HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 sij 2025, 09:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 89  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Makedoniji
PostPostano: 03 ožu 2017, 19:11 

chubura je napisao/la:
BahamutNS je napisao/la:

Naravno, oduvek su šiptari bili zapadnjačko topovsko meso. Od austrougarske do amerike, nije se ništa promenilo :kava Zapadu treba alibi koji će im omogućiti da na balkanu budu uvek prisutni :kava Postavlja se samo pitanje šta zapad dobija destabilizacijom makedonije :kava

Dobija prekid novog kineskog "puta svile",od luke Pirej koju su kupili Kinezi-pruga Atina-Budimpeta,u Makedoniji to seku,jer je ona najslabija karika,a i dovršavaju projekat velike Albanije,to je završni čin.

Makedonija ovakva, kakva je vrlo lako i brzo može sa šiptarima izaći na kraj, a i realno u mnogo je boljoj poziciji od recimo Srbije, tako da ih u slučaju rata, nato sasvim sigurno ne bi bombardovao. A sasvim sigurno, imala bi podršku Srbije, Grčke i Bugarske.

A sve i da dobiju pola makedonije, što je bez podrške zapada nemoguće, opet im preostaje da uzmu pola crne gore i od Grčke Epir :kava Misliš da bi Grci to dopustili ? Ubijali bi ih ko pse pre i posle doručka, pa makar ih izbacili iz eu/nato sekte.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 19:16 

BahamutNS je napisao/la:
chubura je napisao/la:
Dobija prekid novog kineskog "puta svile",od luke Pirej koju su kupili Kinezi-pruga Atina-Budimpeta,u Makedoniji to seku,jer je ona najslabija karika,a i dovršavaju projekat velike Albanije,to je završni čin.

Makedonija ovakva, kakva je vrlo lako i brzo može sa šiptarima izaći na kraj, a i realno u mnogo je boljoj poziciji od recimo Srbije, tako da ih u slučaju rata, nato sasvim sigurno ne bi bombardovao. A sasvim sigurno, imala bi podršku Srbije, Grčke i Bugarske.

A sve i da dobiju pola makedonije, što je bez podrške zapada nemoguće, opet im preostaje da uzmu pola crne gore i od Grčke Epir :kava Misliš da bi Grci to dopustili ? Ubijali bi ih ko pse pre i posle doručka, pa makar ih izbacili iz eu/nato sekte.

Ali oni imaju podrku zapada,i javnu,pozivaju da se mandat da zaevu,i ispod stola pogotovo,a Epir ne mora biti nuzno u Velikoj Albaniji,ostalo mogu kako hoće.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 19:23 

BahamutNS je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Mislim da je taj rat neizbježan. Nije mi jasna igra zapada nimalo.

Zapad bezuspešno, očajnički pokušava da smanji Ruski uticaj. Pukli su u siriji, pukli su u ukrajini, pukli su u turskoj, prema tome, preostaju im još balkan, kavkaz i centralna azija :kava

Grčka je bila njihova pa vidi je sad. Bolje ih nemati za saveznike.
Kamo sreće da ih i oni u Zagrebu odjebu.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 19:31 

Vidi ovih srbokatoličkih licemjera, što se protive albanskoj slobodi, a nešto traže u BiH. Poserem se i na vas, federalizam i vaše lažno nositeljstvo "europskih vrijednosti".

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 19:31 

Poserem se ja tebi na allaha i muhammada. I nek se muhammadu svinje i majmuni pišaju po grobu.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 19:51 

Amiđa je napisao/la:
Vidi ovih srbokatolička licemjera, što se protive albanskoj slobodi, a nešto traže u BiH. Poserem se i na vas, federalizam i vaše lažno nositeljstvo "europskih vrijednosti".

Ja se ne protivim većim pravima Albanaca, uvodjenju dvojezičnost ali i federalizaciji Makedonije. Dapače to je interesu oba tamošnja naroda.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 19:52 

chubura je napisao/la:
Ali oni imaju podrku zapada,i javnu,pozivaju da se mandat da zaevu,i ispod stola pogotovo,a Epir ne mora biti nuzno u Velikoj Albaniji,ostalo mogu kako hoće.

Od prizrenske lige 1878. do dana današnjeg, su oni imali u manjoj ili većoj meri podršku zapada i to se neće promeniti. Onaj ko misli da hoće je idiot :kava Ono što zapadu ne ide na ruku je ubrzana islamizacija evrope i činjenica da propagandna sranja koja su radili 90ih danas više ne prolaze. Internet ne mogu da kontrolišu a ljudi su pogotovo na zapadu umorni i gade im se mainstream mediji. Baš će neki tamo majmun iz lupam francuske podržati šiptare koji se budimo realni sve više i više okreću radikalnom islamu i otići da ratuje za njih, dok mu ispred kuće prolaze bradonje i žene obučene ko mumije / nindže :sega

Jako lako se može desiti da ako započnu rat u makedioniji, taj rat bude šiptarima poslednji, jer, kao što napisah, makedonci bi imali podršku Srbije, Grčke i Bugarske, a i Rusija bi intervenisala :palacgore1

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 20:05 

Robbie MO je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
Vidi ovih srbokatolička licemjera, što se protive albanskoj slobodi, a nešto traže u BiH. Poserem se i na vas, federalizam i vaše lažno nositeljstvo "europskih vrijednosti".

Ja se ne protivim većim pravima Albanaca, uvodjenju dvojezičnost ali i federalizaciji Makedonije. Dapače to je interesu oba tamošnja naroda.

Ti si onako romantičar. Kao da to Albance zanima. Samo spajanje sa Albanijom ih zanima.
Samo kažem, nemam neko mišljenje o tome. Bolje i Makedoncima odrezati ud sa zatrovanom ranom, dok im ne bude kasno.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 20:10 

BBC je napisao/la:
Grčka je bila njihova pa vidi je sad. Bolje ih nemati za saveznike.
Kamo sreće da ih i oni u Zagrebu odjebu.

Jebiga, dosta su ih drugi zajebavali, sad je vreme da i oni malo lupaju recke :biceovodobro
Dok je kolinde, nema ništa od toga :zubati

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 20:13 

Citat:

Vidi ovog što serenda iz skandinavistana :sega

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2017, 21:42 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Jesu li ovo počela događanja naroda u Makedoniji ili Makedonsko proljeće?

Prosvjedi peti dan po cijelom Makedoniji.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 10:49 

lider30 je napisao/la:

Ne plaća Soroš, nije proljeće.
Valjda ne plaća.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 13:29 

lider30 je napisao/la:

Kakav crni narod ? Sve ološ do ološa i fukara do fukare :kava

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 13:32 

zar nije potrebna 2/3 većina za promjenu ustava? ako je tako bez VMRO-a se ništa ne može mjenjati.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 13:34 

Metemma je napisao/la:
Ne plaća Soroš, nije proljeće.
Valjda ne plaća.

Ona ******** od ambasadora opet kenja na njušku, dakle poslao je soroš pare :kava

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 13:37 

CELA MAKEDONIJA NA NOGAMA: Ponovo protesti, ovog puta u celoj zemlji

U Skoplju i drugim gradovima nastavljeni su i danas, peti dan zaredom, protesti građanske inicijative za zajedničku Makedoniju. Pored prestonice, učesnici protesta su se okupili i u Negotinu, Ohridu, Kavadarcima i drugim mestima.

Učesnici protesta traže da se oformi zajednička makedonska platforma koja će očuvati jedinstvo i zajedništvo Makedonije. Oni ističu da će istrajati u odbrani unitarnosti zemlje.

slika

Iz kabineta makedonskog predsednika Ðrođa Ivanova je sinoć, posle njegovog susreta sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini, saopšteno da on ne može da prihvati njen poziv da mandat za formiranje makedonske vlade poveri lideru SDSM Zoranu Zaevu.

Kako je saopšteno, Ivanov je Mogerinijevoj rekao da on nije u poziciji da to učini, navodeći kao razlog prihvatanje Tiranske platforme od strane Zaeva.

- Predsednik Ivanov je rekao da, u skladu sa ustavom, neće imenovati za mandatara nekog ko pregovara na osnovu platforme strane zemlje koja se koristi za ucenjivanje Makedonije, ugrožavanje njenog suvereniteta, nezavisnosti i unitarnog karaktera - navodi se u sinoćnjem saopštenju.

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 13:38 

AMERIČKI AMBASADOR: Zabrinut sam za Makedoniju, udaljava se od demokratije

slika

Ambasador SAD Džes Bejli je zabrinut da je Makedonija napustila načela demokratije i vladavine prava, nakon jučerašnje odluke Ivanova da ne da mandat Zaevu da formira novu vladu.

"Slažem se s komesarom EU Johanesom Hanom. Moja briga je da se Makedonija udaljava od načela demokratije i vladavine prava, što su temeljne vrednosti NATO-a", napisao je Bejli na Tviteru.

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 14:31 

I eto nove Ukrajine. Gdje god Amerikanci rovare to ode u klinac.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 14:44 

Od kad su "principi demokracije" i "vladavina zakona" "NATO temeljne vrijednosti" ?
Okružili su Rusiju i Kinu vojnim bazama i nuklearnim oružjem. Oni u Libiji danas znaju kako ih je NATO obogatio.

Nekih 40% živimo u 1984 od Orwella, da toga nismo ni svjesni. Ostatak je Aldous Huxley "Brave new world" i ono što mass mediji rade.
Analitičari su se desetljećima natezali hoće li nas jamiti kao u 1984 ili Brave new world. Mislim da je neka kombinacija oboje. Što ne moraju silom to će odraditi preko CNN, BBC i Guardian, Soros, USAID i slično.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 14:46 

po udjelu rođenih Albanci su na 30%+ udjela u Makedoniji, po udjelu stanovništva na 25%, a u parlamentu samo 15%. s obzirom da je situacija u Makedoniji gotovo 1 kroz 1 usporediva s FBIH u demografskim omjerima zanimljivo je zapravo koliko su Hrvati politički jači i zastupljeniji u parlamentu FBIH od Albanaca u Makedoniji koji kakti demografski osvajaju Makedoniju. s tim da je i po službenim podacima udio Albanaca u Makedoniji veći nego Hrvata u FBIH.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 17:59 

Dobro su se Makedonci postavili, bitno je da Albanci budu ti koji su agresivni.

BTW Sumnjam da Zaev želi vlast u kojoj bi bio ucjenjen od strane Albanaca, ovaj potez od Ivanova je dogovoren na sastanku s Zaevom. VMRO je spreman podržati Zaeva (manjinsku vladu).

Što se tiče Grčke, gotovo da niti jedan medij nije prenio:

Tsipras je u 11-om mjesecu prvi put od hladnog rata izveo grčki oklop na granicu s Albanijom, tako da su Albanci svima na nišanu.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 21:29 

Zanimljivo da su makedonski socijaldemokrati na strani manjih dok su u fbih zesci nacionalisti.

Zgodno nam je sto zapadnjaci podrzavaju federalizam po etnickim linijama.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2017, 03:23 

eto im zapad i amerika

pravice oni srbiju od blata ali nema vise ludog srbina

eto im tuta bugarin i bele capice pa nek se jebu

to je smesna drzava a i kao takva za bosnu je institucija

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2017, 09:33 

Podeliće se nakaza kao i BiH. Žali boze stotine tisuća Srba izginulih u Balkanskim ratovima.

Te sa Bugar 1915 se sukobili. Nastavili 1941.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2017, 10:49 

necemo vise ni prstom mrdnuti a tavce na gravce nek se jebe sam kako ume, nek zove sofiju u pomoc

1934 su oni pokazali lice, drazi i je bio i crni pavelic da sa njim koketiraju od srba , pa tako eto im sada sloboda nek se jebu u njoj kako umeju

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 89  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: