|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 21:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:01 |
|
|
isto kao da ja odem na kurve i snimim se kamerom. odnosno da to želim napraviti bi li to napravio tako javno? ili poskok opet grize? ako je Mate K. odvjetnik Knezović i to onaj kojega ja znam nazovem ga pa provjerim. iako ovo meni ništa ne dokazuje niti pokazuje
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Neki su se doista rodili jučer.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:12 |
|
|
Koji neki?
Meni ovo osobno smrdi, kao sto sam napisao, prepiska mi je cudno dugacka, a Hebrang sigurno nije glup covjek da ne bi pomislio da mu neko nesto podmece. Ali opet...Nista me vise ne bi moglo zacudit, pa nije HDZ, tj clanovi istog Marija Terezija.
Izmedju ostalog, zato sam i stavio naslov koji jesam, zanima me misljenje. Jer ako ovo nije istina (sto je vrlo vjerovatno), koji je k**** ovom Poskoku, i sto radi ove gadarije. Ja sam osobno imao prije podjeljeno misljenje o Poskoku, mislio sam da imaju iste ciljeve kao mi, no, ukoliko su ovo izmislili, zapitam se koji im je stvarno cilj?
Ne vidim sto bi dobro za Hrvate iz ovog moglo izac?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:18 |
|
|
Od HDZ-ovaca je svašta očekivat.
To ionako odavno nije hrvatska stranka.
On izgubio zbog Hrvata u BiH. ne nego je počeo glumit većeg Mesića od Mesića. Mislio je pridobit glas kojeg metroseksualca a dobio je k u dupe.
Izgubio je glasove desnih kad je počeo hvalit Mesića, Tita i pričat idiotske viceve.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:19 |
|
|
Nije mi jasno ovo nikako ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:21 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ne vidim sto bi dobro za Hrvate iz ovog moglo izac?
Ovo pokazuje svu mržnju Poskoka prema Hrvatima, kako u HR tako i u BiH, ovakva lažna, najniža, odvratna prozivka Hebranga, čovjeka koji je pola rata proveo u Bih, organizirao sanitet, organizirao liječenje ranjenika u Hr, glavni organizator izgradnje bolnice u Novoj Bili...! Ovakve objede prema čovjeku koji je toliko zadužio Hrvate u Bih može biti motivirana jedino mržnjom prema Hrvatima i prezirom prema onome što je Hebrang prma Hrvatima u BiH napravio!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:23 |
|
|
caporegime je napisao/la: isto kao da ja odem na kurve i snimim se kamerom. odnosno da to želim napraviti bi li to napravio tako javno? ili poskok opet grize? ako je Mate K. odvjetnik Knezović i to onaj kojega ja znam nazovem ga pa provjerim. iako ovo meni ništa ne dokazuje niti pokazuje Ha, cuj, bilo je doslovno politicara koji su bili ulovljeni s kurvama, i scim sve ne... Meni to od Hebranga djeluje dosta naivno, ali opet, mozda ga je jednostavno bilo briga. Mozda je htio da prenese svoju poruku. U HDZ-u sigurno jesu zamjerili to glasanje za smrada Bandica.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
unknown
|
|
|
PCM je napisao/la: Nije mi jasno ovo nikako ... Prijatelju nema tu šta biti jasno, Hrvati u BiH su dobri dok su dobri (tj. dok su podobni) sada se vidi kolika je "ljubav" (pod pretpostavkom da je ovo istina). Ništa me ne može začuditi od hrvatskih političara bilo lijevih bilo (nazovi) desnih, a isto tako i većine stanovništva Hrvatske (nažalost)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
|
|
zaba1111 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne vidim sto bi dobro za Hrvate iz ovog moglo izac?
Ovo pokazuje svu mržnju Poskoka prema Hrvatima, kako u HR tako i u BiH, ovakva lažna, najniža, odvratna prozivka Hebranga, čovjeka koji je pola rata proveo u Bih, organizirao sanitet, organizirao liječenje ranjenika u Hr, glavni organizator izgradnje bolnice u Novoj Bili...! Ovakve objede prema čovjeku koji je toliko zadužio Hrvate u Bih može biti motivirana jedino mržnjom prema Hrvatima i prezirom prema onome što je Hebrang prma Hrvatima u BiH napravio! Ajde zaba molim te..sve da i nije istina..a Hebrang je javno rekao da nikad neće zaboraviti poraz u Vukovaru i hercegovini..tako da je ovo moguće.. pametan čovjek bi se zapitao..zašto sam ja izgubio izbore bar u Vukovaru..ako su hercegovci glasali za svog rođu.. Ali Hebrang odavno nije pametan..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
unknown
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:25 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne vidim sto bi dobro za Hrvate iz ovog moglo izac?
Ovo pokazuje svu mržnju Poskoka prema Hrvatima, kako u HR tako i u BiH, ovakva lažna, najniža, odvratna prozivka Hebranga, čovjeka koji je pola rata proveo u Bih, organizirao sanitet, organizirao liječenje ranjenika u Hr, glavni organizator izgradnje bolnice u Novoj Bili...! Ovakve objede prema čovjeku koji je toliko zadužio Hrvate u Bih može biti motivirana jedino mržnjom prema Hrvatima i prezirom prema onome što je Hebrang prma Hrvatima u BiH napravio! Čekaj malo , šta ako je ovo istina? Kako možeš optuživati? Ako nije istina poskok će već vjerovatno nayebat zbog eventualne laži, ne vjeruem da bi i oni objavljivali ovako nešto bez dokaza, ovo je dosta ozbiljno, stoga sačekajmo malo reakcije odgovornih ljudi, a pun mi te qrac više s obranom RH, pa i pod cijenu svega ostaloga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:28 |
|
|
unknown je napisao/la: Čekaj malo , šta ako je ovo istina? Kako možeš optuživati? Ako nije istina poskok će već vjerovatno nayebat zbog eventualne laži, ne vjeruem da bi i oni objavljivali ovako nešto bez dokaza, ovo je dosta ozbiljno, stoga sačekajmo malo reakcije odgovornih ljudi, a pun mi te qrac više s obranom RH, pa i pod cijenu svega ostaloga.
pun je *** nekome i tebe i tvojih nastojanja "izazivanja rata" sa RH pa šta da radimo. i ne psuj, zasad si samo obrisan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:31 |
|
|
Ovo pokazuje svu mržnju Poskoka prema Hrvatima, kako u HR tako i u BiH, ovakva lažna, najniža, odvratna prozivka Hebranga, čovjeka koji je pola rata proveo u Bih, organizirao sanitet, organizirao liječenje ranjenika u Hr, glavni organizator izgradnje bolnice u Novoj Bili...! Ovakve objede prema čovjeku koji je toliko zadužio Hrvate u Bih može biti motivirana jedino mržnjom prema Hrvatima i prezirom prema onome što je Hebrang prma Hrvatima u BiH napravio! Da, ali, ja nisam ni sto posto siguran da nije istina, politika je teska kurva, ego radi cuda...itd Pa pogledas Sandera npr, do jucer je bilo Ivo prijatelju, Ivo moj i sl...A gdje je Ivo danas? Ne vidim sta bi itko od Hrvata s ovim mogao dobit.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
unknown
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:34 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: unknown je napisao/la: Čekaj malo , šta ako je ovo istina? Kako možeš optuživati? Ako nije istina poskok će već vjerovatno nayebat zbog eventualne laži, ne vjeruem da bi i oni objavljivali ovako nešto bez dokaza, ovo je dosta ozbiljno, stoga sačekajmo malo reakcije odgovornih ljudi, a pun mi te qrac više s obranom RH, pa i pod cijenu svega ostaloga.
pun je *** nekome i tebe i tvojih nastojanja "izazivanja rata" sa RH pa šta da radimo. i ne psuj, zasad si samo obrisan. Izazivanje rata? Ovo može izjaviti samo "luda" osoba, nigdje nisam izazivao ništa, samo sam stava da se Hrvati u BiH trebaju NAPOKON okrenuti sebi, a na brisanje postova i izokrećanje mojih riječi nakon što ih izbrišeš sam naučio, sitne podvale i provokacije stalno radiš, sada izbriši i ovaj slobodno, ali mi nećeš stavljati u usta da "izazivam rat" jer sam uvijek rekao i govorio da bih najviše volio da nas Hrvatska podrži, lažove obični, sada briši post, a ja ću ga stalno postat dok me ne baniraš!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:38 |
|
|
unknown je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: pun je *** nekome i tebe i tvojih nastojanja "izazivanja rata" sa RH pa šta da radimo.
i ne psuj, zasad si samo obrisan.
Izazivanje rata? Ovo može izjaviti samo "luda" osoba, nigdje nisam izazivao ništa, samo sam stava da se Hrvati u BiH trebaju NAPOKON okrenuti sebi, a na brisanje postova i izokrećanje mojih riječi nakon što ih izbrišeš sam naučio, sitne podvale i provokacije stalno radiš, sada izbriši i ovaj slobodno, ali mi nećeš stavljati u usta da "izazivam rat" jer sam uvijek rekao i govorio da bih najviše volio da nas Hrvatska podrži, lažove obični, sada briši post, a ja ću ga stalno postat dok me ne baniraš! obrisana ti je samo psovka..zato ne histeriziraj a izazivanja rata je stavljeno pod navodnike, znači ne znaš čemu služe navodnici.. ko ti smeta da se okreneš sebi...stavi prst na nos i okreći se oko sebe cilu noć ako ti je ćeif..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:45 |
|
|
Ako je ovo istina razočaran sam , prvenstveno što je Hebrang morao naučiti lekciju iz ovih izbora , a ukoliko je ova prepiska točna očigledno lekciju naučio nije. Dakle Andrija od desnice se glasovi neće dobit kad si kandidat stranke koja bježi od desnog i nacionalnog ko vrag od tamjana i to godinama. Neće se dobit izjavom da treba izvjesit zastave na državne blagdane , a da je Tito postao super , Mesić isto super i da lijevi mediji svršavaju ...
Kritika prema BH Hrvatima apropos glasanja za Bandića - rođu , podrum domoljuba i ostalo navedeno apsolutno stoji. Al jednako tako , on sad tu glumi uvrijeđenu frajlu a minirali ga iz vlastite stranke ... Al ljut je na Vukovarce i Hercegovce ...
E pa dobro se zapitaj zašto i promisli još jednom di je krivac ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
unknown
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:47 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: unknown je napisao/la: Izazivanje rata? Ovo može izjaviti samo "luda" osoba, nigdje nisam izazivao ništa, samo sam stava da se Hrvati u BiH trebaju NAPOKON okrenuti sebi, a na brisanje postova i izokrećanje mojih riječi nakon što ih izbrišeš sam naučio, sitne podvale i provokacije stalno radiš, sada izbriši i ovaj slobodno, ali mi nećeš stavljati u usta da "izazivam rat" jer sam uvijek rekao i govorio da bih najviše volio da nas Hrvatska podrži, lažove obični, sada briši post, a ja ću ga stalno postat dok me ne baniraš!
obrisana ti je samo psovka..zato ne histeriziraj a izazivanja rata je stavljeno pod navodnike, znači ne znaš čemu služe navodnici.. ko ti smeta da se okreneš sebi...stavi prst na nos i okreći se oko sebe cilu noć ako ti je ćeif.. Brisao si mi druge postove ranije, ne samo ovu sitnicu, a navodnike si stavio jer apeliraš da želim zametnuti svađu između RH i HB znam čemu služe (bezuspješan pokušaj vađenja), očito netko drugi ne zna povezati neke sitnice, ali opet si pogriješio, a ja ću se okrenuti sebi, baš doslovno sebi, ima mnogo kvalitetnijih virtualnih mjesta od ovoga, gdje "bogovi" ne brišu, podmeću, itd, itd, ostajte mi dobro društvo "herceg-bosne" lijepo je bilo dok je trajalo. Svim časnim forumašima sve najbolje, i tebi iako si zločesta osoba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:48 |
|
|
unknown je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: obrisana ti je samo psovka..zato ne histeriziraj a izazivanja rata je stavljeno pod navodnike, znači ne znaš čemu služe navodnici..
ko ti smeta da se okreneš sebi...stavi prst na nos i okreći se oko sebe cilu noć ako ti je ćeif..
Brisao si mi druge postove ranije, ne samo ovu sitnicu, a navodnike si stavio jer apeliraš da želim zametnuti svađu između RH i HB znam čemu služe (bezuspješan pokušaj vađenja), očito netko drugi ne zna povezati neke sitnice, ali opet si pogriješio, a ja ću se okrenuti sebi, baš doslovno sebi, ima mnogo kvalitetnijih virtualnih mjesta od ovoga, gdje "bogovi" ne brišu, podmeću, itd, itd, ostajte mi dobro društvo "herceg-bosne" lijepo je bilo dok je trajalo. Svim časnim forumašima sve najbolje, i tebi iako si zločesta osoba. šmrc...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:49 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ovo pokazuje svu mržnju Poskoka prema Hrvatima, kako u HR tako i u BiH, ovakva lažna, najniža, odvratna prozivka Hebranga, čovjeka koji je pola rata proveo u Bih, organizirao sanitet, organizirao liječenje ranjenika u Hr, glavni organizator izgradnje bolnice u Novoj Bili...! Ovakve objede prema čovjeku koji je toliko zadužio Hrvate u Bih može biti motivirana jedino mržnjom prema Hrvatima i prezirom prema onome što je Hebrang prma Hrvatima u BiH napravio!
Ajde zaba molim te..sve da i nije istina..a Hebrang je javno rekao da nikad neće zaboraviti poraz u Vukovaru i hercegovini..tako da je ovo moguće.. pametan čovjek bi se zapitao..zašto sam ja izgubio izbore bar u Vukovaru..ako su hercegovci glasali za svog rođu.. Ali Hebrang odavno nije pametan.. Naravno da ne može zaboravitit da ga, nakon svega što je učinio, razvali netko tko je jedino što je za nas napravio trčao maraton Grude- Međugorje i još Mesićev suradnik! Čovjeka najviše pogode "nepravde", a na radiu TG, prije izbora, je bio vrlo realan i svjestan da mu je Bandić najveća opasnost! A inače je Hebrang gospodin , iznad svih u političara!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:53 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ajde zaba molim te..sve da i nije istina..a Hebrang je javno rekao da nikad neće zaboraviti poraz u Vukovaru i hercegovini..tako da je ovo moguće..
pametan čovjek bi se zapitao..zašto sam ja izgubio izbore bar u Vukovaru..ako su hercegovci glasali za svog rođu..
Ali Hebrang odavno nije pametan..
Naravno da ne može zaboravitit da ga, nakon svega što je učinio, razvali netko tko je jedino što je za nas napravio trčao maraton Grude- Međugorje i još Mesićev suradnik! Čovjeka najviše pogode "nepravde", a na radiu TG, prije izbora, je bio vrlo realan i svjestan da mu je Bandić najveća opasnost! A inače je Hebrang gospodin , iznad svih u političara! Ko ga jebe. šta je tražio, dobio je. Bilo ga je jedno slušati kako se uvlačio onoj najcrnjoj ljevici u šupak. I to bez pomagala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 22:57 |
|
|
uglavnom....šta poskok hoće time reći. da je čovjek razočaran? to se zna. želi li reći das sada možemo očekivati osvetu rh? najvjerojatnije to žele reći iako je takvo očekivanje po meni prije produkt poskokove zapletenosti u vlastitu mrežu pošto već neko vrijeme žele izazvati bespoštedni napad i mržnju na rh i hrvate iz rh bez ikakvih kriterija. zapleli su se i sad se vade pod svaku cijenu. jebe mi se za hebranga ali pokokove insinuacije su na razni indexovih...dakle ćorak koji nažalost kad pukne može se daleko čuti i ostavljati dojam metka.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mara
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 23:00 |
|
|
@capo nemoj molim te pisati sto sta, da ne dobijes opet upozorenje ![wub :wub](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wub.gif)
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 23:06 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ko ga jebe.
šta je tražio, dobio je.
Bilo ga je jedno slušati kako se uvlačio onoj najcrnjoj ljevici u šupak. I to bez pomagala. Točno , ali uz jedan dodatak i mi smo ispali poštena *** ... Tuđman i Hebrang *** , a zato Rođo razvalio ko od šale ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 23:11 |
|
|
PCM je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ko ga jebe.
šta je tražio, dobio je.
Bilo ga je jedno slušati kako se uvlačio onoj najcrnjoj ljevici u šupak. I to bez pomagala. Točno , ali uz jedan dodatak i mi smo ispali poštena *** ... Tuđman i Hebrang *** , a zato Rođo razvalio ko od šale ... Potpis...Nazalost.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zanimljivo. Postano: 11 vel 2010, 23:12 |
|
|
PCM je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ko ga jebe.
šta je tražio, dobio je.
Bilo ga je jedno slušati kako se uvlačio onoj najcrnjoj ljevici u šupak. I to bez pomagala. Točno , ali uz jedan dodatak i mi smo ispali poštena *** ... Tuđman i Hebrang *** , a zato Rođo razvalio ko od šale ... Krivo mi je zbog Tuđmana, zbog Hebranga nije. Šta je tražio to je i dobio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|