|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 91 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:00 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Loš bait 3 županije su hrvatske, ovaj je mrtav hladan prepolovio to. 2 županije su mješovite, ovaj se pravi kao da su muslimani u Neumu. 1 muslimanska županija je puna hrvatskih općina, on se ponaša kao da je islamabad. Ostatak muslimanije se poprilično ubrzano prazni, a po njemu je to Carigrad 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:01 |
|
|
Patriota je napisao/la: Sami Visočani mogu okupirat Kiseljak,ne treba im pomoc iz Kaknja a kamoli sta vise  To kao "sila Nebeska" iz Bihaća, kad su krenuli pljačkat brašno preko granice? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:03 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4338 Lokacija: Dridska Župa
|
Ceha je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Loš bait 3 županije su hrvatske, ovaj je mrtav hladan prepolovio to. 2 županije su mješovite, ovaj se pravi kao da su muslimani u Neumu. 1 muslimanska županija je puna hrvatskih općina, on se ponaša kao da je islamabad. Ostatak muslimanije se poprilično ubrzano prazni, a po njemu je to Carigrad  Ma provocira samo zna i on sam da govori gluposti. Voli trolat, dosadno mu.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:03 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Pa imamo drzavu. Sta treba vise. Sta moze vise? Sem da vas i pravoslavnih turaka nema u njoj? Hajde de vi sa foruma i onako niste tu. Ali ovo sto sad imamo je skoro max u datom trenutku. Naravno da cu dalje gledat kako globalni Islam raste. Kao neki vocnjak, maslina npr. Sve bolji i bolji, sve jači, sa sve boljim plodovima. Nemate državu. Tu je protektorat, koji se bliži kraju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:09 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Mi u busovači nažalost više nemamo većinu mislim da je to očito sad možda je povratimo ali tako je kako je Kaćuni velegrad?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:09 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ceha je napisao/la: 3 županije su hrvatske, ovaj je mrtav hladan prepolovio to. 2 županije su mješovite, ovaj se pravi kao da su muslimani u Neumu. 1 muslimanska županija je puna hrvatskih općina, on se ponaša kao da je islamabad. Ostatak muslimanije se poprilično ubrzano prazni, a po njemu je to Carigrad  Ma provocira samo zna i on sam da govori gluposti. Voli trolat, dosadno mu. Vidi se. Šved, bar budući 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44809 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: daramo je napisao/la: Pa i vi imate pola USŽ, pola SBŽ, pola HNŽ, pola ZDŽ, mini kanton enklavu Goražde, po toj logici ukupno 3 županije.
3 županije potpuno kontroliraju a to bi 100% Bosnu. ???? Citav USK Citav ZDK(kakvo zepce kakve pichke mater..) Citav TK Citav KS Citav SBK(nema opstanka vašim enklavama tamo,to je sve isparilo u Njemacku) Pola HNK I eto necemo racunat BPK Dakle 5.5 USK enklava između Hrvatske i Srpske, sve isparilo u Njemačku i Sloveniju, Srbi u Petrovcu, babini u Kladuši, čak i za struju ovise od Srba. BPK enklava okružena Srpskom, čak niti prometno nije povezana sa Sarajevom. HNŽ, crvuljak širok par km u sendviču Srba i Hrvata, manjina u kantonu i u Mostaru. SBŽ u pet općina hrvatska vlast ZDŽ u dvije općine hrvatska vlast naslonjene na Srpsku Slabo tebi ide matematika, ako je 5.5 onda si sam priznao da Hrvati kontroliraju 4.5
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:21 |
|
|
Patriota je napisao/la: Opet kazem,pola K10 pola HNK i citav ZHK je u najboljem slucaju pod vašom kontrolom. I PK mini kanton,ukupno vi imate 2 županije.
2 županije. A pogle kartu hzhb 1990. LOL. Na sta mi licimo tebi? na sonje,na neradnike? Nije hrvat bosnjacki mamlaz da razmislja o pomjeranju prepreka na cesti kako bi ucabulio 2 kvadrata! Mi smo momcine mi oslobadjamo u ono doba veci postotak europe od ukrainaca.Tucemo nemilo,brzo,profesionalno. Nismo mi untermensch.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Patriota je napisao/la: ???? Citav USK Citav ZDK(kakvo zepce kakve pichke mater..) Citav TK Citav KS Citav SBK(nema opstanka vašim enklavama tamo,to je sve isparilo u Njemacku) Pola HNK I eto necemo racunat BPK Dakle 5.5 USK enklava između Hrvatske i Srpske, sve isparilo u Njemačku i Sloveniju, Srbi u Petrovcu, babini u Kladuši, čak i za struju ovise od Srba. BPK enklava okružena Srpskom, čak niti prometno nije povezana sa Sarajevom. HNŽ, crvuljak širok par km u sendviču Srba i Hrvata, manjina u kantonu i u Mostaru. SBŽ u pet općina hrvatska vlast ZDŽ u dvije općine hrvatska vlast naslonjene na Srpsku Slabo tebi ide matematika, ako je 5.5 onda si sam priznao da Hrvati kontroliraju 4.5 Da i ima pola BiH, ima prazne enklave, bez izlaza na granicu, ili nešto međunarodno. Nešto će mu stizati na Sarajevski aerodrom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:26 |
|
|
Ceha je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Loš bait 3 županije su hrvatske, ovaj je mrtav hladan prepolovio to. 2 županije su mješovite, ovaj se pravi kao da su muslimani u Neumu. 1 muslimanska županija je puna hrvatskih općina, on se ponaša kao da je islamabad. Ostatak muslimanije se poprilično ubrzano prazni, a po njemu je to Carigrad  on vaga hrvat eko bosnjake,kao to je samo 250 00 bosnjaka u kamenjaru,sta mogu? debil je
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:27 |
|
|
Ceha je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Mi u busovači nažalost više nemamo većinu mislim da je to očito sad možda je povratimo ali tako je kako je Kaćuni velegrad? Tako je kako je. Ne treba sebi mazat oci i uvjeravat se da je stanje bolje nego je, da se razumijemo nisam jedan od onih koji misle da je SB za nas izgubljena bitka ide dalje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:30 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ceha je napisao/la: 3 županije su hrvatske, ovaj je mrtav hladan prepolovio to. 2 županije su mješovite, ovaj se pravi kao da su muslimani u Neumu. 1 muslimanska županija je puna hrvatskih općina, on se ponaša kao da je islamabad. Ostatak muslimanije se poprilično ubrzano prazni, a po njemu je to Carigrad  on vaga hrvat eko bosnjake,kao to je samo 250 00 bosnjaka u kamenjaru,sta mogu? debil je Ma na težim drogama je, nema druge 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:30 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kaćuni velegrad?
Tako je kako je. Ne treba sebi mazat oci i uvjeravat se da je stanje bolje nego je, da se razumijemo nisam jedan od onih koji misle da je SB za nas izgubljena bitka ide dalje  Ne znam, meni se čini da oni tu muljaju po izborima, ali vidjet ćemo. Pogotovo nakon ovih poplava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:45 |
|
|
Ceha je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Tako je kako je. Ne treba sebi mazat oci i uvjeravat se da je stanje bolje nego je, da se razumijemo nisam jedan od onih koji misle da je SB za nas izgubljena bitka ide dalje  Ne znam, meni se čini da oni tu muljaju po izborima, ali vidjet ćemo. Pogotovo nakon ovih poplava. Tamo smo baš loši, postotak rođenih ko u Uskoplju, gori nego u NT. Ne vidim kako tamo možemo bit većina razlika vjv nije velika ali smo mi stariji a sad valjda će dojčland posisat nadajmo se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 23 vel 2025, 22:56 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1080 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vrhunska strategija! Preci su vam bili moćni ko Čerkezi, davali ste šamare po Srbiji, napadali Sisak i Beč, di ste danas Pa imamo drzavu. Sta treba vise. Sta moze vise? Sem da vas i pravoslavnih turaka nema u njoj? Hajde de vi sa foruma i onako niste tu. Ali ovo sto sad imamo je skoro max u datom trenutku. Naravno da cu dalje gledat kako globalni Islam raste. Kao neki vocnjak, maslina npr. Sve bolji i bolji, sve jači, sa sve boljim plodovima. A ja evo živim u BiH i mogu ti reći da mi je lijepo. Ističem zastavu HRHB bez sekunde bojazni da ću dobiti neku sankciju. Gospodarski smo najstabilniji. Imamo stabilnu demografiju koja potvrđuje kartu s prvog posta, nama ništa ne bode oči kao vama. Kako misliš imate državu ako nema državnih zastava na cca 75% teritorija? Aj strancu to objasni.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto muslimani nikad ne postavljaju ovu ili sličnu kartu? Postano: 24 vel 2025, 00:52 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ne znam, meni se čini da oni tu muljaju po izborima, ali vidjet ćemo. Pogotovo nakon ovih poplava.
Tamo smo baš loši, postotak rođenih ko u Uskoplju, gori nego u NT. Ne vidim kako tamo možemo bit većina razlika vjv nije velika ali smo mi stariji a sad valjda će dojčland posisat nadajmo se. Par posto razlike nije neka razlika, a njih kroz par godina neće biti. Ne bi ih ni sada bilo da im ona nije bila bitna iz propagadnih razloga, Kordićeva općina. Zato sam i rekao Kaćuni. U toj jednoj riječi, poplavljenom selu je sva njihova budućnost tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|