|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 98 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: fb grupa Postano: 10 ruj 2011, 08:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Robbie MO je napisao/la: 18,717 članova FB stranice. Ima određenih pomaka u broju cura u zadnje vrijeme, ali nedovoljno, možda bi podforum Sex pomogao? Kako prebaciti 20 000 članova? Update: 18,867 članova.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: fb grupa Postano: 15 sij 2012, 22:38 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 18,717 članova FB stranice. Ima određenih pomaka u broju cura u zadnje vrijeme, ali nedovoljno, možda bi podforum Sex pomogao? Kako prebaciti 20 000 članova? Update: 18,867 članova. Tvoja ideja iznesena u tvom prošlom postu koji si citirao gore o novom podforumu mi se sviđa .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 14:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nakupilo se dosta ljudi iz raznih struka, a tema "Pitajte forumaša" gdje su svi pohrlili da ispituju vjerskog djelatnika vjerojatno dokazuje da bi ljudi pohrlili ispitivati stručnjake iz pojedinih područja (to je dokazao i Pavo sa tmom o porijeklu rodova i prezimena), informatičare, pravnike, matematičare, majstore, povjesničare. Možda ne bi bilo loše imati forum za pitanja, naravno ako bi se javili ljudi koji su spremni odgovarati i imati "svoju" temu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Možete mi se javiti i na PP ako se ne želite odati, a na takvom forumu imate i odobrenje za sudjelovanje pod drugim nickom ako mislite da bi oktrivanje vašeg zanimanja štetilo vašoj privatnosti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 17:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mrsho mi je na PP napisao da želi da bude forumski ginekolog. Dijagnoza preko slika velike rezolucije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 17:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Mrsho mi je na PP napisao da želi da bude forumski ginekolog. Dijagnoza preko slika velike rezolucije. Za proktologiju tu je BBC, vježba svaki dan, na zrcalu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 17:31 |
|
|
Aj sklanjaj taj avatar. Ako je pisac nije ugodan za vidjeti.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 18:05 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
BBC je napisao/la: Mrsho mi je na PP napisao da želi da bude forumski ginekolog. Dijagnoza preko slika velike rezolucije. Jesi lud... al ideja je dobra, ima da vam se svima žene prijave na forum
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 14 ožu 2012, 23:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Mrsho mi je na PP napisao da želi da bude forumski ginekolog. Dijagnoza preko slika velike rezolucije. Za proktologiju tu je BBC, vježba svaki dan, na zrcalu. Kad smo kod tvog avatara , Junuze koji je to lik ? Usput slažem se s Ministrom, novi podforum za takve specifične teme svakako
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 00:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 00:11 |
|
|
Malo više tema iz hrvatske i bosanske povijesti. Primjerice srednjovjekovna povijest ili 19. stoljeće.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 10:54 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Za proktologiju tu je BBC, vježba svaki dan, na zrcalu. Kad smo kod tvog avatara , Junuze koji je to lik ? Usput slažem se s Ministrom, novi podforum za takve specifične teme svakako Hvala na potpori, ali si izgleda jedini koji se slaže sa prijedlogom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:26 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
I ja sam za te nove "stručne" pdf. Eto ima Pavo, pa orleanski, pa Nix i bagulin za grafička pitanja, ima nekoliko pravnika na forumu također.
A ja za ginekološki odjel ne trebam preko pdf, radim samo preko pp.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:28 |
|
|
Dobra ideja, treba odmah početi sa tim da se vidi kako to radi, ubaciti 4,5 tema interesantnih tema da podforum zaživi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:28 |
|
|
Ja mogu na podforumu za Informatiku i slično. Probam već nekako ubaciti Bošnjake u teme.
"Dobra volja je najbolja" - tako je govorio Kekec Zaratustra.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:29 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Dobra ideja, treba odmah početi sa tim da se vidi kako to radi, ubaciti 4,5 tema interesantnih tema da podforum zaživi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:32 |
|
|
Moglo bi, zaseban topic za svako područje. Još samo treba vidjeti bi li se na tom forumu trebalo i neregistriranim korisnicima dati mogućnost upisa.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:35 |
|
|
Naziv i opis foruma?
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 11:48 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nakupilo se dosta ljudi iz raznih struka, a tema "Pitajte forumaša" gdje su svi pohrlili da ispituju vjerskog djelatnika vjerojatno dokazuje da bi ljudi pohrlili ispitivati stručnjake iz pojedinih područja (to je dokazao i Pavo sa tmom o porijeklu rodova i prezimena), informatičare, pravnike, matematičare, majstore, povjesničare. Možda ne bi bilo loše imati forum za pitanja, naravno ako bi se javili ljudi koji su spremni odgovarati i imati "svoju" temu. Što se mene tiče, nema nikakvih problema. Stojim na raspolaganju. Omnia ad maiorem Dei gloriam.
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 15 ožu 2012, 13:51 |
|
|
orleanski je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nakupilo se dosta ljudi iz raznih struka, a tema "Pitajte forumaša" gdje su svi pohrlili da ispituju vjerskog djelatnika vjerojatno dokazuje da bi ljudi pohrlili ispitivati stručnjake iz pojedinih područja (to je dokazao i Pavo sa tmom o porijeklu rodova i prezimena), informatičare, pravnike, matematičare, majstore, povjesničare. Možda ne bi bilo loše imati forum za pitanja, naravno ako bi se javili ljudi koji su spremni odgovarati i imati "svoju" temu. Što se mene tiče, nema nikakvih problema. Stojim na raspolaganju. Omnia ad maiorem Dei gloriam. Non nobis, non nobis, Domine Sed nomini tuo da gloriam.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 16 ožu 2012, 13:17 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Predlazem otvaranje foruma Istocna Bosna/Podrinje.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 16 ožu 2012, 14:28 |
|
|
Melcher je napisao/la: Predlazem otvaranje foruma Istocna Bosna/Podrinje. Di je business case za taj forum...hoće li potaknuti korisne rasprave, povećati broj forumaša, potaknuti ljude na razmišljanje, nove spoznaje itd itd?
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 16 ožu 2012, 20:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Ministry of Sound je napisao/la: Melcher je napisao/la: Predlazem otvaranje foruma Istocna Bosna/Podrinje. Di je business case za taj forum...hoće li potaknuti korisne rasprave, povećati broj forumaša, potaknuti ljude na razmišljanje, nove spoznaje itd itd? Imat će temu Srebrenica i čik pogodi o čemu će imat 100 stranica rasprave.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 13:36 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Primjetio sam da ima ovdje dosta ljudi, sto Bosnjaka, sto Srba iz tog kraja.
Ministre, tu bi se prvenstveno diskutiralo o kulturnim, vjerskim, demografskim i gospodarstvenim znamenitostima istocne Bosne i Podrinja.
U Srebrenici postoji zajednica Hrvata katolika, sto znaci da bi forum bio od koristi i interesa i za Hrvate.
NoviSeer, Tema o genocidu u Srebrenici vec postoji.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 15:53 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Melcher je napisao/la: U Srebrenici postoji zajednica Hrvata katolika, sto znaci da bi forum bio od koristi i interesa i za Hrvate.
Ja u životu nisam čuo da tamo ima Hrvata...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|