|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 02 srp 2009, 21:26 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
DaniKU je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Misliš, možda bi se Rus uplašio? (samo šala)   ma nisam to mislio...  Dobro za tebe da nisi. Tko zna što će mene snaći zbog ove hereze koju sam izrekao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 02 srp 2009, 21:39 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 18:27 Postovi: 1830 Lokacija: Sarajevo
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Dobro za tebe da nisi. Tko zna što će mene snaći zbog ove hereze koju sam izrekao.   neka malo  ,pa ćeš drugi put biti pristojniji u izražavanju i opisu djevojaka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 02 srp 2009, 21:57 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Dobro za tebe da nisi. Tko zna što će mene snaći zbog ove hereze koju sam izrekao.   neka malo  ,pa ćeš drugi put biti pristojniji u izražavanju i opisu djevojaka  To se ja malo šalim.  Zna Sneža da moja prosidba još uvijek stoji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 00:14 |
|
|
Ja vas nista ne kontam (  ), jeli Sneza zensko ili musko, ja se nadam da je zensko, posto ja ne volim brkate dame. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 00:28 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 00:14 Postovi: 233 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
snezana mk je napisao/la: globalni_dzihad je napisao/la: Smijete li  ?! tvoj sa foruma.hr... Kako si me samo preveslao sa nikom  Duboki naklon i rukoljub mladoj dami Nik i avatar su izrazito vazni marketinski momenti koje pazljivo njegujem, svjestan da popravljaju citanost mojih postova Nego, ni taj tvoj diskretno-zavodljivi avatar nece proci neopazen 
_________________ biće Treći, biće...
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
http://www.putvjernika.com/ http://www.islambosna.ba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 12:55 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja vas nista ne kontam (  ), jeli Sneza zensko ili musko, ja se nadam da je zensko, posto ja ne volim brkate dame.  Onda sigurno ne voliš Crnogorke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 14:51 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja vas nista ne kontam (  ), jeli Sneza zensko ili musko, ja se nadam da je zensko, posto ja ne volim brkate dame.  Onda sigurno ne voliš Crnogorke.   eto sve ti je rekao  . P.S. Moj glas ide definitivno bumbar-u92  .Pogledajte mu molim vas avatar. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 14:55 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
DaniKU je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Onda sigurno ne voliš Crnogorke.   eto sve ti je rekao  . P.S. Moj glas ide definitivno bumbar-u92  .Pogledajte mu molim vas avatar.  To ga je nedavno stavio valjda ponukan ovim natjecanjem. 
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 15:00 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: To ga je nedavno stavio valjda ponukan ovim natjecanjem.   znači natjecanje postaje popularno, "došminkavaju" se sličice, stvara se konkurencija, kretivnost je proradila  . Neka, neka malo inovativnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 15:11 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Onda sigurno ne voliš Crnogorke.   eto sve ti je rekao  . P.S. Moj glas ide definitivno bumbar-u92  .Pogledajte mu molim vas avatar.  Slika je cool, sam mu je ona macka nest ruzna ..... 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 15:16 |
|
|
mara je napisao/la: Slika je cool, sam mu je ona macka nest ruzna .....   ma što se ja i rod moj slažemo A maca je vjerojatno neka mješanka, tko će joj znati, sastali se neki stari "mačor" i kakva runjava maca u nekakvom žbunju i eto nastala ova bumbar-ova 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 17:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja vas nista ne kontam (  ), jeli Sneza zensko ili musko, ja se nadam da je zensko, posto ja ne volim brkate dame.  Kakvo muško Vladimiru  zar se ne vidi po avataru da sam žensko ,ostavi Corta što plaši ljude samnom 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 17:47 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: snezana mk je napisao/la: tvoj sa foruma.hr... Kako si me samo preveslao sa nikom  Duboki naklon i rukoljub mladoj dami Nik i avatar su izrazito vazni marketinski momenti koje pazljivo njegujem, svjestan da popravljaju citanost mojih postova Nego, ni taj tvoj diskretno-zavodljivi avatar nece proci neopazen  hvala,hvala .... Globalni ,daj stavi ti tvoj poznati avatar i kako ti je pisalo treća od četvrte ili tako nekako...  .i nitko nema šanse s tobom.. ja sve mislila da si neki "džihadija" i zaobilazila sam tvoje postove.. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 18:56 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja vas nista ne kontam (  ), jeli Sneza zensko ili musko, ja se nadam da je zensko, posto ja ne volim brkate dame.  Onda sigurno ne voliš Crnogorke.  Ma ni Crnogorke nisu lose, ako zanemarimo zastavu. http://www.montenegro-canada.com/i/cana ... astavu.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 18:57 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja vas nista ne kontam (  ), jeli Sneza zensko ili musko, ja se nadam da je zensko, posto ja ne volim brkate dame.  Kakvo muško Vladimiru  zar se ne vidi po avataru da sam žensko ,ostavi Corta što plaši ljude samnom  Ma znam Snezo, nisam vidio, ali znam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 19:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Onda sigurno ne voliš Crnogorke.  Ma ni Crnogorke nisu lose, ako zanemarimo zastavu. http://www.montenegro-canada.com/i/cana ... astavu.jpgŠta fali zastavi, grb srpske dinastije Petrović je na zastavi. A ovo je posebno zanimljiv poklon umotan u zastavu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 19:20 |
|
|
Na mene najdublji utisak ostavlja avatar Jude Iškariotskog. čak sam u jednom momentu razmišljao da mu napavim pandan ovom slikom. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:07 |
|
|
DaniKU je napisao/la: mara je napisao/la: Slika je cool, sam mu je ona macka nest ruzna .....   ma što se ja i rod moj slažemo A maca je vjerojatno neka mješanka, tko će joj znati, sastali se neki stari "mačor" i kakva runjava maca u nekakvom žbunju i eto nastala ova bumbar-ova  Rode, ma ta mackica je neki specifijan slucaj  al pomalo me cudi kako Bumbar92 nije slusao modnog macka i nije pratio trendove ..... 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:16 |
|
|
mara je napisao/la: Rode, ma ta mackica je neki specifijan slucaj  al pomalo me cudi kako Bumbar92 nije slusao modnog macka i nije pratio trendove .....   a može bit da ga moda ne zanima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:21 |
|
|
DaniKU je napisao/la: mara je napisao/la: Rode, ma ta mackica je neki specifijan slucaj  al pomalo me cudi kako Bumbar92 nije slusao modnog macka i nije pratio trendove .....   a može bit da ga moda ne zanima  Ma Zumba Bumba je na zanimljiv nacin pokazao kako se mackica, koja i nije bas lijepa i bumbar mogu igrati a bez da jadan bumbar nastrada 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:26 |
|
|
mara je napisao/la: Ma Zumba Bumba je na zanimljiv nacin pokazao kako se mackica, koja i nije bas lijepa i bumbar mogu igrati a bez da jadan bumbar nastrada  A nisam to baš promatrao u tom kontekstu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:33 |
|
|
DaniKU je napisao/la: mara je napisao/la: Ma Zumba Bumba je na zanimljiv nacin pokazao kako se mackica, koja i nije bas lijepa i bumbar mogu igrati a bez da jadan bumbar nastrada  A nisam to baš promatrao u tom kontekstu  Eto sad se pravis fin, ma znas da su nasi momci posebni, sve nesto kroz cvijet zele reci, sam ti iz lojalnosti ne zelis priznati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:41 |
|
|
DaniKU je napisao/la: ajd nisi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 20:57 |
|
|
mara je napisao/la: ajd nisi  Pristojan sam ja dečko.  Pitaj pratra 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|