|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 06 ruj 2023, 13:55 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Odgovorite u anketi na jedno od dva pitanja i odredite sudbinu teme i trolera na njoj.
Anketa je otvorena 5 dana. Bez obzir koliko vas glasalo, rezultati ce biti demokratski implementirani.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 06 ruj 2023, 14:12 |
|
|
Anketa je bezveze. Dva puta za opstanak, sloboda svima.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 06 ruj 2023, 18:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7445 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Opstanak teme i baniranje srpskih sadista. Tko želi normalno pisati i argumentirati, može.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 06 ruj 2023, 18:13 |
|
|
Imaš sadiste i sa naše strane.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 07 ruj 2023, 00:49 |
|
|
Za slobodu svih tema ne samo ove. Koju izbjegavam jer mislim da bi mogao zadaviti određene hrvatske forumaše uživo samo kad bi se mogao izvući od posljedica.
Retarde banirati, ali "normalne" koliko već mogu biti na toj temi, ostavite.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 07 ruj 2023, 11:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39574 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tema od početka rata tako funkcionira tako da ja ne bi ništa dirao jer ionako spama i sadizma ima s obje navijačke strane. Sloboda navijačima
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
hilbert
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 07 ruj 2023, 17:58 |
|
|
Ja bih jedino ogranicio, ako ne skroz zabranio, copy-pastevanja sund propagande sa Twittera, kako ukrajinske, tako i ruske. Tko nije u stanju informirati se iz vise izvora i upotrijebiti sopstveni mozak da donese licne zakljucke, nema sto traziti u bilo kakvim raspravama. Takvi kao prvo nemaju sto traziti na birackim mjestima.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sudbina teme "Rusija napala Ukrajinu" i trolera na njoj. Postano: 13 ruj 2023, 10:04 |
|
|
Rezultati referenduma su obvezujući za moderaciju.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|