HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 vel 2025, 19:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 133 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kako spasiti forum hercegbosna.org???
PostPostano: 15 tra 2023, 00:04 

U pravu si.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2023, 00:07 

korrisnik je napisao/la:
I manje orjentisan na bošnjake, više na hrvate.
Ko drugome jamu kopa sam u nju pada, dobro je prisutna bošnjakofobija. Čak i u sinonimu pottttturrrrrice i Muslimana Muslimani.

Puno se "sapjeru" grijesi Bošnjaka non stop spominjući ih i tračanjem . A sa druge strane dajete do znanja drugoj strani da ima više moći i snage, onoga koga se bojiš i ko ima moć, više ćeš ga spominjati.

Isto kao kad Bošnjaci daju paznju Dodiku, ako ga ignorišu postaje nebitan političar zeljan paznje, koji nista ne moze postignut.

Jedino što odrzava ovaj forum je konstantna fokusiranost na Bošnjake, muslimane Islam, i neku spregu sa Srbima, ali bojim se da su hrvatski interesi tu u drugom planu.

Hrvati su tu samo sredstvo,i nekakvi su šegrti koji gledaju meštra Srbina kako vodi politiku i kako bi on trebao, mada ni to nije iskreno (Derventa i Zoran Milanović) ta sh je alijansa totalno fragilna /čuj Alijansa/ fragilna je zato što čim nema Bošnjaka u priči, čim se ostave nasamo sa temama kao što su ćirilica u Hrvatskoj ili Milanović u Derventi , ili hrvatski svatovi u rs-u i napad na njih sve pada kao kule od karata .

A sa druge strane Bošnjacima daju do znanja da Hrvate smatraju ozbiljnijima u dušmanluku prema Bosni i Bošnjacima, do sada su Bošnjaci Hrvate zanemarivali kao nekakvu ozbiljnu prijetnju, fokus je bio na Srbima.

...sve se svodi na onu zavadi da bi moga vladat a to rade bosanci srbi a naivčine su hrvati tako da su hrvati najveće žrtve foruma ...mislim na te hrvate..naravno ne generaliziram.. :neznam

Vrh

PostPostano: 15 tra 2023, 00:13 

korrisnik je napisao/la:
I manje orjentisan na bošnjake, više na hrvate.
Ko drugome jamu kopa sam u nju pada, dobro je prisutna bošnjakofobija. Čak i u sinonimu pottttturrrrrice i Muslimana Muslimani.

Puno se "sapjeru" grijesi Bošnjaka non stop spominjući ih i tračanjem . A sa druge strane dajete do znanja drugoj strani da ima više moći i snage, onoga koga se bojiš i ko ima moć, više ćeš ga spominjati.

Isto kao kad Bošnjaci daju paznju Dodiku, ako ga ignorišu postaje nebitan političar zeljan paznje, koji nista ne moze postignut.

Jedino što odrzava ovaj forum je konstantna fokusiranost na Bošnjake, muslimane Islam, i neku spregu sa Srbima, ali bojim se da su hrvatski interesi tu u drugom planu.

Hrvati su tu samo sredstvo,i nekakvi su šegrti koji gledaju meštra Srbina kako vodi politiku i kako bi on trebao, mada ni to nije iskreno (Derventa i Zoran Milanović) ta sh je alijansa totalno fragilna /čuj Alijansa/ fragilna je zato što čim nema Bošnjaka u priči, čim se ostave nasamo sa temama kao što su ćirilica u Hrvatskoj ili Milanović u Derventi , ili hrvatski svatovi u rs-u i napad na njih sve pada kao kule od karata .

A sa druge strane Bošnjacima daju do znanja da Hrvate smatraju ozbiljnijima u dušmanluku prema Bosni i Bošnjacima, do sada su Bošnjaci Hrvate zanemarivali kao nekakvu ozbiljnu prijetnju, fokus je bio na Srbima.

Al mi uopšte nećemo ostanemo nasamo.
Mi hoćemo da se odvojimo od Hrvata a Hrvati od nas. Nismo mi nikakvi prijatelji. :neznam
Nešto si ti pobkao.

Forum jeste antimuslimanski kao i hrvatska politika al to je logična reakcija na antihrvatsku muslimansku politiku i vaše 4 mandatno biranje islamskog ratnika za hrvatskog člana Predsjdništva. Čemu ste se nadali? Aplauzu?
Uostalom davno vam je Haris rekao šta će vam se desiti. :neznam

Vrh

PostPostano: 15 tra 2023, 00:51 

kiler je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Ne mislim čak da je samo troje Hrvata na ovom forumu, mislim da ih ima više, ali Srbi kontroliraju forum i stoje iza njega.

Stanko Čolak.

Bariša Čolak o rodijaci iz UDBE i KOS a, dobri moj kileru, ubojico.

Dok ti crnčiš, ono rasprodaše HRVATSTVO i te tekovine 1941-1945.

E moj ti, i što ćeš sad? Bauštel Irska ili obala i otoci RH?

Vrh

PostPostano: 15 tra 2023, 00:57 

DrMag je napisao/la:
U pravu si.

Prvi pacijent ISIL redikul za tvoje opskurno virtualno zborište.
Moš ti biti muftija i admin i da Te OSUNETI.

To je tvoj MAGISTRALNI PRAVAC, mekteb i mjesto Poglavnika.
http://www.Svinger dr Mag i drugarčići.com

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 12:30 

kiler je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Ne mislim čak da je samo troje Hrvata na ovom forumu, mislim da ih ima više, ali Srbi kontroliraju forum i stoje iza njega.

Stanko Čolak.

Uf, ako je on glavom i bradom, onda iza foruma ne stoji Srbi nego hrvatski Iškarioti, što je još gore.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 12:32 

laganini je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Sretno, ali meni je i ovaj jedan forum previše. Malo se razonodim na njemu s vrimena na vrime, drugi bi mi već bija obaveza. A i ovde da me ne izgnaju svako malo, postalo bi previše obavezno.

...meni nije.. :zubati i moram reć da mi je dosta puta bilo ugodnije na bosanskom je tukli smo se ja sam da sam bilo je tu par hrvata koji su tamo ko pičkice a ovdje divljaju al bilo je obostranog respekta i dosta tolerancije prema meni...ovdje mi je gusš što šamaram ovu jednu grupaciju političku a minus foruma je što je isključivo politički i naprasto svaka tema osim provokatnopolitička propadne... :neznam

Da, ovdje mogu komotno sve one teme "glazba", "šport", "kultura", "zabava" skinut s foruma.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 12:55 

Ukloniti mizoginijske pirane, da se vrati ugled muskarcima, osim ako nisu peskani, u što odavno sumnjam.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 19:09 

Cudan savez cviecara, hadezenjara i gradjanskih islamista.

Samo im Slavo Kukic i zubar iz HSPa nedostaju.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 19:11 

crni_bombarder je napisao/la:
Cudan savez cviecara, hadezenjara i gradjanskih islamista.

Samo im Slavo Kukic i zubar iz HSPa nedostaju.

..što srbina to zanima.. :neznam

Vrh

PostPostano: 18 tra 2023, 12:04 

Passenger je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Stanko Čolak.

Uf, ako je on glavom i bradom, onda iza foruma ne stoji Srbi nego hrvatski Iškarioti, što je još gore.

Dečki, mislim da ste na tragu nečega, pa je mislim dobro da se s nekoliko banova ova priča sreže u korijenu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 18:31 

Dajte znacke foruma za Novo Vrijeme i Zajeba,Rutinera stalno su na forumu,stvarno je zanimljivo s njima :clap

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 12:18 

Fsfsfsfsfsfsfsghdsgfssf vrlo

Vrh

PostPostano: 31 kol 2023, 07:36 

Tuđman: "Treba nanijeti takve udarce da Srbi praktički nestanu".

Gospodine predsjedniče, slijedeći vašu doktrinu, forum HB je spašen. SRO je uspješno izvršena.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2023, 13:01 

slika

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2023, 14:08 

upoRABE... :smajl026

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2023, 15:14 

Za početak treba maknuti filter riječi, jer je preiritantan.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2023, 15:42 

kiler je napisao/la:
upoRABE... :smajl026

godina punjenja 1990 :zubati

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2023, 17:37 

Pola stranica teme Zrinjski ispisano je zadnjih godinu dana.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2023, 19:05 

Treba vratit forumaša @novovrijeme!

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 08:46 

novovrijeme kao i par drugih su sami otišli. Neki drugi su opravdano banirani. Kontrolu nad osobom koja je pisala kao BBC i klonovima pruzela je žena. NA ovom forumu je banirano daleko više Hrvata nego Srba i Bošnjaka skupa, ne čujem molbe za njihov povratak.

Ekipu koju žališ možeš naći na index i klix komentarima.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 08:48 

Šešelj također nije baniran, zapravo smo bili zabrinuti za njega jer je bez najave prestao dolaziti.

1121 of 2558 - 43.82%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 09:36 

Nemojte toksično reagirat prima Zabranjenen Braniteju. Iznese čovik nike svoje nekonvencionalne teze, a ekipa ga ovdi obaspe svin i svačin, pogrdanan, ismijavadu ga.... Mene štrecne kad vidin šta mu sve nadilidu.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2023, 10:33 

Sokolić je napisao/la:
Nemojte toksično reagirat prima Zabranjenen Braniteju. Iznese čovik nike svoje nekonvencionalne teze, a ekipa ga ovdi obaspe svin i svačin, pogrdanan, ismijavadu ga.... Mene štrecne kad vidin šta mu sve nadilidu.

Slažem se.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2023, 04:25 

:D Moderacijo, nije da ne zelim da vam verujem, ali bilo je situacija gde se poneli kontraverzno, da ne kazem neprincipijelno. Ako je uopste bitno da li ja verujem ili ne.

U ovoj prici sumnjivo je sto su se ljudi zalili na logovanje. Formalno nisu banisani, ali imali su probleme da se uloguju forum.

Temu o Ukrajini sam citao sa zadovljstvom. Sad nema sta da se cita. I citaoce ste oterali svojim potezom, ne samo uspaljene forumase. Bilo je trolisanja, ali mogli ste lepo da temu prebacite na chat, pa neka pisu do mile volje.

Uopste, vi Hrvati morate da znate da atmosfera koju vi spontano stvarate oko sebe ubija energiju, libido, radost, narocito kod Srba, a i kod vas i svih ostalih. Pa vidite da je Aca Stankovic medju vama oboleo na zivcanu bazu. Pupi se nikada nije nasmejao. Cak i onaj izdajnik Misic je depresivac. Pola zemlje vam je u penziji zbog stresova i psihickih problema. Dakle, pustite Srbe da kreiraju atmosferu, i vama ce da bude bolje.
A s druge strane, uzmite Granicarka. Otkako nije medju vama, posatao je pravi saljuvdzija. Doduse, i na njemu se vide neke posleduce na mentalno stanje, ali covek je veseljak, bre. :D

Da ste barem od ovih sto su optuzivali da je forum srpski trazili da oni svojom povecanom aktivnoscu nadomeste nedostatak Srba koji vise nisu na forumu... :neznam

Ovako, Bosnjaci su najveci dobitnici. Prvo im se desio odlazak Srba, a forum po imenom HB znatno je smanjiio aktivnost. A oni tu aktivnost ne povecavaju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 133 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: