|
|
Stranica: 71/140.
|
[ 3491 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:03 |
|
|
chubura je napisao/la: neznani junak je napisao/la: Mi vas cekamo ko zapete puske,da se konacno razracunamo..Jedina mi je zelja da takvi junaci kao ti budu u prvim redovima.
Mi vas čekamo,vi se nešto kurčite,al samo lajete,još kad bi moglo da se ratuje tastaturom iz Švedske ili Austrije,ali ne moze.Vreme jeste da se razračunamo i otklonimo poslednju posledicu turske okupacije. Pa otcijepite se vec jednom,kad imate muda..Nikada moji nisu bjezali majmune jedan,cijela moja familija se vratila sa zapada da bi ratovali ovdje,i opet bi ratovali ako treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
s one strane dinare je napisao/la: puna podrška srbima, tolika da je došlo do toga da se osjećam ko srbin  Normalno. Drago mi zbog Inzka i svih ex "visokih". Više nego da sam na Lotu dobio. A, dobro sad počeo sam lagati kao musliman. Loto je Loto ipak.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:04 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:05 |
|
|
BBC je napisao/la: neznani junak je napisao/la: Mi vas cekamo ko zapete puske,da se konacno razracunamo..Jedina mi je zelja da takvi junaci kao ti budu u prvim redovima.
Samo čekajte. Bejha granice, hrvatski i srpski teritorij će vama doći sami. Vasa sela su prazna,gradovi sve manji.Srbi su isto srali kako je Kosovo njihovo.Danas dole ni patrijarh ne stoluje..Samo mirno..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:06 |
|
|
|
Je, načuo sam i ja nešto takvo. Za 20 godina muslimani dominirjau skroz. Evo majmuniću jedna banana i samo sabur.
Allaha vam hoćete se odlučiti već jednom. Ili ćete čekati da Srbi i Hrvati isele, ili ćete neke svoje muslimanske "Oluje" praviti. Retardirano kad trolate a ne znate kud udarate od muke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Je, načuo sam i ja nešto takvo. Za 20 godina muslimani dominirjau skroz. Evo majmuniću jedna banana i samo sabur. E ovo je vec znak nemoci.Shvatam necu vise,grehota je.. Nije sala biti ugnjetavan,a raditi kako ti ugnjetavac kaze..ahahhahahahhahha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:11 |
|
|
|
Ma razvaljuješ. Ja sam prijatelj vas Bošnjaka, samo sabur.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Je, načuo sam i ja nešto takvo. Za 20 godina muslimani dominirjau skroz. Evo majmuniću jedna banana i samo sabur.
Allaha vam hoćete se odlučiti već jednom. Ili ćete čekati da Srbi i Hrvati isele, ili ćete neke svoje muslimanske "Oluje" praviti. Retardirano kad trolate a ne znate kud udarate od muke. De ba pisi ko covjek.Nemoj svako malo edit.. Niko ne trola,niti smo u nekoj muci..SDA pobjeduje ,Amerika je uz nas,Turska je uz nas,o Iranu,SA i ostalim bradonjama da ne pricam.Znaci para za ratovanja ima,taman da ce ceramo jos 1000 godina.Nafte ima Allah dz.s dao. Zivimo u svojoj drzavi,malo posalje dijaspora malo sa strane i fino.Rat necemo jer u ocima svijeta ispadamo agresivni,medjutim ako zatreba tu smo ..Bake nije lud,sve na finjaka i sve dodje..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:16 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:18 |
|
|
|
Kad zapuca za svaku godinu Komšićevog vladanja toliko dugo vam Hrvati neće dati prolaz oružju i opremi, osim konzervama sa svinjetinom. Pa eto, ako izdržite 8 godina u ratu možda i dosaburate neku pomoć od Hrvata.
Onda ako se budete lijepo ponašali nećete imati nove 4 godine blokade zbog "platforme" Bidimira, Lijanovića i ostalih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:19 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Bobovac je napisao/la: bura je napisao/la: Znam.
Matu pomalo poznajem, jeste bio u HDZ-u do 1998. Bio je ministar pravde nakon rata. Ali se priklonio Krešimiru Zubaku i NHI (ipak je Posavljak i blizak Miji Aniću nekadašnjem alijansinom ministru obrane FBiH). Ipak, on jeste zadržao minimum nacionalne svijesti i kasnije se to očitovalo u radu suda gdje je ponekad išao kontra muslimana. Mislim da manevrira, a i činjenica je da je Posavljak pa mu RS nije baš mila. A i pitanje je je li ta odluka zakonski uzevši nepravilna. Možda sukladno BiH Ustavu i zakonima doista nema mjesta referendumu? Druga je stvar što su naše želje i jesu li zakoni i Ustav pravični. Valeriju sam sreo par puta i mogu vam reći da ne znam nijednu osobu koja je od nje više neraspoložena, mrzovoljna i odvratna. Rat i cijele 1990-te je provela Sarajevu kao kadar SDP-a. Anacionalna osoba u stilu - De la Lidija Korach.Ne moze vas Miljacka oprati  Glasali ste i kod preispitivanje odluke o devetom januaru uz vecinuuu bosnjaka i stranceee a onda slag na tortu odluka o referenduma.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Kad zapuca za svaku godinu Komšićevog vladanja toliko dugo vam Hrvati neće dati prolaz oružju i opremi, osim konzervama sa svinjetinom. Pa eto, ako izdržite 8 godina u ratu možda i dosaburate neku pomoć od Hrvata.
Onda ako se budete lijepo ponašali nećete imati nove 4 godine blokade zbog "platforme" Bidimira, Lijanovića i ostalih. Eto vidiš kako vi niste merhametli..Mi 3,5 se koljemo sa Srbima sa obje strane Dinare,vi hladite jaja,uzimate trećinu pomoći koja ide nama,mi ginemo da bi vi mogli osloboditi lijepu vašu i onda vi kao ,,oslobodioci,,dolazite na medjudrzavnu granicu.. Pomognemo vam da rijesite remetilacki faktor i balvane a vi noz u ledja i jos bi nas opet napadali.Pa imali li to smisla.U oba sv.rata smo bili uz vas,a Srbi protiv vas i vi opet protiv Bošnjaka.E pa drugovi i drugarice nije to etički.. Elem nejse,već sam to spomenuo na jednom od komentara ranije,nekad,ako sultan naredi stizu fregate,korvete,kurve i ostalo sto treba direktno u lijepi Jadran..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:28 |
|
|
zar je dotle došlo, bošnjaci obranili jadran 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:33 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: zar je dotle došlo, bošnjaci obranili jadran  Oni propadaju duhovno iz godine u godinu. Baš se to nekako odvija u real life pred našim očima. Ostatku svijeta (osim islamskom) za takva propadanja potrebna stoljeća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:35 |
|
|
|
junače ma vi ste makli potpuno, bićete glavni krivci za raspad jedne jedine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:39 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: junače ma vi ste makli potpuno, bićete glavni krivci za raspad jedne jedine Nepoštivanje odluke Suda bi značilo podrivanje pravne države, stavljanje RS u izolaciju i nesigurnost i direktno osporavanje državnog pravosuđa. -United States Embassy to Bosnia and Herzegovina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:42 |
|
|
|
Zašto 80% muslimana u virtuali "zvuče" kao roboti. Zombifikacija društva potpuna, individualnost zero.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neznani junak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto 80% muslimana u virtuali "zvuče" kao roboti. Zombifikacija društva potpuna, individualnost zero. Ma sta naprica,pa vama u crkvi odrze govor i po tom sablonu svi serete samo u razlicitim nijansama.Mani ba te demagogije..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 00:52 |
|
|
|
Ma kamenjarci i ustaše, nanu im.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 01:02 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
BBC je napisao/la: Zašto 80% muslimana u virtuali "zvuče" kao roboti. Zombifikacija društva potpuna, individualnost zero.
| Privitak/ci: |

666-2220138902730172401274629374-12471-4871-481-8561-95419-1023984538453951029384765.jpg [ 87.69 KiB | Pogledano 2827 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 02:10 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
|
Znači zaključeno je.
Sudac Hrvat - prevrtljivac. Nekad uz Muslimane, nekad uz Hrvate (koji su uz Srbe). A to je zato jer je iz Posavine. Ok
Sutkinja Hrvatica - podanik Muslimana. Rat provela u Sarajevu. SDP-ovka. Vjerojatno ima doma Titovu bistu i zastavu ARBiH
Sad mi je sve jasno. Pa mi u Ustavnom sudu nemamo Hrvate koji će zastupati interese HB Hrvata. Jel se može i po tom pitanju nešto učiniti? Zašto dr. Čović šuti?
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 02:14 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
|
Znači zaključeno je.
Sudac Hrvat - prevrtljivac. Nekad uz Muslimane, nekad uz Hrvate (koji su uz Srbe). A to je zato jer je iz Posavine. Ok
Sutkinja Hrvatica - podanik Muslimana. Rat provela u Sarajevu. SDP-ovka. Vjerojatno ima doma Titovu bistu i zastavu ARBiH
Sad mi je sve jasno. Pa mi u Ustavnom sudu nemamo Hrvate koji će zastupati interese HB Hrvata. Jel se može i po tom pitanju nešto učiniti? Zašto dr. Čović šuti?
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 04:50 |
|
|
|
Ajde na referendum gazije,vi ste demokrate valjda,postujete volju naroda....
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 18 ruj 2016, 05:47 |
|
|
007 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|