|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dzemaludin_Causevic
|
Naslov: Pohvala za forum Postano: 18 vel 2022, 22:21 |
|
|
Teska srca moram priznati da mi se svidja ovaj forum, prvenstveno zbog slobode govora.
Iako smo mi Bosnjaci ovdje majorizirani i zlostavljani, ipak se ostavlja dovoljno slobode da se izrazi svoje misljenje, sve dok takvo dovoljno ne iznervira Hrvate jer jbg ipak su oni vacina. Ali ipak, za razliku od Klixa i debilnih smajlica, kao i drugih foruma ovdje se ipak ima nesto kvalitetno procitati i moze se voditi zrela diskusija, koliko god ti se sagovornikovo misljene nesvidjalo.
Sretno u daljnem radu!
btw. Preporuka za Bosnjake, lakse prema Hrvatima, srbe mozete prati!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 18 vel 2022, 22:34 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Bošnjaci podsvjesno shvaćaju hrvatsku kvalitetu upravljanja. Eh kad bi to preslikali i na politiku.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
nema veze
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 19 vel 2022, 23:23 |
|
|
dzemaludin nije mogao ubosti bolji avatar. sve dupelisci, kao i on sam s ovom temom
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 19 vel 2022, 23:59 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Dzemaludin_Causevic je napisao/la: Teska srca moram priznati da mi se svidja ovaj forum, prvenstveno zbog slobode govora.
Iako smo mi Bosnjaci ovdje majorizirani i zlostavljani, ipak se ostavlja dovoljno slobode da se izrazi svoje misljenje, sve dok takvo dovoljno ne iznervira Hrvate jer jbg ipak su oni vacina. Ali ipak, za razliku od Klixa i debilnih smajlica, kao i drugih foruma ovdje se ipak ima nesto kvalitetno procitati i moze se voditi zrela diskusija, koliko god ti se sagovornikovo misljene nesvidjalo.
Sretno u daljnem radu!
btw. Preporuka za Bosnjake, lakse prema Hrvatima, srbe mozete prati! kaki to ba sads Srbi i Hrvati ? Svi smo mi građani .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 22 vel 2022, 04:43 |
|
|
Najkulturniji forum i najtolerantniji forum. Svakome je dato pravo na kulturan način napiše šta misli i obrazloži . Naravno ima i ovdje bezobraznih džukela koje zaslužuju ban. Ovdje niko nije dobio ban bez razloga. Na Klixu su dovoljna 4 posta da te baniraju. Dovoljno je da napišeš nešto krajnje pristojno a da ne prija njihovom uhu,slijedi ban. Tamo mi je cool lik Black Swan. Njegovi komentari su prava satira ...mada i nisam dugo tamo otvarao forum. Zaštite mnoge teme,pa brišu postove nakon izliva njihovih bljuvotina Serbian cafe smor,baš dosadan. Herceg Bosna forum broj 1.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 22 vel 2022, 10:02 |
|
|
..dobar je ok al fali zena ako smim primjetiti jer lapo bez obzira na sve njene kapacitete ne moze sve pokrit...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 22 vel 2022, 12:19 |
|
|
A da ne fali muškaraca!? Ima muških nickova, ali slabog potencijala. Da probate:
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 22 vel 2022, 12:23 |
|
|
..fala ti boze na prostati nebi moga podnit i taj trošak.. o
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 26 vel 2022, 05:56 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Lutorčina je napisao/la: Najkulturniji forum i najtolerantniji forum. Svakome je dato pravo na kulturan način napiše šta misli i obrazloži . Naravno ima i ovdje bezobraznih džukela koje zaslužuju ban. Ovdje niko nije dobio ban bez razloga. Na Klixu su dovoljna 4 posta da te baniraju. Dovoljno je da napišeš nešto krajnje pristojno a da ne prija njihovom uhu,slijedi ban. Tamo mi je cool lik Black Swan. Njegovi komentari su prava satira ...mada i nisam dugo tamo otvarao forum. Zaštite mnoge teme,pa brišu postove nakon izliva njihovih bljuvotina Serbian cafe smor,baš dosadan. Herceg Bosna forum broj 1. Pravo je čudo kako su Crni Labud i lulj opstali ovoliko
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 21:34 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Kakva je ova glupost u zaglavlju ( forum gradžana Nakarade ) ? Skidajte to ruglo . PS Ogavno .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 21:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: Kakva je ova glupost u zaglavlju ( forum gradžana Nakarade ) ? Skidajte to ruglo . PS Ogavno . Ako ti se ne sviđa udalji se sa foruma
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 21:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Karabaja je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kakva je ova glupost u zaglavlju ( forum gradžana Nakarade ) ? Skidajte to ruglo . PS Ogavno . Ako ti se ne sviđa udalji se sa foruma Naravno da mi se ne sviđa , ne mogu se ni šaliti na taj način . Nego , otkad to ti udaljavaš s foruma ? Da nisi postao moderator ovdje ? Ako jesi , odo odma.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 22:07 |
|
|
Svarog je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ako ti se ne sviđa udalji se sa foruma Naravno da mi se ne sviđa , ne mogu se ni šaliti na taj način . Nego , otkad to ti udaljavaš s foruma ? Da nisi postao moderator ovdje ? Ako jesi , odo odma. Kazem ti da se sam udaljiš, ne udaljavam ja, taman posla. Meni kad nesto smeta udaljim se, kao sto ne idem na srpske forume i drzim vas 70% na mute ovdje
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 22:12 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Svarog jos jedna upis i biti ce 7777
Karabaja ce biti dobar mod
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 22:28 |
|
|
A di nam ode Džemaludin, on mi je bio prihvatljiv Bošnjo, brzo je usvojio forumski sleng
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pohvala za forum Postano: 01 tra 2022, 22:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: Svarog jos jedna upis i biti ce 7777
Karabaja ce biti dobar mod Hvala mag na povjerenju ali mislim da forum kao i modovi treba ostati hrvatski. Mi ostali smo samo gosti! Takođe mislim da bi ti bio odličan i pravedan moderator, te da bi forum time samo bio na dobitku!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|