|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Komentar Postano: 06 pro 2011, 01:12 |
|
|
Ovaj forum je lagano u moralnom i svakom drugom smislu u dekadenciji, tavori u turobnoj atmosferi
nekog virtualnog preglasavanja, majorizacije, kmečanja i poprima obris gubitnika, kao neko napušteno ružno pače,
ovdje se više nema o čemu raspravljati jer se vrte stalno isti likovi, a najmanje je hrvata iz bosne i hercegovine,
dok u isto vrijeme postoji barem 50tak hrvatskih portala u HB, od kojih neki imaju a neki nemaju opciju foruma,
ti koji postoje ili su napušteni ili rijetko ko dolazi. Zato predlažem da se napiše pismo i pošalje svim portalima sa
zahtjevom da se postavi link na ovaj forum, kao što je to uradio poskok! Ovo je faking dobra ideja i forum bi zaista
mogao postati najjači hrvatski u BiH! Ovdje fali svježe krvi! Jel toliko teško barem pokušati, imate li vi neku drugu ideju?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Komentar Postano: 06 pro 2011, 01:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60143 Lokacija: DAZP HQ
|
forum je sam sebe odavno prerastao i najmanje je bitan dio cijele priče, iako još uvijek daleko najzanimljiviji. inače, ne bih se složio, meni nikad nije bilo ugodnije na forumu nego zadnjih mjeseci, živnule su neke nepolitičke teme, hvala bogu, baš je postalo opuštajuće. pomalo me na forum sve više asociraju žene u badićima, a sve manje izbori, granice i ratna psihoza.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Komentar Postano: 06 pro 2011, 09:28 |
|
|
dudu je napisao/la: forum je sam sebe odavno prerastao i najmanje je bitan dio cijele priče, iako još uvijek daleko najzanimljiviji. inače, ne bih se složio, meni nikad nije bilo ugodnije na forumu nego zadnjih mjeseci, živnule su neke nepolitičke teme, hvala bogu, baš je postalo opuštajuće. pomalo me na forum sve više asociraju žene u badićima, a sve manje izbori, granice i ratna psihoza.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Komentar Postano: 06 pro 2011, 11:13 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ovaj forum je lagano u moralnom i svakom drugom smislu u dekadenciji, tavori u turobnoj atmosferi
nekog virtualnog preglasavanja, majorizacije, kmečanja i poprima obris gubitnika, kao neko napušteno ružno pače,
ovdje se više nema o čemu raspravljati jer se vrte stalno isti likovi, a najmanje je hrvata iz bosne i hercegovine,
dok u isto vrijeme postoji barem 50tak hrvatskih portala u HB, od kojih neki imaju a neki nemaju opciju foruma,
ti koji postoje ili su napušteni ili rijetko ko dolazi. Zato predlažem da se napiše pismo i pošalje svim portalima sa
zahtjevom da se postavi link na ovaj forum, kao što je to uradio poskok! Ovo je faking dobra ideja i forum bi zaista
mogao postati najjači hrvatski u BiH! Ovdje fali svježe krvi! Jel toliko teško barem pokušati, imate li vi neku drugu ideju?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komentar Postano: 06 pro 2011, 11:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
POL_GASOL je napisao/la: Ovaj forum je lagano u moralnom i svakom drugom smislu u dekadenciji, tavori u turobnoj atmosferi
mogao postati najjači hrvatski u BiH! Ovdje fali svježe krvi! Jel toliko teško barem pokušati, imate li vi neku drugu ideju? Pa forum već jeste najjači hrvatski u BiH, i drugi forum općenito u BiH po kombinaciji broja članova i dnevnoj aktivnosti, tako da nema zime. Malo mi je čudno da se netko tko najviše trolla po forumu zalaže za neku konstruktivnost?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|