|
|
Stranica: 24/26.
|
[ 647 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 15:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76746 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Potpisujte sve Čoviću dok možete.
Iza njega vam dolazi nova generacija, kakvu možete vidjeti na forumu, a ona će inzistirati na dugoročnom kažnjavanju i osveti čak i nakon što potpišete kapitulaciju.
Zazivat ćete Čovića ko Kolindu sada. Mozda na općinskoj razini u zapadnoj Hercegovini. Da očekujemo te i takve? Ili kako? Općina vas je kompresovala na 23% i uzela vam 2. najveći grad.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 15:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20966 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pogrešno. Vi imate podrsku SNSD i Milorada Dodika. Sluzite im kao poluga za razvaljivanje drzave. Vucica i Srbiju nemate, a ni oporbu u RS.
Držite vi zakopane glave u pijesku. Nemamo ništa protiv, dapače. Mi svoj poso. Slazem se. Stanje na terenu je medjutim, onakvo kakvo sam opisala. Mozete vi utvarati sebi da ste partner kome zelite. No nazalost Samo Dodik iskoristava to „partnerstvo“ stavljajuci vas u podlozan polozaj. Vi Vucicu nemate sta ponuditi. Cak ni oporbi u RS. Ni osvrnuti se nece.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 15:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Opstanak Hrvata ne ovisi o dobroj volji Muslimana.
Ali znakovito je da tako razmišljate.
Prije bi se reklo da će vaš opstanak ovisiti o mržnji koju je vas 1 milijun stvorio prema 10 puta jačim susjedima. Ta vidiš kako razmišljaju.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 15:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76746 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema Srebrenica ništa sa ovim. Izuzev što je stozernik po ko zna koji put bacio se u off poziciju. Nepotrebno. Itekako ima. Srebrenica se i dalje smatra nekim kreditom, kojeg Muslimani pokušavaju potrošiti na Hrvatima. Komšić spominje Srebrenicu na razgovorima o načinu izbora hrvatskog člana predsjedništva, kao argument da napaćeni Muslimani kao žrtve moraju birati 2 člana.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:00 |
|
|
Mozda na općinskoj razini u zapadnoj Hercegovini. Da očekujemo te i takve? Ili kako?
Općina vas je kompresovala na 23% i uzela vam 2. najveći grad. Koja to? I kakvih 23%? Misliš ti fakat da 330k ljudi moze ocekivati da bi i u nekom preslagavanju na stetu Bošnjaka moglo dobiti teritoriju veličine 27% BIH. Daj molim te.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema Srebrenica ništa sa ovim. Izuzev što je stozernik po ko zna koji put bacio se u off poziciju. Nepotrebno. Itekako ima. Srebrenica se i dalje smatra nekim kreditom, kojeg Muslimani pokušavaju potrošiti na Hrvatima. Komšić spominje Srebrenicu na razgovorima o načinu izbora hrvatskog člana predsjedništva, kao argument da napaćeni Muslimani kao žrtve moraju birati 2 člana. Taj kredit nema veze sa HR stranom. On se koristi u pregovorima gdje su Srbi suprotna strana. Ne moze najveće stratište naseg naroda zavrsiti u velikoj Srbiji. I sl. Za hr stranu ne vidim poveznicu uopće.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:03 |
|
|
Osobno sam žalio prije za Srebrenicom, možda čak i neku suzu prolio, no danas mi je čitav taj vašar jedna ogavna pojava, posebno kada se zna da se koristi za sotoniziranje Srba, za muslimansko samouvjereno pravedničko rajcanje nacionalizma do neba, s obzirom da smo žrtve propagande (prešućuje se da se radilo o likvidaciji vojnih zarobljenika koji su svukli uniforme, a klanje srpskih sela oko Srebrenice eto nije genocid), da se koristi kao instrument kojim se opravdava političko nasilje nad Hrvatima, i da DIREKTOR memorijalnog centra Srebrenica ima izjave poput:
- Bit ce još Krbava - Nogometni Bleiburg (poraz Hrvatske nogometne reprezentacije od Spanjolske) -Konačno rješenje za Hrvate 2022
Majke Srebrenice, ogavne profiterske babetine.
Očito je da i neki u vrhu Hrvatske dijele razmišljanja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Osobno sam žalio prije za Srebrenicom, no danas mi je čitav taj vašar jedna ogavna pojava, posebno kada se zna da se koristi za sotoniziranje Srba, za muslimansko samouvjereno pravedničko rajcanje nacionalizma do neba, s obzirom da smo žrtve propagande (prešućuje se da se radilo o likvidaciji vojnih zarobljenika koji su svukli uniforme, a klanje srpskih sela oko Srebrenice eto nije genocid), i da se koristi kao instrument kojim se opravdava političko nasilje nad Hrvatima.
Očito je da i neki u vrhu Hrvatske dijele razmišljanja. Ne kuzim kakve vi koristi mozete imati od negiranja Srebrenice. Ma što ona bila. Jedino što mozete dobiti je kontraefekt i da 430k ljudi glasa za Komšića. Ode DN. I sl. Mislim ja fakat ne vidim korist od cijelog vašeg angazmana. Osim sto mozete dobiti bijes i inat. Ali eto.. vasa stvar.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Osobno sam žalio prije za Srebrenicom, no danas mi je čitav taj vašar jedna ogavna pojava, posebno kada se zna da se koristi za sotoniziranje Srba, za muslimansko samouvjereno pravedničko rajcanje nacionalizma do neba, s obzirom da smo žrtve propagande (prešućuje se da se radilo o likvidaciji vojnih zarobljenika koji su svukli uniforme, a klanje srpskih sela oko Srebrenice eto nije genocid), i da se koristi kao instrument kojim se opravdava političko nasilje nad Hrvatima.
Očito je da i neki u vrhu Hrvatske dijele razmišljanja. Mene je prelomilo njihovo naslađivanje nad Bleiburgom. Srebrenica je 10x manji Bleiburg/Križni put, klasično masovno strijeljanje poražene vojske. Danas su se definicije promijenile jer ljudski život ima "veću" cijenu, i jer nije bilo backdropa WW2. Ali nema niti jednog scenarija gdje bi normalan Hrvat mogao žaliti za Srebrenicom, dok se lik koji baštini "naslijeđe" Srebrenice divljački šprda sa Bleiburgom. Da je barem šutio.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Osobno sam žalio prije za Srebrenicom, no danas mi je čitav taj vašar jedna ogavna pojava, posebno kada se zna da se koristi za sotoniziranje Srba, za muslimansko samouvjereno pravedničko rajcanje nacionalizma do neba, s obzirom da smo žrtve propagande (prešućuje se da se radilo o likvidaciji vojnih zarobljenika koji su svukli uniforme, a klanje srpskih sela oko Srebrenice eto nije genocid), i da se koristi kao instrument kojim se opravdava političko nasilje nad Hrvatima.
Očito je da i neki u vrhu Hrvatske dijele razmišljanja. Ne kuzim kakve vi koristi mozete imati od negiranja Srebrenice. Ma što ona bila. Jedino što mozete dobiti je kontraefekt i da 430k ljudi glasa za Komšića. Ode DN. I sl. Mislim ja fakat ne vidim korist od cijelog vašeg angazmana. Osim sto mozete dobiti bijes i inat. Ali eto.. vasa stvar. Tko negira Srebrenicu. Desila se likvidacija 7000 vojnika Armije, ili koliko već, koji su se probijali ka Tuzli, i među kojima je bilo i ratnih zločinaca. Prije 30 godina. U dijelu BiH bez Hrvata. I šta sad. Jedina posljedica na Hrvate je da ti ljudi ne mogu danas glasati za Komšića ili ko Suljagić pozivati na uništenje Hrvata. Nazovi to kako hoćeš, može seoski ili općinski genocid, jer je i sud u Haagu proglasio da je genocid bio samo u toj općini.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:10 |
|
|
Muslimani nemaju 0% respekta prema Hrvatima. Mujo misli, da će Hrvatska kapitulirati pred vjerskom skupinom koja nema vojsku, mornaricu, zrakoplovstvo, koja ima BDP per capita kao Afrika i kojih ima 4x manje nego Hrvata. Sretno vam s time. Kao kaznu za 93. , ubijanje povratnika, kukavičku i podlu politiku, komšiće, preglasavanja, za sve to mora biti naplačen račun u obliku teritorijalne aputacije USK kao Istočna Pruska te nabijanja u tor od 17%.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Osobno sam žalio prije za Srebrenicom, no danas mi je čitav taj vašar jedna ogavna pojava, posebno kada se zna da se koristi za sotoniziranje Srba, za muslimansko samouvjereno pravedničko rajcanje nacionalizma do neba, s obzirom da smo žrtve propagande (prešućuje se da se radilo o likvidaciji vojnih zarobljenika koji su svukli uniforme, a klanje srpskih sela oko Srebrenice eto nije genocid), i da se koristi kao instrument kojim se opravdava političko nasilje nad Hrvatima.
Očito je da i neki u vrhu Hrvatske dijele razmišljanja. Mene je prelomilo njihovo naslađivanje nad Bleiburgom. Srebrenica je 10x manji Bleiburg/Križni put, klasično masovno strijeljanje poražene vojske. Danas su se definicije promijenile jer ljudski život ima "veću" cijenu, i jer nije bilo backdropa WW2. Ali nema niti jednog scenarija gdje bi normalan Hrvat mogao žaliti za Srebrenicom, dok se lik koji baštini "naslijeđe" Srebrenice divljački šprda sa Bleiburgom. Da je barem šutio. Ne mora Hrvat zaliti za Srebrenicom. Vazno je da se ne oglasava negativno. I ne podrzava srpske nebuloze. No nazalost HDZ ni to ne moze. Jednostavno su trebali ignorirati glasanje i biti suzdrzani. Zar ne? Mozda bi Bake mogao i potisati nesto. Ovako nema sanse. Mudro? Bogami nije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:12 |
|
|
A kada se Srebrenica koristi kao propagandni instrument i pritisak na MZ da vam se tolerira napad na Hrvate, itekako nas Srebrenica i sav vaš napuhani narativ oko nje interesira.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:14 |
|
|
novem je napisao/la: Srebrenica kao politički kapital u koju su položili sve nade, postaje nebitna. Ne čudi to ogorčenje. Nemaju ništa. Suljagić je u jednoj kolumni koristio termin "kredit Srebrenice". Nikad to neću zaboravit.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne mora Hrvat zaliti za Srebrenicom. Vazno je da se ne oglasava negativno. I ne podrzava srpske nebuloze. No nazalost HDZ ni to ne moze. Jednostavno su trebali ignorirati glasanje i biti suzdrzani. Zar ne?
Mozda bi Bake mogao i potisati nesto. Ovako nema sanse. Mudro? Bogami nije. Samo u vašim ludim gllavama stoji neki aksiom da Hrvati MORAJU podržavati Muslimane kontra Srba. A zašto bi? Zašto bi vas štitili, kad nam zabijate nož u leđa? Zašto bi plakali za Srebrenicom, kad se vi rugate Hrvatskim žrtvama talibana 93-94 i zazivate uništenje Hrvata BiH. Nema više Ante, Azema i Tite, Objavili ste Hrvatima rat, i rat ćete dobiti, samo političkim sredstvima. Nema sad kmeke i kunknjave. Šutite i trpite.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mene je prelomilo njihovo naslađivanje nad Bleiburgom. Srebrenica je 10x manji Bleiburg/Križni put, klasično masovno strijeljanje poražene vojske. Danas su se definicije promijenile jer ljudski život ima "veću" cijenu, i jer nije bilo backdropa WW2. Ali nema niti jednog scenarija gdje bi normalan Hrvat mogao žaliti za Srebrenicom, dok se lik koji baštini "naslijeđe" Srebrenice divljački šprda sa Bleiburgom. Da je barem šutio.
Ne mora Hrvat zaliti za Srebrenicom. Vazno je da se ne oglasava negativno. I ne podrzava srpske nebuloze. No nazalost HDZ ni to ne moze. Jednostavno su trebali ignorirati glasanje i biti suzdrzani. Zar ne? Mozda bi Bake mogao i potisati nesto. Ovako nema sanse. Mudro? Bogami nije. Sta su srpske nebuloze? Da se u okolini Srebrenice Naser i Mudzahedini pobili 3000 srpskih civila, zena, deca, staraca, klanje trudnica, kopanje ociju od strane Nasera licno? U Srebrenici nije bilo genocida, vec streljanja nekoliko stotine zarobljenika. Ne postoji genocid u istoriji, u kome su civili/zene/dece postedjene, i jos bezbedno prebaceni. To nisu srpske nebuloze, vec i stav jednog od Sudije tog ad hok suda na koji se vi pozivate. Narativ vam je izgubio, i toga su sada svi svesni. Sami pali, sami se ubili.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:17 |
|
|
Muslimani i njihovo ponašanje i iskorištavanje Srebrenice za političke i nacionalističke ciljeve nadmoći nad druga dva naroda su ovo izazvali.
Vi i vaše ponašanje.
Nemate vi moralno pravo na hegemoniju nad Hrvatima I Srbima u BiH jer se dogodila Srebrenica. Samo to većini vas nije jasno. E onda se ovako i priča o Srebrenici.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:18 |
|
|
Ne kuzim kakve vi koristi mozete imati od negiranja Srebrenice. Ma što ona bila. Jedino što mozete dobiti je kontraefekt i da 430k ljudi glasa za Komšića. Ode DN. I sl.
Mislim ja fakat ne vidim korist od cijelog vašeg angazmana. Osim sto mozete dobiti bijes i inat. Ali eto.. vasa stvar.
Tko negira Srebrenicu. Desila se likvidacija 7000 vojnika Armije, ili koliko već, koji su se probijali ka Tuzli, i među kojima je bilo i ratnih zločinaca. Prije 30 godina. U dijelu BiH bez Hrvata. I šta sad. Jedina posljedica na Hrvate je da ti ljudi ne mogu danas glasati za Komšića ili ko Suljagić pozivati na uništenje Hrvata. Nazovi to kako hoćeš, može seoski ili općinski genocid, jer je i sud u Haagu proglasio da je genocid bio samo u toj općini. Nije tačno da su Srbi ubili vojnike. Imaš imena i prezimena djece koja su skupa sa očevima pobijeni i to stati od 12 do 17 godina. Saborska zastupnica SDP-a ih je čitala u sred Zagreba. Kao što rekoh srpske mantre koje dilate samo daju kontraefekt. I davaće. I tvoje pisanje po forumu, i Čovićevo glasanje i botovanje za SNSD. 2022 mantra „“Bošnjačka braća“ nema prolaz. Sto se tice genocida u tom pokolju su istrijebljene cijele porodice. Muski potomci. Kao što rekoh i djeca. Pa laički govoreci kad ubiješ muški gen jedne cijele familije i zatreš joj postojanje i buduće potomstvo, ne moraš ubiti 2 miliona ljudi, mozes i 2000. no to jeste Genocid. Ako ti to nije jasno ja ne znam onda sto jeste.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:19 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Muslimani i njihovo ponašanje i iskorištavanje Srebrenice za političke i nacionalističke ciljeve nadmoći nad druga dva naroda su ovo izazvali.
Vi i vaše ponašanje.
Nemate vi moralno pravo na hegemoniju nad Hrvatima I Srbima u BiH jer se dogodila Srebrenica. Samo to većini vas nije jasno. E onda se ovako i priča o Srebrenici. Mi ne tvrdimo na imamo to pravo zbog Srebrenice već zbog činjenice da smo temeljni narod za razliku od drugih.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:20 |
|
|
vi ste nastali kao narod 1993 u Holidej inu, mozete eventualnu Hiltonu ili Hajatu da budete utemeljeni, niste ni verska skupina vise.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:20 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne mora Hrvat zaliti za Srebrenicom. Vazno je da se ne oglasava negativno. I ne podrzava srpske nebuloze. No nazalost HDZ ni to ne moze. Jednostavno su trebali ignorirati glasanje i biti suzdrzani. Zar ne?
Mozda bi Bake mogao i potisati nesto. Ovako nema sanse. Mudro? Bogami nije. Samo u vašim ludim gllavama stoji neki aksiom da Hrvati MORAJU podržavati Muslimane kontra Srba. A zašto bi? Zašto bi vas štitili, kad nam zabijate nož u leđa? Zašto bi plakali za Srebrenicom, kad se vi rugate Hrvatskim žrtvama talibana 93-94 i zazivate uništenje Hrvata BiH. Nema više Ante, Azema i Tite, Objavili ste Hrvatima rat, i rat ćete dobiti, samo političkim sredstvima. Nema sad kmeke i kunknjave. Šutite i trpite. Ma nama je nevazno koga Hrvati podrzavaju. Ja tvrdim da je kontraefekt da to u ovoj situaciji nepovoljnoj rade otvoreno. I politički i verbalno. Jer HDZ-u prijeti bukvalno svodjenje stranke na općinski nivo. A onda i politički kraj.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Muslimani i njihovo ponašanje i iskorištavanje Srebrenice za političke i nacionalističke ciljeve nadmoći nad druga dva naroda su ovo izazvali.
Vi i vaše ponašanje.
Nemate vi moralno pravo na hegemoniju nad Hrvatima I Srbima u BiH jer se dogodila Srebrenica. Samo to većini vas nije jasno. E onda se ovako i priča o Srebrenici. Mi ne tvrdimo na imamo to pravo zbog Srebrenice već zbog činjenice da smo temeljni narod za razliku od drugih. Temeljni narod ? Samo ako je termin "temeljni" od "temeljno poтurčeni"
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:23 |
|
|
Tankosic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mozda bi Bake mogao i potisati nesto. Ovako nema sanse. Mudro? Bogami nije.
Sta su srpske nebuloze? Da se u okolini Srebrenice Naser i Mudzahedini pobili 3000 srpskih civila, zena, deca, staraca, klanje trudnica, kopanje ociju od strane Nasera licno? U Srebrenici nije bilo genocida, vec streljanja nekoliko stotine zarobljenika. Ne postoji genocid u istoriji, u kome su civili/zene/dece postedjene, i jos bezbedno prebaceni. To nisu srpske nebuloze, vec i stav jednog od Sudije tog ad hok suda na koji se vi pozivate. Narativ vam je izgubio, i toga su sada svi svesni. Sami pali, sami se ubili. Meni se čini da je oko Srebrenice više srpskih žena pobijeno nego muslimanskih. S obzirom da u strijeljanju poražene vojske praktički nijedna žena i dijete nisu ubijeni, dotični vojnici su ih sami junački ostavili Srbima na čuvanje i išli se probijati ka Tuzli. Za to vrijeme je ratni zločinac Naser bježao u helikopteru.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Sta su srpske nebuloze?
Da se u okolini Srebrenice Naser i Mudzahedini pobili 3000 srpskih civila, zena, deca, staraca, klanje trudnica, kopanje ociju od strane Nasera licno?
U Srebrenici nije bilo genocida, vec streljanja nekoliko stotine zarobljenika.
Ne postoji genocid u istoriji, u kome su civili/zene/dece postedjene, i jos bezbedno prebaceni.
To nisu srpske nebuloze, vec i stav jednog od Sudije tog ad hok suda na koji se vi pozivate.
Narativ vam je izgubio, i toga su sada svi svesni.
Sami pali, sami se ubili.
Meni se čini da je oko Srebrenice više srpskih žena pobijeno nego muslimanskih. S obzirom da u strijeljanju poražene vojske praktički nijedna žena i dijete nisu ubijeni, dotični vojnici su ih sami ostavili i išli se probijati ka Tuzli. Eto vidiš? Zar ovo ne zasluzuje 160k glasova Komšicu? Makar. A biće preko 400. mozemo i Lanu Prlić izglasati i Komšića. A da opet oboje predju HDZ limit 130 000. Braćo sta vam to treba?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 09 pro 2021, 16:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Meni se čini da je oko Srebrenice više srpskih žena pobijeno nego muslimanskih.
S obzirom da u strijeljanju poražene vojske praktički nijedna žena i dijete nisu ubijeni, dotični vojnici su ih sami ostavili i išli se probijati ka Tuzli.
Eto vidiš? Zar ovo ne zasluzuje 160k glasova Komšicu? Makar. A biće preko 400. mozemo i Lanu Prlić izglasati i Komšića. A da opet oboje predju HDZ limit 130 000. Slobodno pokusajte džamijska droljetino. P.S. Posrerem se po Srebrenici, a Srpska Srebrenica je zakon!
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|