HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 vel 2025, 14:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 526 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: LGBT osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini
PostPostano: 16 svi 2017, 01:13 

Neka neko od moderacije eutanazira ovog jadnog invalida sa mazohističkim nagonom.Ipak ovaj forum čitaju i deca,mlađi punoletnici,vernici itd.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 01:16 

Off od off.

Vlado jel se sećaš kako smo ti Tuta i ja razvalili DaskaDevojku? :D
Pocepali je ko staru fosnu. :001_cool
Posle je onaj Ministar nas nezaštićene nevine Balkanske alfa mužjake ni krive ni dužne kaznio sa sedam dana!Na pravdi Boga!

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 07:28 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Yea right, znas koliko ti itko vjeruje ovdje, da je tebi netko poput mene ne samo da bi se lupala nogom u guzicu od srece nego bi vrlo brzo napustila i prpagandom ti nametnute zablude i kao zadovoljna zena bi bez iakvih predasuda i kompleksa pocela zdravo dozivljavati svijet koji te okruzuje.

:smijeh :smijeh

Ti da si kvalitetan bračni partner svojoj boljoj polovini i općenito zadovoljan čovjek, ne bi homoseksualce vrijedjao nesiguran u svoje heteroseksualno opredjeljenje. Bio bi pun tolerancije i mira.
Nego, rigaš po ljudima najstrašnije uvrede, vjerujući da ćeš time potvrditi neki muževan stav u virtuali. Ubijedjena sam da nisi načisto jesi li hetero. I da SU tvoji izljevi žuči posljedica straha.
Uostalom, da jesi dobar muž i ljubavnik kao što tvrdiš, ne bi u 12 sjedio na forumu i unižavao homoseksualna bića, no bi vršio svoje bračne dužnosti.
I ne samo ti. Već sve oženjene forumske zagondžije :D

Laka i ugodna noć!

Ove zadnje dvije stranice ne bi trebalo zacetavati jer ne znam kad smo imali bolji primjer ispraznosti , povrsnosti i pomodnosti ljevicarske agende.
Dakle svi smo se slozili kako hs imaju poremecaj razmnozavanja, ali ako to kazes onda si sovinjara , demode i upitne si seksualne orjentacije.

Da bi bio moderan, moras se praviti lud ili biti doslovno lud od ispiranja mozga , toliko da tvrdis kako ljudi koji se lijece ili imaju hendikep ustvari nemaju nikakav poremecaj jer se taj poremecaj danas lako lijeci sa par miliona dolara investiranjem u surogat majku .

A ako raspravljas otvoreno o realnom problemu koji ti ljudi imaju kako bi im pomogao onda rigas najstrasnije uvrede i ustvarj niisi otvoren nego si zatvoren .
Ako pitas zasto bi hs trebali biti poticani materijalno u vidu privilegije braka, onda nisi vrijedan odgovora jer si zatucan....

Nekad smo imali temu poremecaj liberala... Sarajku je tipican primjer.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 12:20 

osoba srednjih tridesetih

Ja sam uvijek mislio da je zaba stari covjek, tipa 60 ili 70 godina.

Pa sam pretpostavljao onu "You can't teach an old dog new tricks".

A ono klinac!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 14:37 

E sad kad si sazno da me zbog godina ipak mozes necemu poduciti, izvoli. Jedva cekam.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 15:40 

zaba1111 je napisao/la:
E sad kad si sazno da me zbog godina ipak .

mozes necemu poduciti, izvoli. Jedva cekam :smajl007 :smajl007 :smajl007

Toooooo! Izadji iz ormara.

Cijenjeno forumsko pučanstvo svjedoci smo moderne forumske povijesti. Ponosna sam na sebe jer se zaba "otkrio" :D

Mislim, ništa od uzvrata kad je " podučavanje " u pitanju...jer Robi ima djevojku :D
No bitno je da je zaba konacno priznao seksualno opredjeljenje!

:klanjam

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 17:34 

Kačamak je napisao/la:
Neka neko od moderacije eutanazira ovog jadnog invalida sa mazohističkim nagonom.Ipak ovaj forum čitaju i deca,mlađi punoletnici,vernici itd.

:evotigana

Ko ti je kriv što čitaš moje postove? I sam znaš da niko normalan ne čita moje opširne deskriptivne opservacije o dotičnoj, osim tebe. :zubati

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 17:36 

Kačamak je napisao/la:
Off od off.

Vlado jel se sećaš kako smo ti Tuta i ja razvalili DaskaDevojku? :D
Pocepali je ko staru fosnu. :001_cool
Posle je onaj Ministar nas nezaštićene nevine Balkanske alfa mužjake ni krive ni dužne kaznio sa sedam dana!Na pravdi Boga!

Sad tvoje riječi dolaze do značaja.

Citat:

:D

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 20:01 

U Hrvatskoj soroševski mediji odkako je Markićka sprovela onaj referendum kao da se homoseksualna propaganda ušutkala. Više ne diskutira o toj temi osim kada nije baš neka vijest. Jel možda to način kako se boriti protiv te i ostale globalističke opačine?

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 20:39 

zaba1111 je napisao/la:
E sad kad si sazno da me zbog godina ipak .

mozes necemu poduciti, izvoli. Jedva cekam :smajl007 :smajl007 :smajl007

Toooooo! Izadji iz ormara.

Cijenjeno forumsko pučanstvo svjedoci smo moderne forumske povijesti. Ponosna sam na sebe jer se zaba "otkrio" :D

Mislim, ništa od uzvrata kad je " podučavanje " u pitanju...jer Robi ima djevojku :D
No bitno je da je zaba konacno priznao seksualno opredjeljenje!

:klanjam

Ovo je ono kad te razmontiraju i nemas vise sto reci pa se od jada podjes kreveljiti.

Zeno bozija ja sam uvijek otvoren da budem poducen i da cujem i prihvatim dobar argument, dok ti to ne mozes jer se bojis da ces ispasti konzervativna i sovinjara, a to je pak tragedija po drustvo.
Robi je s druge strane kao razumno bice od pocetnog zagovaratelja pederluka, ovaj hs prava, postao svjestan kako je ipak dijelom bio u zabludi i povukao se, ali opet dijelom zbog tastine , a dijelom zbog opasnosti da bude optuzen kako je sovinjara, to ipak nije javno priznao.

Dakle na tim primjerima vidimo kako se ipak argumentima moze boriti protiv agresivne propagande, ali nazalost vidimo i kako to cesto i nije dovoljno, argumenti su dovoljni samo za razumna i nesto inteligentnija bica.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 21:55 

master_mind_ je napisao/la:
U Hrvatskoj soroševski mediji odkako je Markićka sprovela onaj referendum kao da se homoseksualna propaganda ušutkala. Više ne diskutira o toj temi osim kada nije baš neka vijest. Jel možda to način kako se boriti protiv te i ostale globalističke opačine?

Ili su mozda dobili 90% prava koja su trazili, u Zakonu o zivotnom partnerstvu?

https://www.zakon.hr/z/732/Zakon-o-životnom-partnerstvu-osoba-istog-spola

Citat:
Stjecanje hrvatskog državljanstva

Članak 77.

Osoba koja je u životnom partnerstvu s hrvatskim državljaninom može steći hrvatsko državljanstvo pod istim uvjetima kao i osoba koja je u braku s hrvatskim državljaninom.

Prava i obveze životnih partnera tijekom izvršavanja kazne zatvora

Članak 78.

Životni partneri predstavljaju članove obitelji i u jednakom su položaju s bračnim drugovima u svrhu ostvarivanja prava i obveza propisanih posebnim zakonom kojim se uređuje položaj osoba na izvršenju kazne zatvora.

Citat:
DRUGI DIO PRAVNI UČINCI ŽIVOTNOG PARTNERSTVA
Opća prava i obveze

Članak 37.

(1) Životni partneri sporazumno i zajednički odlučuju o svim pitanjima od značaja za zajednički život.

(2) Životni partneri imaju pravo na zaštitu privatnosti obiteljskog života i pravo na međusobno zajedništvo.

(3) Životni partneri imaju obvezu međusobnog pomaganja i pružanja njege i pomoći u slučaju bolesti.

(4) Životni partneri imaju jednaka postupovna prava i status u svim sudskim i upravnim postupcima kao i bračni drugovi.

Citat:
Izbor prezimena

Članak 38.

Prilikom sklapanja životnog partnerstva osobe koje namjeravaju sklopiti životno partnerstvo mogu se sporazumjeti:

1. da svako zadrži svoje prezime

2. da kao zajedničko prezime uzmu prezime jednog od njih

3. da kao zajedničko uzmu oba prezimena i odluče koje će prezime upotrebljavati na prvom, a koje na drugom mjestu

4. da svaki od njih uz svoje prezime uzme i prezime životnog partnera i odluči koje će biti na prvom, a koje na drugom mjestu.

Citat:
Članak 73.

(1) Životni partneri koji su životno partnerstvo ili brak sklopili i registrirali u skladu s propisima države u kojoj je partnerstvo ili brak sklopljen, odnosno partneri istog spola koji žive u neformalnoj životnoj zajednici koja traje najmanje tri godine, imaju pravo podnijeti zahtjev za odobrenje privremenog boravka u Republici Hrvatskoj, sukladno posebnom zakonu.

(2) U postupku odobrenja privremenog boravka iz stavka 1. ovoga članka, nadležno tijelo sukladno posebnom zakonu, dužno je s posebnom pažnjom uzeti u obzir okolnost da su životni partneri svoj obiteljski život držali u tajnosti.

Sloboda kretanja unutar Europskog gospodarskog prostora

Članak 74.

(1) Kako bi se zajamčila temeljna sloboda kretanja, sukladno Ugovoru o funkcioniranju Europske unije, životno partnerstvo ili brak između osoba istog spola koje su državljani država članica Europskog gospodarskog prostora, odnosno onih u kojima jedna od osoba ima državljanstvo države izvan Europskog gospodarskog prostora, sklopljeno i registrirano u skladu s propisima države članice u kojoj je zajednica sklopljena, uživa jednaku mogućnost pristupa pravima i povlasticama koja ulaze u opseg jamstva temeljne slobode kretanja unutar Europskog gospodarskog prostora kao i bračne zajednice sklopljene u Republici Hrvatskoj.

Citat:
Članak 11.

Životno partnerstvo ne može sklopiti osoba koja je već u životnom partnerstvu ili u braku.

Citat:
Članak 10.
(1) Životno partnerstvo ne mogu međusobno sklopiti krvni srodnici u ravnoj lozi, a u pobočnoj lozi do četvrtog stupnja.

Citat:
4. NASLJEĐIVANJE
Pravo na nasljeđivanje

Članak 55.

Na nasljeđivanje životnog partnera na odgovarajući način se primjenjuju odredbe zakona kojima je uređeno pravo nasljeđivanja, pri čemu je životni partner u pravu nasljeđivanja izjednačen s bračnim drugom, a djeca nad kojom ima partnersku skrb izjednačena s njegovom djecom.

Citat:
Jamstvo zabrane nepovoljnijeg postupanja

Članak 65.

(1) Položaj životnih partnera u sustavu socijalne skrbi dopušteno je mijenjati posebnim zakonom o socijalnoj skrbi, poštujući jamstvo zabrane nepovoljnijeg postupanja prema životnim partnerstvima glede obveza, prava i usluga koje se odnose na sustav socijalne skrbi, od onog koje je pruženo bračnim zajednicama.

Citat:
Mogućnost zaštite zdravstvenih interesa životnog partnera

Članak 67.

(1) Radi zaštite interesa i dobrobiti svog životnog partnera, koji nije sposoban dati pristanak na bilo koji oblik medicinske intervencije uređen posebnim zakonskim propisima, životni partneri imaju jednaka prava i obveze kao i bračni drugovi.

(2) Nepovoljno postupanje pri ostvarivanju prava i obveza iz stavka 1. ovoga članka u praksi koje je uvjetovano činjenicom da je životno partnerstvo zajednica osoba istog spola predstavlja diskriminaciju na temelju seksualne orijentacije.

Citat:
(2) Prava koja su općim propisom o radu i svim njime propisanim izvorima prava iz radnog odnosa osigurana, bračnim drugovima, zajamčena su i životnim partnerima.

Citat:
(2) Osiguravajuća društva ne mogu, izravno ili neizravno, dovoditi životna partnerstva u nepovoljniji položaj u vezi s pristupom uslugama osiguranja u odnosu na bračne zajednice.

Citat:
Odobrenje privremenog boravka radi spajanja obitelji

Članak 73.

(1) Životni partneri koji su životno partnerstvo ili brak sklopili i registrirali u skladu s propisima države u kojoj je partnerstvo ili brak sklopljen, odnosno partneri istog spola koji žive u neformalnoj životnoj zajednici koja traje najmanje tri godine, imaju pravo podnijeti zahtjev za odobrenje privremenog boravka u Republici Hrvatskoj, sukladno posebnom zakonu.

(2) U postupku odobrenja privremenog boravka iz stavka 1. ovoga članka, nadležno tijelo sukladno posebnom zakonu, dužno je s posebnom pažnjom uzeti u obzir okolnost da su životni partneri svoj obiteljski život držali u tajnosti.

Svaki Hrvat bi trebao biti ponosan na ovaj zakon. :palacgore1

Dakle, radi se o gay braku pod drugim nazivom.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:06 

Neda mi se sve citati. Sta je sa nasljedjivanjem partnerove mirovine i pravom na zdravstveno osiguranje preko gay partnera?
Ima li isto u zakonu sto se placa iz zajednicke kase?

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:08 

Vecina mladjih i visokoobrazovanih u Hrvatskoj podrzavaju gay brakove (kao i 35% generalne populacije RH), tako da ce se za maksimalno 20-ak godina brisati taj Markickin amandman iz Ustava RH, voljom vecine Hrvata na referendumu.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:11 

zaba1111 je napisao/la:
Neda mi se sve citati. Sta je sa nasljedjivanjem partnerove mirovine i pravom na zdravstveno osiguranje preko gay partnera?

Sve isto kao i u obicnom braku.

I prava, i obveze.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:17 

Robbie MO je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Sve isto kao i u obicnom braku.

I prava, i obveze.

Ma daj, ne vjerujem, znaci gayevac ima pravo na mirovinu i zdravstveno osiguranje,... ponavljam ne vjerujem jer Hr je ipak razumna drzava, a ovo bi bilo prilicno nerazumno.

Vrh

Naslov: Re: osobe i njihov život u Bosni i Hercegovini
PostPostano: 16 svi 2017, 22:22 

@zaba

Da si dovoljno pametan, kao što nisi, skontao bi za ovo godina da Robija boli k što ko misli. A pogotovo neko mentalno zakinut poput tebe.
:D

Ne utvaraj si da je snaga tvojih argumenata LOL na bilo što i koga utjecala, a pogotovo Robija da se povuce iz rasprave.

Nego, mu mrsko raspravljati s tobom :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:23 

zaba1111 je napisao/la:

Mirovine:

Citat:

6. STATUS ŽIVOTNOG PARTNERSTVA U MIROVINSKOM OSIGURANJU
Članovi obitelji osiguranika

Članak 61.

(1) U slučaju smrti osiguranika ili korisnika mirovine pod članom njegove obitelji, osim osoba utvrđenih propisima kojima se uređuje mirovinsko osiguranje, smatra se i:

− životni partner

− dijete nad kojim ostvaruje partnersku skrb

− dijete preminulog životnog partnera kojeg je osiguranik uzdržavao u skladu s ovim Zakonom i zakonom kojim se uređuje mirovinsko osiguranje

− životni partner roditelja osiguranika kojeg je osiguranik uzdržavao sukladno odredbama ovoga Zakona i zakona kojim se uređuje mirovinsko osiguranje.

(2) Članovi obitelji životnog partnera iz stavka 1. ovoga članka ostvaruju pravo na obiteljsku mirovinu prema propisima kojima se uređuje mirovinsko osiguranje.

Pravo na produženo osiguranje

Članak 62.

Pravo na produženo osiguranje životni partner stječe prema propisima kojima se uređuje mirovinsko osiguranje, pod uvjetima propisanim za bračnog druga osiguranika.

Jamstvo zabrane nepovoljnijeg postupanja

Članak 63.

Položaj životnih partnerstva u mirovinskom osiguranju dopušteno je mijenjati propisima kojima se uređuje mirovinsko osiguranje, poštujući pritom jamstvo zabrane nepovoljnijeg postupanja prema životnim partnerstvima glede prava i obveza koje se odnose na mirovinsko osiguranje od onog koje ostvaruju bračne zajednice.

Zdravstveno:
Citat:
8. PRAVA I OBVEZE ŽIVOTNIH PARTNERA U SUSTAVU OBVEZNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA I ZDRAVSTVENE ZAŠTITE
Status u obveznom zdravstvenom osiguranju

Članak 66.

(1) Životni partneri, njihova djeca i djeca koja su u njihovoj roditeljskoj ili partnerskoj skrbi smatraju se osiguranim osobama kojima se osiguravaju prava i obveze iz obveznoga zdravstvenog osiguranja u smislu posebnog zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju.

(2) Životni partner umrlog osiguranika koji nakon smrti životnog partnera nije stekao pravo na obiteljsku mirovinu stječe status osiguranika ako se Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje (u daljnjem tekstu: Zavod) prijavio u roku od trideset dana od dana smrti životnog partnera, a pravo na obvezno zdravstveno osiguranje ne može ostvariti po drugoj osnovi.

(3) Životni partner raskidom životnog partnerstva zadržava status osigurane osobe Zavoda kao član obitelji životnog partnera od kojeg je raskinuo životno partnerstvo:

1. ako je sudskom odlukom stekao pravo na uzdržavanje, dok traje uzdržavanje

2. ako je u vrijeme raskida životnog partnerstva bio potpuno i trajno nesposoban za rad sukladno propisima o mirovinskom osiguranju

3. ako su mu sudskom odlukom o raskidu životnog partnerstva djeca povjerena na čuvanje i odgoj, pod uvjetom da se prijavi Zavodu u roku od trideset dana od dana pravomoćnosti sudske odluke ako pravo na obvezno zdravstveno osiguranje ne može ostvariti po drugoj osnovi.

(4) Osobe iz stavka 3. točke 1. ovoga članka zadržavaju status osigurane osobe kao članovi obitelji i po prestanku uzdržavanja pod uvjetom da se prijave Zavodu u roku od trideset dana od dana pravomoćnosti sudske odluke ako pravo na obvezno zdravstveno osiguranje ne mogu ostvariti po drugoj osnovi.

Mogućnost zaštite zdravstvenih interesa životnog partnera

Članak 67.

(1) Radi zaštite interesa i dobrobiti svog životnog partnera, koji nije sposoban dati pristanak na bilo koji oblik medicinske intervencije uređen posebnim zakonskim propisima, životni partneri imaju jednaka prava i obveze kao i bračni drugovi.

(2) Nepovoljno postupanje pri ostvarivanju prava i obveza iz stavka 1. ovoga članka u praksi koje je uvjetovano činjenicom da je životno partnerstvo zajednica osoba istog spola predstavlja diskriminaciju na temelju seksualne orijentacije.

Članak 68.

(1) Životno partnerstvo ima ista prava i obveze kao i bračna zajednica glede bilo koje zakonom ili podzakonskim propisom propisane obveze, prava ili povlastice, koja se odnosi na obvezno zdravstveno osiguranje i zdravstvenu zaštitu.

(2) Zabranjeno je nepovoljnije postupanje prema životnom partnerstvu glede obveza, prava ili povlastica, koje se odnose na zdravstveno osiguranje i zdravstvenu zaštitu od onog koje je pruženo bračnim zajednicama.

(3) Svi propisi iz područja zdravstvenog osiguranja i zdravstvene zaštite tumače se u skladu s jamstvom iz stavka 2. ovoga članka.

Dodatno, neformalno zivotno partnerstvo (koje nije registrirano u maticnom uredu) izjednaceno je s izvanbracnom zajednicom:
Citat:
(2) Neformalno životno partnerstvo u području nasljeđivanja, poreznog sustava, mirovinskog osiguranja, sustava socijalne skrbi, obveznog zdravstvenog osiguranja i zdravstvene zaštite, prava i obveza iz radnih odnosa, pristupa javnim i tržišnim uslugama te javnopravnog položaja stvara iste učinke, koji su posebnim propisima kojima se uređuju ta područja, priznati izvanbračnoj zajednici.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:29 

Dakle, Hrvatska se i na ovom pitanju potvrdila kao najciviliziranija zemlja Balkana, koja integrira svoje gay gradjane (a trebalo bi ih biti barem oko 100 000, ako pretpostavimo minimum 2% udjela u populaciji), i to nema veze s teorijama zavjere ili nametanjem izvana. Taj zakon je domaci, nije bio uvjet EU (ako se ne varam mozda je donesen i poslije ulaska u EU), i bolji je od rjesenja i od nekih starijih clanica EU. Ti ljudi postoje, nisu izmisljeni, i sada imaju mogucnost organizirati svoj zivot kao i svatko drugi. Mladje generacije, koje su sada u osnovnoj i srednjoj skoli, se vecinom slazu sa mnom.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:33 

Robbie MO je napisao/la:
Dakle, Hrvatska se s ovim potvrdila kao najciviliziranija zemlja Balkana, koja integrira svoje gay gradjane (a trebalo bi ih biti barem oko 100 000, ako pretpostavimo minimum 2% udjela u populaciji), i to nema veze s teorijama zavjere. Ti ljudi postoje, nisu izmisljeni, i sada imaju mogucnost organizirati svoj zivot kao i svatko drugi. Mladje generacije, koje su sada u osnovnoj i srednjoj skoli, se vecinom slazu sa mnom.

:thumbup

Ovo je šah - mat. Samobaniraj se zaba. Ja bih da sam na tvom mjestu :D

Robi očigledno kao i svaki mladi i obrazovani Hrvat podržava pravo čovjeka na seksualno opredjeljenje.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:38 

A moze li se zivotno partnerstvo registrirati mimo gay veze, npr dva brata se registriraju da zive u zajednici i imaju li uopce nekakva slicna prava ljudi koji zive zajedno dugo godina ?
Ako da onda ovo sve ima neko opravdanje i nije iskljcivo povezano sa gay orjentacijom(sto bi bilo prilicno nerazumno) , nego ima nekog socijlanog i ekonomskog rezona.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:39 

Robbie MO je napisao/la:
Dakle, Hrvatska se s ovim potvrdila kao najciviliziranija zemlja Balkana, koja integrira svoje gay gradjane (a trebalo bi ih biti barem oko 100 000, ako pretpostavimo minimum 2% udjela u populaciji), i to nema veze s teorijama zavjere. Ti ljudi postoje, nisu izmisljeni, i sada imaju mogucnost organizirati svoj zivot kao i svatko drugi. Mladje generacije, koje su sada u osnovnoj i srednjoj skoli, se vecinom slazu sa mnom.

Robi očigledno kao i svaki mladi i obrazovani Hrvat podržava pravo čovjeka na seksualno opredjeljenje.

Daj ne sramoti se vise, vidis da razgovaraju ljudi koji nesto znaju.

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:44 

zaba1111 je napisao/la:

Daj ne sramoti se vise, vidis da razgovaraju ljudi koji nesto znaju.

Ti si glup i potopljen. Lik podržava istospolnu zajednicu i to je jasno napisao. Snaga " tvojih argumenata" ne da ga nije uvjerila da se povuče od svog stava, i rasprave...nego ti je dodatno pronašao i kako je to zakon regulirao da kao olakšicu.
Lik si dao truda da te potopi šovinisto :D Ne kreči džaba.
Retardiran si. Nema pomoći :D

G

L

U

P

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:48 

dudu je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Jedan moj dugogodisnji poznanik je u medjuvremenu usao u organizaciju Zagreb Pride, inace programer. Pitao sam ga jednom zasto im je masovnost pridea pala sa 10 000 ili koliko vec na tek par tisuca ljudi... kaze da su najmotiviraniji bili za vrijeme Markicke, tada su se osjetili napadnuti i bio je doslovce rat, ali da nakon sto je vlada donijela Zakon o zivotnom partnerstvu, sto je dozivljeno kao velika pobjeda, ljudi im nisu toliko motivirani za aktivizam jer su zaista zadovoljni pravnim rjesenjem. U medjuvremenu je i ZG postao puno tolerantniji, nitko ih ne dira, imaju mjesta za izlaske itd.

Isto sam ga pitao zasto toliko politiziraju pokret, tipa dobija se dojam da svi gejevi moraju biti marksisti sto je idiotizam, pa mi je reko "svatko ima pravo donijeti transparent kakav hoce".

otkad imaju mjesto za izlazak, još dok sam u srednju išao bio je jedan na zelenom valu.

Ja sam bio masu puta u nekom kaficu pokraj kina Europa, tek nakon par godina skuzio da je lezbo kafic. :zubati

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:48 

zaba1111 je napisao/la:
A moze li se zivotno partnerstvo registrirati mimo gay veze, npr dva brata se registriraju da zive u zajednici i imaju li uopce nekakva slicna prava ljudi koji zive zajedno dugo godina ?
Ako da onda ovo sve ima neko opravdanje i nije iskljcivo povezano sa gay orjentacijom(sto bi bilo prilicno nerazumno) , nego ima nekog socijlanog i ekonomskog rezona.

Ti probaj sa somom nekim, poput sebe, da registriraš partnerstvo. Sve preko toga ti je dobitak :)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 svi 2017, 22:51 

Zeno molim te prestani jer si dosla u fazu da se toliko samoponizavas da ja u tome ne zelim vise sudjelovati, brani mi vira :) , a i savjest.
Ako robi nije pravnik sada mi je ipak potreban netko drugi da mi pojasni nejasnoce.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 526 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: micko52, Naša Kvačica, Old Fridolin, Tomba17 i 81 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: