit ćete se nadjebavati. To je ok.  Ne shvataš. Shvataš kako ti želiš shvatiti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:14 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Neko iz mase U kom kontekstu ovo na ovoj temi? Da nije bilo namjenjeno možda ovim tvojim štićenicima na temi? U tom slučaju se slažemo, krajnje im je vrijeme da dođu pameti. Srbija polako nadolazi, a oni pak nastavljaju gurati glavu Rusiji u guzicu. Priznaćeš, to nije nimalo pametno. Nema ovo nikakve veze sa spoljnopolitičkom orijentacijom Srpske.Srpska imovina vraćena svom vlasniku.Muslimani ako nisu zadovoljni ako misle da im pripada neka imovina uvijek imaju mogućnost da se obrate srpskom pravosuđu. Spoljnopolitička orjentacija s čim? Ne postoji spoljna politika RS. Kad je vraćena o čemu onaj trabunja nekakvih 16 000 jedinki? Da je to na RS, ne bi se ovolika pompa dizala. Nema potrebe pričati o nečemu što je gotovo. Srpsčanin je napisao/la: Rutavi,Islamska Deklaracija je nesprovodljiv programski dokument na teritoriji Srpske.Možda može na nekim drugim prostorima.Ja se ne u upuštam u ocjenu u tom pogledu ali na srpskoj teritoriji definitivno ne ide. Tvorac islamske deklaracije je rahmetli. On sam je rekao da njegov sin nije sposoban provesti tu ideju i da ga se ne dovodi na čelo stranke. Danas vidimo rezultat. Bakir klizi na političko smetlište. Dakle, pričaš o nečemu čega nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ok, shvaćam, nastavit ćete se nadjebavati. To je ok.  Ne shvataš. Shvataš kako ti želiš shvatiti  Ja sam jednostavno pitao: Citat: Tko točno će ga raspršiti?
Kurva Europa, agresorska Hrvatska, sotonistička Amerika, četnička Rusija, prevarantska Turska, rasistička Kina?
Schmidt? Sattler? Escobar? Plenković? Odgovor je koliko sam shvatio, vidjet ćete, vrijeme će pokazati, hehe, neću vam reći da ne kvarim iznenađenje. 
1468 of 2558 - 57.39%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:25 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Nema ovo nikakve veze sa spoljnopolitičkom orijentacijom Srpske.Srpska imovina vraćena svom vlasniku.Muslimani ako nisu zadovoljni ako misle da im pripada neka imovina uvijek imaju mogućnost da se obrate srpskom pravosuđu. Spoljnopolitička orjentacija s čim? Ne postoji spoljna politika RS. Kad je vraćena o čemu onaj trabunja nekakvih 16 000 jedinki? Da je to na RS, ne bi se ovolika pompa dizala. Nema potrebe pričati o nečemu što je gotovo. Srpsčanin je napisao/la: Rutavi,Islamska Deklaracija je nesprovodljiv programski dokument na teritoriji Srpske.Možda može na nekim drugim prostorima.Ja se ne u upuštam u ocjenu u tom pogledu ali na srpskoj teritoriji definitivno ne ide. Tvorac islamske deklaracije je rahmetli. On sam je rekao da njegov sin nije sposoban provesti tu ideju i da ga se ne dovodi na čelo stranke. Danas vidimo rezultat. Bakir klizi na političko smetlište. Dakle, pričaš o nečemu čega nema. Ako Srpska nema spoljnu politiku ne znam zašto spominješ Rusiju ? Oko imovine sve je sretno završeno i uređeno jer se u registrima nepokretnosti kao titulari imovine više ne pojavljuju nepostojeći geopolitički entiteti Turska ,AU,KJ,NDH, SFRJ,SR BiH nego samo RS.Zemljišno-knjižno stanje napokon je usklađeno sa činjenicom da je Srpska vlasnik svoje imovine. U pogledu tog drugog Alija,Bakir,SDA,SDP,DF,NS ... ja to ne znam.Otac sin iver klada,za nas ste svi isti.Nema potrebe da se time bavimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne shvataš. Shvataš kako ti želiš shvatiti  Ja sam jednostavno pitao: Citat: Tko točno će ga raspršiti?
Kurva Europa, agresorska Hrvatska, sotonistička Amerika, četnička Rusija, prevarantska Turska, rasistička Kina?
Schmidt? Sattler? Escobar? Plenković? Odgovor je koliko sam shvatio, vidjet ćete, vrijeme će pokazati, hehe, neću vam reći da ne kvarim iznenađenje.  Činjenica je da je osnov RS DMS je li tako? DMS je šta - mirovni sporazum. Znači da se nekad mora prevazići mirovni sporazum koji je sam po sebi prelazna kategorija. Da bi BiH ispunila EU uslove mora i tu fazu prevazići. Dakle ništa što si ti zamislio, a opet sve tako logično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ok, shvaćam, nastavit ćete se nadjebavati. To je ok.  Ne shvataš. Shvataš kako ti želiš shvatiti  Jel misliš da će alah ukinuti RS? Što pišeš šifrovano? Napiši jasno i glasno šta misliš. Nije taj vaš aparthejd baš toliko strašan koliko si se ti usrao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne shvataš. Shvataš kako ti želiš shvatiti  Jel misliš da će alah ukinuti RS? Što pišeš šifrovano? Napiši jasno i glasno šta misliš. Nije taj vaš aparthejd baš toliko strašan koliko si se ti usrao.  Ne mislim. Ne pišem, eto sam gore objasnio. RS nije trajna kategorija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:33 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja sam jednostavno pitao: Odgovor je koliko sam shvatio, vidjet ćete, vrijeme će pokazati, hehe, neću vam reći da ne kvarim iznenađenje.  Činjenica je da je osnov RS DMS je li tako? DMS je šta - mirovni sporazum. Znači da se nekad mora prevazići mirovni sporazum koji je sam po sebi prelazna kategorija. Da bi BiH ispunila EU uslove mora i tu fazu prevazići. Dakle ništa što si ti zamislio, a opet sve tako logično. Znači EU će ukinuti RS kao uvjet ulaska?
1468 of 2558 - 57.39%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Nema ovo nikakve veze sa spoljnopolitičkom orijentacijom Srpske.Srpska imovina vraćena svom vlasniku.Muslimani ako nisu zadovoljni ako misle da im pripada neka imovina uvijek imaju mogućnost da se obrate srpskom pravosuđu. Spoljnopolitička orjentacija s čim? Ne postoji spoljna politika RS. Kad je vraćena o čemu onaj trabunja nekakvih 16 000 jedinki? Da je to na RS, ne bi se ovolika pompa dizala. Nema potrebe pričati o nečemu što je gotovo.Srpsčanin je napisao/la: Rutavi,Islamska Deklaracija je nesprovodljiv programski dokument na teritoriji Srpske.Možda može na nekim drugim prostorima.Ja se ne u upuštam u ocjenu u tom pogledu ali na srpskoj teritoriji definitivno ne ide. Tvorac islamske deklaracije je rahmetli. On sam je rekao da njegov sin nije sposoban provesti tu ideju i da ga se ne dovodi na čelo stranke. Danas vidimo rezultat. Bakir klizi na političko smetlište. Dakle, pričaš o nečemu čega nema. Gotovo je kad nestane BiH. A što se tiče spoljne politike RS idi na temu o ambasadama RS. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:37 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja sam jednostavno pitao: Odgovor je koliko sam shvatio, vidjet ćete, vrijeme će pokazati, hehe, neću vam reći da ne kvarim iznenađenje.  Činjenica je da je osnov RS DMS je li tako? DMS je šta - mirovni sporazum. Znači da se nekad mora prevazići mirovni sporazum koji je sam po sebi prelazna kategorija. Da bi BiH ispunila EU uslove mora i tu fazu prevazići. Dakle ništa što si ti zamislio, a opet sve tako logično. Znao sam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Činjenica je da je osnov RS DMS je li tako? DMS je šta - mirovni sporazum. Znači da se nekad mora prevazići mirovni sporazum koji je sam po sebi prelazna kategorija. Da bi BiH ispunila EU uslove mora i tu fazu prevazići.
Dakle ništa što si ti zamislio, a opet sve tako logično.
Znači EU će ukinuti RS kao uvjet ulaska? Kad se ispune uvjeti oko ulaska u EU, RS će sama od sebe nestati. Prirodan proces. Neće nikog biti briga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Spoljnopolitička orjentacija s čim? Ne postoji spoljna politika RS. Kad je vraćena o čemu onaj trabunja nekakvih 16 000 jedinki? Da je to na RS, ne bi se ovolika pompa dizala. Nema potrebe pričati o nečemu što je gotovo.
Tvorac islamske deklaracije je rahmetli. On sam je rekao da njegov sin nije sposoban provesti tu ideju i da ga se ne dovodi na čelo stranke. Danas vidimo rezultat. Bakir klizi na političko smetlište.
Dakle, pričaš o nečemu čega nema.
Gotovo je kad nestane BiH. A što se tiče spoljne politike RS idi na temu o ambasadama RS.  Pa BiH ti neće nestati, džabe se nadaš. Ambasadama? Gdje RS ima ambasadu? Imate neka nadripredstavništva, tako ste plaćali onog pajaca u Americi da vam ganja interese, pa ništa, šipak. Samo se blamirate. Nigdje ne možete biti zvanično. Ili da se sjetimo dočeka Cvijanovićke u Poljskoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:40 |
|
|
|
Kako su ovi forumski muslimani smijesni.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Gotovo je kad nestane BiH. A što se tiče spoljne politike RS idi na temu o ambasadama RS.  Pa BiH ti neće nestati, džabe se nadaš. Ambasadama? Gdje RS ima ambasadu? Imate neka nadripredstavništva, tako ste plaćali onog pajaca u Americi da vam ganja interese, pa ništa, šipak. Samo se blamirate. Nigdje ne možete biti zvanično. Ili da se sjetimo dočeka Cvijanovićke u Poljskoj  Mi se nadamo da će nestati. Vidimo put nestanka BiH. Svijetlo na kraju tunela. Čemu se ti nadaš? RS ima prave ambasade - politika/rs-preuzima-ambasade-bih-t18494.html 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske stupio na snagu - 14.4.2022. Postano: 02 ožu 2023, 14:55 |
|
|
Idemo dalje Citat: Dovoljno je pogledati ovu sliku da se oseti moć srpske politike. Jer mi smo u pravu a Muslimani i stranci nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|