|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Kao što ti već rekoh Tipična si Muška šovinjara bez orginalnosti i stila stora.Nemaš uopće smisla za humor !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:06 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
hvala na komplimentu,nije bitno šta je rečeno već ko je rekao.
I da, ne vidim zašto upadate bez kucanja u konverzaciju?! apsolutno
za sve ostalo obratite se ljekaru ili farmaceutu.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:07 |
|
|
dobro je stora, šta si se dofatio mlade, neka se malo raspiše sve će ti se samo kasti...
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:08 |
|
|
štovani bumbaru najlakše je tako vi iz administracije dočekujete i tražite odmah kameru da bi se uvjerili u veličinu nožnih prstića, boju kose i raspon obrva,a stora čim počne da se raspituje odmah se nađu pojedinke da poput uljeza u punoj čaši vina blate časno i pošteno ime jednog običnog građanina ove nesrećne države.... tavka sudbina šta li...
|
|
Vrh |
|
|
suzi
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:09 |
|
|
storaB je napisao/la: dakle kao što sam i pretpostavljao,nesigurno žensko bez direktnosti,što se kaže ko grudni koš bez svojih ključnih igrača.
Sarajko, neću joj reći da su ti male,ne sekiraj ili sikiraj. Kako god, tim obmanjivanjem štovane suzi i blaćenjem mog nika dokazujete koliko ste mali... razumljivo kad su one male, onda je i IQ mali.uzročno-posledično. Boze!!Ali mi ga rece.. ima da imam traume od ovog nika, bas mi se nametnuo.Inace. prijatelje biram sama
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:17 |
|
|
storaB je napisao/la: štovani bumbaru najlakše je tako vi iz administracije dočekujete i tražite odmah kameru da bi se uvjerili u veličinu nožnih prstića, boju kose i raspon obrva,a stora čim počne da se raspituje odmah se nađu pojedinke da poput uljeza u punoj čaši vina blate časno i pošteno ime jednog običnog građanina ove nesrećne države.... tavka sudbina šta li... dragi moj stora, pa za tu vrstu konverzacije služe PPoruke, dok se na ovoj temi mi kao administracija moramo upoznati sa stvarima koje privlače nove korisnike foruma da ih poboljšamo i istaknemo još više. Kontare?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 21 svi 2013, 14:27 |
|
|
apsolutno štovani gosn bumbar. Stoga imam nadu da ćete sav nepotreban off s moje strane na ovoj temi pobrisati,kako nebi kvarili koncepciju vašeg sistema. A ja sam jednostavno postavio pitanja,apropo digresije naše nove/stare članice.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 05 lip 2013, 18:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pozdrav suzi, dobrodošla :)
Konačno da upotpunimo broj djevojaka za raspravu o odijevanju, noktima ili kosi :) Eh, samo da si ostala principijelna i držala rasprava o odevanju, noktima i kosi (ali ne Monikinoj)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 05 lip 2013, 19:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ksenija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pozdrav suzi, dobrodošla :)
Konačno da upotpunimo broj djevojaka za raspravu o odijevanju, noktima ili kosi :) Eh, samo da si ostala principijelna i držala rasprava o odevanju, noktima i kosi (ali ne Monikinoj) AID-ova obuka je skupa.Nazalost i pored najbolje volje ne mogu se samo baviti trivijalnostima Što bi nadlezni rekli ?Pa nisam na odmoru !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 05 lip 2013, 19:57 |
|
|
Ovo sam ti više rekla zbog principa.
Ipak, po čemu je više trivijalna ženska kosa od dnevnopolitičkog prduckanja što bi rekao BBC, a uglavnom se bazira na nepouzdanim izvorima pa čak i kada je istorija u pitnju. Čast izuzecima, dobrim političkim analitičarima. Uostalom, nisu samo nokti, kosa i odevanje stvari koje zanimaju jednu prosečno obrazovanu ženu. Mnoge su krenule krivim putem a poznato je da političarenje oduzima ženi ono što je krasi - suptilnost.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 05 lip 2013, 20:02 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ovo sam ti više rekla zbog principa.
Ipak, po čemu je više trivijalna ženska kosa od dnevnopolitičkog prduckanja što bi rekao BBC, a uglavnom se bazira na nepouzdanim izvorima pa čak i kada je istorija u pitnju. Čast izuzecima, dobrim političkim analitičarima. Uostalom, nisu samo nokti, kosa i odevanje stvari koje zanimaju jednu prosečno obrazovanu ženu. Mnoge su krenule krivim putem a poznato je da političarenje oduzima ženi ono što je krasi - suptilnost. Kada te se dohvati Morana
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 05 lip 2013, 22:45 |
|
|
volvoks je napisao/la: Kada te se dohvati Morana Moš' misliti?!
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 07 lip 2013, 12:11 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Drži prijatelje blizu a neprijatelje još bliže .
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 10 lip 2013, 15:17 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Ovo sam ti više rekla zbog principa.
Ipak, po čemu je više trivijalna ženska kosa od dnevnopolitičkog prduckanja što bi rekao BBC, a uglavnom se bazira na nepouzdanim izvorima pa čak i kada je istorija u pitnju. Čast izuzecima, dobrim političkim analitičarima. Uostalom, nisu samo nokti, kosa i odevanje stvari koje zanimaju jednu prosečno obrazovanu ženu. Mnoge su krenule krivim putem a poznato je da političarenje oduzima ženi ono što je krasi - suptilnost. Kada te se dohvati Morana Nece Morana. Digla je ruke od foruma iako sam ju ja pokusao ubijediti u suprotno i objasniti joj da su to ipak samo ljudi i da razlozi njihovog etnoradikalizma, etnolicemjerluka i etnorazlogazapostojanje, imaju neki svoj korijen za koji oni nisu krivi. Ali Morana zastupa teoriju po kojoj, primjera radi, jednog Hitlera niko nebi mogao ubijediti da je nacin na koji razmislja pogresan, i da covjek uglavnom za sve sto cini treba i da nosi odgovornost. Ja sam humanist i optimist.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 10 lip 2013, 15:19 |
|
|
ti si klonirani licemjerni kurton koji prikriva sopstveni muslimanski šovinizam.
ajmo na hlađenje iliti na klupu.
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 18 lip 2013, 22:08 |
|
|
A zasto dobih zadnji ban?
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 18 lip 2013, 22:28 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ja sam došao zbog jednog jedinog razloga, da nađem kakvu poštenu, lijepu, pametnu i konzervativnu herceg-bosanku...ali nakon određenog vremena sam skontao da ću se na ovom forumu usrecit jedino ako promijenim sexualnu orijentaciju...
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 19 lip 2013, 10:12 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
TG-B.B.B je napisao/la: Ja sam došao zbog jednog jedinog razloga, da nađem kakvu poštenu, lijepu, pametnu i konzervativnu herceg-bosanku...ali nakon određenog vremena sam skontao da ću se na ovom forumu usrecit jedino ako promijenim sexualnu orijentaciju... ja sam vidjela temu o Posavini pa sam se priključila. nažalost, tema nije dugo potrajala.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 23 lip 2013, 21:48 |
|
|
Ljubav... ...pa onda prijateljstvo... i na kraju smjeh!
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 23 lip 2013, 22:01 |
|
|
Ma nee.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 23 lip 2013, 22:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
seherzada je napisao/la: Ljubav... ...pa onda prijateljstvo... i na kraju smjeh! Ništa sex?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 23 lip 2013, 22:23 |
|
|
seherzada je napisao/la: Ljubav... ...pa onda prijateljstvo... i na kraju smjeh! brkovi nisu u modi. depilacija.
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 29 svi 2014, 23:48 |
|
|
Na forumu hr. me pozvao @Herzog da se priključim, tada, tek osnovanom fhb. Btw. gdje je sada, nisam primjetio njegove upise na ovom forumu? Zna li netko? Nakon kratkog oklijevanja pristupam forumu. Mogućnost saznavanja i upoznavanja različitih dijelova HB (srednja Bosna, Završje, Posavina i z. Hercegovina, odnosno općine iz navedenih) kroz upise i fotografije ljudi iz tih krajeva me najčešće privlači i zanima na ovom forumu, makar ne sudjelujem često u raspravama. Nesmetano artikuliranje političkih ideja HB Hrvata, naroda kojem i sam pripadam, kroz slobodan sukob različitih mišljenja, nešto što je tada, a i danas nedostaje forumu hr., je još jedan razlog zašto volim baciti oko na upise na ovom forum.
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 30 svi 2014, 01:06 |
|
|
Vise puta sam nabasao na stari pa zatim i novi HB portal pa i forum, a da se nisam zadrzavao dulje od pracenja pojedine teme radi koje bih svratio. Uzasno me iritirala cinjenica izoliranosti javnosti u RH od problema s kojima se susrecu Hrvati u BiH zbog stava perecijanskih medija. To me s vremena na vrijeme vracalo na ovaj forum - jedino mjesto gdje se moglo dobiti informacije (ne bas struktuirane, vise nabacane, ali sabrane na jednom mjestu). Sada je tu i FB stranica, sto je pohvalno.
Treba ici dalje. Klasicni stari forumi su opcenito zamrli, a ovaj nije izuzetak po padu aktivnosti. Internet je iznjedrio nove nacine komunikacije i raspravljanja, pretresanja informacija.
Portalu je nuzno novo osvjezenje. Preporucam prelazak na wp sto bi donijelo (ponovno) visoko kotiranje na pretrazivacima za pojedine nama znacajne pojmove, zatim jednostavnost, bolji vizualni identitet. Integraciju disqus i facebook komentara. Kako su drugi forumi nudili mogucnost regrutacije novih clanova prije, to isto danas nudi facebook.
Izaci u javnost, biti aktivan ne samo na facebooku nego oformiti tim i za drugo. Imati nekoga za twitter (pa cak i za tumblr i pinterest) jer vazno je biti prisutan. I generirati kvalitetu (projekti) koja ce donositi neke pomake, rezultate sto nije za ocekivati od samog foruma.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
Heloman.X
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 22 stu 2015, 18:17 |
|
|
Cijenjeni, Radim diplomski rad na temu utjecaja političke krize u BiH i percepcije ugroženosti na interetničke odnose (koliko ih političke nepravde i nestabilnosti kvare, koliko neprijateljstvo potiču itd...). Ugl. treba mi ispunjena anketa, pa ako može iko od vas da potroši nešto svog vremena i pomogne mi da ovo završim. Rad neće biti od ikakvog utjecaja i na što, pa ipak zrnce znanja i informacije će te pružiti svijetu ako što iskrenije popunite anketu. http://goo.gl/forms/Zi24g0YCkmHvala Vam puno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|