|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 16:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Naslov teme je neispravan, treba "Herceg-Bosanske seronje". Točno,strpa me u grupu Herceg seronja!!? Pa stvarno mi Bosanci nigdje nismo prispjeli,nitko nas ne voli,šmrc...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 20:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pismonoša je napisao/la: BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude Citat: Ustašu Ministra ćekamo na našem bosanskom moru Bogme ćete se načekati... negdje do 2022. Citat: Man in Blaka smo 100% locirali i čekamo priliku da starog ustaškog prodnju zgazimo. Ovo je neko dijete u pitanju, čim mu je MiB "stari prdonja". Citat: Kreten Lider je već dobio opomenu, i njemu radi guza ko meduza, a on zna i zašto. Lik je strašljiv i očekujemo da pobjegne preko granice. Gdje ovaj živi, ne zna on da smo mi državljani EU i da za na s više nema granica... Citat: Markanu smo neki dan prošli pored kuće, Ono... prođi me se. Citat: Bumbar će pasti sa visoka. Ovo ne kužim... Citat: Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Samo oni??! Ta nijesmo ni mi ostali šugavi!!? Daduše ja jest da nas ima i komunista ali valjda ima nekog rezona...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 20:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pismonoša je napisao/la: BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
BBC, predji na patke. kloni se labudova.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 01 ruj 2023, 16:01 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4333 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Pismonoša je napisao/la: Istrajnim i lukavim radom prikupili smo sve podatke o vama, BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude Ustašu Ministra ćekamo na našem bosanskom moru Man in Blaka smo 100% locirali i čekamo priliku da starog ustaškog prodnju zgazimo. Kreten Lider je već dobio opomenu, i njemu radi guza ko meduza, a on zna i zašto. Lik je strašljiv i očekujemo da pobjegne preko granice. Markanu smo neki dan prošli pored kuće, Bumbar će pasti sa visoka. Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Hvala jednoj forumašici na pomoći. I prođe 9 godina nepojavište se na megdanu
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 01 ruj 2023, 20:38 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7445 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: BBC, predji na patke. kloni se labudova. Za to vrijeme će mu svirati Labuđe jezero.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 01 ruj 2023, 20:40 |
|
|
MiB je napisao/la: Pismonoša je napisao/la: Istrajnim i lukavim radom prikupili smo sve podatke o vama, BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude Ustašu Ministra ćekamo na našem bosanskom moru Man in Blaka smo 100% locirali i čekamo priliku da starog ustaškog prodnju zgazimo. Kreten Lider je već dobio opomenu, i njemu radi guza ko meduza, a on zna i zašto. Lik je strašljiv i očekujemo da pobjegne preko granice. Markanu smo neki dan prošli pored kuće, Bumbar će pasti sa visoka. Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Hvala jednoj forumašici na pomoći. I prođe 9 godina nepojavište se na megdanu Pa iskljucuju ti struju za blagdane redovno, zar to nije dovoljno
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 01 ruj 2023, 22:00 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Ko je to pisa?
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 02 ruj 2023, 09:22 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4333 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Karabaja je napisao/la: MiB je napisao/la: I prođe 9 godina nepojavište se na megdanu Pa iskljucuju ti struju za blagdane redovno, zar to nije dovoljno Ta isključenja zadnje 4 godine više pogađaju susjede Bošnjake u G.Pascima, Petrovicama, Ljubačama, tako da su oni sada na čelu prosvjeda protiv takve politike i prakse.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|