|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 25 sij 2024, 15:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39306 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zato što netko mora financirati te udruge kao što financira Turska i zaljevske moharhije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
trokut
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 26 svi 2024, 19:34 |
|
|
Bila je vrlo aktivna. Zaokružiti ju ponovno, ili nju ili Sokola.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 26 svi 2024, 20:15 |
|
|
Željana i Sokol rade.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 26 svi 2024, 21:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
E sad sam na muci, Sokola ili Željanu. Sokol mi je bliži ali Željana tako pika talibaniju majstorski, kao nitko. Teška odluka.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 26 svi 2024, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: E sad sam na muci, Sokola ili Željanu. Sokol mi je bliži ali Željana tako pika talibaniju majstorski, kao nitko. Teška odluka. Popola, glasove u obitelji.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 26 svi 2024, 21:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Robbie MO je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: E sad sam na muci, Sokola ili Željanu. Sokol mi je bliži ali Željana tako pika talibaniju majstorski, kao nitko. Teška odluka. Popola, glasove u obitelji. Tako će i bit, prisilna mobilizacija u kući i 2+2.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 26 svi 2024, 22:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25660 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Eto, zahvaljujući Željani saznali smo da je glavni krivac za bar pola problema BiH Hrvata odvajkada bio Putin. Tko je vuče za jezik da brabonja gluposti? Kakva korist od toga?
Murš u pm. Glas ide za njenu najžešću konkurenciju
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 09:56 |
|
|
Slovenski zastupnik u europarlamentu krenuo kritizirati Vučića na srpskom, Željana se javila da je riječ o provokaciji, da srpski nije službeni jezik EU i morao nastaviti na engleskom. Strašno koja tuka od žene...
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 10:04 |
|
|
Što na srpski? Da ga ceo svet razume? Što postiže s govorom na neslužbenom jeziku EU? Da ga razumiju SNS glasači? De bola
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 10:19 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Što na srpski? Da ga ceo svet razume? Što postiže s govorom na neslužbenom jeziku EU? Da ga razumiju SNS glasači? De bola Ako gledamo iz srbijanskog konteksta (a to je bio kontekst rasprave u parlamentu), dala je volej Vučiću i društvu. Skrenula je narativ za domaću upotrebu u smjeru "Ustaškinji smeta srpski jezik, zabranjuju srpski u europarlamentu, nemamo što tražiti tamo...", umjesto da se priča o suštini, a to je kritika vladajućih u Srbiji i smrtonosna razina korupcije i nepotizma tamo. Mislim, europski parlament jeste bezvezna institucija koja svira k.rcu, ali svejedno. Nije ovo nikakav "win".
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 10:26 |
|
|
dunno je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Što na srpski? Da ga ceo svet razume? Što postiže s govorom na neslužbenom jeziku EU? Da ga razumiju SNS glasači? De bola Ako gledamo iz srbijanskog konteksta (a to je bio kontekst rasprave u parlamentu), dala je volej Vučiću i društvu. Skrenula je narativ za domaću upotrebu u smjeru "Ustaškinji smeta srpski jezik, zabranjuju srpski u europarlamentu, nemamo što tražiti tamo...", umjesto da se priča o suštini, a to je kritika vladajućih u Srbiji i smrtonosna razina korupcije i nepotizma tamo. Mislim, europski parlament jeste bezvezna institucija koja svira k.rcu, ali svejedno. Nije ovo nikakav "win". A nije ni šteta, nema veze, zabavno je. Čime nas je to Srbija zadužila pa da imamo obzira? Zabranjujemo neprijatelju jezik. Neka se počnu ponašati prijateljski ako žele svoj jezik. Nema ništa besplatno i unaprijed.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 10:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: A nije ni šteta, nema veze, zabavno je. Čime nas je to Srbija zadužila pa da imamo obzira?
Je li nama u interesu čvršća Vučićeva vlast u Srbiji? Je li nama u interesu da Srbija definitivno odustane od EU i ode potpuno u rusko-kinesku sferu? Ne namećem odgovor, i ja se pitam. Ako nam je u interesu, onda ovakav pristup ima smisla, u suprotnom je očigledno kontraproduktivan. S tim da u svakom slučaju ne mislim da Željana igra taj tip 4D šaha s ovakvim potezima, mislim da je jednostavno tuka koja prvoloptaški poentira kad joj se ukaže prilika, ne misleći o drugim implikacijama, isto kao i za Putina.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 11:28 |
|
|
dunno je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Što na srpski? Da ga ceo svet razume? Što postiže s govorom na neslužbenom jeziku EU? Da ga razumiju SNS glasači? De bola Ako gledamo iz srbijanskog konteksta (a to je bio kontekst rasprave u parlamentu), dala je volej Vučiću i društvu. Skrenula je narativ za domaću upotrebu u smjeru "Ustaškinji smeta srpski jezik, zabranjuju srpski u europarlamentu, nemamo što tražiti tamo...", umjesto da se priča o suštini, a to je kritika vladajućih u Srbiji i smrtonosna razina korupcije i nepotizma tamo. Mislim, europski parlament jeste bezvezna institucija koja svira k.rcu, ali svejedno. Nije ovo nikakav "win". U EU institucijama se govori službenim jezicima EU. Davno su prošla vremena ponižavanja BCS jezikom u den Haagu. Kritika se može uputiti na engleskom ili slovenskom jeziku, službenim jezicima EU, a ne ići protiv pravila institucija radi nekog #prayforNewNow kreveljenja. Što misliš da će na srpskom doprijeti do glava Srbijanaca? Iz srbijanskog konteksta ionako preziru EU i zazivaju članstvo u BRICS. Niti je nama u interesu imati još skoro ciganiju s istoka u EU. Kako Srbiju, tako i ovakvu BiH. Bravo Zovko. Reda će biti. Ne voliš Zovko, koristiš Srbiju ko argument za projiciranje mržnje prema, kako je zoveš, tuki. Koji je točno to interes Srbije u EU iz hrvatske perspektive. Nema tu dobrog za nas.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 11:29 |
|
|
dunno je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A nije ni šteta, nema veze, zabavno je. Čime nas je to Srbija zadužila pa da imamo obzira?
Je li nama u interesu čvršća Vučićeva vlast u Srbiji? Je li nama u interesu da Srbija definitivno odustane od EU i ode potpuno u rusko-kinesku sferu? Ne namećem odgovor, i ja se pitam. Ako nam je u interesu, onda ovakav pristup ima smisla, u suprotnom je očigledno kontraproduktivan. S tim da u svakom slučaju ne mislim da Željana igra taj tip 4D šaha s ovakvim potezima, mislim da je jednostavno tuka koja prvoloptaški poentira kad joj se ukaže prilika, ne misleći o drugim implikacijama, isto kao i za Putina. jedna riječ: JE!
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 11:29 |
|
|
dunno je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Što na srpski? Da ga ceo svet razume? Što postiže s govorom na neslužbenom jeziku EU? Da ga razumiju SNS glasači? De bola Ako gledamo iz srbijanskog konteksta (a to je bio kontekst rasprave u parlamentu), dala je volej Vučiću i društvu. Skrenula je narativ za domaću upotrebu u smjeru "Ustaškinji smeta srpski jezik, zabranjuju srpski u europarlamentu, nemamo što tražiti tamo...", umjesto da se priča o suštini, a to je kritika vladajućih u Srbiji i smrtonosna razina korupcije i nepotizma tamo. Mislim, europski parlament jeste bezvezna institucija koja svira k.rcu, ali svejedno. Nije ovo nikakav "win". koga boli kifla šta četnici misle.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 11:33 |
|
|
dunno je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A nije ni šteta, nema veze, zabavno je. Čime nas je to Srbija zadužila pa da imamo obzira?
Je li nama u interesu čvršća Vučićeva vlast u Srbiji? Je li nama u interesu da Srbija definitivno odustane od EU i ode potpuno u rusko-kinesku sferu? Ne namećem odgovor, i ja se pitam. Ako nam je u interesu, onda ovakav pristup ima smisla, u suprotnom je očigledno kontraproduktivan. S tim da u svakom slučaju ne mislim da Željana igra taj tip 4D šaha s ovakvim potezima, mislim da je jednostavno tuka koja prvoloptaški poentira kad joj se ukaže prilika, ne misleći o drugim implikacijama, isto kao i za Putina. Postavljaš pitanje previše pojednostavljeno. Je li nama interes Srbija u ruskoj sferi? Odgovor je ovisi, o tome kakva je Srbija. Srbija koja i dalje krije podatke o nestalima i stalno nas napada u svojim medijima nam nije prijatelj. Zašto bi nam bio cilj da Vučić preuzima zasluge dok radi naopako. Srbija tek ako i nakon što suštinski promijeni politiku može očekivati drugačiji naš pristup. Nema nagrada besplatno, Srbi ako im se sviđa Vučić neka pate sa njim zajedno. Neka ih u ruskom svijetu, neprijatelj bolje da je tamo.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 11:36 |
|
|
Eto ući će Srbija u EU i Srbijanci i njihova vlast će postati prozapadno nastrojeni. Počet će lijepo pisati o Hrvatima.
Najbolje da Sabor odmah krene na ekavici o Srbiji u lepom tonu. I slati dopise na ćirilici.
De druže
Na kraju dana, kao Hrvatu, imam satisfakciju vidjeti kako se "imperijalne" Srbe stavlja na njihovo mjesto - treće zemlje.
Oštećeni su ko Indijanci.
|
|
Vrh |
|
|
Junak
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 12:38 |
|
|
Je li nama u interesu čvršća Vučićeva vlast u Srbiji? Je li nama u interesu da Srbija definitivno odustane od EU i ode potpuno u rusko-kinesku sferu? Ne namećem odgovor, i ja se pitam. Ako nam je u interesu, onda ovakav pristup ima smisla, u suprotnom je očigledno kontraproduktivan. S tim da u svakom slučaju ne mislim da Željana igra taj tip 4D šaha s ovakvim potezima, mislim da je jednostavno tuka koja prvoloptaški poentira kad joj se ukaže prilika, ne misleći o drugim implikacijama, isto kao i za Putina. O cemu ti pricas. Zaboli koga kifla za srbiju i srbe, neka se valjaju u svome blatu divljastva i nemorala, lazi i krade. Kakva srbija... A za Vucica, pa kako stvari tamo stoje, moguce je da ce dode i gori poslije njega. A ovaj slovenac, jadnik, ide pricati jezikom agresorske zemlje koja je i napala tu istu jadnu Sloveniju prije 30 godina. Kakav jad, kakvo gazenje samog sebe, haha, pokopaj se jadnice
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
Vrh |
|
|
Junak
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 12:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 15:11 |
|
|
NOVI SKANDALOZAN ISTUP ŽELJANE ZOVKO: "A to se događa u Bosni i Hercegovini s kršćanima, a kamoli u Siriji. Zato ne budimo naivni!"Na plenarnoj sjednici Evropskog parlamenta koja se održava u Strazburu zastupnici su raspravljali o stanju u Siriji nakon svrgavanja sirijskog režima. U raspravi je učešće uzeo i zastupnik iz Hrvatske Tomislav Sokol. Govoreći na plenarnoj sjednici, Sokol je istaknuo da se EU treba što aktivnije uključiti u sirijsku krizu te je rekao kako je u Siriji sada ostalo nešto manje od 300.000 kršćana, za razliku od prijeratnog perioda kada je na tom području bilo njih milion i po. Sokol je istaknuo da treba osigurati što brži povratak sirijskih izbjeglica koje su trenutno u Evropi ako se pokaže da se nova sirijska vlada želi ponašati normalno i civilizirano. "Sirijski režim urušio se brže nego što je bilo ko očekivao. Međutim, sama činjenica da se netko borio protiv Assada ne znači da je taj neko demokrat, uključiv i zaštitnik ljudskih prava. Najjača grupa koja je preuzela vlast u Damasku je HTS (Hayat Tahrir al-Sham op. a.), koju se prije svega može opisati kao ekstremnu i islamističku, a predvodi je čovjek koji je zbog terorizma pet godina proveo u zatvoru. Ako tome dodamo činjenicu da je, od milion i po prijeratnih kršćana, u Siriji danas ostalo njih manje od 300.000 i da su progonima bili izvrgnuti upravo od strane islamističkih pobunjeničkih grupacija, jasno je da nije vrijeme za euforiju", rekao je Sokol. Govorio je i o povratku sirijskih izbjeglica. "EU se treba što aktivnije uključiti u sirijsku krizu i iskoristiti sve metode pritiska na novu vlast i njene zaštitnike u Ankari da se zaštite životi i prava kršćana, kao i svih drugih manjina u Siriji. Naravno, ukoliko nova vlada na djelima pokaže da se želi ponašati normalno i civilizirano, treba se osigurati što brži povratak sirijskih izbjeglica koje su trenutno u Evropi, kako bi mogli ponovno izgraditi svoju zemlju", kazao je Sokol. Nakon Sokola, za govornicu je stala zastupnica HDZ-a Željana Zovko. I potvrdila zašto je mnogi smatraju radikalnim velikohrvatskim islamofobom. Zovko je povukla nevjerovatnu paralelu položaja sirijskih kršćana sa kršćanima u BiH nakon dolaska Osmanlija prije više od 500 godina. "Unatoč radosti koja se može izraziti u slavlju rušenja barbarskog i okrutnog režima, trenutna situacija u Sriji ne daje nam razloga za veselje. Doista, trebali bismo se suzdržati od davanja prednosti sumnjama pojedincima koji su srušili Assadov režim. Mnogi od njih su ratni zločinci i predstavljaju veliku prijetnju manjinama, posebno kršćanima, Druzima i Jezidima. Ne smije biti izbjeljivanja i ne smije se naglo mijenjati stav samo zato što je Assadov režim pao. Radikalizam se neće riješiti radikalzimom. Trenutna obećanja koje su pobunjenici dali prema manjini neće se dugo održati. Sastanak novog ministra za vjerska pitanja u Siriji s kršćanskim vođama kako bi im bećali zaštitu ne bi trebao odvratiti našu pozornost. Prije mnogo godina u Bosnu su došli Osmanlije i dali im istu dozvolu. A onda su u međuvremenu palili crkve, protjerivali ljude. A to se događa u Bosni i Hercegovini s kršćanima, a kamoli u Siriji. Zato ne budimo naivni", kazala je Zovko. Zalim je pozvala da se imenuje "neko ko će djelovati u Službi za vanjsko djelovanje i u Komisiji, ko će biti punopravni, povjerenik ili predstavnik koji će ići i štititi kršćanske manjine gdje god žive, a ne imati samo neku simboličnu ulogu u Službi za vanjsko djelovanje". "Moramo se pobrinuti za vjerske manjine ili ne možemo biti u potpunosti odgovorni za ono što se događa na Bliskom istoku", zaključila je Zovko. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/39 ... video.html
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 15:16 |
|
|
Skandalozno kad se samo spomenu kršćanske žrtve, a znaju vrištati na sve strane kad su ugroženi muslimani.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 15:29 |
|
|
Ma i ova Zovko ko neka naša verzija Šanela O' Kajana. Puno muče, slabo mlika daje.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 16:01 |
|
|
dunno je napisao/la: Slovenski zastupnik u europarlamentu krenuo kritizirati Vučića na srpskom, Željana se javila da je riječ o provokaciji, da srpski nije službeni jezik EU i morao nastaviti na engleskom. Strašno koja tuka od žene... Meni je najjače što Slovenac kad mu je rečeno da srpski nije jezik EU nije ni pokušo govorit na hrvatskom, već je samo prebacio na engleski. Moj prijatelj.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 16:12 |
|
|
Citat: A ovaj slovenac, jadnik, ide pricati jezikom agresorske zemlje koja je i napala tu istu jadnu Sloveniju prije 30 godina. Kakav jad, kakvo gazenje samog sebe, haha, pokopaj se jadnice
Citat: Meni je najjače što Slovenac kad mu je rečeno da srpski nije jezik EU nije ni pokušo govorit na hrvatskom 95% ljudi ovdje ne shvaca sto se dogodilo. Stvarno nevjerojatno kako ste povrsni. Slovenac je govorio na srpskom NAMJERNO da uputi kritiku Vucicevom rezimu i indirektno prenese poruku srpskoj javnosti. Dakle nije on nikakav slovenski srboljubac nego upravo suprotno, htio je ukazati na stanje u Srbiji (zato je i pricao o tragediji u Novom sadu) i uputiti joj kritiku. Sto bi se prebacivao na hrvatski jezik? Ne zeli poslati poruku Srbiji na hrvatskom jeziku. Ne kritizira on Plenkovica nego Vucica. Dajte ljudi citajte vijesti s razumijevanjem.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 pro 2024, 16:25 |
|
|
zet je napisao/la: Citat: A ovaj slovenac, jadnik, ide pricati jezikom agresorske zemlje koja je i napala tu istu jadnu Sloveniju prije 30 godina. Kakav jad, kakvo gazenje samog sebe, haha, pokopaj se jadnice
Citat: Meni je najjače što Slovenac kad mu je rečeno da srpski nije jezik EU nije ni pokušo govorit na hrvatskom 95% ljudi ovdje ne shvaca sto se dogodilo. Stvarno nevjerojatno kako ste povrsni. Slovenac je govorio na srpskom NAMJERNO da uputi kritiku Vucicevom rezimu i indirektno prenese poruku srpskoj javnosti. Dakle nije on nikakav slovenski srboljubac nego upravo suprotno, htio je ukazati na stanje u Srbiji (zato je i pricao o tragediji u Novom sadu) i uputiti joj kritiku. Sto bi se prebacivao na hrvatski jezik? Ne zeli poslati poruku Srbiji na hrvatskom jeziku. Ne kritizira on Plenkovica nego Vucica. Dajte ljudi citajte vijesti s razumijevanjem. Super,sad to i Željani objasni.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|