|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 21:17 |
|
|
DaniKU je napisao/la: mara je napisao/la: ajd nisi  Pristojan sam ja dečko.  Pitaj pratra  Ak trebam pitat Ciru necu! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 21:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 18:27 Postovi: 1830 Lokacija: Sarajevo
|
mara je napisao/la: Ak trebam pitat Ciru necu!  Ubit će nas globalni šta smo mu od teme uradili  . Pa normalno kad znaš da su svi ćirini pačići zlatni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 21:25 |
|
|
DaniKU je napisao/la: mara je napisao/la: Ak trebam pitat Ciru necu!  Ubit će nas globalni šta smo mu od teme uradili  . Pa normalno kad znaš da su svi ćirini pačići zlatni  Pacici su mu zlatni, nakiceni dijamanticima, sam da vidis kaki su mu tek na suncu 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 03 srp 2009, 23:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 19:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 04 srp 2009, 01:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87602 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Evo mog neslužbenog avatara: 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 04 srp 2009, 01:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 04 srp 2009, 06:07 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ne dam avatar mog Želje, ne smeta mi ni petokraka, ali za ljubitelje cige Mesića i avatara, evo jednog nelošeg prijedloga. Partnerski odnos cige i Bakira Izetbegovića 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 04 srp 2009, 09:59 |
|
|
mara je napisao/la: [ Pacici su mu zlatni, nakiceni dijamanticima, sam da vidis kaki su mu tek na suncu  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 04 srp 2009, 10:00 |
|
|
Zrinski je napisao/la: Uh  , onda je bolje da odmah prestanemo dok nije došao 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 04 srp 2009, 10:23 |
|
|
DaniKU je napisao/la: mara je napisao/la: [ Pacici su mu zlatni, nakiceni dijamanticima, sam da vidis kaki su mu tek na suncu   Sjetila sam se necega, al to ti moram napisati kad si tu, nije za svacije usi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 06 srp 2009, 10:53 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Promjenio sam mišljenje i ističem kandidaturu, ako moderatori ne misle da je ovo malo previše. 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 06 srp 2009, 14:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 06 srp 2009, 16:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24879 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pa globalni trebo si anketu postaviti. Da vidimo, tko bi ponio titulu the best of...
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Predlazem takmicenje "Najbolji avatar prvog fourma u BiH Hrvata"! Postano: 06 srp 2009, 17:01 |
|
|
mara je napisao/la: Sjetila sam se necega, al to ti moram napisati kad si tu, nije za svacije usi  Ma samo pucaj rode moj, evo došel` sam...  P.S. Oooooooo Rajvosa di ga nađe 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|