|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 103 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:12 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tačno si glup, po tebi je opravdano strateški da se puca po selima i vrši zločin nad stanovništvom ako je ono vojno sposobno. I dan i noć. Šta je Vukovar onda Srbima bio?? Ni ti ne znaš čitat, jesam ja napisao negdje da je opravdano? Ali nije opravdano niti sakrivati se među civile, civili se evakuiraju viteže. I naravski da je opravdano u slučaju krajnje nužde kada je nužno izvršiti preventivni napad radi obrane svojih državljana, pripadnika svog naroda ili za šta se već boriš.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Tuta oslijepljen si mrznjom prema Bosnjacima i svemu muslimanskome, tako da ne mozes racionalno razmisljati. Dobro sam ja tebe razumio, ne brini.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:13 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
A čekaj malo kud ćeš ih evakuirati kad si okružen šumama i Ozrenom Srbima. Stvarno iznenađuje ova arogancija i prelazi mjere granica zdravog razuma. Ja sve kontam ti se zajebavaš kad ovako pišeš.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:14 |
|
|
Amidza je napisao/la: Tuta oslijepljen si mrznjom prema Bosnjacima i svemu muslimanskome, tako da ne mozes racionalno razmisljati. Dobro sam ja tebe razumio, ne brini. Ne znam, da si išta razumio shvatio bi da ja nisam pričao o izmjeni nacionalnog sastava Doboja. Doboj sam spomenuo kao krajnji cilj djelovanja islamista na području Vozuće, čiji je pad otvorio put ofenzivi prema Doboju.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:15 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Vukovar je krajni cilj bio Srba da li je?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:16 |
|
|
korrisnik je napisao/la: A čekaj malo kud ćeš ih evakuirati kad si okružen šumama i Ozrenom Srbima. Stvarno iznenađuje ova arogancija i prelazi mjere granica zdravog razuma. Ja sve kontam ti se zajebavaš kad ovako pišeš. Onda pregovaraš sa Srbima o propuštanju civila, što muslimani nisu napravili. Zašto nisu, pitaj njihove zapovjednike, očito im je bio cilj omasovljavanje civilnih žrtava - islamistički modus operandi, rekao sam ja. Fetišizacija smrti.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:17 |
|
|
 Nakon krvavog Bajrama u Bijeljini pregovaraš sa Srbima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
S tobom s nema sta razgovarati kada cijeli jedan narod oznacavas "islamistima" i njihovo stradanje relativiziras zbog toga sto su se na istom mjestu nasli i vojnici i civili. I jos to nazivas degutantnim nazivom "fetisizacijom" smrti. Pa sta je onda stradanje civila i vojnika hvo-a u krizancevom selu? Modus operandi katolickih ekstremista, fetisizacija smrti?
Ne rise.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:22 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Vukovar je krajni cilj bio Srba da li je? Naravski, šta oćeš reć?
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:26 |
|
|
Amidza je napisao/la: S tobom s nema sta razgovarati kada cijeli jedan narod oznacavas "islamistima" i njihovo stradanje relativiziras zbog toga sto su se na istom mjestu nasli i vojnici i civili. I jos to nazivas degutantnim nazivom "fetisizacijom" smrti. Pa sta je onda stradanje civila i vojnika hvo-a u krizancevom selu? Modus operandi katolickih ekstremista, fetisizacija smrti?
Ne rise. Da nisi bistar ja sam davno shvatio, po tome što ne znaš čitat. A sada loše i usporedbe radiš. U Križančevu Selu civili su neizravno poubijani, nisu bili kolateralne žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:27 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Vukovar je krajni cilj bio Srba da li je? Naravski, šta oćeš reć? Kako onda da Srbima nije bio bitan teritoriji Tuzle?
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:28 |
|
|
Tuta je napisao/la: Amidza je napisao/la: S tobom s nema sta razgovarati kada cijeli jedan narod oznacavas "islamistima" i njihovo stradanje relativiziras zbog toga sto su se na istom mjestu nasli i vojnici i civili. I jos to nazivas degutantnim nazivom "fetisizacijom" smrti. Pa sta je onda stradanje civila i vojnika hvo-a u krizancevom selu? Modus operandi katolickih ekstremista, fetisizacija smrti?
Ne rise. Da nisi bistar ja sam davno shvatio, po tome što ne znaš čitat. A sada loše i usporedbe radiš. U Križančevu Selu civili su neizravno poubijani, nisu bili kolateralne žrtve. I u Bošnjačkim selima od 1992 u Vozućoj i Zavidovićima naravno to je zanemarivalnje.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Naravski, šta oćeš reć?
Kako onda da Srbima nije bio bitan teritoriji Tuzle? Nisam ja rekao da im nije bio bitan teritorij Tuzle. Ti si par granata upakovao u genocid, vama je kada vas loša kava protra na WC genocid.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:30 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Da nisi bistar ja sam davno shvatio, po tome što ne znaš čitat. A sada loše i usporedbe radiš. U Križančevu Selu civili su neizravno poubijani, nisu bili kolateralne žrtve.
I u Bošnjačkim selima od 1992 u Vozućoj i Zavidovićima naravno to je zanemarivalnje. Ja sam samo negirao namjerno ubijanje civila artiljerijom s ciljem protjerivanja, to moreš i pročitat. Ovo ubijanje "prsa u prsa" nisam negirao.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:33 |
|
|
Korrisnik, uzalud ti je se raspravljati s retardom.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:35 |
|
|
Raspravljo ne raspravljo, ali relativizacija zločina odsjecanja glava motornim pilama s nekih 10ak muslimanskih civila ne će proć, koji su u usporedbi s ovim kojima je odrubljena glava ubijeni kao gospoda.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:39 |
|
|
Tuta je napisao/la: Raspravljo ne raspravljo, ali relativizacija zločina odsjecanja glava motornim pilama s nekih 10ak muslimanskih civila ne će proć, koji su u usporedbi s ovim kojima je odrubljena glava ubijeni kao gospoda. Da živ zapaljen biti je gospodski.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:40 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Raspravljo ne raspravljo, ali relativizacija zločina odsjecanja glava motornim pilama s nekih 10ak muslimanskih civila ne će proć, koji su u usporedbi s ovim kojima je odrubljena glava ubijeni kao gospoda. Da živ zapaljen biti je gospodski. U usporedbi kada ti režu glavu motornom pilom i rasparčavaju dijelove tijela, jest. Igranje nogometa ne ću ni spominjat.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:41 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kako onda da Srbima nije bio bitan teritoriji Tuzle?
Nisam ja rekao da im nije bio bitan teritorij Tuzle. Ti si par granata upakovao u genocid, vama je kada vas loša kava protra na WC genocid. Ja genocida nisam spominjao, i ne samo granate zna se i ubijanje vozača Bošnjačke ambulante. Nema veze to je sve strateški cilj.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:42 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Da živ zapaljen biti je gospodski.
U usporedbi kada ti režu glavu motornom pilom i rasparčavaju dijelove tijela, jest. Normalno tako su Hrvati pomagali Bošnjačkoj djeci kako ih ne bi sjekli motorkama, samo ih zapalili sa majkom u kući.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:43 |
|
|
Lažeš da nisi spominjo genocid. Citat: Slabo naoružana i tek formirana Teritorijalna Odbrana Vozuće suprostavljaja se daleko nadmoćnijem agresoru i najvjerovatnije na taj način spriječava veći genocid. Dakle ubijanje 21 civila, neke tobože artiljerijom, neke spaljivanjem je genocid, a ovi su spriječili, naglašavam - još veći genocid! Prema tome, ne seri, pazi šta pišeš.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:45 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: U usporedbi kada ti režu glavu motornom pilom i rasparčavaju dijelove tijela, jest.
Normalno tako su Hrvati pomagali Bošnjačkoj djeci kako ih ne bi sjekli motorkama, samo ih zapalili sa majkom u kući. Sad si zabaso ne znaš ni sam o čemu pišeš, drži se teme.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:45 |
|
|
Koji je bolesnik ovaj tuta. Zatvaranje i spaljivanje 70 civila, staraca, zena i djece.  Na ovakvu izjavu bi se zgrozili i oni zidovi koje navodno podupire svoijim potpisom. Valjda je sve ok dok se radi o muslimanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:47 |
|
|
Amidza je napisao/la: Koji je bolesnik ovaj tuta. Zatvaranje i spaljivanje 70 civila, staraca, zena i djece.  Na ovakvu izjavu bi se zgrozili i oni zidovi koje navodno podupire svoijim potpisom. Valjda je sve ok dok se radi o muslimanima. A tebe ću od sada ignorirat. Kako spaljivanje 70 ljudi?! Tko je to spomenuo? Ti nisi 1/1. Nauči se čitat.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Zakotrljalo se, visoki bošnjački dužnosnici Postano: 24 pro 2014, 23:49 |
|
|
Amidza je napisao/la: Koji je bolesnik ovaj tuta. Zatvaranje i spaljivanje 70 civila, staraca, zena i djece.  Na ovakvu izjavu bi se zgrozili i oni zidovi koje navodno podupire svoijim potpisom. Valjda je sve ok dok se radi o muslimanima. Sa Židovima se uvijek znalo na čemu si.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|