|
|
Stranica: 52/83.
|
[ 2070 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 16:58 |
|
|
shukria je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi se uvjek zajebete jer se ne vodite razumom nego inatom. Tako cete za 20 godina kukati sto niste danas ispregovarali Drugi entitet. Mi negdje izgubimo ali negdje i dobijemo. Vi kad gubite gubite sve. Nekad ste zivili u Uzicu, vise ne zivite ni u Foci a veliko je pitanje hocete li sutra ziviti i u Kaknju. Ko ne zeli svoju drzavu taj je i ne dobije.
Pretite opet pretite.. Evo ti Kacamak, jedan od onih sto preti. De ga urazumi da ne preti vise. Citat: Ko ne zeli svoju drzavu taj je i ne dobije. Bosnjaci su 1992. po prvi put u istoriji dobili drzavu. I to iz jedne apsolutno neperspektivne pozicije (Cak je Karadzic veoma iskreno predvidjao nestanak cijelog naroda). A Srbi od Kraljevine spadose na krnju Srbiju i nedefinisan status na 48% teritorija BiH. No, ovo samo da ti docaram da valjas gluposti. A u biti su izgubili svi. Svi osim Hrvata i Slovenaca. I Crnogoraca, mozes se ipak reci. A bogami i Albanaca. Hm..u biti su jedini gubitnici Srbi i Bosnjaci...i bosanski Hrvati. Život je pun uspona i padova gospodine Schukrija.Bitno je ustati i nastaviti borbu.Trenutna situacija je samo trenutna.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 16:59 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Kkava ba drzava od 24 % ko garantuje i to... Kupis oruzje i garantujes sam sebi ko i svi drugi. Vama stalno treba tata da vam nesto garantuje. Nema garancije, sutra da se promjeni stanje u svijetu eto nas opet u Sarajevo. Nije sto to planiramo nego sto se tako nesto samo nametne.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 17:05 |
|
|
shukria je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi se uvjek zajebete jer se ne vodite razumom nego inatom. Tako cete za 20 godina kukati sto niste danas ispregovarali Drugi entitet. Mi negdje izgubimo ali negdje i dobijemo. Vi kad gubite gubite sve. Nekad ste zivili u Uzicu, vise ne zivite ni u Foci a veliko je pitanje hocete li sutra ziviti i u Kaknju. Ko ne zeli svoju drzavu taj je i ne dobije.
Pretite opet pretite.. Evo ti Kacamak, jedan od onih sto preti. De ga urazumi da ne preti vise. Citat: Ko ne zeli svoju drzavu taj je i ne dobije. Bosnjaci su 1992. po prvi put u istoriji dobili drzavu. I to iz jedne apsolutno neperspektivne pozicije (Cak je Karadzic veoma iskreno predvidjao nestanak cijelog naroda). A Srbi od Kraljevine spadose na krnju Srbiju i nedefinisan status na 48% teritorija BiH. No, ovo samo da ti docaram da valjas gluposti. A u biti su izgubili svi. Svi osim Hrvata i Slovenaca. I Crnogoraca, mozes se ipak reci. A bogami i Albanaca. Hm..u biti su jedini gubitnici Srbi i Bosnjaci...i bosanski Hrvati. Ne prijetim nego samo objasnjavam kako stoje stvari. Niste vi dobili nista, ko vam je rekao da ste dobili drzavu taj vas je dobro zajebao. Srbi imaju Srbiju, Hrvati Hrvatsku. To su drzave. BiH je nista, protektorat a i 76% tog protektorata drze Srbi i Hrvati. Ne mozete usvojiti ni jebeni zakon o negiranju tzv. genicida a da ne govorim nesto drugo. Vi ne da nemate drzave nego nemate ni 24%. Ni to niste definisali, ne znate sta je, gdje su mu granice i sta cete sa tim. Zivite u iluziji.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 17:10 |
|
|
Kačamak je napisao/la: shukria je napisao/la: Pa cekaj, kako da odgovara kad ti tvrdis da su u julu 1995. pobijeni zlocinci?
Kuzis nelogiku na kojoj bazira svaki pokusaj opravdavanja onog sto je uradjeno 11., 12. i 13. jula?
Kad to rijesimo mozemo slobodno o srpskim civilnim zrtvama Srednjeg podrinja, kojih je itekako bilo i koje ja zasigurno nikad nisam osporavao.
Samo se ti sprdaj.Ali nemoj posle da kmečite kad se drugi sprdaju sa vašim šehidima i gazijama što ih Srbi zgaziše. Cekaj, da li si rekao da su u julu 1995. pobijeni zlocinci koji su harali oko Srebrenice? Jesi. I zasto se onda cudis sto niko nije odgovarao za zlocine pocinjene nad Srbima oko Srebrenice? Provalio sam te i sad kenjas.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 17:12 |
|
|
Kačamak je napisao/la: shukria je napisao/la: Pretite opet pretite.. Evo ti Kacamak, jedan od onih sto preti. De ga urazumi da ne preti vise. Bosnjaci su 1992. po prvi put u istoriji dobili drzavu. I to iz jedne apsolutno neperspektivne pozicije (Cak je Karadzic veoma iskreno predvidjao nestanak cijelog naroda). A Srbi od Kraljevine spadose na krnju Srbiju i nedefinisan status na 48% teritorija BiH. No, ovo samo da ti docaram da valjas gluposti. A u biti su izgubili svi. Svi osim Hrvata i Slovenaca. I Crnogoraca, mozes se ipak reci. A bogami i Albanaca. Hm..u biti su jedini gubitnici Srbi i Bosnjaci...i bosanski Hrvati. Život je pun uspona i padova gospodine Schukrija.Bitno je ustati i nastaviti borbu.Trenutna situacija je samo trenutna. Da, ima ih na klixu sto jos cekaju da se nastavi operacija Sana 95...
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 17:15 |
|
|
Kačamak je napisao/la: shukria je napisao/la: A inat. Pa imal vecih inatlija od Srba? Iskreno. Inatiti se NATO savezu...kud ces vise. Pišamo pišali smo i pišaćemo i po NATO paktu i po svima redom oko nas. SAD je smeće.EU je smeće.Hrvatska je slugenjaski otpad EU i SAD.Vi ste običan ološ. Iiii?! Šta je? Svi zajedno ste slinav qrac. Ne poštujemo ništa i nikoga.Može nam se. Evo ti @maloprije, vidis ko se inati.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 18:18 |
|
|
Današnja temperatura srpske mokraće je prijatnih 37 stepeni uživajte u kišici.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 18:27 |
|
|
haha koji si ti ludak
al znas da mi je simpa kad prosipas nekulturu
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 18:29 |
|
|
nego, znas li ti sta je s tutom? evo nikako ne pise otkako sam se ja prijavio..ima par sedmica
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 18:30 |
|
|
tuta je jedini simpaticni i iskreni desnicar na forumu HB
ti kacamace nisi desnicar ,ti si samo lud (ne mislim to kao uvredu vec znas)
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 19:07 |
|
|
Ja sam za nacionalni socijalizam. Slobodno reci budi čovek jednom u životu ovde javno priznaj da pišaš po SAD i EU.Gade ti se evropske vrednosti tipa istopolni brakovi svo ono ******** i feminisanost itd. Kaži da je SAD genocidno smeće nastalo na uništenju Indijanaca.Da je Amerika,da skratimo,velika zmija. Popišaj se jednom u životu.Zbog predaka.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 20:09 |
|
|
Sta znaci za tebe nacionalni socijalizam? Mislis na nacionalsocijalizam po ugledu na bivsu Njemacku ili mislis cisto na sistem > socijalizam u Srbiji samo za Srbe a manjine i to ko jebe?
A to s "jednom u zivotu budi covjek" cu se napraviti da nisam cuo. Nastavis li s vrijedjanjem poslacu te u picku materinu. Valjda nas dvojica mozemo normalno razgovarati nakon svega..? Ovo normalno naravno pod navodnicima jer ni ti ni ja nismo bas sasvim cisti.
Ne gade mi se ni lezbejke ni ********. Sta cu, ne gade mi se. Nek se jebe ko s kim hoce - to je moja deviza. Mislim, gadi mi se kad zamislim dva ******** kako se trpaju, ali to je nesto drugo (ne jebu se predamnom).
Ali istina, gade mi se mnoge stvari na Zapadu, pa tako i USA i dosta toga na cemu baziraju. Ali opet kontam, onako realno, sta bi nam bilo da su nam - primjera radi - Kinezi "glavni"? Ovako, pod ovima, se moze i durati nekako (naravno, ukoliko si uklijesten u zapadni sistem a ne neko od jadnika koji pate pod poslijedicama americke politike)
Sto se Indijanaca tice. Kad vec zastupas Indijance onda ih nazovi pravim imenom..vidis kako funkcionise spin..i dan danas svi koriste izraz koji je koristio Kolumbo kad je trazio Indiju..a ljudi veze s Indijom nemaju..no dobro, to je druga tema.
Ali gadi mi se feminizam..ustvari je to jedino sto mi se kod ljevicarstva gadi. Zasto? Jer mislim da je potpuno bespotrebno i bespredmetno razgovarati o pravima zena u zemljama u kojima su u medjuvremenu postala ugrozena prava muskaraca. Dakle cisto nafuravanje i nista drugo. A popiso sam se po njima jedno mali milion puta..samo..ne u ime predaka..vec u vlastito.
A ti, sta mislis, koliko bi dugo izdrzao na ovom poganom Zapadu? (Posto vidim da si otvorio temu u vezi odlaska u BRD, ili Australije, ne znam vise)
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 20:31 |
|
|
Pa izdržao bi što ne bi ko i ti ko i svi.Ko se uopšte inegrisao u njihovo društvo?Ti da si se integrisao ne bi bio na ovom forumu. Nemoj da si uvredljiv ko seoska mlada šta je sa pitanjima?
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 23:50 |
|
|
Nista od odgovora na 12 pitanja.Mozda Amidza?Korisnik?Nebula?Izvolite.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 14 srp 2017, 23:59 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Evo gospodine Šukrija za tebe i ostalu ti braću 12 pitanja na koje treba da odgovoriš više zbog sebe samog nego zbog nas.Nama kao što rekoh svejedno.Pazi.Nemoj da ignorišeš. Dakle...
1. Otkud na izborima '96 u Srebrenici 3.000 glasova srebrenicana koji se imenom i prezimenom vode kao "streljani"?
2. Prilikom pokušaja proboja islamista iz Srebrenice ka Tuzli, izginulo je preko 2.800 pripadnika bosanskog ISIL-a koji se danas vode kao "streljani". Zašto?
3. Napad je izvršen iz "demilitarizovane zone". Čime ako je trebala biti demilitarizovana?
4. Sve, žene, djeca i starci su prevezeni u 88 autobusa koje je organizovala VRS do Tuzle i Kladnja, a u pratnji UN. Zašto lažete da su pobijeni?
5. 1998.ukupno 576 muslimana koji se vode kao "streljani" pronađeni su živi i zdravi u zemljama Skandinavije. H.Silajdžić je to prokomentarisao:"Drago nam je da su živi." Dobro da je tako, ali Harise što im ne izbrišeš imena sa ploče u Potočarima?
6. Zašto je jos uvijek ime na ploči one bebe kao "ubijena", a usvojila ju je srpska porodica u Srbiji i dolazila je već 3 puta u Potočare gledajući svoje ime i kod familije. Bilo je na svim medijima. Zašto je još uvijek njeno ime na ploči?
7. Kako objašnjavate tvrdnju da u Srebrenici od '92-' jula 95 niko nije umro prirodnom smrću niti poginuo, a onda svi "stradali" isti dan?
8. Otkud su se stvorile one kosti ona dva djeda što su umrli 1972.?
9. U dostupnim izvjestajima ABiH navodi se "...od proboja ka Tuzli iz naše ofanzive, prezivjeli su formirali brigadu od 1450 ljudi". Zašto se oni vode kao "streljani"?
10. Šta ćete reći onom vašem udruženju žena koje se bune i traže da se vrate posmrtni ostaci njihovih muževa koji su kao pripadnici vaše ABiH izginuli u sukobima po Bihaću, S.Mostu, Sarajevu...i nikada nisu za vrijeme rata ni vidjeli Srebrenice?
11. Zbog čega srpskim i hrvatskim istraživačkim timovima nije omogućen pristup i uvid dovlacenja kostiju u Potočare?
12. Gdje su nestale kosti Srba i Hrvata pobijenih u Sarajevu, Tuzli, Zenici...? Dakle sta je sa odgovorima?
|
|
Vrh |
|
|
Osveta1
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 00:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kkava ba drzava od 24 % ko garantuje i to... Kupis oruzje i garantujes sam sebi ko i svi drugi. Vama stalno treba tata da vam nesto garantuje. Nema garancije, sutra da se promjeni stanje u svijetu eto nas opet u Sarajevo. Nije sto to planiramo nego sto se tako nesto samo nametne. 1. Bosnjaci su vecina u 32% BIH. 2. Bosnjaci su apsolutna vecina na nivou bih i jedini narod koji ovo vidi kao domovini. Ne mozes mrzit svoju zemlju i ostati u njoj. Ko je srbima kriv sto su srpkinje u 80 odsto slucaja pijane drolje koje ne zele djecu. 3. Bilo je onih blentavih bosnji a danas hvala bogu imamo i mi budala. 4. Htjeli ste bioloski nestanak mog naroda, hrvatskog i albanskog i opet se ponasate kao budale kao da niste dovoljno usrali...vas cuva nato jer bi vi u slucaju da opet zaratite nestali iz bih. Kljuc 100 godisnjeg mira je u vasim rukama, budete li srali vasi potomci postaju zrtve velikih zlocina. Srbi su naivan narod koji je vladao cijelom jugom, izgubili sloveniju i hrvatsku 91, u bih je ostalo privremeno srpskog Interesse, kosovo izgubljeno, makedonija cao, papa crna gora. Ulazak u eu 2021, hocete li uopste u nato 2023.? Udarate sankcije rusima? Srbija ne zna gdje ce a Ro susjedi nisu krivi nego pogresna politika vasa. Ja ne volim tudjmana ali je covjek probio svaki hrv interes, pravi drzavnik dok je alija bio previse blag prema svima. Bakir je mnogo namazan politicar bolji politicar.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 07:11 |
|
|
Zbog zabluda se uvek strada.Srbi zabluda više nemaju.Vreme je da i drugi plate svoje zablude.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 09:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ratni marš nemira kod njih još traje. Vidim portali im prepuni nekih ratnih vijesti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 09:49 |
|
|
Osveta1 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kupis oruzje i garantujes sam sebi ko i svi drugi. Vama stalno treba tata da vam nesto garantuje. Nema garancije, sutra da se promjeni stanje u svijetu eto nas opet u Sarajevo. Nije sto to planiramo nego sto se tako nesto samo nametne.
1. Bosnjaci su vecina u 32% BIH. 2. Bosnjaci su apsolutna vecina na nivou bih i jedini narod koji ovo vidi kao domovini. Ne mozes mrzit svoju zemlju i ostati u njoj. Ko je srbima kriv sto su srpkinje u 80 odsto slucaja pijane drolje koje ne zele djecu. 3. Bilo je onih blentavih bosnji a danas hvala bogu imamo i mi budala. 4. Htjeli ste bioloski nestanak mog naroda, hrvatskog i albanskog i opet se ponasate kao budale kao da niste dovoljno usrali...vas cuva nato jer bi vi u slucaju da opet zaratite nestali iz bih. Kljuc 100 godisnjeg mira je u vasim rukama, budete li srali vasi potomci postaju zrtve velikih zlocina. Srbi su naivan narod koji je vladao cijelom jugom, izgubili sloveniju i hrvatsku 91, u bih je ostalo privremeno srpskog Interesse, kosovo izgubljeno, makedonija cao, papa crna gora. Ulazak u eu 2021, hocete li uopste u nato 2023.? Udarate sankcije rusima? Srbija ne zna gdje ce a Ro susjedi nisu krivi nego pogresna politika vasa. Ja ne volim tudjmana ali je covjek probio svaki hrv interes, pravi drzavnik dok je alija bio previse blag prema svima. Bakir je mnogo namazan politicar bolji politicar. Pa jedino si u pravu si da ne mozes mrziti zemlju u kojoj zivis. Zato su Bosnjaci pobjegli iz RS i HB. Ostala klasicna samohrabrenja ne bih komentarisao jer i sam znas da su budalastine. Dovoljno je pogledati mapu i ovlasti da vidis gdje ste. Juce smo vam Zvizdica vratili iz Trsta a sutra cemo opet nesto smisliti. Ako to ne pokazuje vasu nemoc onda ocigledno imamo posla sa ljudima koji su izgubljeni u vremenu i prostoru a to je u svakom slucaju dobro za nas.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 09:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Ratni marš nemira kod njih još traje. Vidim portali im prepuni nekih ratnih vijesti. To je najbolji pokazatelj ocaja u kojem se nalaze.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 14:00 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Pa izdržao bi što ne bi ko i ti ko i svi.Ko se uopšte inegrisao u njihovo društvo?Ti da si se integrisao ne bi bio na ovom forumu. Nemoj da si uvredljiv ko seoska mlada šta je sa pitanjima? Ha coeka, nisam uvredjliv, vec ti kazem da moze i bez sranja tipa "budi jednom covjek", sto implicira da to inace nisam. A i to da si me, doduse kolektivno, nazvao olosom, i slicno. Ali nebitno, nismo zene. Polako bolan, kad mi se bude pisalo duze elaboracije, odgovoricu...ovo su teme koje vode ukrug, i pogotovo kako da ti i kojim argumentima obrazlozim nesto kad ne priznajes nista..ni izjave svjedoka, ni izvjave pocinioca, prezivjelih, sudova.. A to sto sam na ovom forumu je samo dokaz da sam budala, nista vise.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 14:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 14:10 |
|
|
Kacamak, evo, najbolji dokaz da sam se integriso u Zapad je ovo U mene u bobu ko na slici gore.
|
|
Vrh |
|
|
shukria
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 14:11 |
|
|
Prije par godina se probudim usran na sred ulice u nekoj selendri jedne drzave na jugoistoku Azije (da ne ulazim u detalje).
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 15 srp 2017, 16:50 |
|
|
Iz drugostupanjske presude generalu Tolimiru 2015.: Citat: IV. BROJ OSOBA UBIJENIH U DOGAĐAJIMA KOJI SU SE DESILI U SREBRENICI U JULU 1995. GODINE I U PERIODU POSLIJE NJIH (9. ŽALBENA OSNOVA)
A. Kontekst
81. Pretresno vijeće je konstatovalo da su snage bosanskih Srba poslije pada Srebrenice protivpravno lišile života najmanje 5.749 bosanskih Muslimana.218 Pretresno vijeće je ovu brojku utvrdilo tako što je izračunalo broj bosanskih Muslimana koje su snage bosanskih Srba ubile (i) na konkretnim mjestima zločina navedenim u paragrafima 21.1-22.4 Optužnice (4.970)219 i (ii) u okolnostima koje nisu konkretno navedene u Optužnici (830),220 pri čemu nije uračunalo 51 žrtvu kako bi izbjeglo da one budu dvaput uračunate.221 http://www.icty.org/x/cases/tolimir/acj ... 150408.pdfstr. 41
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|