|
|
Stranica: 28/32.
|
[ 788 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
nesorta
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 12 svi 2023, 23:12 |
|
|
Gdje vam je psihoterorist BBC? Živ, mrtav, moždani, srčani.....?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 13 svi 2023, 00:05 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Tu je, pise pod drugim nickom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 13 svi 2023, 11:51 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Flamel je napisao/la: Gdje je Lasica, nema ga već neko vrijeme? Nema ga odkad je DP najavio veze sa HDZom. Uskoro slijedi novi nick i slava Plenkoviću Isti nick isti stav od prvog dana, HDZ lopovi !
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 13 svi 2023, 13:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ako netko iskonstruira validan i uvjerljiv scenarij po kojem se Karmelo nije predozirao, ima ban free vakt (barem u nekim granicama) na nekih mjesec dana. Ovo tek sada vidim. Naravno da je živ. Jeste da na viberu piše vidjen davno, ali je poslije prvih vaših neumjesnih poruka bio dugo aktivan na viberu. Idem da provjerim na još par mjesta. Ako je tebe upoznao, onda sam još skloniji vjerovanju da je želio otići s ovog svijeta. Ili u najmanju ruku lažirati vlastitu smrt.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 13 svi 2023, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
nesorta je napisao/la: Gdje vam je psihoterorist BBC? Živ, mrtav, moždani, srčani.....? Još na jednoj si temi "zabrinuto" upitao za njega. Početi ću još vjerovati da je u tvom slučaju konačno u 100 pokušaja odjednom otkrio lažnjaka. Imaš odvratan opus na forumu, upravo sam ti pogledao sve postove, i baš mi se javio onaj najgori deja vu od prije 15ak godina, kada je lažno predstavljanje bilo na vrhuncu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 13 svi 2023, 13:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ako netko iskonstruira validan i uvjerljiv scenarij po kojem se Karmelo nije predozirao, ima ban free vakt (barem u nekim granicama) na nekih mjesec dana. Vecina vas ovde drogu zna samo iz filmova. Heroin nisam nikad uzimao, ali jesam haman sve ostalo, no amidza od jednog od najboljih frendova je 30-40 godina klasicni junkie a nije sto se inteligencije tice ni blizu Carmellu, a ni sto se socijalnog statusa tice (Carmello je za srb.uslove imao kintu, naslijedio nekretnine, mogao se dobro hraniti). Hino, da bas se tako zove, se mnogo zesce trpa nego sto je to Carmello ovde autenticno i detaljno opisao za sebe. S 18/19 godina, mi htjeli neku travu od nj da kupimo, on nas poveo do sebe. Sobica, na podu samo dusek. Veli sacekajte. Izvadi iglu i boc direkt iznad dlana s gornje strane (ja do tad vazda mislio da to ide u venu ko kod doktora kad ti vadi krv). I lik samo leze i zaspa. Mi se pogledamo, sacekamo jos koju minutu, pokupimo se i odemo. A Carmello nikad nije spricao. On je heroin - sto pusio, sto smrkao. Sanse da se tu predoziras su mozda maaaalo vece nego da u Usraelu pogines od "strasnih teroristickih raketa strasnog hamasa". Jel valja? Ne valja jer je preopćenito i u obzir ne uzima njegov stil, forumski staž, te zadnju poruku pred nestanak.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 13 svi 2023, 15:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ovo tek sada vidim. Naravno da je živ. Jeste da na viberu piše vidjen davno, ali je poslije prvih vaših neumjesnih poruka bio dugo aktivan na viberu. Idem da provjerim na još par mjesta.
Ako je tebe upoznao, onda sam još skloniji vjerovanju da je želio otići s ovog svijeta. Ili u najmanju ruku lažirati vlastitu smrt. Hvala Mimi. I ja o tebi imam jako lijepo mišljenje. Ne dozvoljavas mi pristup sebi, a ja imam tako dobar lijek za oholiost. I što se tiče tvojih tema, pogotovo onih napisanih na engleskom jeziku, koji ovdje svi odreda znaju, sta da kažem.. ??? Evo Ogranicenog nema već dugo vremena ovdje. Pati se jadan. Prevedi. Srce me boli za njim. Pa eto, ako nadjes vremena provedi nam, da upijamo tvoje savršene postove, inovativne vizije, kao u Ratu zvijezda. Što se Karamelice tiče, nismo se upoznali. Dvoje jakih, ne ide. Meni je rekao da izlazi s foruma radi nečega drugog, ali neću ti reći. Čisto da te ne povrijedim. Takva sam ja, suosjećajana.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 15 svi 2023, 01:26 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 591 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Gdje je Crvena Sonja? Saznah noćas da je iz Posušja.
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 svi 2023, 08:18 |
|
|
Nestala je s foruma nakon što joj se dudu javio/mimoišao u nekom kafiću u Posušju. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 svi 2023, 08:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61677 Lokacija: DAZP HQ
|
I dalje svako jutro od te 2011. sjedim u Calipsu i čekam Crvenu Sonju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 svi 2023, 08:35 |
|
|
Bile su čak dvije djevojke koje su bile modeli tamo 2010. No Instagram ih je sve odveo ća.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 svi 2023, 13:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nestala je s foruma nakon što joj se dudu javio/mimoišao u nekom kafiću u Posušju.  Pa naravno. Duvnjak na kavi u Posušju  Moguće da je znam uživo jer prema stilu pisanja liči na moju sexy profu iz gimnazije.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 17 svi 2023, 06:40 |
|
|
Preporučio bih ti da simpaš na Instagramu oko žena, tužno mi je gledati kako ovdje oblijećeš oko 50+ domaćica i dižeš im ego. Ono, jeste da je opća inflacija, ali iskontrolirajmo neke stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 17 svi 2023, 12:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Preporučio bih ti da simpaš na Instagramu oko žena, tužno mi je gledati kako ovdje oblijećeš oko 50+ domaćica i dižeš im ego. Ono, jeste da je opća inflacija, ali iskontrolirajmo neke stvari. Možda bakice podu držati do sebe 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 06 lip 2023, 21:22 |
|
|
…jel netko primjetio kako su iznenada nestali svi desničari s foruma..loša naredio povlačenje.. 
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 06 lip 2023, 21:44 |
|
|
Ko je još nestao osim weasela, koji je dobio stranački naputak da prestane protiv HDZa zbog moguće suradnje?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 06 lip 2023, 22:26 |
|
|
..ni Velebita divizija nekakav ban lasica dobija posa priko hdz pa suti planina radi doli kod moji u kužini ..bobovac udara dnevnice kod jambe…sve u svemu utihnuli .. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 06 lip 2023, 23:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7719 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gdje je ZlatkoZG? Je li se i on klonirao?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 08 lip 2023, 21:54 |
|
|
Gdje je Milin glas i stas Novovrijeme? Nije valjda?
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 09 lip 2023, 07:14 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje je Milin glas i stas Novovrijeme? Nije valjda? Rudnik mrkog uglja. Olinjao se i rogovi mu oslabili, pa se slabo bode.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 21 lip 2023, 03:53 |
|
|
Nema lasice 5 minuta na forumu i hdz botine skacu od srece. Za razliku od vas ja ne pratim sto kaze centrala vec mislim sam.
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 22 lip 2023, 12:03 |
|
|
Gdje je king foruma ,,Lagani,,?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 02 srp 2023, 20:00 |
|
|
Gdje je "novovrijeme" ? Nije valjda da si tako osjetljiv?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 02 srp 2023, 20:31 |
|
|
Novovrijeme se lomi. Stiglo novo vrijeme, šta I kako sada? Ko je u pravu? Kuda ću? Sta ću? Hajd' na moju stranu. Amnestiramo ovaj mjesec.
Nešto mi danas fali Karamelica. Šta li je s njim?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 02 srp 2023, 20:39 |
|
|
Nema se šta lomiti, slažem se da je kažnjen prestrogo, zato ima na kontu popust u visini 3 sedmodnevna bana 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|