|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 04 pro 2021, 23:14 |
|
|
|
Senad jos zivi u 1995. godini, klasicni muki, svaki intervju pocinje ili zavrsava pitanjem "kad ce rat?".
Nije ni cudo da je omiljeni novinar mukija, plus prevrtljivac svoje vrste, ma idealan.
Upale Senada subotom uvece i kanter na racunaru, pa zamisljaju da hoslobadjaju bosnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marko80
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 04 pro 2021, 23:25 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Britanci su poslali ovog baticu pod pritiskom i na nagovor Amerikanaca, niti znaju sta ce da radi lik, niti koji je plan, poenta je da ne nastupaju sami (Amerikanci).
Zamislite onda koliko lupeta ovaj batica. Pa Muslimani ga slave i zrace optimizmom zbog tog Engleza. Sve u stilu: "Evo vam ga na Srbi i Hrvati, ovaj ce nam napraviti sad muslimansku BIH". U videu taj klaun kaze da je Engleska jaca od SAD, Rusije, EU i Kine zajedno i da ce Enlgezi oderediti put BIH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 04 pro 2021, 23:33 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Englez Peach (breskva), tko Valter, će im oslobodi Sarajevo. Uvjek drugi da bije njine bitke. Nedonoščad.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 00:13 |
|
|
|
Ma meni je žešća ova njihova nova mantra "koalicija EU-Rusija-predstavnici SAD-a". Side Bidon, Putin i Macron i razglabaju kome ide Suljagića Sokak i Uskoplje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 00:17 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Senad jos zivi u 1995. godini, klasicni muki, svaki intervju pocinje ili zavrsava pitanjem "kad ce rat?".
Nije ni cudo da je omiljeni novinar mukija, plus prevrtljivac svoje vrste, ma idealan.
Upale Senada subotom uvece i kanter na racunaru, pa zamisljaju da hoslobadjaju bosnu. Fulio si cijeli fudbal. Senad u skoro svakoj emisiji pljuje po Bakiru i rahmetli predjsedniku Aliji. On je za nas vlah
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 08:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Senad jos zivi u 1995. godini, klasicni muki, svaki intervju pocinje ili zavrsava pitanjem "kad ce rat?".
Upale Senada subotom uvece i kanter na racunaru, pa zamisljaju da hoslobadjaju bosnu. Fulio si cijeli fudbal. Senad u skoro svakoj emisiji pljuje po Bakiru i rahmetli predjsedniku Aliji. On je za nas vlah Zato što je Boookir još najmanje radikalan
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 08:58 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=iBemZMlIeeA 3:00 Prije četiri godine, isto na Face: Citat: dr. Zlatko Hadžidedić: Ovo je nastavak agresije na BiH, Britanija još želi podjelu BiH Gledamo slom muslimanskih živaca uživo. Gledam ova dva kretena i pitam se kako uopšte očekivati bilo kakvo smisleno razmišljanje od običnih forumaša koji dođu ovde?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 12:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Taj je još dobar Senadov gost. Miran je i nema onaj njihov poznat izlijev žuči i mržnje kad priča. Tipičan njihov zanesenjak ali mislim da sam vjeruje u to što priča.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 13:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Taj je još dobar Senadov gost. Miran je i nema onaj njihov poznat izlijev žuči i mržnje kad priča. Tipičan njihov zanesenjak ali mislim da sam vjeruje u to što priča. Ja ne vjerujem ni u kakve muslimanske zanesenjake.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 05 pro 2021, 14:04 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Stara irska izreka glasu; ako vidiš dvije ribe u moru da se svađaju znaj da je Englez blizu negdje.
To je izjavio Gandi, nije irska izreka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 02 ruj 2023, 20:40 |
|
|
Večeras na veliko kmeči, kao da je digao ruke od "Bosne". Stalno ponavlja da će završiti u HR i SRB, ako ništa ne poduzmu. Spominje i neke "revolucije", te kritizira muslimansku poslušnost prema strancima. Citat: Hadžidedić: "Dali smo mi zaista rođeni kao podanici, da uvijek očekujemo pomoć od drugog, ako jesmo, onda zaista ne zaslužujemo državu."
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 02 ruj 2023, 21:10 |
|
|
Hadžidedić bi u "Bosni" kopirao Afriku. Ko fol se upitno pita u čijem interesu radi vlast, (a prije toga tvrdi da je podanička i ne legalna). Vješto zapakirano s zadrškom "ako", poziva na rušenje demokratskog poretka u BiH. U više navrata kao primjer spominje Niger. Citat: Hadžidedić: "Ako su nam nametnuli vlasti koje ne djeluju u skladu s našim interesima, pa hajmo se riješiti tih vlasti. Ajmo uraditi što god možemo. Dali postoji kritična masa te volje, ja to neznam. Dali će biti više od 10 ljudi koji će izaći pred institucije pa pokušavati da tu vlast svrgnu ili ne, ali zaista je potrebno u tom pravcu razmišljati..." (40:18 min) https://youtu.be/dkBxxy2IFU4?t=2417Ovo je jedina itekako skandalozna izjava, koja će opet proći ispod radara.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Zlatko Hadžidedić: Koalicija EU-Rusija-SAD ruši Bosnu, Britanci prave državu BiH Postano: 03 ruj 2023, 07:19 |
|
|
novem je napisao/la: Večeras na veliko kmeči, kao da je digao ruke od "Bosne". Stalno ponavlja da će završiti u HR i SRB, ako ništa ne poduzmu.
pa jedino što mogu poduzeti je da smanje teritorijalne ambicije.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|