|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 82 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Harezm
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 17:34 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ne sviđaju mi se žene u počasnoj straži. Slažem se.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 21:34 |
|
|
Harezm je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ne sviđaju mi se žene u počasnoj straži. Slažem se. Predsjednik ih gura u prvi red, voli ih vidit Meni osobno fale ove uniforme koje je Milanović ukinuo, kaže da su kičaste... Nisu savršene ali su dobra baza, za početak maknit cipele i obuti im visoke čizme a gaće u čizme. I nije istina da nemaju vezu s povijesti... postojala je banska straža: A i nova država može stvarati svoju tradiciju... Kravat pukovnija je lipa ali nije svečana... Zrniska garda je nekakav miks između. I ako ove standardne svečane uniforme nisu loše, pogotovo HRZ-ove... Malo bacaju na stariju generaciju
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 21:44 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kape imaju tradiciju ali ne tu koju si ti pokazao.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 21:46 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Reconquista je napisao/la: Ne sviđaju mi se žene u počasnoj straži. Što ti se žene ne sviđaju, a muške preferiraš?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 21:52 |
|
|
Fullback je napisao/la: Harezm je napisao/la: Slažem se.
Predsjednik ih gura u prvi red, voli ih vidit Meni osobno fale ove uniforme koje je Milanović ukinuo, kaže da su kičaste... Nisu savršene ali su dobra baza, za početak maknit cipele i obuti im visoke čizme a gaće u čizme. I nije istina da nemaju vezu s povijesti... postojala je banska straža: A i nova država može stvarati svoju tradiciju... Kravat pukovnija je lipa ali nije svečana... Zrniska garda je nekakav miks između. I ako ove standardne svečane uniforme nisu loše, pogotovo HRZ-ove... Malo bacaju na stariju generaciju Ti si ono iz Dalmacije, jel?
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 21:57 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kape imaju tradiciju ali ne tu koju si ti pokazao. Ne mogu pronaći sliku istraže iz vremena AU, imao sam je negdje... ova je iz 42. ali slične su tima. Što se kape tiče... Ima puno primjera.
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 10 pro 2021, 22:02 |
|
|
Harezm je napisao/la: Ti si ono iz Dalmacije, jel?
Da, znam na što misliš ali nemoj donositi zaključke po jednom postu... o toj temi imam mišljenje koje mogu iznijeti na povijesti i mislim da bi se složio s njime. To je bila čisto referenca na dizajn uniformi.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 16 pro 2021, 20:58 |
|
|
Uskoro će Hrvatski Predsjednik ponovno biti ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 16 pro 2021, 23:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Reconquista je napisao/la: kiler je napisao/la: Zbog? Zvuči mi malo gej... kao Draško i njegov partner...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 18 pro 2021, 21:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 18 pro 2021, 21:15 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Oj vlašiću iznad brajkovića bit ćeš opet Zorana Milanovića .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 18 pro 2021, 21:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 18 pro 2021, 22:09 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
gledaj debele krmače što kmeči .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 00:41 |
|
|
Th1950 je napisao/la: gledaj debele krmače što kmeči . Pretpostavljam kako misliš na ministricu vanjskih poslova BiH. Imaš kakav link?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 10:57 |
|
|
1986 je napisao/la: Kakvo pišanje po 23%.
Sprda ih sa Srebrenicom i još im se najavi da će doći u sred jedne i jedine bez ičijeg poziva. Ko da dolazi u Sesvete, a ne u "drugu državu".
Trenutno ga mrze više od Mladića i Karadžića zajedno. Jel pišanje i ovo sad sto nece dovi zbog navodnih sigurnosnih razloga? Ima li ista da nije pišanje jbt
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 10:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: 1986 je napisao/la: Kakvo pišanje po 23%.
Sprda ih sa Srebrenicom i još im se najavi da će doći u sred jedne i jedine bez ičijeg poziva. Ko da dolazi u Sesvete, a ne u "drugu državu".
Trenutno ga mrze više od Mladića i Karadžića zajedno. Jel pišanje i ovo sad sto nece dovi zbog navodnih sigurnosnih razloga? Ima li ista da nije pišanje jbt Je to je pisanje po vama, jer su prijetnje dosle sa BH telekom IP adresa (dzaba vam proxyiji)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 10:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: 1986 je napisao/la: Kakvo pišanje po 23%.
Trenutno ga mrze više od Mladića i Karadžića zajedno. Jel pišanje i ovo sad sto nece dovi zbog navodnih sigurnosnih razloga? Ima li ista da nije pišanje jbt Što može biti razlog osim da je ISIL podruznica zvana Bosanski Muslimani slala prijetnje predsjedniku članice EU
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:02 |
|
|
Informacije o prijetnjama su odmah podijeljenje sa sigurnosno-obavjestajnim agencijama u BiH, EU i NATO, posto su neke dosle iz zemalja EU i US-a.
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:11 |
|
|
Pacifikator je napisao/la: Trebao je ići. Sta ces kad se zaletio sa izjavama i obećanjima mimo EU direktiva. Sad se mora čupati.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Pacifikator je napisao/la: Trebao je ići. Sta ces kad se zaletio sa izjavama i obećanjima mimo EU direktiva. Sad se mora čupati. Predsjednika RH ne obvezuju napuci iz EU, za EU poslove je nadlezna vlada RH.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:13 |
|
|
Neka se priča o Novoj Biloj, Bijelom putu, prijetnjama islamista. To je sve korisno za javnost u RH.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:15 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Vrhovniče pamti pa vrati.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:16 |
|
|
Ništa radikalno on nije ni obećao ni izjavio. Prilično je umjeren. Ali ga sarajevski Goebbels mediji uglas olajavaju, izmišljaju razloge, huškaju patrijote.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zoran Milanović dolazi u Novu Bilu na obljetnicu Bijelog puta Postano: 19 pro 2021, 11:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bez kravate pred počasnim strojem. Seljak, baš teško nepoštovanje vojske.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|