|
|
Stranica: 3/26.
|
[ 647 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 07:31 |
|
|
"Oni" su izgubili i u ratu i u miru. Naviknuti su da vladaju nad jačim i sposobnijim narodima uz pomoć spoljne sile.Otomanskog carstva,posle uz pomoć AU. Takvo ponašanje je vrlo nečasno i predstavlja veliko zlo. Sada je tome kraj i sada stiže kazna za takvo ponašanje. Konačno će biti stavljeni na svoje mesto koje im pripada i po ponašanju i po brojnosti i po sveopštem kulturološko privrednom statusu.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 10:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
teranova je napisao/la: A ona ploča na Kazanima kao nadgrobna za kera. A drugačije rade kad treba da apostrofiraju da su Srbi zločinci , onda eksplicitno podvuku srpski zločinci GraDZanin Samir Mašić reče , da Srbi ni ovu ploču nisu zaslužili .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 10:59 |
|
|
dzamijas je napisao/la: teranova je napisao/la: Nikada nećete imati državu, niste vi za to.
Kako nazvati nepriznavanje legalne vlasti jedne suverene države na nekom području uz upotrebu sile? Okupacija. Da napomenem, taj teritorij trenutno nije pod okupacijom, jer je ta nekadašnja okupacija legalizirana mirovnim sporazumom. Ali do trenutka potpisivanja Daytona, svaki pedalj BiH koji se nalazio pod kontrolom pobunjenih bosanskih Srba je bio OKUPIRAN. Pseto ****** Hokupiran , Srbi hokupirali Pelagićevo , Sonji Žabar , Šekoviće Jel to hokupacija gde ****** čaponjak nikad nije kročio .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 11:16 |
|
|
Ja se ne ljutim puno na Zokija. Dovoljno mi je da vidim da ga i u Hrvatskoj već proglašavaju psihičkim slučajem. Jer na dnevnoj bazi komentira i lupeta sve i svašta, ne samo vezano za Bosnu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 11:21 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ja se ne ljutim puno na Zokija. Dovoljno mi je da vidim da ga i u Hrvatskoj već proglašavaju psihičkim slučajem. Jer na dnevnoj bazi komentira i lupeta sve i svašta, ne samo vezano za Bosnu. Za Bosnu se ne može lupetati, koliko god da netko lupeta, stanje je i gore.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 11:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ja se ne ljutim puno na Zokija. Dovoljno mi je da vidim da ga i u Hrvatskoj već proglašavaju psihičkim slučajem. Jer na dnevnoj bazi komentira i lupeta sve i svašta, ne samo vezano za Bosnu. Ko mu se to podsmeva ? Sandra Benčić? Ti zeljeni su veliko mudo , izduvalise do sledećih izbora biće im bora za cenzus
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 11:53 |
|
|
storarare je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja se ne ljutim puno na Zokija. Dovoljno mi je da vidim da ga i u Hrvatskoj već proglašavaju psihičkim slučajem. Jer na dnevnoj bazi komentira i lupeta sve i svašta, ne samo vezano za Bosnu. Ko mu se to podsmeva ? Sandra Benčić? Ti zeljeni su veliko mudo , izduvalise do sledećih izbora biće im bora za cenzus Imas masu izjava pocev od Plenkovica pa dalje. Lik nema s kim se nije zakacio. Konfliktna licnost sto bibse reklo.
|
|
Vrh |
|
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 11:54 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ja se ne ljutim puno na Zokija. Dovoljno mi je da vidim da ga i u Hrvatskoj već proglašavaju psihičkim slučajem. Jer na dnevnoj bazi komentira i lupeta sve i svašta, ne samo vezano za Bosnu. Milanovićeve izjave o BiH su skoro uvjek točne i najvažnije! on ima skoro pa plebiscitarnu podršku svog naroda i sjedne i druge strane granice kad priča o BiH. Nije on ništa više luđi ili bahatiji od jednog Dodika ili Izetbegovića samo što su se Muslimani navikli na pristojne izjave i kukavice kao što su Josipović, Kosor, Kolinda. Ako smo išta naučili u zadnjih 30ak godina to je da sa blisko-istočnim turkoidnim lažovima i simpatizerima ISILA nikad niko nije izašao na kraj 'na fino'. Rule #1 odmah šaka u glavu!
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 12:48 |
|
|
Cemu ljutnja gospodina Zokija? Trebaju Bosanci pobijati nesto sto je utvrdjeno na najmjerodavnijim instancama?
Mogao bi se svaki Hrvat u HR ljutiti na BiH da je sve ostalo na odnosu iz 1991. godine. Govorilo se kako rat u SLO i HR nije nas rat a nije se reagiralo ni na razazaranje Ravnog. BiH jeste obustavila slanje regruta u JNA, prekasno a one kadrove iz BiH koji su bili na sluzbi u JNA nisu povuceni pa smo imali situaciju da je neki Sefer Halilovic komandovao artiljerijom na Vukovaru a istovremeno bio komandant nekih Bosanskih snaga otpora. Da je sve ostalo na tome i kao sto rekoh - Hrvati bi mogli imati ovakav odnos kakav ima Zoki.
No međutim, desila se 1992. To je preokrenulo situaciju. Bosanci primaju teret rata od Hrvatske na sebe i u tome podnose najvece zrtve. Nije bilo niti najminimalnije sanse da HR sama dobije rat protiv Srba. Time su svi argumenti za antibosanski stav u HR zgubljeni i ponajmanje ih ima danas.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 12:52 |
|
|
I sad zbog toga Hrvatska treba da se popiša po HRHB i pomogne vam da oslobodite Republiku Srpsku od Srba? E moj @Bečo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Negator seoskog genocida.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:14 |
|
|
daramo je napisao/la: Evo sad niste pod prisilom, javno izađite i proglasite da izlazite iz daytonskog mirovnog sporazuma. Pravo pitanje. Mi imamo pravo izaci iz Daytona po slovu samoga Daytona i to u slucaju da se ono sto je potpisano i dogovoreno ne izvrsi. Sta nije izvrseno? Aneks 4. a konkretno povratak svi prognanih na prijeratno prebivaliste nije izvrseno beeeez obzira na razlog. To nama daje pravo da se povucemo. Ali, ali.. ja nisam rekao svu istinu kada sam rekao da smo bili pod ucjenom i pritiskom da potpisemo. Bilo je također i obecanja. Obecala se sva potpora, finansijska i druga i to je izvrseno. Evidentno da se obecalo i na politickom planu. Naime, nakon sto su uspjeli uvjeriti rukovodstvo RBiH da je rat sam po sebi najveci problem i da ga bez obzira na cijenu treba zaustaviti. Sve sto je bosanska strana htjela postici ratom međunarodna zajednica preuzela je na sebe da obavi u dugorocnom mirovnom procesu. Dakle, nije uspio Aneks 4. Nazalost. Povlacenje iz Daytona ili što dalje? Evidentno da je Zapad ponudio rjesenje da kada se nije ponistilo rezultate rata, zlocina i genocida a kada se postojanje istih dokazalo na najmjerodavijim instancama da se onda pristupi demontazi rezultata agresije, zlocna i genocida kroz demontazu enntiteta i kantona a posebno entiteta kao najkonkretnijih rezultata agresije i genocida. Prvo treba razvlastiti entitete, postepeno i svesti ih na formalnost i konacno ukinuti. O tome svjedoci zakon o vojnoj imovini a narocito zakon o sumama gdje se oduzima ingerencija entitetima. Lahko je predvidjeti da ce sljedeci korak biti oduzimanje ingerencija nad vodama i rudama pa tako vise Srbija nece koristiti tri elektrane na drini, ilegalno. I, da.., sigurno ce se uvesti predsjednik umjesto predsjednistva.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Razlika je u početnim postavkama. Srbin je za nas po defaultu negator genocida, neprijatelj, četnik,... sve dok ne dokaže suprotno. Prema vama postoji samo jedan prijezir i ignoriranje. Sa Hrvatima nije tako. Zato se u slučajevima kada Hrvati negiraju genocid u Srebrenici ili na sličan način iskazuju mržnju prema Bošnjacima razočarenje i bijes spoje u jedinstvenu emociju koja onda rezultira ovakvim komentarima, reakcijama i sl. OK, vrlo je moguce da je tako! Isto ste postupili u slucaju glasanja protiv Inckovog zakona. Iako su pored HDZ-a svi Srbi glasali protiv tog zakona, vi Srbima bukvalno nijednu rec niste uputili, dok ste se na Covica i HDZ okomili kao nenormalni. Onda ste otvorili pitanje da li je Covic tim glasanjem izneverio cak i Hrvatsku?! Odgovor vam je dosao od Milanovica. Pre toga su neki Evropljani govorili da su svi pocinili genocid, a zatim je Palmer sugerisao DF-ovicma da Inckov zakon i nije bas srecno resenje, jer bi se tako nesto u Americi smtralo udarom na slobodu govora. Pitanje je: Ne salje li vam svet signale da je kredit "zrtva genocida" potrosen? Abdulah Sidran u jucerasnjem intervjuu kao da naslucuje odgovor! Sidran: Bosanska strana izgubila, niko vani ne razlikuje žrtvu od agresoramuslimani gube na svakom planu na dnevnoj razini.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:16 |
|
|
Propadaju ko turska lira.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Razlika je u početnim postavkama. Srbin je za nas po defaultu negator genocida, neprijatelj, četnik,... sve dok ne dokaže suprotno. Prema vama postoji samo jedan prijezir i ignoriranje. Sa Hrvatima nije tako. Zato se u slučajevima kada Hrvati negiraju genocid u Srebrenici ili na sličan način iskazuju mržnju prema Bošnjacima razočarenje i bijes spoje u jedinstvenu emociju koja onda rezultira ovakvim komentarima, reakcijama i sl. OK, vrlo je moguce da je tako! Isto ste postupili u slucaju glasanja protiv Inckovog zakona. Iako su pored HDZ-a svi Srbi glasali protiv tog zakona, vi Srbima bukvalno nijednu rec niste uputili, dok ste se na Covica i HDZ okomili kao nenormalni. Onda ste otvorili pitanje da li je Covic tim glasanjem izneverio cak i Hrvatsku?! Odgovor vam je dosao od Milanovica. Pre toga su neki Evropljani govorili da su svi pocinili genocid, a zatim je Palmer sugerisao DF-ovicma da Inckov zakon i nije bas srecno resenje, jer bi se tako nesto u Americi smtralo udarom na slobodu govora. Pitanje je: Ne salje li vam svet signale da je kredit "zrtva genocida" potrosen? Abdulah Sidran u jucerasnjem intervjuu kao da naslucuje odgovor! Sidran: Bosanska strana izgubila, niko vani ne razlikuje žrtvu od agresoraSidran je jedan od znamenitijih ( ) velikomuslimana . Naqenja mrcina i ovdje svašta , ali najvažnije nije rekao - Nakarada je nemoguća država . Reko , ne reko ...sve ih je manje koji to ne vide.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
U zadnje vrijeme primjetim nešto što nisam prije. Muslimanski voditelji u studiju sve više imaju reakciju teleta i otvorenih usta. Iako su i oni hard-core muslimanski nacionalisti. Zovu te goste u studio i kako su emisije pola sata do sat moraju ih slušati beskonačno i i onda se čude kao blesavi kakve u tom crnjaku i krizi beskorisne gluposti ovi izvaljuju a ne smiju ih prekinuti.
Te emisije kod njih su postale kao 30-60 minuta privatnih želja i fantazija.
To je razlog zašto HRT nikad ne pravi takve (političke) emisije bez 4-6 gostiju. Kad se jedan zanese i krene blebetati o glupostima voditelj ga prekine i kaže da drugi gost mora dobiti vrijeme da nešto kaže.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 13:58 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: daramo je napisao/la: Evo sad niste pod prisilom, javno izađite i proglasite da izlazite iz daytonskog mirovnog sporazuma. Pravo pitanje. Mi imamo pravo izaci iz Daytona po slovu samoga Daytona i to u slucaju da se ono sto je potpisano i dogovoreno ne izvrsi. Sta nije izvrseno? Aneks 4. a konkretno povratak svi prognanih na prijeratno prebivaliste nije izvrseno beeeez obzira na razlog. To nama daje pravo da se povucemo. Ali, ali.. ja nisam rekao svu istinu kada sam rekao da smo bili pod ucjenom i pritiskom da potpisemo. Bilo je također i obecanja. Obecala se sva potpora, finansijska i druga i to je izvrseno. Evidentno da se obecalo i na politickom planu. Naime, nakon sto su uspjeli uvjeriti rukovodstvo RBiH da je rat sam po sebi najveci problem i da ga bez obzira na cijenu treba zaustaviti. Sve sto je bosanska strana htjela postici ratom međunarodna zajednica preuzela je na sebe da obavi u dugorocnom mirovnom procesu. Dakle, nije uspio Aneks 4. Nazalost. Povlacenje iz Daytona ili što dalje? Evidentno da je Zapad ponudio rjesenje da kada se nije ponistilo rezultate rata, zlocina i genocida a kada se postojanje istih dokazalo na najmjerodavijim instancama da se onda pristupi demontazi rezultata agresije, zlocna i genocida kroz demontazu enntiteta i kantona a posebno entiteta kao najkonkretnijih rezultata agresije i genocida. Prvo treba razvlastiti entitete, postepeno i svesti ih na formalnost i konacno ukinuti. O tome svjedoci zakon o vojnoj imovini a narocito zakon o sumama gdje se oduzima ingerencija entitetima. Lahko je predvidjeti da ce sljedeci korak biti oduzimanje ingerencija nad vodama i rudama pa tako vise Srbija nece koristiti tri elektrane na drini, ilegalno. I, da.., sigurno ce se uvesti predsjednik umjesto predsjednistva. Uopšte se ne oduzimaju ingerencije RS nad šumama. Trik je u tome da su šume dosad bile upisane kao opstenarodna imovina, a novim zakonom je propisano da se šume upisuju kao svojina Republike Srpske. Ta odredba je ocijenjena kao neustavna, što znači da ostaju na snazi raniji upisi. I to nema nikakve veze sa gazdovanjem i upravljanjem šumama. Te poslove i ubuduće će obavljati Šume RS.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 14:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Institut za istraživanje genocida Kanada: Tražimo bezuvjetno izvinjenje Milanovića žrtvama genocida i državi BiH post1534728.html#p1534728
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 14:39 |
|
|
zbl je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Pravo pitanje. Mi imamo pravo izaci iz Daytona po slovu samoga Daytona i to u slucaju da se ono sto je potpisano i dogovoreno ne izvrsi. Sta nije izvrseno? Aneks 4. a konkretno povratak svi prognanih na prijeratno prebivaliste nije izvrseno beeeez obzira na razlog. To nama daje pravo da se povucemo. Ali, ali.. ja nisam rekao svu istinu kada sam rekao da smo bili pod ucjenom i pritiskom da potpisemo. Bilo je također i obecanja. Obecala se sva potpora, finansijska i druga i to je izvrseno. Evidentno da se obecalo i na politickom planu. Naime, nakon sto su uspjeli uvjeriti rukovodstvo RBiH da je rat sam po sebi najveci problem i da ga bez obzira na cijenu treba zaustaviti. Sve sto je bosanska strana htjela postici ratom međunarodna zajednica preuzela je na sebe da obavi u dugorocnom mirovnom procesu. Dakle, nije uspio Aneks 4. Nazalost. Povlacenje iz Daytona ili što dalje? Evidentno da je Zapad ponudio rjesenje da kada se nije ponistilo rezultate rata, zlocina i genocida a kada se postojanje istih dokazalo na najmjerodavijim instancama da se onda pristupi demontazi rezultata agresije, zlocna i genocida kroz demontazu enntiteta i kantona a posebno entiteta kao najkonkretnijih rezultata agresije i genocida. Prvo treba razvlastiti entitete, postepeno i svesti ih na formalnost i konacno ukinuti. O tome svjedoci zakon o vojnoj imovini a narocito zakon o sumama gdje se oduzima ingerencija entitetima. Lahko je predvidjeti da ce sljedeci korak biti oduzimanje ingerencija nad vodama i rudama pa tako vise Srbija nece koristiti tri elektrane na drini, ilegalno. I, da.., sigurno ce se uvesti predsjednik umjesto predsjednistva. Uopšte se ne oduzimaju ingerencije RS nad šumama. Trik je u tome da su šume dosad bile upisane kao opstenarodna imovina, a novim zakonom je propisano da se šume upisuju kao svojina Republike Srpske. Ta odredba je ocijenjena kao neustavna, što znači da ostaju na snazi raniji upisi. I to nema nikakve veze sa gazdovanjem i upravljanjem šumama. Te poslove i ubuduće će obavljati Šume RS. Jakako, to isto tvrdi Dodik koji uz to jos kaze da su sume u RS oduzete od tog entiteta politickim nasiljem kao i mnogim drugim primjerima i da to nije po Daytonu, izvornom Daytonu. Vi oduzeli ratnim nasiljem, od vas oduzeto politickim nasiljem. Kako doslo tako i otislo.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 14:46 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Kum Bečo je napisao/la: Jakako, to isto tvrdi Dodik koji uz to jos kaze da su sume u RS oduzete od tog entiteta politickim nasiljem kao i mnogim drugim primjerima i da to nije po Daytonu, izvornom Daytonu. Vi oduzeli ratnim nasiljem, od vas oduzeto politickim nasiljem. Kako doslo tako i otislo.
U srpskim šumama možete dobiti samo metak u čelo. Kao što može dobiti svaka šumokradica. Mislim da stvarno nema potrebe za tim. Okrenimo se budućnosti, a ne izgubljenim bitkama.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 15:08 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kopiracu svoj upis ovde... ... ne zato sto mislim da je nesto pametan upis nego da da posluzi kao slagvort da ukazem da Milanovica sada mrze, iako nije tako robusno negirao "genocid", dok recimo jednog Stanovukovica, Trivicku i Vukanovica, koju u svom odbijanju da se desio genocid, cak ne dopustaju ni "elemente genocida" kao Milanovic, vole i prizeljkuju njihovu pobedu na izborima, i prizeljkuju saradnju sa njima. štokholmsko-poтurički sindrom Auuuu al si ghlup. Ne volimo ni ovo troje četnika. Naprotiv voljeli bismo da nestanete svi iz Bosne nego stvar je u tome da navijamo da opozicija ojača i pobijedi da se krivite međusobno. Zar si toliko mentalno ograničen? A da vi ste Srbi. Ha-ha
_________________ Srpski svet=šumski svet
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 15:18 |
|
|
Zoky je Mile Dodik za bogate
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 15:21 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: zbl je napisao/la: Uopšte se ne oduzimaju ingerencije RS nad šumama. Trik je u tome da su šume dosad bile upisane kao opstenarodna imovina, a novim zakonom je propisano da se šume upisuju kao svojina Republike Srpske. Ta odredba je ocijenjena kao neustavna, što znači da ostaju na snazi raniji upisi.
I to nema nikakve veze sa gazdovanjem i upravljanjem šumama. Te poslove i ubuduće će obavljati Šume RS.
Jakako, to isto tvrdi Dodik koji uz to jos kaze da su sume u RS oduzete od tog entiteta politickim nasiljem kao i mnogim drugim primjerima i da to nije po Daytonu, izvornom Daytonu. Vi oduzeli ratnim nasiljem, od vas oduzeto politickim nasiljem. Kako doslo tako i otislo. Pročitaj odluku Ustavnog suda.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 17:37 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Auuuu al si ghlup. Ne volimo ni ovo troje četnika. Naprotiv voljeli bismo da nestanete svi iz Bosne nego stvar je u tome da navijamo da opozicija ojača i pobijedi da se krivite međusobno. Zar si toliko mentalno ograničen? A da vi ste Srbi. Ha-ha GraDŽanin sa dna kace.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 04 pro 2021, 18:18 |
|
|
Asker1 je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: štokholmsko-poтurički sindrom Auuuu al si ghlup. Ne volimo ni ovo troje četnika. Naprotiv voljeli bismo da nestanete svi iz Bosne nego stvar je u tome da navijamo da opozicija ojača i pobijedi da se krivite međusobno. Zar si toliko mentalno ograničen? A da vi ste Srbi. Ha-ha Degeneriče, jedini ste čija je krv pala i u međusobnom sukobu tokom zadnje pizdarije. Navijajte, ko vam brani...sem tri zuba, samo to vam je ostalo
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|