|
|
Stranica: 11/25.
|
[ 611 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 10:59 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 6734 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Čuj Mostar HR? Lol
Vi ni entiteta nemate. A o pripajanju HR ne sanjaju ni najveći optimisti vise. Optimisti hoće da poklope cijelu Federaciju u hrvatski utjecaj što je za mene osobno preoptimistično.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 10:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Čuj Mostar HR? Lol
Vi ni entiteta nemate. A o pripajanju HR ne sanjaju ni najveći optimisti vise. I have a dream, šta je. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:00 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakvog HR dijela BiH? To vi dobili neki entitet a niste javno obznanili? Strancima objasnimo da ima srpski dio BiH, hrvatski i muslimanski. Ma kakav HR dio? Vi izgubili udjel u rodjenim u sred Mostara. Odakle ti taj optimizam bas me zanima. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:02 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3813 Lokacija: Dridska Župa
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Strancima objasnimo da ima srpski dio BiH, hrvatski i muslimanski.
Ma kakav HR dio? Vi izgubili udjel u rodjenim u sred Mostara. Odakle ti taj optimizam bas me zanima.  Meni se čini da ce ovi muslimani i za 20 godina kada hrvati budu imali po 70% mista u vijecu ce trubit o 14 više rođenih muslimana u Mostaru (koji su svakako potencijalna FZS takija)
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Čuj Mostar HR? Lol
Vi ni entiteta nemate. A o pripajanju HR ne sanjaju ni najveći optimisti vise. I have a dream, šta je.  Divim se vašem fatalizmu i kad je najteže! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Hrvatski je onaj dio BiH koji je po mjeri Dragana Čovića.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Strancima objasnimo da ima srpski dio BiH, hrvatski i muslimanski.
Ma kakav HR dio? Vi izgubili udjel u rodjenim u sred Mostara. Odakle ti taj optimizam bas me zanima.  Ti i da rodiš tvoje dijete ne bi imalo pravo na BiH državljanstvo. Nitko ti ne brani raspravu, ali čisto da se zna da je tvoje mišljenje o rođenima u Mostaru kao moje mišljenje o demografiji Laosa i Kambodže, naklapanje stranca 
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:05 |
|
|
|
Sarajka i Jack na prvoj crti obrane Mostara iz Bostona i Beča
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:05 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma kakav HR dio? Vi izgubili udjel u rodjenim u sred Mostara. Odakle ti taj optimizam bas me zanima.  Meni se čini da ce ovi muslimani i za 20 godina kada hrvati budu imali po 70% mista u vijecu ce trubit o 14 više rođenih muslimana u Mostaru (koji su svakako potencijalna FZS takija) Pa to jeste boom. Kaže Džekonja, da nije vjerovao da će to doživjeti. Iskrena da budem i ja sam vrlo prijatno iznenadjena. Te Bošnje Hercegovine niko ne podržava ali ljudi prkose svim zakonima postojanja. Mene ne bi iznenadilo da 2030 imamo 60:40 u Mo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvatski je onaj dio BiH koji je po mjeri Dragana Čovića. Jedino ona njegova hacijenda je po mjeri njegovoj. Mostar bogami ne.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Meni se čini da ce ovi muslimani i za 20 godina kada hrvati budu imali po 70% mista u vijecu ce trubit o 14 više rođenih muslimana u Mostaru (koji su svakako potencijalna FZS takija)
Pa to jeste boom. Kaže Džekonja, da nije vjerovao da će to doživjeti. Iskrena da budem i ja sam vrlo prijatno iznenadjena. Te Bošnje Hercegovine niko ne podržava ali ljudi prkose svim zakonima postojanja. Mene ne bi iznenadilo da 2030 imamo 60:40 u Mo. Ali, kako to mislite ostvariti nemate zaleđe, ne može grad rasti bez zaleđa i nemate boom, imali ste okej godinu i mi ispod prosjecnu (naravno ako je vjerovat FZSu) istekla vam je supsganca u Hercegovini, hoće li 1000 rođenih u Hercegovini van Mostara i Konjica koji gravitira Štalajevu spasiti istoćni pored 1000 Škutora i 400 drugih Hercegovaca. Jack je vjerojavao i da ce doživjeti muslimansku makarsku pa ćorak, znaš onu da se bolesnik na samrti krene oporavljat prije nego što mu opet naglo pozli i brzo umre.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:08 |
|
|
potocnj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma kakav HR dio? Vi izgubili udjel u rodjenim u sred Mostara. Odakle ti taj optimizam bas me zanima.  Ti i da rodiš tvoje dijete ne bi imalo pravo na BiH državljanstvo. Nitko ti ne brani raspravu, ali čisto da se zna da je tvoje mišljenje o rođenima u Mostaru kao moje mišljenje o demografiji Laosa i Kambodže, naklapanje stranca  Zašto ne bi imalo pravo? Ja Bosanka i ćaća Bosanac. Imalo bi itekako. Mada u KS ne znaci mnogo to. KS je riješen.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ti i da rodiš tvoje dijete ne bi imalo pravo na BiH državljanstvo. Nitko ti ne brani raspravu, ali čisto da se zna da je tvoje mišljenje o rođenima u Mostaru kao moje mišljenje o demografiji Laosa i Kambodže, naklapanje stranca  Zašto ne bi imalo pravo? Ja Bosanka i ćaća Bosanac. Imalo bi itekako. Mada u KS ne znaci mnogo to. KS je riješen. Vi ste Austrijanka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Meni se čini da ce ovi muslimani i za 20 godina kada hrvati budu imali po 70% mista u vijecu ce trubit o 14 više rođenih muslimana u Mostaru (koji su svakako potencijalna FZS takija)
Pa to jeste boom. Kaže Džekonja, da nije vjerovao da će to doživjeti. Iskrena da budem i ja sam vrlo prijatno iznenadjena. Te Bošnje Hercegovine niko ne podržava ali ljudi prkose svim zakonima postojanja. Mene ne bi iznenadilo da 2030 imamo 60:40 u Mo. Kanibalizirali su zaleđe da to postignu. To je samo kratkoročno odgađanje, strateški štetno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:10 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa to jeste boom. Kaže Džekonja, da nije vjerovao da će to doživjeti. Iskrena da budem i ja sam vrlo prijatno iznenadjena. Te Bošnje Hercegovine niko ne podržava ali ljudi prkose svim zakonima postojanja. Mene ne bi iznenadilo da 2030 imamo 60:40 u Mo.
Ali, kako to mislite ostvariti nemate zaleđe, ne može grad rasti bez zaleđa i nemate boom, imali ste okej godinu i mi ispod prosjecnu (naravno ako je vjerovat FZSu) istekla vam je supsganca u Hercegovini, hoće li 1000 rođenih u Hercegovini van Mostara i Konjica koji gravitira Štalajevu spasiti istoćni pored 1000 Škutora i 400 drugih Hercegovaca. Konjic ti je dio SA megapolisa. Mostar će se širiti na tu stranu naravno. Vi nemate ustvari kapaciteta da se širite. A ne mi. Mi ćemo KS sastaviti sa gradom Mostarom. Nikog ne zanima zapadna Hercegovina. Kad Mostar bude 60:40 u našu korist to je kraj sage.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Sarajevo gubi stanovnike i broj rođenih je pao sa 4000 na 3000 zadnjih par godina.
Kao i broj studenata.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa to jeste boom. Kaže Džekonja, da nije vjerovao da će to doživjeti. Iskrena da budem i ja sam vrlo prijatno iznenadjena. Te Bošnje Hercegovine niko ne podržava ali ljudi prkose svim zakonima postojanja. Mene ne bi iznenadilo da 2030 imamo 60:40 u Mo.
Kanibalizirali su zaleđe da to postignu. To je samo kratkoročno odgađanje, strateški štetno. Po vas da. Predmijenavam da smo 2030 na 60%.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Ali, kako to mislite ostvariti nemate zaleđe, ne može grad rasti bez zaleđa i nemate boom, imali ste okej godinu i mi ispod prosjecnu (naravno ako je vjerovat FZSu) istekla vam je supsganca u Hercegovini, hoće li 1000 rođenih u Hercegovini van Mostara i Konjica koji gravitira Štalajevu spasiti istoćni pored 1000 Škutora i 400 drugih Hercegovaca.
Konjic ti je dio SA megapolisa. Mostar će se širiti na tu stranu naravno. Vi nemate ustvari kapaciteta da se širite. A ne mi. Mi ćemo KS sastaviti sa gradom Mostarom. Nikog ne zanima zapadna Hercegovina. Kad Mostar bude 60:40 u našu korist to je kraj sage. Kime čime, nemate vi kapaciteta za to, odakle cete ih naci, daleko je Konjic od Sarajeva, radije se brinite za Trokut da vam i on nebi otišao u Srpske zemlje. Konjic je raspala kasabica u džungli. Brže ja dođem do Mostara nego netko iz Konjica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kanibalizirali su zaleđe da to postignu.
To je samo kratkoročno odgađanje, strateški štetno.
Po vas da. Predmijenavam da smo 2030 na 60%. Mi zaleđe kanibalizirali nismo vi jeste, game over nema grada bez zaleđa vi ga nemate, ove megalopolis price su na razini Muslimanske Makarske o cemu je uvaženi Džek pričao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi nemate ustvari kapaciteta da se širite. A ne mi. Odličan kapacitet. Imate više umrlih od rođenih u svim općinama. Sarajevo palo za 1000 rođenih u zadnjih 5 godina. Masovni egzodus tek započeo. Sadaku svi ugasili ili gase. Odličan potencijal i kapacitet za "širenje"
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sarajevo gubi stanovnike i broj rođenih je pao sa 4000 na 3000 zadnjih par godina.
Kao i broj studenata. Nije tačno da je na 3000 pao. A i da jeste, vas se ukupno rodi 2550. Tako da su šanse da ćete nešto spektakularno uspjeti uraditi ravne nuli. U biti nas zanima samo Mostar. J eventualno još Stolac.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:14 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2350 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakvog HR dijela BiH? To vi dobili neki entitet a niste javno obznanili? Tamo gdje je hrvatska vojska spriječila genocid. To je hrvatski dio BiH 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sarajevo gubi stanovnike i broj rođenih je pao sa 4000 na 3000 zadnjih par godina.
Kao i broj studenata. Nije tačno da je na 3000 pao. A i da jeste, vas se ukupno rodi 2550. Tako da su šanse da ćete nešto spektakularno uspjeti uraditi ravne nuli. U biti nas zanima samo Mostar. J eventualno još Stolac. Pad iznosi 1000.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sarajevo gubi stanovnike i broj rođenih je pao sa 4000 na 3000 zadnjih par godina.
Kao i broj studenata. Nije tačno da je na 3000 pao. A i da jeste, vas se ukupno rodi 2550. Tako da su šanse da ćete nešto spektakularno uspjeti uraditi ravne nuli. U biti nas zanima samo Mostar. J eventualno još Stolac. Ali nas nije briga za Trokut, niti će trokutaši u područja koja nas zanimaju ništa vam ne znace ti padajuci rođeni u trokutu, ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 11:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ti i da rodiš tvoje dijete ne bi imalo pravo na BiH državljanstvo. Nitko ti ne brani raspravu, ali čisto da se zna da je tvoje mišljenje o rođenima u Mostaru kao moje mišljenje o demografiji Laosa i Kambodže, naklapanje stranca  Zašto ne bi imalo pravo? Ja Bosanka i ćaća Bosanac. Imalo bi itekako. Mada u KS ne znaci mnogo to. KS je riješen. Nemamo mi dogovor o dvojnom državljanstvu s Austrijom. Sjećam se da si ovdje članovima prijetila praznom slamom i prijavama zbog njihovog slobodnog izražavanja a tebe svatko može prijaviti u Austriji da imaš BiH državljanstvo nelegalno. Ili to ili Austrijsko. Uglavnom, što je bio ćaća ne znači ništa, jedino da se udaš za bošnjaka koji još ima BiH državljanstvo i da ste spremni oboje živjeti u Bosni pa vam austrijsko više ne treba, ali nekako ne vjerujem da će se to dogoditi 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|