|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 122 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 11:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kriteriji: 1. Bar 1 post 2. Isključiti klonove 3. Isključiti banirane 4. Ako je netko trenutno van BiH ali mu se većina postova i zanimanja "veže" za zavičaj, onda se broje za zavičajno mjesto ili regiju 5. Nema podjela po nacionalnosti Zbog tih činjenica, kao i forumaša koji se nisu još oglasili uopće ili po pitanju zavičaja zbroj nije 1000 Gradovi:1. Sarajevo i Mostar izjednačeni - po 35 2. Banja Luka - 11 3. Bihać - 10 4. Zenica - 7 5. Tuzla - 5 Regije: (srednja Bosna ne uključuje Zenicu, isto tako Hercegovina ne uključuje Mostar):1. Srednja Bosna - 55 2. Hercegovina - 45 3. Završje - 26 4. Posavina - 13 Države:1. BiH - 242 2. Hrvatska - 66 3. Srbija - 18 4. Makedonija - 4
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 12:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60134 Lokacija: DAZP HQ
|
može jedno pitanje. kako praviš ovu listu?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 12:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mukotrpno, češljanjem po listi članova :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 12:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mukotrpno, češljanjem po listi članova :) svaka čast. tko bi rekao da ima toliko Sarajlija. moramo malo podići svijest u Posavini i Završju, oni zaostaju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 14:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
E, to sam i ja primjetio. Ajmo Posavina !!! A Sarajlije se pokazale pravo "fasistioidnim"
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 14:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mukotrpno, češljanjem po listi članova :) svaka čast. tko bi rekao da ima toliko Sarajlija. moramo malo podići svijest u Posavini i Završju, oni zaostaju. Zapravo, Završje je meni pozitivno iznenađenje, ipak se radi o 3 mala gradića, pa i nije moglo više. Što se tiče Posavine, imaju ljudi dosta svojih portala i foruma...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 16:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: svaka čast. tko bi rekao da ima toliko Sarajlija. moramo malo podići svijest u Posavini i Završju, oni zaostaju. Zapravo, Završje je meni pozitivno iznenađenje, ipak se radi o 3 mala gradića, pa i nije moglo više. Što se tiče Posavine, imaju ljudi dosta svojih portala i foruma... znaš ti kolika ta tri mala gradića imaju ljudi svog podrijetla? pola federacije.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 20:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: K 1. Srednja Bosna - 55 Srednja Bosna se opet pokazala. Ti ljudi su mi posebno dragi... Osim kad popiju...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 21 tra 2010, 22:56 |
|
|
Aztec je napisao/la: E, to sam i ja primjetio. Ajmo Posavina !!! A Sarajlije se pokazale pravo "fasistioidnim" To nisu Sarajlije ba , to nisu gradska raja ... To su fašisti i ustaše
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 22 tra 2010, 10:13 |
|
|
hercegovina je širok pojam sa toliko različitosti počevši od onih mentalnih, preko nacionalno-vjerskih do političkih, da bi se konačno ta stavka mogla razdvojiti na istočnu i zapadnu, barem, ako ne i na sjevernu i južnu. bilo bi korektno kad se već mostar i završje izdvajaju kao zasebne cjeline. to ne bi trebao biti težak posao osim ako se do podataka nije došlo putem ip broja sa hercegovačkih teleoperatera.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 22 tra 2010, 11:11 |
|
|
Ilirka je napisao/la: hercegovina je širok pojam sa toliko različitosti počevši od onih mentalnih, preko nacionalno-vjerskih do političkih, da bi se konačno ta stavka mogla razdvojiti na istočnu i zapadnu, barem, ako ne i na sjevernu i južnu. bilo bi korektno kad se već mostar i završje izdvajaju kao zasebne cjeline. to ne bi trebao biti težak posao osim ako se do podataka nije došlo putem ip broja sa hercegovačkih teleoperatera. Regije su podijeljene na isti način kao forumi (gradovi i regije odvojeno). A nije bilo smisla da se ide u neke mikro-regije, maltene općine. Mislim da je ispalo OK.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 22 tra 2010, 11:35 |
|
|
gle, s jedne strane završje, a s druge strane hercegovina, i to u kompletu. bez mostara?? hercegovina je i grude, ali i trebinje. votevr. samo observiram, iskreno, ne briga me za podjelu na forumu, ja bih samo volila znati koliko je škutora ovdje... eto, niš više.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 22 tra 2010, 11:39 |
|
|
Ilirka je napisao/la: gle, s jedne strane završje, a s druge strane hercegovina, i to u kompletu. bez mostara?? hercegovina je i grude, ali i trebinje. votevr. samo observiram, iskreno, ne briga me za podjelu na forumu, ja bih samo volila znati koliko je škutora ovdje... eto, niš više. Ima samo 1 osoba iz "srpske" istočne Hercegovine. Tu je 3-4 Hrvata iz Konjica, 3-4 iz Stjepan Krsta, 2-3 iz Stoca, 1 iz Čapljine...sve ostalo je "škutorija".
|
|
Vrh |
|
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 24 tra 2010, 12:11 |
|
|
Meni kao Hrvatu iz RH drago da se mogu slobodno i bez cenzure ovdje izraziti riječju i mišlju, na žalost takvo što mi nije moguće u Hrvatskoj. Ponekad svi mrzitelji Hrvata i svega Hrvatskog imaju veću slobodu izražavanja od nas Hrvata a da ne spominjem Hrvatskih Dragovoljaca i Branitelja i da apsurd bude veći to se događa u Hrvatskoj u njenom medijskom prostoru za koju smo mi Hrvatski Branitelji borili. Želim HercegBosna forumu još puno desetaka tisuća forumaša i da nastave sa dosadašnjim odličnim radom i nama u Hrvatskoj ste često izvor informacija o zbivanjima u BiH-a a pogotovo situacije sa našom braćom Hrvatima
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 24 tra 2010, 12:16 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Meni kao Hrvatu iz RH drago da se mogu slobodno i bez cenzure ovdje izraziti riječju i mišlju, na žalost takvo što mi nije moguće u Hrvatskoj. Ponekad svi mrzitelji Hrvata i svega Hrvatskog imaju veću slobodu izražavanja od nas Hrvata a da ne spominjem Hrvatskih Dragovoljaca i Branitelja i da apsurd bude veći to se događa u Hrvatskoj u njenom medijskom prostoru za koju smo mi Hrvatski Branitelji borili. Želim HercegBosna forumu još puno desetaka tisuća forumaša i da nastave sa dosadašnjim odličnim radom i nama u Hrvatskoj ste često izvor informacija o zbivanjima u BiH-a a pogotovo situacije sa našom braćom Hrvatima Hvala, a broj forumaša iz Hrvatske koji su ovdje, a koji nemaju zavičajne veze sa BiH ipak dokazuje da u Hrvatskoj postoji jedna velika većina naroda koja se (uz svoje dnevne egzistencijalne probleme) itekako interesira za opstanak i boljitak svojih sunarodnjaka u BiH. Problem je što su preko medija glasniji oni "drugi" pa se nekad dobije pogrešna percepcija.
|
|
Vrh |
|
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 24 tra 2010, 12:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: DEFENSE je napisao/la: Meni kao Hrvatu iz RH drago da se mogu slobodno i bez cenzure ovdje izraziti riječju i mišlju, na žalost takvo što mi nije moguće u Hrvatskoj. Ponekad svi mrzitelji Hrvata i svega Hrvatskog imaju veću slobodu izražavanja od nas Hrvata a da ne spominjem Hrvatskih Dragovoljaca i Branitelja i da apsurd bude veći to se događa u Hrvatskoj u njenom medijskom prostoru za koju smo mi Hrvatski Branitelji borili. Želim HercegBosna forumu još puno desetaka tisuća forumaša i da nastave sa dosadašnjim odličnim radom i nama u Hrvatskoj ste često izvor informacija o zbivanjima u BiH-a a pogotovo situacije sa našom braćom Hrvatima Hvala, a broj forumaša iz Hrvatske koji su ovdje, a koji nemaju zavičajne veze sa BiH ipak dokazuje da u Hrvatskoj postoji jedna velika većina naroda koja se (uz svoje dnevne egzistencijalne probleme) itekako interesira za opstanak i boljitak svojih sunarodnjaka u BiH. Problem je što su preko medija glasniji oni "drugi" pa se nekad dobije pogrešna percepcija. Ja često u dopisivanju sa drugim forumašima znam često istaknuti da ja kao Hrvat (na žalost) imam više slobode izražavanja ovdje na Forumu HercegBosna nego u Hrvatskoj u tzv Hrvatskim forumima, još jednom sve pohvale i samo tako i zašto ne možda biti u budućnosti broj jedan Forum u Hrvata, onih iz RH, BiH-a i svih drugih Hrvata iz cijelog svijeta a normalno i svih drugih pripadnika naroda dobronamjernih i nemrzitelja Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 11 ožu 2013, 00:39 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5921 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Malo sam dijelio brojeve postova s brojevima tema na podforumima Gradovi i Regije:
Srednja Bosna => 6913/42 = 164,60
Završje => 2249/18 = 124,94
Mostar = 6177/77 = 80,22
Hercegovina => 3907/51 = 76,61
Turska Hrvatska => 1435/21 = 68,33
Sarajevo => 3750/66 = 56,82
Tuzla => 1194/28 = 42,64
Posavina => 1338/32 = 41,81
Istočna Bosna i Podrinje => 1256/34 = 36,94
Banja Luka => 687/24 = 28,63
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 21:10 |
|
|
Broj top forumaša koje je Staljinizam FIFA natjerao da stave slovo "U" u avatar - 2
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 21:22 |
|
|
moje U nema veze s FIFA-om, stoji već od ranije. to je logo bratskog nogometnog kluba iz Čilea.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 21:32 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Mudri latini... :)
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 21:46 |
|
|
dudu je napisao/la: moje U nema veze s FIFA-om, stoji već od ranije. to je logo bratskog nogometnog kluba iz Čilea. Naravno, naravno, ko ne zna za Universidad Catolica Ono MIBovo ne znam šta je.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 21:58 |
|
|
Metemma je napisao/la: dudu je napisao/la: moje U nema veze s FIFA-om, stoji već od ranije. to je logo bratskog nogometnog kluba iz Čilea. Naravno, naravno, ko ne zna za Universidad Catolica Ono MIBovo ne znam šta je.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 22:16 |
|
|
Lako vam je sa mnom, ja znam da to nije ono "U", znam vas od ranije i mislim sve najbolje o vama. Ali kad naiđe neko sa strane na forum, možda pogrešno zaključi...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 22:21 |
|
|
Metemma je napisao/la: Lako vam je sa mnom, ja znam da to nije ono "U", znam vas od ranije i mislim sve najbolje o vama. Ali kad naiđe neko sa strane na forum, možda pogrešno zaključi provodimo sociološko istraživanje u vidu reakcija naših komšija na znakove koji sami po sebi nemaju nikakvo značenje ili sasvim neutralno, a kojima oni pripisuju posebna svojstva.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Statistike forumaša po regijama, gradovima i državama povodom 1000 člana Postano: 19 pro 2013, 22:25 |
|
|
Zamislite neki zlonamjerni mejl kakvom ljevičarskom portalu u Hrvatskoj ili klixu sa sadržajem "Pola forumaša na HB.org ima "U" u avataru"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|