|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 25 ožu 2010, 18:55 |
|
|
|
Predlažem da se moderatura odmah ustupi teranovi s obzirom da se svaki post koji nju očeše ekspresno briše dok se njezina sraćkanja i oftopičarenja uredno zadržavaju pa kad je nekome četnik toliko drag zašto ne prištedjeti si trud brisanja pa odmah njoj dati uzde u svoje ruke. ionako će kako je krenulo, osim nje, malog srpčeta i dva tri usputna lika ostati malo tko.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 25 ožu 2010, 20:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ma daj Capo teta je pokazala štošta da ima: ograničenu inteligenciju, odlične viceve, i zajedno s Agom, nama koji bi ukidali RS, redovno podastre razloge zašto mi to trebamo učinit.
Dakle izuzetno su korisni. Veći je problem što kriterij nije ujednačen prema svim nacijama podjednako, a Capo ne treba skakat na svaku.
Nego mene muči druga stvar, prijavim se na portal i ne mogu ostavit komentar nego moram izaći iz članka pa ponovno ući. Chrome...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 25 ožu 2010, 20:24 |
|
|
|
Mali bug,...kada uneseš komentar napravi refresh stranice dok se ne popravi, tnx za prijavu Đipkane...:)
@Capo jbo ga ti, malo ćemo se ložit na suživot i toleranciju, ako prikipi muke zaratit...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 14:35 |
|
|
|
Mozda nebi bilo lose da kaznjavate ili upozorite one koji se lazno predstavljaju, recimo da su Hrvati a nisu.
Zna se na koga mislim.
Cisto da se forum ne pretvori u sprdacinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan Kosaca
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 14:59 |
|
|
Crni bombarder je napisao/la: Mozda nebi bilo lose da kaznjavate ili upozorite one koji se lazno predstavljaju, recimo da su Hrvati a nisu.
Zna se na koga mislim.
Cisto da se forum ne pretvori u sprdacinu. Pa kako češ znati da je neko Hrvat ili nije. Po IP adresi nikako, po stilu i načinu pisanja - nikako, po ideologiji koju zagovara - nikako. Svatko se može pretvarati i biti ubačeni špijun. Kako češ znati da ja možda nisam mujdža ili četko, obzirom odakle pišem? Nikako. Mislim da ti je zahtjev malo djetinjast A i moje postove bi mogli malo manje brisat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 16:00 |
|
|
|
Ti bi mogao manje chatat i trollat po temama, uostalom zbog pljuvačine po HVO bi trebao auto-ban dobiti baš zato što se predstavljaš kao Hrvat ili štovatelj Hrvata, a pljuješ po njima, ...niđe logike jelde. Ako je takvih i bilo Slavo Kukić ih je pohvatao i zaposlio na TV,...ili im jednostavno zjenica iscuri kada vide na ovom forumu šahovnicu, pa ne dolaze ovde.
jednostavno se primiri sa tim da ćeš biti na nišanu, a da si uzeo neki drugi nick, bolio bi nas racq za tebe, ali ovako smo posebno senzibilizirani za takve što se maskiraju iza hrvatskog imena, a bljuju sranja po istome. To je svojstveno, kome?...ajd pogodi sam.
zato bujrum i niza stranu, ako ćeš u suru...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan Kosaca
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 16:24 |
|
|
|
Vidi @bumbar, ja tebe ne vrijeđam, ne bi trebao ni ti mene. OK?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 16:25 |
|
|
|
a sa čime te to uvrijedi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan Kosaca
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 16:28 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: a sa čime te to uvrijedi? perfidnim insinuacijama bumbar, znaš ti... Ne možeš ti meni podmetati nešto što nije, ni ti niti itko drugi. I - imaš na vrhu ovog topića dobar post, indikativan je...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 29 ožu 2010, 16:33 |
|
|
|
ne znam, objasni nam ti konkretno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 30 ožu 2010, 07:32 |
|
|
|
molim admine da mi ne brišu ovo, pliz:  dragi vlajko, javi mi se na pp, obećajem, neću ti ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 30 ožu 2010, 08:41 |
|
|
|
Eto, oni se obicno sami prepoznaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
patriot
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 16 tra 2010, 11:15 |
|
|
|
Sjebali ste forum skroz,a mogao je i može biti najjači na ovim prostorima.. Prvo treba dovesti u red ogranicene forumase koji se svugdje guraju.. Onda pobrisati pola tema koje veze sa mozgom nemaju..kao ova sa dezulom..šta je sljedeće..doći ce student iz zg-a i počet kukati kako mu netko sere da je genocidni herceg-bosanac.. Pa na kavanskoj razini rasprava koja je taman dostojna pokojeg reality showa.. Nekad je u moru kvalitetnih postova naisao pokoji supljak..ovo danas je gore od svicarskog sira..jebote,tahvil bi ove razbucao samo tako.. Ajd,svako dobro
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 18 tra 2010, 07:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
I ja mislim da bi teme trebale se malo uredit. Kao ono ko vam je najdrazi, najmrzi forumas na politici, kao da je pdf teen.  . Mozda bi trebalo za neke teme koje se ne ticu bas izravno politike, ili je stvar o malo "laganijim" temama a ticu se politike/politicara otvorit nesto slicno ludoj kuci sa foruma cije ime ovdje necu spominjat.  A ozbiljnije teme da budu na glavnom pdf-u, politici.  .
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 21 tra 2010, 10:11 |
|
|
Moze pitanje, sto onaj jack jos nije baniran? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 21 tra 2010, 10:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Crni bombarder je napisao/la: Moze pitanje, sto onaj jack jos nije baniran?  Jack i svi njegovi klonovi su banirani.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 21 tra 2010, 11:25 |
|
|
|
Caporegime, Junuze, ne brinite! Od sad možete slobodno da dišete! Ovim putem se zahvaljujem svim članovima foruma i želim svima zdravlja i uspeha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 24 tra 2010, 11:42 |
|
|
|
Moj prijedlog adminu je da se postovi numeriraju a za vrijeme upisa posta unesu 24-satno vrijeme umjesto am i pm ako nije problem Hvala !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 24 tra 2010, 20:16 |
|
|
caporegime je napisao/la: Predlažem da se moderatura odmah ustupi teranovi s obzirom da se svaki post koji nju očeše ekspresno briše dok se njezina sraćkanja i oftopičarenja uredno zadržavaju pa kad je nekome četnik toliko drag zašto ne prištedjeti si trud brisanja pa odmah njoj dati uzde u svoje ruke. ionako će kako je krenulo, osim nje, malog srpčeta i dva tri usputna lika ostati malo tko. Imam komentar na ovu temu u 'POLITIKA' (Orgijanje Zapada nad Josipovićevom isprikom za "podjelu BiH") ! (Nisam ovdje mogao pokazati onaj slikoviti komentar.)
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 26 tra 2010, 04:40 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Moj prijedlog adminu je da se postovi numeriraju a za vrijeme upisa posta unesu 24-satno vrijeme umjesto am i pm ako nije problem Hvala ! Pa promjeni sebi u postavkama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 04 svi 2010, 10:50 |
|
|
|
Predlažem da se baniraju svi forumaši koji koriste termine Hercegovac, hercegovački, hercegovci..i sl. van podforuma regije.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 04 svi 2010, 10:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ivica je napisao/la: Predlažem da se baniraju svi forumaši koji koriste termine Hercegovac, hercegovački, hercegovci..i sl. van podforuma regije. Malo ekstremno, ne Pogotovo kad ga koriste sami Hercegovci na forumu Politika, konkretno na temi "Index ima kolumnisticu..."
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 04 svi 2010, 11:05 |
|
|
|
Da, ili čak još bolje predlažem da se baniraju svi forumačši Hercegovci, domicilni a pogotovo oni vani, koji koriste gore pomenute termine van podforuma regije, da bar sami sebi neskačemo.. znate već gdje.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 04 svi 2010, 11:14 |
|
|
ivica je napisao/la: Da, ili čak još bolje predlažem da se baniraju svi forumačši Hercegovci, domicilni a pogotovo oni vani, koji koriste gore pomenute termine van podforuma regije, da bar sami sebi neskačemo.. znate već gdje. Znam na šta ciljaš, i mogu ti reći da ne moraš brinuti, jer sam itekako osjetljiv na regionalne podjele i pokušaje poticanja sukoba na relaciji Bosanci vs Hercegovci. To se riješi dok si reko keks, samo se u rijetkim slučajevima može dopustiti i ovim Posavljacima da postave neke svoje teze, koje je lako argumentirano srušiti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 13 lip 2010, 12:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
|
Moze li se sredit na ovom vorumu da kad kliknem na link, da mi se otvori novi prozorcic, tj tab u pregledniku. Ovako se uvijek zajebem pa umjesto da se vratim na forum skroz izadjem iz preglednika. A i ne mogu pratit dvije stvari odjednom, kao npr nesto s linka i forum.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|