|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:10 |
|
|
|
Zasto ne razgovarati o Posavini??? Kome smeta istina na ovome forumu?? Dolje u Hercegovini se na crtu donosilo svega i svacega (od piva , prsuta do cigara) nasim bojovnicima (tako i treba) a u Posavini nisu slali ni metaka. (NEKI BI OVDJE REKLI TAKO I TREBA, NABIJEM IH) .. Sramota
Jel to pocelo ko i na onom forumu.hr ???? Jel to isti sistem samo na drugom mjestu?? Ugusi one koji ne razmisljaju isto
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:17 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Zasto ne razgovarati o Posavini??? Kome smeta istina na ovome forumu?? Dolje u Hercegovini se na crtu donosilo svega i svacega (od piva , prsuta do cigara) nasim bojovnicima (tako i treba) a u Posavini nisu slali ni metaka. (NEKI BI OVDJE REKLI TAKO I TREBA, NABIJEM IH) .. Sramota
Jel to pocelo ko i na onom forumu.hr ???? Jel to isti sistem samo na drugom mjestu?? Ugusi one koji ne razmisljaju isto Ta istina je samo vaša "istina" koja je zasipana tim vašim bizarnim budalaštinama poput ove o pivi, pršutu i cigarama i služi samo za razjedinjavanje hrvatskog korpusa u kojem su pokvareni hercegovci zajebali naivne posavljake i ostale BH Hrvate. I vi to nazivate istinom. Tu vašu "istinu" slobodno producirajte na forumu hr, na sarajevoX, na islambosna.com, na indexu, tamo imate publike za to koliko vam srce poželi kao i istomišljenika, ovdje nećete. Tek toliko da se zna.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:29 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Zasto ne razgovarati o Posavini??? Kome smeta istina na ovome forumu?? Dolje u Hercegovini se na crtu donosilo svega i svacega (od piva , prsuta do cigara) nasim bojovnicima (tako i treba) a u Posavini nisu slali ni metaka. (NEKI BI OVDJE REKLI TAKO I TREBA, NABIJEM IH) .. Sramota
Jel to pocelo ko i na onom forumu.hr ???? Jel to isti sistem samo na drugom mjestu?? Ugusi one koji ne razmisljaju isto Pa jbo ga ti, da sam stigao, kao što nisam, pojavio bi se ja i u Posavini, sa masom "hercegovaca" koji smo obišli skoro sva ratišta i svejedno nam je bilo, ali u Posavinu jednostavno nismo stigli...ali sad da se nebi nekome pravdao za pršut i cigare, jer nema smisla. Bilo je svakakvih dana i oskudica u svemu, ali zbog toga nisu padali gradovi i sela. Inkvi ti dobro reče, to je samo kost za Hrvate koju koriste oni koji su popalili i rušili Posavinu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:33 |
|
|
|
Slusaj ti sad mene Inkvi.. Jebe se meni i za Sarajevo-x i ismabosna. (jesi ti normalan covjece sta ti pises) ostale kurce palce koje pripisujes onima koji ne misle kao ti (u ovom slucaju).. Dopizdilo je meni svrstavanje u neke lijeve stranke samo zato je nisam ne crti razmisljanja ovdasnje dikatature CK pojedinaca sa foruma. Nisam mogao vjerovati da ce ovdje doci do toga da se pucaju zabrane kao na onom forumu kojega smo zajedno odjebali da bi na miru mogli diskutirati bez cenzura. Kako te nije sramota tako pljuvat po ljudima kojima su okrenuta ledja??? Da je nama bilo metaka ko piva na raznim "crtama" po zap. Hercegovini ne bi nas Srbi sjebali, samo da to znas.. Lako je tudjim mudima gloginje tresti i pametovat o necemu o cemu se pojma nema i gdje se nije bilo kad je tuklo.. Pozdrav...
PS Bumabar ne zajebaji sad i ti.. Jesi mogao pucat praznom puskom?? I niko nije rekao da je trebala pomoc iz Hercegovine ili bilo odakle.. Svako je imao svoje probleme u tom trenutku.. trebalo je hrane i municije.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:42 |
|
|
Jel to pocelo ko i na onom forumu.hr ???? Jel to isti sistem samo na drugom mjestu?? Ugusi one koji ne razmisljaju isto Kad su Osjecani isli na ratista u BiH nosili su svoju opremu, znaci sve sto im je trebalo za sve dane koje ce biti tamo. Isto tako su ljudi iz Posavine dolazili u OS po oruzje. Cisto istine radi! Sam se pitam kako se nekima neprekidno da pisati takve gluposti. Jos malo pa ce krenuti price kako su Posavinu iz Slavonije granatirali a iz Hercegovine spremali zracne napade. 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:42 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Slusaj ti sad mene Inkvi.. Jebe se meni i za Sarajevo-x i ismabosna. (jesi ti normalan covjece sta ti pises) ostale kurce palce koje pripisujes onima koji ne misle kao ti (u ovom slucaju).. Dopizdilo je meni svrstavanje u neke lijeve stranke samo zato je nisam ne crti razmisljanja ovdasnje dikatature CK pojedinaca sa foruma. Nisam mogao vjerovati da ce ovdje doci do toga da se pucaju zabrane kao na onom forumu kojega smo zajedno odjebali da bi na miru mogli diskutirati bez cenzura. Kako te nije sramota tako pljuvat po ljudima kojima su okrenuta ledja??? Da je nama bilo metaka ko piva na raznim "crtama" po zap. Hercegovini ne bi nas Srbi sjebali, samo da to znas.. Lako je tudjim mudima gloginje tresti i pametovat o necemu o cemu se pojma nema i gdje se nije bilo kad je tuklo.. Pozdrav...
PS Bumabar ne zajebaji sad i ti.. Jesi mogao pucat praznom puskom?? I niko nije rekao da je trebala pomoc iz Hercegovine ili bilo odakle.. Svako je imao svoje probleme u tom trenutku.. trebalo je hrane i municije. Ti si neuravnotežena osoba kao prvo. Prvo vrijeđaš a onda druge optužuješ za to. Ja nigdje nisam pljuvao posavljake, nigdje, onako kako ti radiš s hercegovcima. Pamtim tvoje upise s foruma hr. gdje si tako pljuvao da ti je pozavidjela i džihad ekipa. To isto nastavljaš ovdje, još sa tim budalaštinama, s pršutom i pivom. Pljuješ po ljudima i onda bezobrazno još druge optužiš za to. To je nevjerovatno. Imaš li ti perceptivnu moć da pročitaš i shvatiš svoje tekstove, za tuđe te neću ni pitati. ma uglavnom, te teorije koje kao da su prepisane sa muslimanskih foruma nećemo ovdje tolerirati i basta. To je čista diverzija na hrvatski puk i hrvatske interese a to ako ti nisi u stanju pojmiti jednu takvu prostu činjenicu koja bi bila jasna i malom djetetu, to je tvoj problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:43 |
|
|
|
@Tulkas,
najprije, svi ovdje smo na istoj strani. Nije ti Inkvizitor prodao Posavinu, a nisam ni ja.
I mi i vi smo prije svega slušali Franju Tuđmana i vjerovali u njegove procjene, stoga jedino tamo možeš adresirati neku "izdaju" pod uvjetom da je bilo, a ne možeš u Hercegovinu jer se nas pitalo isto koliko i vas.
I mi se ponekad osjećamo izdani, jer je Tuđman svojim potpisom ukinuo Herceg-Bosnu i predao nas u Federaciju. I što sad? Tu smo gdje jesmo, a NEMA KORISTI da se prepucavamo oko toga.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: @Tulkas,
najprije, svi ovdje smo na istoj strani. Nije ti Inkvizitor prodao Posavinu, a nisam ni ja.
I mi i vi smo prije svega slušali Franju Tuđmana i vjerovali u njegove procjene, stoga jedino tamo možeš adresirati neku "izdaju" pod uvjetom da je bilo, a ne možeš u Hercegovinu jer se nas pitalo isto koliko i vas.
I mi se ponekad osjećamo izdani, jer je Tuđman svojim potpisom ukinuo Herceg-Bosnu i predao nas u Federaciju. I što sad? Tu smo gdje jesmo, a NEMA KORISTI da se prepucavamo oko toga. Kvacice teorija zavjere o prodaji ide na racun Suska i njegovog "hercegovackog klana" a Francek je cist u tom slucaju! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:47 |
|
|
Tulkas je napisao/la: PS Bumabar ne zajebaji sad i ti.. Jesi mogao pucat praznom puskom?? I niko nije rekao da je trebala pomoc iz Hercegovine ili bilo odakle.. Svako je imao svoje probleme u tom trenutku.. trebalo je hrane i municije. Teško mi je vjerovati da nije bilo puščane municije,...raketa je uvijek bio manjak, a hrana je bila u pitanju samo u "okruženju", ali znam vrlo dobro da puščani metak baš puno ne znači kada idu tenkovi...i u tom slučaju je dolazilo do pada kote ili grada. Ako je tako onda je logistika i doprema zajebala stvar, a ne radi se "prodaji" i kukavičluku, dogovoru... Uvijek su se sklapali neki dogovori i primirja među političarima, ali u rovu je uvijek bio isti "dogovor", da nema dogovora sa njima, a i oni su se tako ponašali, pa je onda nastupila TV trakavica "ko je prekršio primirje?",...ma koje primirje i koji dogovor, smiješno zvuči. To je bilo samo "ko će koga prije i više zajebat" tim "dogovorima". Nekada je teško priznati, ali treba i to reći, Srbi/jna su bili skoro uvijek jači, brojniji i opremljeniji u početku 91-92, pa zato je i palo više od trećine Hrvatske, jel se tu moglo uraditi više?,...možda jeste, a možda nije,..."generalske posljeratne priče". U ono vrijeme nisam vjerovao da će Hrvatska uopće opstati i postojati kao država,...ali eto jeste, uz mnoge žrtve. I još nešto, jel ti misliš da će mo se mi "hercegovci" pomiriti sa tim padom Posavine,...milom ili silom, vjeruj mi, ali će se Posavljacima zaliječiti rane...bar što se nas tiče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:51 |
|
|
mara je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: @Tulkas,
I mi se ponekad osjećamo izdani, jer je Tuđman svojim potpisom ukinuo Herceg-Bosnu i predao nas u Federaciju. I što sad? Tu smo gdje jesmo, a NEMA KORISTI da se prepucavamo oko toga. Kvacice teorija zavjere o prodaji ide na racun Suska i njegovog "hercegovackog klana" a Francek je cist u tom slucaju!  Nije Šušak bio zapovijednik nego Tuđman. Ako je Šušak bio glavni, kako to da je prodana Herceg-Bosna za ist. Slavoniju? I onda meni Michael Collins stane pričat kako smo mi grozni. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:52 |
|
|
|
Molim da se ovdje ne prenosi rasprava o idiotskoj teoriji kako hercegovci posavljacima nisu dali metke, dok su istovremeno žderali pršut i pušili.
Čisto radi neke razine i nekog renomea foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 19:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
Ja bih predložio da se ostavimo teorija zavjere jer na to neće daleko dovesti. Mi smo ovdje svi na istoj strani (bar se nadam) i nebi trebali optuživati jedni druge......... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 11:58 |
|
|
Inkvizitore, ja mozda jesam neuravnotezena osoba ali uglavnom mi se ta strana pojavi kad citam lajavce kao sto si ti. Onda se malo pukne, al do mene je. Sam sam si kriv kad dopustim da me tekvi iznerviraju.. Na zalost imas vrlo vrlo pogresno misljenje o meni, a to je zato sto uvjek govorim ono sto mislim,a onima koji imaju u sebi nesto diktatorsko ono ostalo od proslog sustava, to ne odgovara.. pa nece me neki anonimus koji tamo iza monitora lijeci komplekse usmjeravat na pravi put Mare, ne mjesaj se u ono o cemu si samo nekada nesto cula.. Kvacice, slazem se s tobom. Jedino ne bi trebalo biti onoga VI i MI, ali sta reci.. Mene jednostavno nerviraju pojedinci koji pisu da su tamo jednostavno kukavice napustile svoje domove, crte i pobjegli u Zagreb... Ono neznalice se cude kako je moguce da nisu izdrzali oni Posavljaci ,jer su znali kako je bilo na tzv. crtama tamo gdje su Hrvati sacinjavali 95% stanovnistva.. Pogledajte koliko je nasih momaka poginulo u borbama za Posavinu.. U borbama u koje su krenuli uz podrsku svih Hrvata i politike prije svega koja je podrzavala tu borbu za svto tlo, a na kraju.. Bilo je sto je bilo rece Kvacica.. Samo se cudim kako se vas par iz Hercegovine nadje prozvanim bez ikakve veze.. Zbog cega??  Jos jednom.. zaista ne kontam ko je ikada rekao da su Hercegovci nesto krivi????
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nije u redu Postano: 25 lip 2009, 12:02 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Inkvizitore, ja mozda jesam neuravnotezena osoba ali uglavnom mi se ta strana pojavi kad citam lajavce kao sto si ti. Onda se malo pukne, al do mene je. Sam sam si kriv kad dopustim da me tekvi iznerviraju.. Na zalost imas vrlo vrlo pogresno misljenje o meni, a to je zato sto uvjek govorim ono sto mislim,a onima koji imaju u sebi nesto diktatorsko ono ostalo od proslog sustava, to ne odgovara.. pa nece me neki anonimus koji tamo iza monitora lijeci komplekse usmjeravat na pravi put Mare, ne mjesaj se u ono o cemu si samo nekada nesto cula.. Kvacice, slazem se s tobom. Jedino ne bi trebalo biti onoga VI i MI, ali sta reci.. Mene jednostavno nerviraju pojedinci koji pisu da su tamo jednostavno kukavice napustile svoje domove, crte i pobjegli u Zagreb... Ono neznalice se cude kako je moguce da nisu izdrzali oni Posavljaci ,jer su znali kako je bilo na tzv. crtama tamo gdje su Hrvati sacinjavali 95% stanovnistva.. Pogledajte koliko je nasih momaka poginulo u borbama za Posavinu.. U borbama u koje su krenuli uz podrsku svih Hrvata i politike prije svega koja je podrzavala tu borbu za svto tlo, a na kraju.. Bilo je sto je bilo rece Kvacica.. Samo se cudim kako se vas par iz Hercegovine nadje prozvanim bez ikakve veze.. Zbog cega??  Jos jednom.. zaista ne kontam ko je ikada rekao da su Hercegovci nesto krivi???? Možda zato jer ih ti prozivaš u svojim tekstovima non stop. Osim što si neopisivo pokvaren, još si i neopisivo glup.. lock..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|