HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 stu 2024, 00:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 104 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Stipe Mesić - ustašoid
PostPostano: 24 sij 2017, 18:12 

Od svih mogućih naslova o ovoj vijesti ovaj bošnjački na N1 je jedini nepismen i najnelogičniji. Jel ti ljudi idu u neke škole. Ima li taj bošnjački jezik neka jasna pravila.

Kako uspiju zajebati stvar u naslovu od nekoliko riječi.

Ili je to stvarno taj ludi novokomponirani jezik kojeg mi više ne možemo razumjeti, jer smo se puno udaljili od njih, kao narodi.
Pazi ludila: "Mesiću izašao..." Izašla mu kita, kao što je "novinaru" ušla u glavu.

Klislam je prepun ovakvih imbecilnih i nepismenih naslova, Robbie je to super primjetio.

Mesiću izašao još jedan snimak, gori od onog iz Australije

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:18 

Stjepan Mesic vec desetljecima stalno nesto "Cigane" u svojim izjavama i salama spominje...

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:19 

Javio se pismom. Napao "ustaški" i "revizionističkI" HDZ da su vršili pritisak na njega da tako priča i ponaša se.
Kaže "nesmotrena izjava" za cjelovečernji dernek.
Samo se jednom spominje riječ "antifašizam", što znači da je situacija ozbiljna pa je pismo sastavio njegov odvjetnik a ne on.

Da je on svaka peta riječ bi bila "antifašizam".

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:24 

Ratko Mladić saznavši za Mesićevo objašnjenje je odlučio dodati amandman.
Napisao je sucima u Haagu da je bio "pod pritiskom zbivanja" i "utjecajem Srpske Radikalne Stranke". I da ga kao dokazanog antifašistu puste na slobodu momentalno, a mogu i trenutno.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:26 

Hoće li ga možda besna Vesna Oniunas sada napasti šarafcigerom, trebamo li se zabrinuti? Možda da mu pošaljemo Poglavnikov tjelesni sdrug da ga zaštiti?

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:28 

Hroboatos je napisao/la:

Izašao i drugi, o Andriji Artukoviću. Sad mora pisati još jedno pismo "objašnjenja".

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:42 

Bacili se muslimanski mediji sad u damage control. Baš su ***, zaslužuju ovakve lobiste kao Mesić u potpunosti.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 18:56 

Imam i ja komentar:

=)) :smajl015

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 19:08 

kolubara je napisao/la:
nije bio lazan disident

tito je bio lazan jugosloven , a prolece je njegovo maslo koje je lepo pretocio na papir 1974

ovo su mu piuni

Pa ti si pobio sam sebe u ova tri iskaza. :laugh

@ontopic

Zgodno su ovo smislili i napravili s tom snimkom, isjekli ju u više komada i lagano puštaju pa da lik ima posla s pisanjem priopćenja u kojima se ograđuje. I baš me zanima što slijedi - isječak na kojem dikobraz objašnjava kako su Židovi sami spalili i srušili svoje bogomolje u NDH između 1941. i 1945. ili onaj u kojem se hvali poznanstvom s članovima Bugojanske skupine i svojim zaslugama u distribuciji oružja i informacija istoj? :pepam

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 20:10 

Sta kaze Savez Antifasistickih Boraca i Antifasista =))

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 20:46 

BBC je napisao/la:
Javio se pismom. Napao "ustaški" i "revizionističkI" HDZ da su vršili pritisak na njega da tako priča i ponaša se.
Kaže "nesmotrena izjava" za cjelovečernji dernek.
Samo se jednom spominje riječ "antifašizam", što znači da je situacija ozbiljna pa je pismo sastavio njegov odvjetnik a ne on.

Da je on svaka peta riječ bi bila "antifašizam".

A može jednostavno da kaže "mladost-ludost", uviđam svoje greške, bla, bla... Ili da potvrdi da takoi dalje misli, ako misli...
Baš ga briga, ima preko 80 godina, predsedničku penziju. Ne misli valjda opet da se baca u politiku, pa udara po političkim protivnicima.

Inače, mi Srbi smo od početka znali da je gad. :zubati
Mada, imao je par dobrih poteza dok je bio predsednik.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2017, 21:11 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Ili k'o Milo jednostavno da kaže: Promijenio sam mišljenje.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2017, 09:08 

BBC je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Izašao i drugi, o Andriji Artukoviću. Sad mora pisati još jedno pismo "objašnjenja".

cemu sad ovo ?

otkrili hrvati toplu vodu? znamo odavno da je proustasa prikriveni kao i vecina hrvatskog drustva sedamdesetih. da bio je nesto kratko u zatvoru, kad je i tudjman bio kojeg je brizno zbog toboz bolesti vadio krleza, i susak i manolic su bili tada aktivisti tog proleca, te je to prolece na vlast doslo na celu sa tudjmanom koji je u ono doba iskazivao divljenje prema nadahnutosti jednog busica, ovekovecenog ustaskog teroriste...

to su hrvatima borci za "demokratiju" tako je i artukovic mesicu jedn nacitana dobra dusa! a sve sto je radio taj zlikovac su izmisljotine za mesica.

znamo mi sve ovo. znaju i oni samo se prave blesavi i dan danas vicu "srbi rusili ustav" pa izbio rat... a 1974 oni nisu srusili postojeci ustav i doneli takav da je delovo stetno samo po srbiju , pa da je bilo pitanje vremena kada ce im zivot od siptarske vlasti postati neizdrziv i da vrate ustav, kako bi hrvati i slovenci na sav glas vikali , evo ruse ustav...

upravo zbog saznanja da na vlast 1990 u hrvatskoj dodjose proustase, srbi su tu vlast primili s nepoverenjem i strahom pa je i balvan revolucija kako je hrvati nazivaju sasvim razumljiva. otvorio se ponor jasenovca.

sigurno su trebali da se vesele ovakvima koji artukovica i ustaske zlikovce opisuju sa divljenjem?

pored toga sto je bio ustasoid, on je ***.o od coveka

sad menja misljenje ko gace

Vrh

PostPostano: 26 sij 2017, 15:52 

Ivan Aralica je bio u pravu kada je prije 15 godina u knjizi “Ambra“ oprao Mesića. Čak se može reći da je gledajući iz današnje perspektive bio i suviše blag prema njemu. Pogotovo kad se vidi kakva je to šprdačina od predsjenika bila, ili kako je to danas fino rekao Miro Tuđman: “zbog Mesićeve je destabilizirajuće politike Hrvatska izgubila deset godina stabilnog razvoja“.

Vrh

PostPostano: 27 sij 2017, 10:32 

nije tudjman bio nista manji ustasoid naprotiv, ali za razliku od ovog bio je utemeljeni i nije menjao misljenje poput gaca, dok je mesicu ipak vaznija guzica...

jad i beda karaktera

Vrh

PostPostano: 29 sij 2017, 12:48 

Portal Ja-i-Dzamija-Tacno net se pravo bacio u obranu lika i djela najvećeg bošnjačkog lobiste.
Odvojili su vremena i ostavili praćenje otvaranja, restauracije džamija i islamskih praznika, pa su to vrijeme posvetili svom lobisti.

Kako su onako prozirni i jeftini. Uzmeš ta muslimanska imena kolumnista, ukucaš u Google, na drugim izvorima bošnjački nacionalizam prosipaju i prate gdje se grade džamije, kad je bajram i slično.

Što ti Hrvati koji za njih pišu misle, to mi nije jasno. Kao Kapos Židovi u logorima kad su radili kao stražari i redari za naciste.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2017, 14:56 

Citat:
JA SAM OTKRIO MESIĆEV VIDEO: ‘Ima toga još, bit će zanimljivo kad objavim…’

Autor: S. V.Ponedjeljak, 30. Siječanj 2017. u 11:52

"Uskoro ide dokument koji otkriva svu prijevaru antifašizma i komunizma. Samo da vam spomenem da je partija službeno kažnjavala svoje članove koji su govorili da su antifašisti. A bit će zanimljivo i kad objavim nove video materijali o Mesiću", kaže urednik Maxportala

Marko Marković, novinar i glavi urednik Maxportala iz Zagreba razotkrio je Stipu Mesića i njegove izjave o Jasenovcu, Andriji Artukoviću i vremenu NDH te lažnom svjedoku Bajri Avdiću na suđenju nekadašnjem ministru u Vladi NDH.

U ekskluzivnom razgovoru Marković otkriva kako je došao do tog senzacionalnog otkrića.

– Znao sam da je taj Mesićev govor u Novskoj snimljen. Vjerovao sam da je video negdje sklonjen i nadao se da je sačuvan.

Mislite da ga je netko mogao namjerno izbrisati?

Moguće i to, ali više sam strahovao da je zaboravljen, oštećen ili prebrisan. Znate, bila su ratna vremena, puno se snimalo, a kazete uvijek nije bilo pri ruci pa bi se uzela već snimljena kazeta i snimao aktualni događaj.

Kako ste Vi došli do videomaterijala Stipe Mesića?

Kad bih se sjetio te teme, raspitivao bih se na različitim adresama. Kako se posljednju godinu, dvije ponovno na različite načine otvara tema o Jasenovcu i broju stradalih u tom logoru te rasprava do kada je logor Jasenovac radio, ponovno sam krenuo u potragu.

Znali ste da je Mesić takvo što govorio?

Da, znao sam, ali mislite li da bi mi itko vjerovao da sam to objavio, a da kao dokaz nemam video materijal. Bez obzira na Mesićeve izjave u Australiji za koje sam također siguran da im ne vjerovali da nema video zapisa.

Kako ste ga napokon pronašli?

Pregledao sam više stotina video kazeta, oko dvije tisuće sati materijala u nekoliko državnih ustanova za koje sam vjerovao da bi video mogao biti pohranjen. Kad sam prije dvadesetak dana došao do jednog fonda video materijala, oko 60 sati, poželio sam brzinski pregledati da i taj fond eliminiram kao mogućnost da se na njemu nalazi video s govorom Stipe Mesića.

Posrećilo mi se. Na drugoj od desetak kaseta, s ukupno oko 30 sati video materijala, prepoznao sam traženi video. Eureka! Otkrio sam! Zaposlenik te državne ustanove presnimio je video i to je to. Ostalo je povijest.

Svi mediji u Hrvatskoj prenijeli su Vaše informacije?

Da, svi mediji prenijeli su taj video jer je doista riječ o senzacionalnoj informaciji, zapravo povijesnom video materijalu koji će otvoriti brojne rasprave u Hrvatskoj. O samom Stipi Mesiću i njegovom karakteru, ali i pojačati raspravu o Jasenovcu, karakteru tog logora i njegovom trajanju.

Znate da se posljednjih godina otvorila rasprava je li Jasenovac trajao od 1941. do 1945. ili 1947. godine ili dalje i tko je sve stradao u tom logoru. Mesić u video tvrdi da je u “Jasenovcu duboko ukopan veliki broj Hrvata”, da je radio “još dvije godine nakon rata”, da će “napraviti istraživanja pod nadzorom neovisne međunarodne komisije”, no ta najava kasnije nije realizirana.

Igor Vukić najavio je da bi, temeljem Mesićeva videa, trebalo nastaviti istraživanje?

Vrijeme je da se o toj, kao i svakoj drugoj temi u Hrvatskoj, govori bez strasti, bez političkih i svjetonazorskih konotacija i da se utvrdi povijesna istina. Znate, u Hrvatskoj je dugo partijske odluke smatrane povijesnom istinom i svako propitivanje tih tema smatralo se revizionizmom.

U bivšem sustavu za revizionizam se išlo u zatvor, a progovorite li danas o toj temi izlažete se riziku da vas proglae širiteljem mržnje. Problem je što država na tome sustavno ne radi.

Evo vam jedan primjer. Naša povjesničarka Blanka Matković, koja godinama istražuje poratni logor Jasenovac trenutno je na doktoratu u Londonu. Da bi živjela i mogla doktorirati Blanka u Londonu čisti zahode, a kći Nenada Puhovskog na račun države posjećuje egzotične zemlje, vozi bicikl po Islandu i jaše po divljim i neotkrivenim dijelovima Azije

Do kada tako?

I ja bih volio znati odgovor na to pitanje.

Spomenuli ste više sati materijala o Mesiću i ostalim, Možete li nam otkriti ima li još što zanimljivo?

Da, ali ne samo video materijala. Uskoro ide dokument koji otkriva svu prijevaru antifašizma i komunizma. Samo da vam spomenem da je partija službeno kažnjavala svoje članove koji su govorili da su antifašisti. A bit će zanimljivo i kad objavim nove video materijale o Mesiću.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2017, 05:14 

otkrila se topla voda ?

znali su hrvati i da je spegelj uvozio oruzje za proustasku vojsku i rat secesiju pa im ne smeta. znaju sve oko jasenovca pa im ne smeta, vec podrzavaju one koji ga umanjuju. to je tudjmanovo delo od sesdesetih.

znaju to i slovenacki lideri i basnija ali im je najbitnije bilo rusiti jugoslaviju. opet , ovim se samo potvrdjuje da srbi u krajini su oparavdano imali strah od nadolazecih ustasa. sve to nece puno hrvatima smetati ovako ili onako bitno je resiti se srba sto je svakako proustasko.

mesic?

*** najobicniji

Vrh

PostPostano: 31 sij 2017, 10:00 

Dao ostavku na mjesto počasnog predsjednika kluba luzera, nečega, "antifašista".

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2017, 11:58 

Svi bježe od Mesića ovih dana, bar dok se bura ne stiša i malo se zaboravi. Muslimani ga zovu u Sarajevo da im drži govorancije.
A zašto bi se distancirali od njega. Te gluposti o Jasenovcu, a tamo ubijene dvije muhe jednim udarcem. Ćifuti Židovi i genocidni đikani Ćetnici.

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2017, 12:19 

Ma...on je golo ***...pricace taj sve za korsit guzice

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2017, 12:22 

Čini mi se da muslimani nešto o njemu znaju pa ga ucjenjuju. Njegovo ponašanje je totalno drugačije od ponašanja ostalih antifašista i "antifašista" iz Hrvatske.
Nekako opsesivno-kompulzivno, fiksirano bez posebnog razloga zašto.

Znam da su dali Nexe grupi preko reda neke natječaje u Sarajevu, a kćerka mu bila direktorica ili koja već funkcija. Samo to je bilo doslovce prije masu godina, ne može biti glavni razlog njegovog lobiranja za muslimansku nacionalističku politiku.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2018, 09:03 

Evo nešto što će obradovati Agathona i sve druge iskrene patriote ove zemlje.

Mesić sutra u Zenici prima priznanje 'Počasni građanin'

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić večeras je stigao u Zenicu gdje će mu sutra, na svečanoj sjednici u povodu Dana Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), biti uručeno priznanje "Počasni građanin".

Mesić je, u društvu predsjedavajućeg Skupštine ZDK-a Jasmina Duvnjaka, večeras obišao i povijesni lokalitet - Park Kulin ban, koji se nalazi neposredno uz nogometni stadion Bilino polje i u kojem je prije 815 godina, 8. travnja 1203. godine, potpisana čuvena Bilinopoljska izjava, prenosi Fena.

Park je, na inicijativu Foruma građana Zenice, tijekom ovog mjeseca potpuno uređen te prilagođen za odmor i posjete građana, a u njemu će sutra Mesićui od Foruma građana Zenice biti uručen pozlaćeni medaljon Kulin ban.

https://www.dnevnik.ba/dogadaji/mesic-s ... i-gradanin

Vrh

PostPostano: 29 kol 2018, 11:31 

Bobovac je napisao/la:
Evo nešto što će obradovati Agathona i sve druge iskrene patriote ove zemlje.

Mesić sutra u Zenici prima priznanje 'Počasni građanin'

A kojem Stjepanu Mesicu daju taj pocasni naslov?

I. Onome koji je bio protiv deklaracije o hrvatskom jeziku
II.. Onom koji je bio za Hrvatsko proljece
III. Onomu koji je rusio Jugoslaviju
IV. Onomu koji je radio za Tudjmana protiv jugocetnicke armije
V. Onomu koji je umanjivao zlocine u Jasenovcu, govorio o pobjedi Hrvata 10. travnja 1941. i 1945.
V. Onomu koji je 90-tih tvrdio da nisu tocne insinuacije o podjeli Bosne u Karadzordzevu, https://m.youtube.com/watch?v=g9pn-RsrqZ8
VI. Onome koji je sa sudrugom Manolicem rusio Tudjmana i Washingtonski sporazum koji je tada sprijecavao hrvatsko-bosnjacki sukob
VII. Onomu koji je bio detudzmanizator
VIII. Onomu koji je kao svjedok na ICTY-u toboze svjedocio o sastanku u Karadzordjevu na kojemu nije sudjelovao o tome da je tamo dijeljena Bosna
IX. Onome koji je umirovio pobjednicke admirale i generale koji su pobjedili jugocetnicke agresore, sprijecili nekoliko puta pad BIH i genocid u Bihacu i oslobodili veliki dio BIH od Srba sto Bosnjaci nisu bili sposobni
X. Onome koji je bio na celu drzave za vrijeme kriminalizacije Domovinskog rata i progona branitelja
XI. Onome koji je postao gorljivi protivnik ustasa i koji drzi govore o strasnom logoru u Jasenovcu
XII. Onomu koji je bio na celu drzave dok se govorilo o 'jugosferi', 'ovim prostorima', 'regionu', itd.
XII. Onomu koji se zalaze za bosnjacki unitarizam u BIH!!!!
.
.
.

Iz biografije Stjepana Mesica svatko moze pronaci sto mu odgovara, i pronaci svog Mesica. Time daje vrijednosni sud prema hrvatsko-bosnjackom odnosu, i to vrijednosni sud o sebi samom.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 29 kol 2018, 11:59 

u zenici ce blagosiljati mudzahedine iz 93 ? i pogrom na zepcanske rvate?

zbog toga je otisao?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 104 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: kily, Naša Kvačica, Patriota, Robbie MO, shteva, Teuton, Tomba17 i 82 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: